זהו אני מוותר

ערב/לילה טוב

שלום יקירי

אתייחס בראשית לעניין המעבר ה"כוחני" של יציאה מהבתים של כל מי שהזכרתי במה שכתבתי ועל התשובה מסיגל.
ברור לי שזה קשה ואולי גם בלתי נסבל לעזוב את הבית אך בדברי התכוונתי שיהיה גנרטור ומים ושירותים וכל הצרכים לאנשים עם בעיות.

דרך אגב במעברות לא היו התנאים הללו!!!!

מנהיגי המדינה כשלו והם אינם מנהיגי העם וההבדל הוא עצום והם יודעים שמעבר לכמה הפגנות חסימת כבישים ו 3 כיסאות בכנסת אין סכנה להמשך השיטה המופקרת הנהוגה כאן.

שנית לגבי הפגישה אין לי בעיה להגיע בשמחה צפונה אך במקום שאוכל למצוא איזה צימר או משהו לישון כי אני משתדל מאד לא לנהוג בלילה

ולסיום הייתי עד לא מכבר בחוץ לא מעט שעות עם היפו פצצתי לפנות ערב אבל חזרתי לעצמי מהר כי אני עם התרופות עליי כל הזמן ומקווה לסופ"ש נעים וטוב לאגור כוחות ליום ראשון אההה וגם שני אהה וגם שלישי שיש לי מבחן קשה.

וזהו בינתיים
בריאות ואושר לכולנו

עמית

Sigal H

New member
נכון, במעברות לא היו.

אבל איך זה קשור אלינו? אנחנו חיים בישראל של 2013, הצרות של עכשיו הן לא בהכרח הצרות של פעם. נגיד, מה לגבי חנייה בתל אביב בשנות ה-60?...

בכל אופן, שמחה שחזרת לעצמך

ושיהיה בהצלחה במבחן! שולחת לך כמה כוחות שאפשר מכאן, תוסיף אותם לחשבון

היי סיגל

שבוע טוב

כמו שכתבתי להוגעה בשרשור אחר עכשיו חזרתי מהדסה ואין לי כ"כ מצב רוח כי זלזלו בי וזה הכי מעצבן אותי.

תודה על האיחולים למבחן הוא היה קשה והציון לא משהו חח 96

אבל אפשר לקבל אותו כי לא הייתי במיטבי

לילה טוב

היי סיגל

96 זה בסדר גמור אני תמיד מעדיף שיהיה מס עגול כמו 100 למשל נראה ומרגיש יותר טוב

למרות כל הכאבים והבעיות וחוץ ממבחן אחד ממש מגעיל שקבלתי 79 והוא גם המבחן שמורידים את הציון בכל השנה היו לי 9 מאיות ופעמיים 98 ואחד 87 במבחנים ובעבודות

מחר אני נוסע עם הבת שלי לבית הספר במכמורת לסיים את ההרשמה שלה רק חסרים לי עדיין כמה שקלים להרשמה, ובערב נלך לגן ארלוזרוב להפגנה.

וביום רביעי המבחן של השנה בו אני חייב להוציא ציון מלא

תרגישי טוב

היי

בגן ארלוזרוב מול תחנות האוטובוס קמה מחדש מחאת האוהלים על כל גווניה.

דיור, בנקים, נכים, מוסדות, הכל מתארגן בשקט כרגע בפעילות שם ובגן הוורדים בירושלים אנחנו במצב של איסוף חברים שותפים תומכים וספונסרים לפעילות גדולה יותר בזמן הקרוב.

עדיין יש גם בניינו פערים בדעות ובדרכי הפעולה שכדאי לנקוט ואני מקווה שנגשר על הפערים כי הרי המטרה של כולנו שם היא לשנות אם נצליח.

ישנם אנשים שהתחברתי איתם מאד וישנם אנשים שלא נראים לי ממש שייכים ואני נזהר שמא הם ........

אבל את דעתי יודעים כיכר רבין צריכה להפוך לכיכר תחריר
גן סאקר גן העצמאות מול הקונסוליה האמריקאית וכל שטח פנוי שיש לישראל החדשה

Sigal H

New member
וואו!

אני עם אלרונד, נרגשת עד דמעות.
ועוד כמה מילים שאני לא מצליחה לנסח. כל הכבוד, כל הכבוד!
שמעתה והלאה רק ילכו הדברים וישתפרו.

חיוכים אינקץ

למעלה