אוי אוי...
1. כמובן שכל הסיפור הוא ניפוח. אתה מקשיב לעצמך? גם אם איירוד עשה משהו לא בסדר...ממש נשמע כאילו אתה לא מנסה להצדיק אותו. הוא שיחק מלוכלך ומה שמקובל הוא שהוא יחטוף חזרה HBP, וזה מה שהבלו ג'ייז עשו, וכל הכבוד להם שהם לא פחדו לעשות את זה, למרות שזה מלוכלך. כמובן שמבחינתך זה איך הם מעזים לפגוע באיירוד, עם התעלמות מהמהלך המלוכלך שהוא עשה. 2. וריטק "הפחדן" כנראה היחיד שהיה לו ביצים להתחיל במכות כשאיירוד (כמו שאפשר לראות גם פה) יודע רק לדבר לקלל. נראה לך שאם איירוד היה, חס וחלילה, לוקח את הבסיס שלו כשפוגעים בו עם זריקה, כאילו זה לא קרה לו 235 פעמים בקריירה וכאילו זה היה HBP בראש או חס וחלילה כמובן בברכיים. אני בטוח שבלי הדיבורים, מבטים, קללות (Fuck You!) וריטק חופשי היה נכנס באיירוד - כך שאיירוד בבירור לא אשם בהכל. תעשה לי טובה, איירוד אשם בכל העניין שקרה וזה טיפשי לנסות למצוא אשמים אחרים. אתה אידיוט אם אתה חושב שהזריקה של ארויו הייתה בכוונה. וכן, אתה כנראה מכחיש שאתה חושב ככה אבל אז למה אפילו שמת את השאלה (מכוון או לא)? אף פעם לא שמעתי אפילו מאוהדי יאנקיז הכי מטוטמים שהם חשבו שזה בכוונה. כנראה שאתה היחיד שמטיל ספק בזה שזה היה לא מכוון. ואם אתה חושב שהזריקה של פרוקטור לא הייתה בכוונה, אתה עוד יותר תמים. אני לא עושה הנחות גדולות פה אני משתמש בהיגיון ובנראה לעין. נשבע לך שעדיין לא שמעתי תיאוריה שהזריקה של ארויו הייתה בכוונה או של פרוקטור לא הייתה בכוונה. חשבתי שגם אתה מסכים ששל פרוקטור הייתה בכוונה? 4 HBP, פסטבול ברור לכיוון הראש. אה, כן, נדמה לי שהוא אמר אחרי המשחק שזה לא היה בכוונה. אחרי הכל, זה גם מה שטאוורס אמר. וזה שהוא יצא מהשעייה בעקבות זה זה בכלל ביזיון, למרות שלא שמעתי על זה מילה ממך (למה שתתלונן כשמשהו הולך לטובתכם?). 3. לואל שם על קאנו את היד. לא היה לו מספיק כוח לדחוף אותו ככה וזה בהחלט לא מה שגרם לו ליפול, הוא שם עליו את היד כי הוא ניסה לגרום לו ליפול. ואני לא מבין מה אתה מתלונן הרי השדרים הגדולים אמרו שזה המהלך הנכון לעשות במקרה הזה. והשדרים הרי תמיד יודעים על מה הם מדברים. או שהם אנטי-יאנקיז ובעד בוסטון פתאום? (עם כמה שאתה מנסה להפוך את זה כאילו אני זה שתמיד מתלונן שכולם בעד היאנקיז, תסתכל על עצמך ותראה איך אתה מתלונן שכולם אנטי יאנקיז). בכל מקרה, אין מה להשוות את זה למקרה של איירוד עם פדרויה וכבר הראתי את זה בעבר. אני חושב שהמהלך של לואל היה די מלוכלך, אם כי לפי השדרים הוא היה מה שצריך לעשות במקרה הזה, ומהלך חכם. חוץ מזה, מייק לואל הוא לא שחקן מלוכלך, לאיירוד יש קצת היסטוריה בנוגע לזה. 4. הפיץ' הזה היה אינסייד מאוד וקרוב לראש של מני. זה היה רחוק מהפלייט, יותר קרוב לראש של מני מפלייט זה בטוח. אמרתי שזה אובררייטד איך שמתייחסים לזה כאילו זה היה הכדור ההוא שוונג זרק ליוקיליס שנחת בבאטרס בוקס בצד השני אבל היה קצת גבוה. זה לא היה כזה רחוק ממני. 5. תודה לך, שלא הצלחת למצוא דרך להכחיש טעויות ברורות חשובות נגדכם ב96 ו98 באמת. כל הכבוד. לגבי השנה, אתה כתבת את כל הטעויות שהיו השנה על הבסיסים, צירפת איזה אחד של קריספ לטובת היאנקיז כדי שיראה מאוזן כאילו גם חשבת על הצד השני. אני כבר אז הוכחתי לך שהתעלמת מ2-3 מהלכים שכן ראית בוודאות (ואני יודע זאת כי דיברנו על זה בפורום). כבר הוכחתי שהתעלמת מהצד השני ושהרשימה הזאת סתם דרך לנסות להראות כמה השופטים הם אנטי יאנקיז והיא בעצם לא כוללת באמת את הטעויות שהיו לטובתכם. אני אנסה להוסיף באמת עוד כמה לרשימה הזאת. אני יכול לחשוב על לפחות 4 מאז, טעות בסדרה מול הרוקיז, ג'ייאנטס ובוליטמור (רואד טריפ שלם של טעויות לטובת היאנקיז ללא אזכור) ועוד אחד נגד טמפה. אני אולי באמת אאסוף אותם בקרוב. 6. אתה מאשים אותי שכל פעם זה איכשהו נקמה. אולי זה בגלל שזה נכון. טורונטו סתם פגעה באיירוד? לא, זה היה בבירור בגלל המהלך המלוכלך מסוף מאי (או שגם פה זה לא ברור, ואני קורא בין השורות?). לואל סתם פגע בקאנו? לדעתי לא, אתה יכול לחיות באיזה סרט שבא לך, בכל מקרה אי אפשר להשוות בין המקרים כי איירוד פשוט עשה משהו מלוכלך (בלי שום סיבה רצינית) בעוד שלואל עשה מהלך חכם, שהוא גם די מלוכלך אם אתה שואל אותי. תשאל את השדרים החכמים הרי, נראה אם הם ישוו בין המקרים. ב2 המקרים גם, אני מציין שמה שהם עשו מלוכלך לטעמי, אבל אני מריע להם כי הם החזירו על המשחק המלוכלך של איירוד (סליחה, הוא אמור להיות היחיד שעושה את זה ולא צריכים להחזיר לו, איך הם מעזים). אתה רואה שאתה מנסה להוציא את איירוד נקי בכל מקרה? ארויו פוגע בו ווריטק תוקף אותו. כן, רק איירוד אשם. אם הוא לא היה לוקח את זה שפגעו בו (לפי חישוב שלי פגעו בו עד אז איזה 80 זריקות בקריירה) אישית כאילו זה היה לאזור מסוכן, או שהיה איזשהו סימן שזה היה בכוונה ולא מתחיל לצעוק על הפיצ'ר, שום דבר לא היה קורה. "ומאיפה הוא בכלל מעלה על דעתו את האפשרות הדמיונית ששחקן של הסוקס יזרוק על שחקן של היאנקיז בכוונה? זה הרי לא קרה מעולם, נכון?" המשפט הכי טיפשי שרשמת בכל ההודעה (וזו תחרות קשה). אני מניח שאם אריק בדארד פוגע היום עם איזה סליידר בגב/יד של קווין יוקיליס הוא צריך לקחת את זה אישית וישר לדמיין את האפשרות שזה היה בכוונה. הרי לא קרה מעולם שזורק של בולטימור פגע בשחקן של בוסטון בכוונה, נכון? מה הופך את איירוד למיוחד, שבלי סימנים מוקדמים או HBP אחרים במשחק או אפילו איזשהי סיבה אחרת מיוחדת שברנדון (אני יודע שזה ברונסון, רק שככה הפרשן מקרוור, ההוא הגדול עם הThat's not even close" שלך אוהב לקרוא לו. אפשר לתקן אותו 5 פעמים במשך שידור, וזה לא יעזור. ברנדון ארויו) ארויו יפגע בו, הוא חושב שהפיצ'ר מנסה לפגוע בו כשהוא זורק קרווב/סליידר לגב (לא חס וחלילה לברכיים או ראש) שלו. ואז אתה משווה את זה לפרוקטור. כל הכבוד, הצלחת לגבור על המשפט הקודם. מאוד דומה למשחק שיש בו 4 HBP ואז הבן זונה זורק כדור מהיר לכיוון הראש של יוקיליס וגורם לו להשטתח על האדמה. אחרי שכבר הייתה אזהרה (ולכן כמובן פרוקטור עף מהמשחק, וביזיון שלא קיבל השעייה). יוקיליס כמובן גם אמר לו "אם אתה רוצה לפגוע בי, תפגע בגב, לא בראש". כל הכבוד, אין גבול לדימיון בין המקרים. אינינג 3, HBP ראשון במשחק, שום סימנים אחרים או אזהרות, קרווב/סליידר לגב. אינינג 9, 4 HBP במשחק, אזהרה, פסטבול לראש. אחת ההברקות שלך. ושוב לא אמרתי שזה היה בסדר ממני לצעוד ככה לקלמנס עם המחבט (כמובן שגם לא שמעתי ממך שזה בסדר מאיירוד להיות עם המחבט היקר שלו במשך על התרוקנות הספסלים שמה בטורונטו, אבל אני מניח שאתה ידעת שלאיירוד אין את הביצים אשכרה לעשות משהו חוץ מלדבר, נכון? שזה כל מה שרציתי שכתבתי את זה, לראות למה כשוריטק ומני עושים דבר כזה זה כזה נוראי בעוד כשאיירוד המתוק עושה משהו כזה, מתעלמים. הבאתי עוד דוגמא להתעלמות כשאתם עושים דבר כזה), וכרגיל אתה מכניס לי מילים לפה. מפתיע. אמרתי שזה אובררייטד העניין הזה של כמה הזריקה רחוקה ממנו, זהו. לא אמרתי שזה בסדר שמני תקף כי הזריקה הייתה בבירור בכיוון של הראש והייתה פוגעת בו. בקיצור, אני זה שרואה פה באופן חד צדדי. בטוח.