זהו ...אני קופץ למים....

אוהבת

את דרך חשיבתך, את היכולת שלך לראות דברים, בקיצור.... כנראה שאוהבת אותך

../images/Emo9.gif

האהבה שלך מחמיאה לי אישה מקסימה ואם אני מרגישה מוחמאת זה בגלל מה שאת

../images/Emo12.gif

רגע אני אחזור אליה אבל.... קצת מצחיקה אותי השאלה שלך.... דעתי היא רק אחת מתוך שלל הדעות ועבור כל אחד דעתו היא הנכונה אני איני שופטת....

*יערית

New member
רגע אחד...אני לא מבטלת

את הרעיון שלך....וכלל לא שוללת.. רק חושבת לדעתי כמובן..שזו לא ניקרא זוגיות זוגיות לגעתי שמשהו מעבר לחבר שאיתו את חולקת כייף,הנאות, זה בדיוק מה שאמרת ניצת"זוגיות בבית משותף עם ילדים משני הצדדים סוחטת ומהווה התמודדות יום יומית עם קשיים כפול מספר הנפשות הפועלות" ולעומת זה בחרת" ודוקא בגלל ראיה מציאותית אני אישית רוצה בפרק זה של חיי להנות מהקשר ולא לעסוק בהתמודדות אינסופית" מבחינתי זה נקרא בריחה מהמציאות..שלו...שלך.... כי זה בהחלט מהוה זוגיות..התמודדות למרות כל הקושי ולמצוא את שביל ההנאות יחד... שוב כל אחד באמונתו יחיה ויחיה על פי רצונו אני רק הדגשתי מה מבחינתי גם אומר "זוגיות" ומה אומר חברות שמלווה באינטימיות. והכי חשוב שמצליחים בכל אחת מהדרכים

ז"א

שעל פי תפיסתך זוגיות זה משהו שצריך להתמודד בו... ומבחינתי זוגיות זה אינטימיות חברות שיתוף מחוייבות צמיחה משותפת וזרימה מי אמר שחייבים להכניס לשם גם קשיים והתמודדות?

*יערית

New member
ברור....

כל מה שכללת כלול גם בתוך הקשיים שאליהם אני התכוונתי... יקירתי...הרי משם יש צמיחה משותפת...תמיד אמרו חז"ל{אנחנו בפורום} שמקושי צומחים.....אז אולי אם הייתי בגיל פנסיה או בגיל 60 הייתי מחפשת את מה שאת מחפשת כי הילדים שלי כבר גדולים והגיעו לגיל שהם בונים משפחות משלהם..אז הצורך שלך היה מקבל תוקף.. היום בגיל שלי זוגיות זה בתוך המיץ אחד של השני..ולהצליח בו! שיתוף אדם מרחוק לא הופך אותו לבן זוג...זה כמו בעצם ידיד טוב אינטימיות..נו אפשר היום אם מי שבא לנו לקבל אינטימיות. צמיחה משותפת וזרימה....על מה?על בינו לבינה? אם כך זה שוב לא אומר זוגיות..זה אומר חברות גרידא. מי אמר שצריך להכניס קשיים והתמודדות לזוגיות? בשם האהבה בשם החברות בשם הזוגיות אבל שוב ניצת....איך שלא ניקרא לזה..את בוחרת בדרך שהכי מתאימה לך ולחיים שבו את נמצאת כיום...הכי חשוב שאת בהחלט מאושרת וכך גם הוא אם מה שיש לכם. אני לא הייתי מאושרת אם היו מציעים לי חיים נפרדים... כי יש לי חברים טובים מהסוג הזה..חוץ מאינטימיות... אז למה להכניס אותו לקטגורייה של בן זוג? מעדיפה את החיים תחת קורת גג אחת...וכמובן לדעת לתת מרחב מחייה וזה קשה..אבל זה סוג של התמודדות.

אני מסיקה מדברייך

שבעצם עבורך הזוגיות היא מציאת תחליף אב לילדייך! ("אולי אם הייתי בגיל פנסיה או בגיל 60 הייתי מחפשת את מה שאת מחפשת כי הילדים שלי כבר גדולים והגיעו לגיל שהם בונים משפחות משלהם..אז הצורך שלך היה מקבל תוקף.. ") ושוב את יכולה לא לקבל את דעתי לא להסכים איתה אבל אינך יכולה לשלול ולפסוק! מי שמך שופטת? מי הסמיך את דעתך כדעה הנכונה היחידה? "... כי יש לי חברים טובים מהסוג הזה..חוץ מאינטימיות... אז למה להכניס אותו לקטגורייה של בן זוג?" כי האינטימיות , המחוייבות , השיתוף עושים אותו לבן זוג ולא עוד חבר. |ניצת שמאוד מכבדת דעות של אחרים גם אם הן שונות ולא אוהבת שלא מכבדים את דעתה |

*יערית

New member
בואי רגע נעצור את מחול השדים

המטורף הזה או קיי? הכל התחיל כשאת הצעת לדנדי לקרוא את דעתך בעיניין זוגיות ועוד הדגשת שיש כמה אנשים שבעד רעיון זה נכון? אני עניתי על פי זה לפי ראות עיניי מהי זוגיות בעיניי ומתי זוגיות הופכת לזוגיות יותר מסתם חברות טובה! לא שפטתי אותך... לא גזרתי עליך שום גזירה לא פסקתי ולא הענשתי.. אני חולקת עליך וזהו...מה אסור? למה לעמדו בעמדת כוח ולציין שאני לא מכבדת את החלטתך..? אני נכנסכת לעומקם של דברים ומצטערת שזה לא נעים לך ולא נעים לקרוא אותם אבל זה דעתי אלא אם כן את מבקשת בשקט בשקט.."יערית תסתמי את הפה"? לא מחפשת תחליף לאביהם..אך בהחלט דמות של אב לא תזיק להם .. ויש להם אחלה של דמות ...וזה לעולם לא הייה אביהם ...זה יהייה לצד אביהם. אני לא חוזרת על דבריי....כי אמרתי אותם אין ספור כי זו האמונה שלי...ואת את אמונתך מפגינה יפה בכל הדיינות שכזו וגם לי יש מקום וזה גם נחמד ששתינו יכולות להעמיד דיעות אחת מול השנייה ואולי ללמוד משהו על כך... ואת..מנסה להעמיד אותי בפינה ולהצביע עליי באצבע נו נו ילדה רעה? לא מתאים לי ניצת...

avitalp

New member
אם תרשי לי, כמי שמבינה כל כך את ...

ניצת, הדברים האלה - "זוגיות יכולה להיקרא זוגיות ובפרק ב´ רק כאשר שני הצדדים גרים תחת אותה קורת גג, מנהלים משק בית משותף וכן כלכלי! כל יתר הרעיונות שלדעת אנשים היא זוגיות מבחינתי היא חברות יציאות,בילויים,חיי סקס משותפים,ולא יותר מזה!" הקפיצו אותה... האמת - גם אותי... לא עצם הרעיון, שהוא לגיטימי ונכון עבורך, בדיוק כפי שדרך חיי נכונה ולגיטימית עבורי...אלא צורת הניסוח... מתנשאת משהו... כאילו זוגיות השונה מזו שאת דוגלת בה היא לא רק פרק ב´, אלא גם זוגיות סוג ב´...

*יערית

New member
תושבה אחת שאינה משתמעת לשתי פנים../images/Emo13.gif

את מכירה אותי ואת בן זוגי וכך גם ניצת.... מצפה ממך לא לחשוב שאני מתנשאת או מתיימרת לכך... כמה זמן את מכירה אותי...יום?יומיים? טוב כנראה שרוצים לקפוץ ממשהו אז קופצים
וזה נחמד שאת מדברת גם בשמה.. שום זוגיות ששונה משלי לא נקראת סוג ב'!!!!!!!!!!!!!!! הזוגיות שלי רק בחיתוליה....אבל כך אני רואה דברים.. ומי שבטוח בדרך שלו לא אמור להיפגע מדבריי..אלא אם כן הוא לא שלם בדרכו שלו!

וכרגיל

את מגלה חוסר רגישות וחוסר הקשבה כמו שקורה הרבה פעמים כשמשהו לא מוצא חן בעינייך בתגובה ילדותית איני מכירה אותך אישית וכל תגובה מתייחסת למילים אותן את כותבת כאן בזה מבחינתי סיימתי את הדיון

*יערית

New member
ולגביי גיל הפנסייה

על הצורך בהנאות בלבד..בלי בעיות וקשיים! הגעתי למסקנה שאני צעירה עדיין וכך גם המחשבות שלי... אני עדיין לא הגעתי לאן שאת הגעת ולכן אני חושבת שונה ממך {שזה לגיטימי בכל גיל בלי שום קשר} חושבת שהרצון שלי לזוגיות במובן {משפחתי}שונה משלך.. לכן הפירושים שלנו שונים וכך גם המעשים .

avitalp

New member
אני עם ניצת ../images/Emo20.gif

בגישה ובישומה בחיי היום יום שלי

*יערית

New member
ופה אני אומרת נכון..אבל

מעדיפה לא לומר את דעתי בעיניין.... בכלל חושבת שלא מומלץ לומר את הדיעה..אלא רק מה שימצא חן בעיניי....

יערית תעצרי רגע בבקשה

לאף אחד אין בעיה עם דעתך, היא שלך הבעיה היא עם הדרך בה את מטיפה לאחרים שחושבים אחרת הדרך בה את אומרת את דעתך תוך שלילת דרכו של האחר וזה מה שמקפיץ... זכותך לומר כל מה שבא לך , עדיין לא ראיתי כאן מישהו שסתם את פיך או מחק לך הודעה הבעיה שאם מנסים לחדד איתך דברים את ישר כועסת...

*יערית

New member
אני כועסת?

חלילה..סוף סוף נושא שמרגש אותי
זו אני! באימש'לי זה הסיגנון שלי...כשאני מאמינה במשהו אני מאמינה בו עד הסוף ורוצה אף לגלות למה אחרים מעדיפים דרך שונה ממני רוצה את זה דרך ההגיון..ואת זו שעוצרת אותי..שאומרת לי מי שם אותך לשופטת? אני לא היתמשתי במשפטים האלו כי לא חשבתי שאת או כל אחד אחר שופט כאן..אלא מביעים את דעתינו כל אחד בדרך המיוחדת משלו... וזו דרכי...אולי זה נשמע "גס"..או יומרני.או מתנשא...אבל אני רחוקה מכך... אבל מוכנה לדון על דברים שאני לא מוצאת לנכון לקרוא להם כפי שאחרים קוראים להם...

תעזבי את

אימשל'ך בצד
תתרגשי בכיף מהנושא רק כשאת אומרת - <b>זאת לא זוגיות כאלה יש לי הרבה</b> זה שיפוט זו התנשאות לומר בעיני זו לא זוגיות זו אמירת דעה תוך מתן כבוד לדעתו של האחר (מה לעשות יערית, אני רגישה מאוד לניואנסים דקים) |אייקון של ניצת מדביקה מסקינגטייפ עלה'פה|

למעלה