זדיין, איירוד.

Homer Simpson

New member
את זה כבר כתבת

קיוויתי שתגוון עם איזו מחמאה חדשה. לגבי לואל, אני באמת לא מבין כמה פעמים אני צריך לכתוב את זה כדי שתפנים (נראה לי שכבר הגעתי ל-5): כשאני מדבר על Interference אני לא מתכוון לזה שהוא נכנס בקאנו עם הגוף, אלא לזה שהוא דחף אותו עם יד שמאל, שממש לא נעה לכיוון הבסיס. היד של איירוד זזה למטה במטרה להפיל את הכדור מהיד של ארויו. היד של לואל זזה שמאלה כדי להפיל את קאנו עצמו, עכשיו תסביר לי מה ההבדל. זה ממש לא כמו אלה שנכנסים בסקנד בייסמן, כי הם עושים את זה לכיוון הבסיס, והוא הזיז את היד הצידה. יתר על כן, במקרה של איירוד ופדרויה עיקר הטענה שלך נגד איירוד היתה שלא הלך לכיוון הבסיס אלא השחקן, ממש כמו לואל (רק שכאן אין Interference כי הוא נכנס בפדרויה אחרי הזריקה שלו). אין לי מושג למה אף אחד (שאלת את כל העולם?) לא חושב שזה Interference, וזה גם לא מענין אותי. אני לא צריך עיתונאים להסביר לי מה אני רואה. אני יכול לשער שבגלל שלואל נכנס בקאנו עם הגוף הם לא שמו לב ליד שלו, אבל זו רק השערה, כי אני הרי לא יודע לקרוא מחשבות של אחרים. לגבי איירוד, הנה כמה ציטוטים: Longtime big league infielder Mike Andrews said, "I think it's a smart play, I really do. At second base, we always would fake like it was a double play to try to make the guy slide so he can't go to third. Gosh, I really don't see anything wrong with it. You yell and if the guy bites, that's a pretty good play. I'm kind of intrigued by it." (להזכירך, שחקן של הסוקס רוב הקרירה). והנה ג'ים פאלמר: "It worked, didn't it?" said the three-time Cy Young winner. "You're trying to win, aren't you? The guy's an easy target, come on. I don't know what he yelled, but they are underachieving and you do what you've got to do. Big deal. It's just baseball. What are you going to do next, say, 'I'm sorry, I threw inside. I intimidated you.' ? There are just certain things you do. It's survival of the fittest. He yelled. They're desperate. They're playing like dogs. They need to do something like that. Maybe that's going to turn it around for them like Jason Varitek sticking his catcher's mitt in A-Rod's mouth." (אני בטוח שאתה אוהב את ההשוואה) כן, יש המון שחושבים ההיפך, אבל אתה זה שמציג את הנושא כקונצזוס שרק אני לא מבין, ואני טוען שהוא לא כל-כך ברור. אני עצמי לא חושב שה-Hidden Ball Trick לא חוקי, אז למה אני צריך למצוא מישהו שחושב ככה? השאלה הרלונטית היא מי חוץ ממך חושב שמה שאיירוד עשה לא חוקי? לדעתי החוק שציטטת מתיחס למעשים, לא לדיבורים. לא זכור לי שפסקו אי פעם Interference על צעקות. "ממכם אפשר לחשוב שיש פה קונסיפרציה ברורה כנגד היאנקיז." אני לא יודע מי זה ממכם, אבל לגבי אתה מוזמן להזכר בכל הפעמים (בערך כמו מספר הפעמים שכתבתי על היד של לואל) שכתבתי שלא מדובר בקונספירציה אלא באוסף מקרי של טעויות. אז איך בדיוק אפשר לחשוב ככה? לגבי אבריו, כתבתי אז שזאת לא נראית לי טעות, אז אין סיבה שאחשוב אחרת אחרי התזכורת שלך. אתה מוזמן לחפש את הרשימה שהכנתי אז + המהלך שכמעט עלה לנו במשחק הדחוי בבולטימור, ולהגיד לי לגבי אלו מהם יש לך ספק שמדובר בטעות. אני לא בוחר להתעלם מטעויות שלו השפיעו. כתבתי כבר שגם אם נספור רק מהלכים שהשפיעו, וגם אם נספור את כל המהלכים תמצא יותר טעויות נגדנו מאשר לטובתנו.

קנית אותי

אין ספק, שהציטוטים של ה2 האלו ללא ספק שינו את דעתי. כל הכבוד לאיירוד. ולהביא לך מאה ציטוטים שאומרים שזה BUSH LEAGUE וכל זה? אה, בגלל שאנדרוס שיחק בבוסטון אני אמור לחשוב שהוא צודק, מה שתגיד. עוד פעם "הדחיפה עם יד שמאל" חלק מהניסיון שלו להיכנס עם כל הגוף בקאנו ולהפיל אותו מכל הגוף. הוא ניסה להפיל אותו במטרה ברורה כדי למנוע את הDP, בדיוק כמו שעושים סלייד חזק במטרה ברורה למנוע DP. איירוד עשה הכל במטרה להוציא את הכדור מהיד של ארויו כדי שלא יעשו לו טאג. שוב (ואני זה שצריך שיחזרו לו על דברים...), אם הוא היה ממשיך לרוץ לפירסט וארויו היה מפיל, זה היה בסדר. אם אתה לא רואה פה מה ההבדל, אני מצטער אבל אתה פשוט עיוור או שאתה לא מנסה לראות (וזה לא יהיה מפתיע) את ההבדל. עזוב עיתונאים, למה השופטים לא ראו שזה INTERFERENCE? איך זה שרק אחד בעולם, רק אתה, אוהד מישראל, שם לב שהיה שם INTERFERENCE. תחשוב על זה קצת. אמרתי שהכדור החבוי הוא מהלך חכם, מקובל וחוקי. ואמרתי שהמהלך של איירוד הוא מהלך אולי חכם, אבל לא מקובל, BUSH LEAGUE וספק אם הוא חוקי. זה תלוי באמת אם אתה מתרגם את זה בתור מבלבל עם מילים או מעשים, בסדר. ממכם = מאוהדי היאנקיז. מהבכיינות האינסופית על השיפוט השנה. כן כן אתה כל פעם כותב שזה אוסף טעויות, מזל רע עוד מעט תתחיל לחשוב שזה מגמתי אבל הבכיינות אף פעם לא מפסיקה. עזוב את זה שהיא לא מצודקת, כי היא מתעלמת לגמרי מטעויות לצד השני, לזה נכנס פעם אחרת... כן, לא נראה לי שהיה טעות, יופי. זאת הייתה טעות, ועוד נספור את זה, אל תדאג. נראה לי שתהיה מופתע. הטעות היחידה שאתה יכול להגיד שישירות השפיעה עליכם היא הטעות בסיאטל, וגם רק אז אתה חייב להשתמש בהיגיון (המעוות, אם אתה שואל אותי) שהכל היה ממשיך כרגיל ואז ריברה היה משיג את האאוט האחרון לפני שבלטרה שם HR.

Homer Simpson

New member
הציטוטים לא נועדו לשנות את דעתך

הם נועדו כדי לנסות (כנראה ללא הצלחה) לגרום לך להבין שאני לא הטמבל היחיד שלא חושב שמה שאיירוד עשה היה כזה דבר נורא שמצדיק תגובה אלימה נגדו. מה זאת אומרת איירוד עשה הכל כדי לגרום לארויו להפיל את הכדור? הוא רץ לכיוון הבסיס, כמו שהוא אמור, ותוך כדי כך נתן קטנה ליד של ארויו, כמו שהוא ממש לא אמור. דווקא לואל יוצא רע מההשוואה: הוא לא עשה שום דבר לכיוון הבסיס ואפילו עצר עם הרגליים (שזאת זכותו), ואז הזיז את היד לא לכיוון הבסיס אלא הצידה. אלה שהולכים לכיוון הסקנד בייסמן עושים את זה לכיוון הבסיס, לא הפיצ'רס מאונד. איך אתה יודע מה השופטים ראו ולא ראו? הרי גם אם הם משוכנעים ב-100% שהיה Interference מה יש להם לעשות בענין כשממילא יש אאוט בבסיס הראשון, כלומר לואל רמאי גרוע? חשבת אולי על זה שבגלל זה הנושא לא נדון? בגלל ההפסד נגד סיאטל אנחנו עכשיו 4 משחקים מהמקום הראשון ובפיגור קל בווילד-קארד, במקום להיות 3 משחקים מהמקום הראשון וביתרון 1.5 משחקים בווילד-קארד. הבדל פצפון. ממש הגיון מעוות לחשוב שאותם 4 חובטים היו עושים נגד ריברה לא יותר מאשר הם עשו נגד פארנסוורת' האפס + ריברה (סינגל ואז 3 אאוטים). מעוות לחשוב שאחד הקלוזרים הגדולים בהיסטוריה היה מצליח לשמור על יתרון באינינג התשיעי, כפי שעשה במעל 90% מהנסיונות השנה, ו-19 האחרונות. בוא נגד שזה מאוד מאוד לא סביר שלא היינו מנצחים בלי הטעות הזאת.

כנראה ששכחת

את החוק מהמקרה של איירוד, אם השחקן לא הגיע לבסיס הראשון, כל השחקנים חוזרים לבסיס שהיו בהם בזמן הזריקה, ולא עושים ראן כפי שבוסטון עשתה באותה מהלך. כן איירוד נתן "קטנה" (אהבתי
, גם פה מנסים להוציא את איירוד הכי ב"קטן" שאפשר) לכפפה של ארויו בעוד לואל רץ לכיוון הבסיס, בבייס ליין שלו במטרה להפיל את קאנו, וזה מה שהוא עשה הוא לא לקח את היד ונתן SLAP לכפפה של קאנו או משהו, הוא נכנס בקאנו, שהיה בבייס ליין שלו במטרה לשבור את הDP. אבל, היי, איך שבא לך לחשוב. תמשיך לחיות בסרט שזה אותו דבר אם זה עושה לך טוב. אני אמשיך לחייך כל פעם שאני רואה את ההשוואה המגוחכת הזאת. נראה לי מעוות לחשוב שהכל היה קורה בדיוק אותו דבר אם הטעות לא הייתה. טעויות משנות משחק, אי אפשר לדעת מה היה קורה אחרי. אבל אל תדאג, אפשר להשתמש בהיגיון הזה ב2 דרכים, כמו שתראה בעתיד.

Homer Simpson

New member
והחלטה שערוריתית של הליגה

משעים את קלמנס, שפגע בגב של ריוס, מ-5 משחקים, ואת טאורס, שפצע את איירוד עם זריקה לברכיים מ-0 משחקים. בנוסף גם השעיה של משחק לטורה (כמובן שלא לגיבונס), וקנסות לכל המעורבים. כל זה כבוסף להרחקות רק של קלמנס וטורה מהמשחק עצמו. אם על כל החלטות השיפוט נגדנו השנה (אם היו לי כמה שעות פנויות הייתי מפרט) עוד אפשר היה לסלוח כי הן נעשו בשבריר שניה, כאן מדובר בשיקול דעת חד-צדדי וברור. ואחרי זה עוד אומרים שאוהדי היאנקיז סתם מתלוניים.

ומי שאומר את זה צודק בגדול

סיבה פשוט מאוד יש לזה: קלמנס קיבל וורנינג, וטאוורס לא. ודי כבר עם ה"פצע" את איירוד הוא ישב אחרי המשחק בגלל פציעה אחרת שמטרידה אותו כמה זמן (לפי ROTOWORLD) ולא נראה לי שממש הזיז לו כשהכדור פגע בו (לעומת ריוס שכן הראה סימנים של כאב). זה דווקא משהו שאתם קיבלתם בו לא מעט הנחות בשנים החולפות. מי שמחליט על זה הוא בוב ווטסון שזכה לכינוי יאנקי בוב (שראיתי לא רק בפורומים של בוסטון אלא גם במקום אחר). אין לי זמן עכשיו להסתכל על החלטות עבר שלו כי אני צריך ללכת, אבל אעשה זאת שאחזור. או כן, "טעויות השיפוט הגדולות נגדנו" אני מחכה לרשימה המהוללת הזאת. האמת שגם אני לא מזמן הכנתי רשימה קטנה של זה מהמשחקים שלכם שאני כן רואה. זה לא הרבה משחקים, אבל יש שם איזה 6-7 מהלכים טובים. אני לא יודע מה זה אם לא בכיינות.

LADodger

New member
מנק' מבט אובייקטיבית (אם זה בסדר שאני מתערב),

אני מסכים עם הומר - העונש לקלמנס מוגזם (למרות שזה יוצא פתיחה אחת גם ככה), לפחות ביחס לטאוורס. בלי להיכנס לכל פרט בפרשה, הייתה פה קבוצה של מהלכים מלוכלכים, וזה בכלל לא משנה מי התחיל אותה, איי-רוד או מישהו מטורונטו, כי גם "נקמה" של טורונטו לא צריכה להיות (ואם כן - אז העונש צריך להיות שווה), ולכן אין סיבה לדעתי להבדלים ברמת הענישה. ואי-אפשר לטעון שטאוורס לא עשה את זה בכוונה - זה ברור שכן. וגם מה שאיי-רוד עשה לא היה אלים. ודרך-אגב, יש מצב שאיי-רוד ישבור את שיא ה-HBP בעתיד רק בגלל שהוא יעצבן הרבה פיצ'רים??

קלמנס לא יפספס שום פתיחה

לא ממש אכפת לי אם העונש מוצדק או לא. אני יכול להבין שקלמנס היה תחת אזהרה בעוד טאוורס לא ויש לו את התירוץ של "ברח לי אחד". קלמנס לא יפספס פתיחה אלא ידחו לו אותה ביום סה"כ. ויש משחקים שעדיף שטורה לא יהיה המנג'ר שלהם כפי שאני בטוח שאוהדי היאנקיז יוכלו להעיד. מה שמפריע לי זו הגישה הזאת של כולם מנסים לדפוק את היאנקיז. אתה שומע אוהדים אחרים פה מתלוננים כל כך על שיפוט? לא. זה אומר שאין אצלם טעויות שיפוט? לא. אבל הם קורות, מתעצבנים אבל מתמודדים. וגם אוהדים של קבוצות אחרות הרימו גבה לא פעם על השעיות שהיו...זה לא מיוחד רק ליאנקיז. להגיע משהו כמו "ואחרי זה אומרים שאוהדי היאנקיז סתם מתלוננים" זה לא נכון, זה לא קרה רק להם, הקטע הוא שהם אלו שמתלוננים בדרגה כזאת. לגבי יאנקי בוב ווטסון הסיבה שקוראים לו כך היא לא בהכרח כי הוא נתן ליאנקיז מתנה בעניין ההשעיות (אם כי היו כמה פסיקות מעוררות מחלוקת בעבר) אלא כי הוא דופק את בוסטון בעיקר. היה שנה שהוא פשוט חיפש את השחקנים של בוסטון בהשעיות ולפני שנתיים הייתה לו ולפראנקונה שיחה סוערת בעקבות השעייה של פראנקונה לעומת השעייה של טורה. ווטסון הוא הGM לשעבר של היאנקיז. ולשאלתך (למרות שאני יודע שהיא לא רצינית
) איירוד מוביל השנה את טבלת הHBP (שיווין יחד עם עוד כמה) עם 14...כש16 זה שיא הקריירה שלו והוא נותן 10 בממוצע לשנה. נניח שישחק עוד 10 שנים (בן 42) והוא יגיע ל220 בקריירה. רק 7 בעבר עברו את ה200...יכול להיות שהוא יגיע לטופ 10 בסופו של דבר.

LADodger

New member
^^ נו בסדר זה לא העיקרון

וכמו שאמרתי אני לא נכנס לויכוח הכללי שלכם.... רק אמרתי את דעתי הפשוטה על העונש הספציפי הזה.... גם אני לא מכיר כל-כך את העניין של היאנקיז והשופטים...

Homer Simpson

New member
הוא כן

היאנקיז לא מערערים על העונש. זה אומר שהם יצטרכו לתת את הסטארט ביום שני לקרסטנס הנוראי בינתיים, או למישהו מהמיינורס. אני בטוח שאוהדי היאנקיז רבים כבר רוצים לראות את איאן קנדי המבטיח, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.

היאנקיז יכולים להודות רק לעצמם

מטומטמים. למה לקחת את ההשעייה כשהם משחקים 5 משחקים ב5 ימים? קחו את זה כשיש אוף דיי ואז תשתמשו בסטארטר במנוחה רגילה. יכלתם לקבל את וונג פעמיים ב5 משחקים במקום קלמנס ועכשיו תקבלו את קרסטנס או מישה אחר.

Homer Simpson

New member
איזה קשקוש הזוי

כן, מאוד הגיוני שדווקא יום אחרי שהוא חוטף כדור הוא פתאום לא יכול לשחק בגלל פציעה שממנה הוא כבר החלים לפני איזה חודש. אין לי מושג מה כתוב ב-Rotoworld, אבל אתה יכול לקרוא את האמת כאן או בדף השחקן שלו ב-ESPN, CBS, או כל מקום אחר. דווקא ריוס ה'כאוב' עשה למחרת 2 דאבלים ו-3 ראנס. טורונטו דווקא כן קיבלו Warning לפני הסדרה הקודמת נגדנו, כך שאין סיבה שהיא לא תחול גם הפעם. חוץ מזה, זה רק ענין טכני. הרי ברור שגם קלמנס וגם טאוורס זרקו בכוונה, וזה ברור בערך לכולם חוץ מלך שטאוורס זרק לאיזור יותר רגיש (ראה התוצאה). וזה שאוהדים קוראים לווטסון יאנקי בוב או שהוא עבד אצלנו (ודיימון עבד אצלכם) ממש מוכיח משהו, אכן טיעון מוחץ. לגבי הבכיינות, פה באמת אי אפשר להתחרות בסוקס. השנה פראנקונה הושעה בגלל שהתווכח על 2 החלטות נכונות בבירור (סליחה, הוא התוכח על זה שקודם פסקו לטובתו). הסוקס גם בכו על זה שפרוקטור לא קיבל הרחקה פרט למשחק עצמו (הוא קיבל Warning?). קראתי ששנה שעברה הם אפילו הלכו לליגה כדי להתלונן על זה שה- Official Scorer נתן ארור לג'יטר ולא היט למני (יש אפילו כאלה שטוענים שה'פציעה' של מני היתה בגלל זה). גם לשחקנים שלכם יש היסטוריה של התנפלויות על שופטים, כמו אורטיז קצת לפני המשחק של וריטק/איירוד. לגבי הרשימה, כבר פירטתי מספיק בעבר. אתה יכול להוסיף מהזמן האחרון את הטעות הברורה שכמעט עלתה לנו במשחק הדחוי בבולטימור, ואת האאוט לקאנו שנגע עם היד בהום פלייט.

נכון

אתה באמת מקשקש. א. ניתן לאיירוד את הספק לגבי הפציעה הזאת. אני בספק גדול אם הזריקה הזאת אשכרה פצעה אותו ורוטוורלד מסכימים איתי כנראה. זו פציעה שמטרידה אותו כבר כמה זמן ולתת לו לנוח במשחק האחרון ולנסות להרגיע קצת את הרוחות נראה הגיוני. ואיירוד חבט היום HR, אז מה אם ריוס חבט אתמול? זה אומר שכאב לו שהזריקה פגעה בו? יותר מאיירוד זה בטוח. ב. טורנטו קיבלו אזהרה לפני הסדרה הקודמת. כל הכבוד. מה הקשר? הם לא קיבלו אזהרה לפני הסדרה הזאת. הם עשו את הדבר החכם וחיכו עם זה לסדרה בבית שבה לא ייתנו להם אזהרה לפניה וכך הסטארטר שלהם לא ייצא (אם כי לטובתה עדיף שטאוורס היה יוצא). זה בהחלט עניין טכני, וטכנית, זה מה שקבע פה. כמו שאמרתי אני לא פה כדי להגן על הליגה ולא ממש אכפת לי מי קיבל איזו השעייה. וחלאס לזיין את השכל (אתה טוב בזה), אתם הבכיינים של השנה. ואני לא מדבר רק על הקבוצה אלא בעיקר על האוהדים. הבכיינות הזאת כל פעם שהשופט עושה החלטה מוטעת כאילו לכם אף פעם לא הייתה החלטה מוטעת לכיוון שלכם. אתה קולט כמה הודעות כתבת בפורום (ולא רק אתה) על השופטים? כאילו אתה רואה אנשים אחרים עושים את זה? לא. אתה מתלוננים על זה בלי סוף ומתעלמים כשזה קורה לטובתכם (שוב הרשימה המהוללת ששנשכחו בה כמה טעויות שהיו עדיפות ליאנקיז). הקבוצה שלכם לא מתלוננת? ג'יטר כל פעם שזורקים לו סטרייק לוקינג (וגם זה קורה מעט, כי יש לו כנראה איזה כבוד אצל השופטים כי ראיתי כבר איזה אינספור כדורים שנשרקו בולס רק שג'יטר חבט [ואני מדבר גם לעומת איירוד או מטסוי, לא הקבוצה השנייה]). הקבוצה שלכם לא הלכה לליגה והכינה איזה סרט וידאו עם הטעויות שיפוט נגדה השנה? שנה אחת לא הכל הולך לטובתכם כנראה ויש הולכים לליגה. מעניין אותי אם יש טעויות כלשהן שהיו לטובתכם בוידאו ההוא. אני נוטה להאמין שלא. פראנקונה התווכח על חוסר העקביות של השופט מהמיינורס הזה, שפעמיים עשה טעויות גורליות והתלונן על העובדה שהשופט עצמו שפט את המשחק, ולא על השריקות שנשרקו. כמובן שאתה תשמע מה שאתה רוצה לשמוע. פרוקטור קיבל וורנינג בהחלט. זה היה בבירור מכוון (סליחה, רק לאוהדי יאנקיז טמבלים זה לא), זה היה פסטבול לראש מסוכן ביותר (נראה לי שקצת יותר מ, חס וחלילה כמובן, לברכיים), הוא היה צריך לקבל השעייה. כמובן שאת זה לא תזכיר אם במקרה תמנה את כל הפעמים שיאנקי בוב דפק אותכם? שזה כמה בטח פעמיים סה"כ? הוא נתן פסיקות מפוקפקות מאוד לסוקס בשנים האחרונות (לדוגמא הוא נתן לטורה השעייה של משחק אחד ולפראנקונה 3 משחקים על זה שעשו אותו דבר לפני כמה שנים. או הוא נתן 3 משחקי השעייה לקאפלר כשניסה להוריד ממנו מישהו שניסה לחנוק אותו). ולכן הוא זוכה לכינוי יאנקי בוב. זהו? 2 מהלכים? התאכזבתי, ציפיתי ליותר. אני אספתי בינתיים יותר בתקופה הזאת ואני לא ראיתי יותר מכמה משחקים בודדים.

Homer Simpson

New member
פשוט לא ייאמן

אתה סומך בעיניים עצומות על תיאוריה מטורפת ממקור אחד (לינק?) של פציעה ישנה שפתאום חזרה במקרה דווקא כשהוא קיבל HBP, וגם כשאני מוכיח לך שהיא לא נכונה (אם תרצה אני יכול לחפש עוד), אתה לא מודה בטעות אלא 'נותן לו את הספק'. אני כבר מתרגם את ההודעה שלך ושולח לאיירוד כדי שיוכל מיד לטוס לפה כדי להודות לך על הספק הזה. ובסוף אני מקשקש. אז מה אם הוא חבט HR, כתבתי שהפציעה סיימה לו את הקריירה או אפילו את השבוע? ואיך אתה יודע למי כאב יותר? עכשיו אתה לא רק קורא מחשבות של שחקנים אלא גם מרגיש כאבים שלהם? בשורה התחתונה, העובדה שאיירוד הושבת למחרת וריוס שיחק והצטיין מראה איזו זריקה הזיקה יותר. לגבי בכינות אוהדים, תזכיר לי מי הציף את המגרש לא במשחק צמוד שתוצאתו מושפעת מהחלטת שופטים, אלא בפיגור 2-9? לגבי שחקנים, מתי ראית את ג'יטר, או כל יאנקי אחר זורק מחבטים על השופטים, ודוחף את המאמן שלו על השופט, או אם נלך קצת אחורה (קארל אברט, 2000) נוגח בשופט? ולגבי פראנקונה, מה הבעיה שלו? שופט אחד טועה לטובתו, ובא שופט יותר מנוסה ומתקן את הטעות, ואח"כ קורה אותו דבר בדיוק. ואסור לעולם להעלות שופטים מהמיינורס למייג'ורס? ומה זה "שהשופט עצמו שפט את המשחק"? בקיצור, תסביר את עצמך. לגבי פרוקטור, אני לא זוכר Warning, וגם לא רואה כזה בדייוח הרשמי על המשחק. אם כן היו, אז זה בגלל שקודם באותו משחק הפיצ'רים שלכם פגעו ב-3 שחקנים שלנו (מול 1 בכיוון ההפוך). כנראה שזאת השיטה בבוסטון: לפגוע, (תמיד בטעות, כמובן), להשתולל מכעס כשהצד השני מגיב (או מדמינים שהוא הגיב כמו מני), ואח"כ עוד לבכות שלא מענישים אותו ורק אותו מספיק. נתן לפראנקונה פי 3 מלטורה, מתי בדיוק? ורגע, לא כתבת שהשעיה של טורה לא כל-כך מזיקה ליאנקיז (אתמול באמת מטינגלי 'ניצח')? כנראה שכשנותנים אותה היא לא מזיקה, וכשלא היא פתאום כן. קפלר לא רק 'ניסה להוריד מישהו', אלא המשיך להכות אותו עם אורטיז וניקסון עד זוב דם, אבל למה שתציין את זה? 2 מהלכים זה כאמור בנוסף לרשימה הארוכה מאז, ואני נזכר עכשיו ב-Balk נגד המטס אחרי בקשת פסק זמן. אבל עזוב את כל השטויות האלה ותענה לי על מה שבאמת חשוב: הליגה החזירה למני המסכן את ההיט שלו?

נהדר

אם כבר אתה מדבר איתו מר חכמולוג, תגיד לו שאני חושב שהוא חתיכת פוץ שחצן ושחקן דוחה. לגבי ROTOWORLD, הייתי בטוח שהם דיברו על הפציעה מלפני חודש כאן: Alex Rodriguez was held out of the starting lineup for Wednesday's game against the Blue Jays due to a sore right calf. That A-Rod keeps getting beaned by the Blue Jays meant it was an opportune time to rest the nagging injury. He'll probably be back in the lineup on Friday when the Yankees face the Indians. אבל זו לא הפציעה שחשבתי, בכל מקרה זה היה זמן נוח לתת לו מנוחה עד סוף הסדרה כדי שיירגעו הרוחות קצת, אני בספק אם הוא באמת לא יכל לשחק אם היה צריך ונראה שגם הם מסכימים. אתה אומר לי את זה על זה שאמרתי שאיירוד חבט HR היום?!
אתה זה שאמרת שריוס נראה בסדר גמור היום לפי ההופעה שלו. אני כתבתי שהפציעה של ריוס סיימה לו את הקריירה או השבוע? לא, אבל ישר אתה מתקיף כשאני מציין את זה. תסתכל קצת על עצמך. לא אמרתי שאני יודע למי זה כאב יותר (אתה חייב לחדש...להכניס לי מילים לפה זה כבר נהיה ישן...תנסה לקרוא טוב את מה שאני כותב) אמרתי שנראה שלריוס הפסטבול בגב כאב יותר מאיירוד שלא הראה סימן שלדעתי (ונראה לי שזה די ברור) נראה שלריוס זה יותר כואב. מעניין איך עכשיו נוסף צמד המילים "לא במשחק צמוד"...ממש לא ידעת שהצפתם את המגרש בזבל במשחק השישי אה? אחח...עוד דוגמא לזה שאתם זוכרים את מה שרוצים (מצטער אם לא ראית את המשחק, אבל לא נראה לי שזה המקרה). להזכירך המשחק היה צמוד ביותר (יותר מב2004) באינינג ה8 עם השריקה הביזיונית של הטאג וזה התחיל בזה. ובמקרה הזה גם, זה אכן היה על שריקה ביזיונית ביותר לעומת...אני לא יודע...למשל המשחק השישי ב2004 כשהשופטים צדקו בשני המקרים. הבעיה של פראנקונה היא שהשופט INCOMPETENT (נדמה לי שזה ציטוט מדוייק שלו), לא כשיר לשפוט במייג'ורס. גם לפני כמה ימים במשחק של האיינג'לס קיבלנו שופט מיינורס, שהחליט להעיף את מני כבר באינינג הראשון והיה די ביזיוני במשך על המשחק ל2 הקבוצות. פראנקונה רוצה שופטים שכשירים לשפוט במייג'ורס, ולא כאלו שטועים פעמיים ככה על 2 כדורים במשחק. לא יודע אם היה וורנינג או לא, נדמה לי שהיה, ואם לא זה אפילו יותר מוכיח את טענתי כי השופט העיף אותו במיידי. הוא ידע כמו כל שאר העולם (חוץ מאוהדי יאנקיז כמובן) שזה היה בכוונה ושזה היה לראש של השחקן. להזכירך, וונג הוא זה שפגע בלואל ראשון וכמעט שבר לו את הWRIST. לואל היה חייב לעזוב את המשחק וזה השפיע עליו לחלק הראשון של יוני. אני לא מאמין שזה היה בכוונה, IN FACT, אני לא מאמין שאף אחד מה4 היה בכוונה. נדמה לי שהראשון של בוסטון היה של וויקפילד בנקלר, שנינו יודעים (אם כי אתה בטח תבחר להתעלם) שאי אפשר לשלוט לאין זה הולך ואני זוכר עוד אחד שבא ב0-2 קאונט על קאנו של השמאלי לופז, שבו נודה, אין לו קונטרול טוב גם הוא ושהוא זרק מהצד על שמאלי, יכול להיות שזה יפגע. זה ממש לא נראה במכוון. אני לא זוכר את השלישי...יש מצב שזה היה איירוד? (שאל תשכח בסדרה הקודמת נכנס בפדרויה. בנוסף בסדרה הקודמת היאנקיז היו אלו שעשו HBP ראשונים, שוב פרוקטור) בכל מקרה, אני זוכר שאף אחד מהם לא נראה בכוונה ולא נראה לי שאף אחד לקח את זה קשה מדי עד שהגיע פרוקטור ושלח פסטבול לראש של יוקיליס. יוקיליס השתולל מכעס, ראית מה הוא אמר אבל? או שכמו שאתה עושה לי אתה מחליט מה הוא אמר? הוא צעק "If you want to hit me, hit me in the back" והמשיך שלא יחפש את הראש. לא הגיע לפרוקטור השעייה? מה שתגיד...או שהיה עליו אזהרה, ואז בהחלט מגיע לו. או שזה היה מספיק גרוע שהשופט קלט את זה והוציא אותו במיידי, וגם על זה מגיע לו השעייה. ולא, שום דבר הוא קיבל. אמרתי בצחוק שהשעייה של טורה לא כל כך מזיקה ליאנקיז, סליחה אם לא הצלחתי לעורר לך את חוש ההומור. אם כי גם אתה בטח חושב שלאבד את טורה למשחק אחד זה לא כזה אסון. גם אני לא אבכה על לאבד את פראנקונה לאחד (אולי היינו מנצחים אתמול). לגבי ההשעיות זה קרה ביוני 2005, פראנקונה קיבל 3 משחקים על מעורבות בתגרה עם טמפה בעוד טורה קיבל 1 על מעורבות בתגרה עם הטייגרס. הוא כעס וניסה להתקשר אל הליגה ואל ווטסון אבל ווטסון התעלם מהטלפונים שלו. כמובן שה2 זה בנוסף למה שהיה אז. אני עדיין מאוכזב, ציפיתי ליותר... אל תדאג אני לא יודע מה קרה עם מני אבל אני בטוח שלא נתנו לג'יטר אררור. חס וחלילה שלא יטפחו את הנתון שהמצביעים לGG ואוהדי היאנקיז מסתכלים אליו כדי לדעת איך ההגנה שלו. המשחק האחרון בטורונטו רק הזכיר לי עד כמה הוא נוראי שם בהגנה...נדמה לי שהיה לו איזה 4 אררורים (לא כולם נרשמים כאררורים כמובן, אבל כשאתה לא מגיע לכדור שכל SS אחר היה מגיע אליו...מבחינתי זה פאק הגנתי). אני אוהב לצחוק על זה עם מיעוט אוהדי היאנקיז שכן מבין עד כמה הוא נוראי במגרש...

Homer Simpson

New member
אה, הבנתי

קודם אתה מסביר בצורה כל-כך משכנעת שזה בסדר שהרחיקו ומשעים רק את קלמנס כי טאורס (שגם לדעתך זרק בכוונה על איירוד)לא קיבל Warning, ו-Warnings זה ה-דבר, ועכשיו כשמדובר בפרוקטור אתה פתאום עושה שינוי של 180 מעלות ומסביר שהיה צריך להרחיק (כפי שנעשה) ולהשעות אותו (כפי שלא נעשה) גם אם לא היה Warning, כלומר פתאום Warnings לא כאלה חשובים. מענין. לעצם הענין, אין לי ספק שאף אחד מה-HBP הקודמים במשחק לא היו מכוונים, ולכן אני לא רואה שום סיבה לפרוקטור לזרוק על יוקיליס, מה עוד שזה הכניס את הסוקס בחזרה למשחק. לשם השוואה, כשפרוקטור כן רצה לזרוק על מישהו (בטנקורט) הוא עשה את זה בפיץ' הראשון, לא זרק לראש או לברכיים אלא מאחורי הגב, ולא ממש הכחיש שניסה לזרוק עליו. מול יוקיליס הוא פתאום זורק לכיוון הראש, עושה את זה ב 2-2, ומכחיש שזרק עליו. בקיצור, אני לא בטוח שלא באמת ברחה לו זריקה. לגבי ריוס/איירוד, אתה טענת שלא נראה לך שה-HBP ממש הזיז לאיירוד (דווקא העיתונאים שהיו במשחק אמרו שהוא צלע אח"כ, אבל מה הם יודעים). אני הראיתי שבמבחן התוצאה איירוד נפגע ויתר כי הוא לא שיחק למחרת כשריוס שיחק והצטיין. מה מוכיח ה-HR של איירוד אתמול? שאמנם ריוס חזר קודם, אבל רק יומיים (שיכלו אולי להיות גם יום) קודם. הבדל עצום. אולי זה יבוא לך בהפתעה (אני מקווה שאתה יושב), אבל מאז ה-ALCS של 2004 לא ממש ראיתי את המשחקים שלו שוב ושוב וניסיתי להזכר בהם, כך שמאוד סביר שלא זכרתי כל דבר מהם. את ההצפה 99 זכרתי בעיקר בגלל מלחמת ההצהרות בין סטיינברנר למאמן שלכם בעקבות האירוע. ובלי הפסיקה הבזיונית לא הייתם חוטפים 6 ראנס בהמשך? ועכשיו גם יש קונספירציה של הליגה לשפר את הסטטיסטיקות של ג'יטר, או שגם את זה כתבת בצחוק? עובדה שבמקרה הזה לפחות כן דפקו אותו (וגם את מני). ושוב, אני מסכים שהשנה הוא די גרוע, בעיקר בריינג' הנוראי שלו שמאלה, אבל בהרבה דברים אחרים הוא בסדר. נראה לי שהמאמנים והעוזרים שבחרו בו ל-GG סמכו בעיקר על מה שראו, ופחות על סטטיסטיקות.

אתה פשוט לא רוצה להבין

כמו שאמרתי, לא אכפת לי מזה, קלמנס בכלל לא היה מפספס סטארט אם היאנקיז לא היו מטומטמים ולא נראה שפגע בהם אובדן טורה למשחק. אם אתה רוצה להמשיך להאמין שהליגה דופקת אותכם, תמשיך. אני יכול לראות מעבר ולראות שקלמנס עשה את שלו עם אזהרה ולכן הוא עף וקיבל השעייה, זה כזה פשוט. וכרגיל, אתה מבלבל את השכל, אמרתי שאם אני זוכר נכון כן הייתה אזהרה על פרוקטור, מה שמוביל להוצאה מיידית. אם לא הייתה, זה רק מוכיח עוד יותר את טענתי שהוא צריך לקבל השעייה, כי השופט ידע שהוא זרק בכוונה ולכיוון הראש והעיף אותו מיד, הוא הבין שזה חמור. מה אתה מנסה להגיד, שעם טאוורס זה היה כזה ברור אז למה הוא לא קיבל השעייה כמו פרוקטור (במידה ולא הייתה עליו אזהרה)? השופט לא הרחיק מיד את טאוורס, כנראה שהוא חשב שבאמת ברח לו אחד (ולטאוורס באמת יש את התירוץ הזה), אז אין סיבה לתת לו ישר השעייה. פרוקטור האפס כנראה לא חשב יותר מדי ולא אהב שפגעו בשחקנים שלו, כמובן שזו סיבה לזרוק פסטבול לראש של יוקיליס. אם אתה רוצה להאמין שזה לא היה בכוונה, תאמין. השופט לא האמין ונראה לי שגם שאר העולם שראה את המשחק מסכים. אבל איך שבא לך. אתה מכיר את המילה נראה? נ-ר-א-ה? נראה. לי מהטלוויזיה לא נראה כאילו כאב לאיירוד יותר, אמרתי את דעתי ולפי מה שנראה לי, אתה זה שעושה סיפור גדול ממשהו שנראה לי שהרבה יסכימו איתי, לא נראה מהטלוויזיה שכאב לאיירוד יותר משכאב לריוס. הייתי חושב שההצפה הזאת, שהייתה די גדולה, תישאר בזכרון שלך. סליחה באמת שאתה זוכר את מה שאתה אוהב/רוצה לזכור. קודם זה היה לא משחק צמוד עכשיו זה בלי הפסיקה הביזיונית לא היינו חוטפים 6 ראנס...אני רק הראתי לך שהפסיקה הזאת (שאגב, הייתה לא נכונה, משהו שאתה אוהב להתעלם ממנו במשחק ה6 - הפסיקה הייתה נכונה) לא הגיעה במשחק לא צמוד. לא אין שום קונספירציה, זה היה ניסיון להצחיק בדיוק כמו הניסיון (הכושל, אם אפשר להוסיף) שלך לעשות עם מני. אני שמח לראות שאתה מתקרב לרעיון שהוא הSS הכי גרוע בליגה כבר כמה שנים, נחמד.

Homer Simpson

New member
זה לא מדויק

גם לי זה נראה מוזר שהם לא עירערו, אבל אתה לא יודע מה היה אחרת. אולי היו נותנים לו את ההשעיה באמצע רצף של 5 משחקים מול יריבות למרוץ לפלייאוף, ועוד חלילה שבאותו הזמן פיצ'ר אחר מהרוטציה יהיה פצוע. הם החליטו לא לקחת סיכון וזהו. אולי זו טעות, אבל זאת הגזמה לומר שהם מטומטמים. לגבי ההצפה ב-04, אתה לא זוכר אם פרוקטור הושעה לפני חודשיים, ואני אמור לזכור כל דבר מסדרה מלפני שלוש שנים שאני ממש לא מנסה לזכור? מה שאני זוכר זה שכל הזמן המתקדו בלהראות הילוכים חוזרים של המהלך, ואת השופטים מדברים ביניהם או עם המאמנים. לגבי 99, אני הנחתי שהאוהדים שלכם יהיו מספיק אינטיליגנטים כדי להבין בפיגור של 2-9 שלא השופטים הפסידו להם את המשחק. אל תשכח שכל הדיון התחיל מזה שאתה כתבת שהיאנקיז בכיינים, אז רציתי להראות דוגמאות לכיוון ההפוך. נו באמת, השורטסטופ הכי גרוע הליגה כבר שנים? כנראה קראת יותר מדי מאמרים של ביל ג'יימס (מענין, אגב, אם הוא עדיין חושב שקריספ כזה קוסם הגתנתי). אתה באמת חושב שכל המאמנים והעוזרים כאלה מטומטמים?

במילה פשוטה, כן

אתה משווה משהו במשחק עונה רגיל למשחק פלייאוף כמו המשחק השישי בALCS ב2004? OK. אתה כמובן זכרת את האירוע כל כך טוב מ1999 אבל למה שתזכור מ2004 אירוע כזה...ואני חשבתי שאוהדי היאנקיז מספיק אינטילגנטים לא להציף את המגרש כשהשופטים צודקים פעמיים. בעצם, לא, אף פעם לא החזקתי יותר מדי מהאינטלגנציה של אוהדי היאנקיז האמת. מדדי ההגנה המתקדמים הם לא איזה משהו בטוח. קורה שתמצא 2 מדדים שמודדים אותו דבר ואחד יגיד לך ששחקן א' הוא -5 בהגנה ואחר יגיד לך שהשחקן הזה הוא +2. אם יש משהו שכל, או לפחות הרוב העצום, מדדי ההגנה מסכימים עליו זה שדרק ג'יטר הSS ההגנתי הכי גרוע בליגה כבר כמה שנים. הוא קצת יותר טוב בSS מאשר מני גרוע בLF, עד כדי כך. אז כן, כשג'יטר קופץ ורץ ועושה שואו על מהלכים רגילים או עושה מהלך יפה מאוד שמנופח ומנופח ואיכשהו זכה במהלך השנה כשהיו כמה וכמה יותר טובים, אני חושב שהמנג'רים והאשר מושפעים מזה. מי שמסתכל קצת מעבר, רואה את האמת.

למעלה