זדיין, איירוד.

תוסיף את בולטימור לתחרות...

הפכו יתרון 3-2 לפיגור 5-3. נדמה לי שהם מובילים את הליגה בהפסדי בולפן.

מתח של האינינג ה9 אצלכם

יתרון 2-1 בלבד ויש K בבוטום 9 לחובט הלידאוף של הוויט סוקס...רק שהוא מגיע בפאסד בול. אפילו הכותב של יאהו לא מאמין... J. Owens struck out, reached on passed ball, on passed ball (כן בא החלק של PASSED BALL?!?!?!)

מסכנים אוהדי הנאשינלס

(*הכנס בדיחה על זה שאין להם אוהדים*) הם חייבים לעבור את כל המשחק נגד הג'ייאנטס עם תמונות כאלה ושכתוב "BARRY BONDS IS LEADING OFF THE NEXT INNING" או "BARRY BONDS IS STRECHING HIMSELF" על הטלוויזיה שם. כאילו שכחנו... והוא עושה דאבל מעל הראש של הCF(?) לתוך החלק העמוק ביותר בNL של הפארק.

LADodger

New member
עוד משחק של 0 ראנס שלנו......... ../images/Emo7.gif

הקבוצה נראית הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי. ושוב אנחנו נותנים 8 היטס (במו סינסי בדיוק) אבל לא משיגים ראנס. ואנחנו רק ב-4 משחקים הפרש מ-500. !!!!!! פאק.

Homer Simpson

New member
הבלו ג'ייז אפסים מלוכלים

קודם כל, לא ברור לי למה הם צריכים להגיב באלימות על פעולה לא אלימה של איירוד. שיצעקו לו בחזרה Ha או Mine. חוץ מזה, מוזר שהם דילגו על הסדרה ביאנקי-סטדיום בשביל לפגוע בו (ממה הם פחדו?). בכל מקרה, אתמול הם זרקו מאחוריו, המסר נשלח, וכל הסיפור היה צריך להגמר בזה. אבל משום מה הם החליטו לזרוק עליו שוב, ועוד לכיוון הברכיים. בטח האמינו לכל הקישקושים על איך שכל היאנקיז שונאים את איירוד(ראינו כשהוא חבט את ה-500 כמה זה מופרך), ולא יגנו עליו . Little did they know. בתור התחלה, הם נתנו ליאנקיז ראן במתנה, כשהמשחק עוד היה צמוד בדרך להפסד נוסף. בתור המשך, הם קיבלו את מה שמגיע להם מדאנקן וקלמנס. ואחרי זה, אין להם אפילו את טיפת היושר להודות במה שעשו, ליץ' (ההוא מיום שני) אומר שהוא רק ניסה לזרוק inside, וטאוורס אומר "It just got away a little bit", ואח"כ גם ירד על טוני פניה, מאמן ה-1B של היאנקיז, ואמר שהוא quitter. כל זה מפיצ'ר שיחזור ל-AAA ברגע שברנט (נדמה לי) יחזור מה-DL. כנראה שזה מה שאפשר לצפות מקבוצה שהמאמן שלה מציע מכות לשחקן אחד, ואח"כ הולך מכות עם שחקן אחר.

ואיירוד המלאך הוא טלית שכולה תכלת

חתיכת שחקן מלוכלך שלא מודע לזה שהוא מלוכלך. הגיע לו וכל הכבוד לג'ייז. אגב, עם כל החרא שנותנים לוריטק עם המסכה ומני עם המחבט (מול קלמנס), רק אני שמתי לב שאיירוד לא עזב את המחבט שלו עד שהוא היה בבסיס הראשון? הוא היה אצלו ביד במשך כל התרוקנות הספסל הראשונה...אני מניח שיש איזה תירוץ לזה.

Homer Simpson

New member
ואיך זה קשור בכלל למה שכתבתי?

קודם כל, לא נראה לי שמה שהוא עשה כזה חמור, אבל כבר דננו בזה מספיק. בכל מקרה, ההודעה שלי דיברה על הבלו ג'ייז וההתנהגות שלהם, לא על איירוד. גם ל-retaliation יש כללים ברורים והם חרגו מהם, גם בזה שהם הגיבו פעמיים באלימות על אירוע לא אלים אחד, וגם בזה שהם זרקו לכיוון הברכיים, מה שיכול לפצוע שחקן (והוא אכן לא שיחק אתמול), ולא לגב כמקובל. תוסיף לזה גם את התגובה המיתממת והחצופה של טוורס, ותקבל קוצה מלוכלכת ומגעילה, כמו המאמן שלה. לגבי ההשוואות לרמירז ווריטק, תבדוק מי התחיל באלימות בכ"א מהמקרים: במקרה של מני, האלימות התחילה קודם מפדרו, שזרק לכיוון הראש של גרסיה מרוב תסכול, וכי הבסיס הראשון היה פתוח (מענין איך השופטים ש'תמיד בעד היאנקיז' לא השעו אותו), ואח"כ מני, שניסה להתנפל על קלמנס, למרות שהזריקה לא היתה בכלל קרובה אליו (ראה תמונה). במקרה של וריטק, קודם ארויו פגע (במכוון או לא) באיירוד, ואח"כ וריטק דחף את הטלפיים שלו לפרצוף שלו, מבלי שאיירוד נגע בו. אמנם איירוד צעק וקילל והסכים ללכת איתו מכות, אבל מי שהחל באלימות היה כאמור וריטק. במקרה של הבלו ג'ייז, הם אלה שהחלו באלימות, ואיירוד רק הגיב. חוץ מזה, הוא ממש לא נראה כאילו הוא מנסה לתקוף מישהו עם המחבט, ואכן לא עשה זאת. להזכירך, הוא גם היה אמור לעזוב את ה- Batter's Box ומני לא. בקיצור, יש הבדל בין מי שמתחיל באלימות כדי להחטיף ולא לחטוף, לבין מי שאולי מתכוון להגיב על אלימות נגדו. טוב, לפחות אולי אתה מסכים סוף-סוף שמני והקפטן שלכם שחקנים מלוכלכים. גם זה משהו.

דיברת כאילו

טורונטו כאלה מלוכלכים ואיך הם מעזים לפגוע באיירוד שלא עשה כלום. הוא היה מלוכלך בדיוק כמוהם, הוא התחיל עם המשחק המלוכלך, והוא קיבל חזרה. הם אכן אפסים שפספסו בפעם הראשונה, הכוונה הייתה להחזיר לו בHBP, כמקובל. הם פספסו בפעם הראשונה אז הם פגעו בפעם השנייה. הם התנהגו כתמימים? להזכיר לך את התגובה לכל העניין? אמרתי רק "HA"...זה לא היה כדי שיפילו את הכדור...להזכיר לך את התגובה שלו לSLAP ב2004? פרצוף תמים ובשוק ששרקו אותו בחוץ, כאילו הוא לא עשה כלום. הוא חתיכת שחקן מלוכלך שאו שהוא לא יודע שהוא מלוכלך (והוא ממש טמבל אז) או שהוא משחק אותו תמים לא פחות מהבלו ג'ייז (לא כל הבלו ג'ייז, ללייל אוברביי לא הייתה שום בעיה להגיד אחרי זה שזה היה מכוון ושהסיפור הזה עוד לא נגמר). אתה ממש עיוור פה. ההתנהגות של הבלו ג'ייז מגעילה ומכוונת והיא בדיוק מה שאיירוד עשה. הם עשו משהו מלוכלך, כמובן בתגובה למהלך המלוכלך של איירוד. הם הגיבו בתמימות, בדיוק כמו איירוד. איכשהו הם יוצאים פה כמלוכלכים המגעילים ואיך הם מעזים. **ואתה חושב שהזריקה של ארויו הייתה מכוונת? אתה צוחק? למה לעזאזל שארויו יפגע באיירוד? זה היה קרווב/סליידר שבערך בדיוק כמו כל HBP אחר התחמק ופגע בשחקן, תעשה לי טובה. איירוד חובט כדורים 450 פיט לרייט אז ארויו הולך לנסות להיכנס פנימה עליו. שום התעלמות מהעבודה שאיירוד זה זה שהתחיל בזה שלקח את זה קשה והתחיל לצעוק לכיוון ארויו כאילו הוא לא חטף HBP בחיים שלו. אתה באמת חושב שאיירוד הוא לא זה שהתחיל את כל הסיפור הזה? אתה חי בסרט. קיבל HBP וסירב ללכת לבסיס הראשון כמו אידיוט, אני לא רואה איך אתה יכול להאשים את המקרה הזה על מישהו אחר חוץ מאיירוד, כמובן שאין לי ספק שתעשה את זה. איך לעזאזל הבנת שאני מסכים שהם שחקנים מלוכלכים? שאלתי למה כמובן שאוהדי היאנקיז מיהרו לקפוץ עליהם שזה קרה, אף אחד לא הזכיר כלום שאיירוד עשה את זה. כמובן, לא ציפיתי ליותר מכם, כמו תמיד התעלמות משאתם עושים את הדברים האלו אבל כשהקבוצה השנייה עושה אותם זה אסון (מזכיר לי את העניין השיפוט והתעלמות מזה כשזה קורה בעדכם). עוד דבר שהוא אובררייטד בעיניי זה כמה הזריקה הייתה רחוקה ממני. כן, היא לא הייתה בפרצוף שלו ויכול להיות שהיא סתם התחמקה (אך מני לא ידוע בשיקול דעת מדהים), אבל היא בהחלט לא הייתה מעל הפלייט או משהו. אני מניח שציפיתם שזה ישרק לכם סטרייק גם.

Homer Simpson

New member
ממש לא

איפה ראית בתגובה שלי איזשהי הצדקה לאיירוד ולמה שעשה? אני התייחסתי לבלו ג'ייז ולהתנהגות שלהם. לפיכך כל מה שכתבת על מה שקרה פעם קודמת או על ה-Slap לא רלונטי לכלום. היחיד פה שמציג צד אחד במלוכלך וצד אחד כצדיק ("כל הכבוד לבלו ג'ייז") זה אתה ורק אתה. ואתה באמת לא מבין למה זה לא בסדר לכוון לברכיים של שחקן? לגבי וריטק ואיירוד, איפה כתבתי בדיוק שאני חושב שהזריקה של ארויו היתה מכוונת? איירוד התחיל באלימות? מי שיזם את האלימות הפיזית והחל בה היה וריטק, הגיבור הגדול מאחורי המסכה. איירוד רק צעק וקילל. אם וריטק לא היה נכנס בו, זה היה כמעט בודאות נגמר מקסימום בהתרוקנות הספסלים וקצת דחיפות, כמו האירוע ביום שלישי או רוב המקרים האלה. לגבי מני, כנראה שלא הסתכלת בתמונה. ראשית, היד של פוסדה אנכית לגמרי, ממש מעל הגוף שלו. שנית, תראה איפה הרגל הימנית ורוב הגוף שלו נמצאים (ועוד אחרי שהוא ברח קצת) - הרבה מחוץ ל- Batter's Box שבו הוא אמור לעמוד. כלומר הוא גם נדחף מחוץ לתחום שלו, גם בורח כאילו עשו לו משהו, וגם מנסה להתנפל על קלמנס עם המחבט. אם תראה את השידור באתר של ה-MLB תוכל לשמוע את הדיאלוג הבא בין השדרים: "That ball's not even close." "You talk about looking for a reason." "Absolutely." כנראה שגם הם, והמצלמה כמובן, אוהדי יאנקיז משוחדים. ועוד אני זה שעיוור כאן. בכלל, מצחיק שאתה מאשים אותי בראיה חד-צדדית, ובהתעלמות מדברים הכיוון השני. הרי מספיק פעמים בעבר גם ציינתי משחק מלוכלך של שחקנים שלנו (איירוד, פלפס, פרוקטור), וגם מניתי כל מיני טעויות שופטים נלטובתנו, שאני בספק אם בכלל זכרת. מי שרואה הכל בשחור לבן זה אתה. אצלך זה "כל הכבוד לבלו ג'ייז" "לואל גדול" (נכנס בקאנו, ועוד הוסיף דחיפה הצידה), ווריטק (ששנה אח"כ נכנס עם האגרוף בפוסדה ופצע אותו) יוצא נקי. לכל היותר למני אין שיקול דעת מדהים (האנדרסטטיטמנט של השנה).

ציפית שהם יישבו בשקט אה?

הם השיבו לאיירוד ששיחק מלוכלך ולא ישבו בשקט. הם היו מלוכלכים חזרה, וכל הכבוד להם. לא אמרתי שזה לא מלוכלך או משהו. אתה מתנהג כאילו איך הם מעזים לעשות דבר כזה כשכל מה שהם עשו זה להחזיר לאיירוד על המשחק המלוכלך שלו ועל התגובות התמימות שלו. העדפת שהם יזרקו לראש? לגב? לHAMSTRING שהוא פצע? איפה כן מקובל לזרוק? דווקא נמוך ולא לראש (כמו סקוט פרוקטור האפס). תקן אותי אם אני טועה אבל איירוד פספס את המשחק הבא עם פציעה שלא קשורה לברכיים אלא הפציעה ההיא שהטרידה אותו מאז המהלך בפירסט עם מורנאו, לא היה קשר לHBP. יא אללה, אני לא מאמין איך אתה ממשיך לנסות להוציא את איירוד צדיק. אתה באמת מאמין שהוא לא התחיל את כל העניין עם וריטק? הקללות וזה? שום דבר? כל דבר שקרה איכשהו יוצא שהאחרים אשמים יותר מדי. כמה מקרים כאלו היו לאיירוד כבר? 4? אולי הגיע הזמן להודות שהוא חתיכת שחקן מגעיל ושזה לא האחרים שתמיד אשמים? אתה אמרת (מכוונת או לא) על הזריקה של ארויו וזה היה ממש מטומטם (אם כי לא ציפיתי לפחות). מכוונת או לא? יש שאלה בכלל? למה לעזאזל שזה יהיה מכוון? מי כן חושב שזה מכוון? כנראה שאתה, אם כתבת את זה. אמרתי שזה אובררייטד העניין הזה של לא קרוב בכלל, לא שזה היה קרוב מאוד (כרגיל, תקרא מה שתרצה לקרוא). בדיוק על השדרים דיברתי עם ה"זה לא קרוב כלל" וכן השדרים האלו (צמד השדרים של פוקס, באק ומקרוור, צמד השדרים הכי מטומטמים בעולם [באק עוד סביל, על היציאות של מקרוור יש אתרים שלמים]) ועל כל אוהדי היאנקיז מתייחסים לזה כאילו הכדור היה בתא החובטים של החובט השמאלי. כן היד של פוסדה מונפת למעלה. הוא גם עמד אינסייד כי הזריקה הייתה אינסייד וגם זו ידו השמאלית שקרובה יותר למני. הזריקה הייתה מטר מהפלייט (אם כי בטח עדיין סטרייק לפי הבכיינות שהיא אוהדי היאנקיז) ליד איפה שהיה הראש של מני. כן, זו לא זריקה שנראית בכוונה אבל במשחק טעון כזה, אינינג אחרי וחובט ראשון לבוסטון מאז שזה קרה, על זה חושבים, ועם מני בפלייט (כמו שאמרתי לא שיקול דעת מדהים) מספיק לראות כדור בגובה הראש שלו. מני לא היה צריך לעשות את זה, אבל זה קרה וחלאס עם העמדת הפנים כאילו הכדור הזה לא היה קרוב בכלל למני. כן אין ספק שאתה תמיד רואה גם את הצד השני. למשל הרשימה שלך על טעויות השיפוט נגדכם השנה. בולשיט אחד גדול. על כל טעות שיפוט נגד היאנקיז הייתה אחד בעד היאנקיז. רק שאתה לא ראית את זה כנראה. כנראה שהכל יצא במשחקים שפספסת (אוי סליחה, כן מנית טעות אחת בעדכם, תודה רבה). ההתבכיינות האינסופית הזאת על שופטים (כמו שאפשר לראות בהודעה הבאה שלך). אני ראיתי 95% מהמשחקים של בוסטון העונה ובכל סדרה אני יכול לציין לך איזה 2 טעויות שיפוט שהיו וגם טעויות בולס-סטרייקס. אני לא אומר על זה כלום כי אני יודע ששנינו מרוויחים, וזה קורה גם בכל המשחקים האחרים. אתה שומע אוהדים אחרים שבוכים כל כך הרבה פה על השיפוט? לא. מה אתה חושב שזה אומר? שלא היו נגדם טעויות שיפוט השנה? היו. "כל הכבוד לג'ייז" ו"גדול לואל" - ציינתי בדיוק אחרי כל משפט למה אמרתי אותו. אצל לואל זו הייתה נקמה ברורה על המשחק המלוכלך של איירוד והצעד הנכון אצל שחקן לעשות בסיטואציה כזאת, זה היה גם הרבה פחות גרוע משל איירוד (למרות הדחיפה הזאת שאתה כל הזמן מדמיין [הוא שם עליו את היד זאת לא הייתה דחיפה]). אצל הג'ייז אמרתי כל הכבוד על הנקמה באיירוד על המשחק המלוכלך של...איירוד (מדהים איך הוא תמיד מופיע פה אה...איזה מלאך). לא הכחשתי שזה משחק מלוכלך או משהו. אני בטוח שהיית שוכח למשל מזה שאיירוד החזיק את המחבט שלו במשך על הזמן ביום שלישי. ממני אתה כמובן לא תשכח. וזה לא שהמחבט שיחק תפקיד יותר גדול אצל מני, בשני המקרים הם המשיכו להחזיק אותו כמעט בלי מודעות שהוא שם, לא היה מילה מהשדרים על זה שהמחבט אצלם, כלום. לא שמעתי ממך (ומשאר אוהדי היאנקיז שאני קורא) כלום הפעם על זה שאיירוד החזיק את המחבט, התעלמות מזה והכל. בכלל לא הזכרתי את זה בקטע של "איזה פחדן איירוד הוא לא יכול ללכת לכיוון פיצ'ר בלי מחבט" אלא בקטע של "למני תזכרו את זה ולאיירוד לא" ואני רואה שאני צודק. הדברים האלו ובמיוחד השיפוט, זה הדברים שהורגים אותי פה בראייה החד צדדית הזאת.

Homer Simpson

New member
תשובות

1) גם אם איירוד עשה משהו לא בסדר (ולדעתי כל הסיפור הוא ניפוח), צריכות להיות פרופורציות. הוא בסה"כ גרם לשחקן שלהם להפיל כדור, מבלי לפגוע פיזית באיש. הם גם זרקו מאחוריו, וגם אח"כ פצעו אותו (על הקשקוש עם מורנו וכבר עניתי למטה). כנראה שכמעט רק אתה לא יודע, אבל זה ידוע שזורקים לגב/חזה במקרים כאלה. לא לרגליים (ראית למה), ובודאי שלא לראש. 2) ושוב, לא טענתי שהוא היה צדיק עם וריטק. איך אני יכול להאשים מישהו אחר? אולי כי "מישהו אחר" החל במכות, וזה וריטק הפחדן (שגם לו כאמור יש היסטוריה), שלא שמעתי ממך מלה אחת רעה עליו. לגבי ארויו, קודם אתה מסלף את דברי וטוען שאני חושב שהזריקה היתה מכוונת (איפה כתבתי את זה?), ואח"כ אתה עוד בא בטענות כשאני מתקן אותך. לעצם הענין, לא לך ולא לי יש שמץ של מושג אם הזריקה של ארויו או זאת של פרוקטור על יוקיליס היו מכוונות. רק אתה מניח אוטומטית שארויו לא זרק בכוונה ופרוקטור כן, וכרגיל הופך את ההנחה שלך לעובדה. 3) לגבי לואל וקאנו, תסתכל שוב על הקליפ של המהלך בין השניה ה-14 ל-16. שים לב רק ליד שמאל של לואל ולא לשום דבר אחר. אם אחרי זה עדיין לא תראה דחיפה, אני אנסה להדפיס לך גם תמונות. למה, אגב, שישים עליו את היד? הוא היה עייף ורצה להשען על משהו? 4) לגבי מני, זה באמת נראה לך מטר מהפלייט? מלבד הגובה, זה פיץ' אינסייד רגיל, כמו כל זריקה רביעית בערך, ומני כאמור עמד קרוב מדי. השדרים אולי נראים לך מטומטמים, אבל לא נראה לי שהם עיוורים, וגם לא שמעתי שהם מוטים לטובת היאנקיז, או שגם זה כתוב בכל מיני אתרים? 5) לגבי טעויות שיפוט, דווקא התכוונתי לטעויות שציינתי לטובתנו ב-WS של 96 או 98. לגבי השנה, הבאתי איזה 10 דוגמאות לטעויות נגדנו (לא כולל בולס/סטרייקס). אם אני טועה, אז אתה מוזמן לתקן אותי ולהביא כמות זהה של טעויות לטובתנו (נדמה לי שהבאת 2 או 3). עד שלא תעשה זאת, חובת ההוכחה היא עליך. 6) בקשר לחד-צדדיות/ אוביקטיביות. אני (ואף אוהד אמיתי) לא מתימר להיות אוביקטיבי לגמרי, אבל היו לא מעט מקרים שבהם ציינתי שהשחקנים שלנו היו לא בסדר. בהודעות שלך העולם מתחלק לשחור-לבן כשתמיד היאנקיז הם הרעים (שלא לומר "אימפרית הרשע"). גם אם משחקים מלוכלך נגדנו, זה רק נקמה מוצדקת על משהו שהיאנקיז עשו לפני שבועיים או חודשיים או השד יודע מתי. לואל נכנס בקאנו - נקמה מוצדקת על משהו שמישהו אחר מהיאנקיז עשה שבועיים קודם. אמנם לואל לא אמר כזה דבר, אבל אתה הרי יודע לקרוא בין השורות, ולהפוך (שוב) הנחות לעובדות. הבלו ג'ייז פוצעים את איירוד - ברור שהוא אשם והם בסדר. ארויו פוגע באיירוד ווריטק תוקף אותו - איירוד ורק איירוד אשם. ומאיפה הוא בכלל מעלה על דעתו את האפשרות הדמיונית ששחקן של הסוקס יזרוק על שחקן של היאנקיז בכוונה? זה הרי לא קרה מעולם, נכון? פרוקטור פוגע ביוקיליס ויוקיליס צועק עליו - טוב, כאן שחקן מהיאנקיז זרק אז ברור שזה היה בכוונה. מני צועד בצורה מאיימת לקלמנס - טוב, אולי לא היה לא שיקול דעת מדהים, אבל זה בגלל שהמשחק היה טעון. רק שכחת לציין מי בדיוק גרם לו להיות טעון. בעצם, אני לא אתפלא אם אתה חושב שהזריקה של פדרו על גרסיה לא היתה בכוונה, או שהיא כן היתה בכוונה, אבל היא מוצדקת לאור משהו שגרסיה בגלגול קודם.

אוי אוי...

1. כמובן שכל הסיפור הוא ניפוח. אתה מקשיב לעצמך? גם אם איירוד עשה משהו לא בסדר...ממש נשמע כאילו אתה לא מנסה להצדיק אותו. הוא שיחק מלוכלך ומה שמקובל הוא שהוא יחטוף חזרה HBP, וזה מה שהבלו ג'ייז עשו, וכל הכבוד להם שהם לא פחדו לעשות את זה, למרות שזה מלוכלך. כמובן שמבחינתך זה איך הם מעזים לפגוע באיירוד, עם התעלמות מהמהלך המלוכלך שהוא עשה. 2. וריטק "הפחדן" כנראה היחיד שהיה לו ביצים להתחיל במכות כשאיירוד (כמו שאפשר לראות גם פה) יודע רק לדבר לקלל. נראה לך שאם איירוד היה, חס וחלילה, לוקח את הבסיס שלו כשפוגעים בו עם זריקה, כאילו זה לא קרה לו 235 פעמים בקריירה וכאילו זה היה HBP בראש או חס וחלילה כמובן בברכיים. אני בטוח שבלי הדיבורים, מבטים, קללות (Fuck You!) וריטק חופשי היה נכנס באיירוד - כך שאיירוד בבירור לא אשם בהכל. תעשה לי טובה, איירוד אשם בכל העניין שקרה וזה טיפשי לנסות למצוא אשמים אחרים. אתה אידיוט אם אתה חושב שהזריקה של ארויו הייתה בכוונה. וכן, אתה כנראה מכחיש שאתה חושב ככה אבל אז למה אפילו שמת את השאלה (מכוון או לא)? אף פעם לא שמעתי אפילו מאוהדי יאנקיז הכי מטוטמים שהם חשבו שזה בכוונה. כנראה שאתה היחיד שמטיל ספק בזה שזה היה לא מכוון. ואם אתה חושב שהזריקה של פרוקטור לא הייתה בכוונה, אתה עוד יותר תמים. אני לא עושה הנחות גדולות פה אני משתמש בהיגיון ובנראה לעין. נשבע לך שעדיין לא שמעתי תיאוריה שהזריקה של ארויו הייתה בכוונה או של פרוקטור לא הייתה בכוונה. חשבתי שגם אתה מסכים ששל פרוקטור הייתה בכוונה? 4 HBP, פסטבול ברור לכיוון הראש. אה, כן, נדמה לי שהוא אמר אחרי המשחק שזה לא היה בכוונה. אחרי הכל, זה גם מה שטאוורס אמר. וזה שהוא יצא מהשעייה בעקבות זה זה בכלל ביזיון, למרות שלא שמעתי על זה מילה ממך (למה שתתלונן כשמשהו הולך לטובתכם?). 3. לואל שם על קאנו את היד. לא היה לו מספיק כוח לדחוף אותו ככה וזה בהחלט לא מה שגרם לו ליפול, הוא שם עליו את היד כי הוא ניסה לגרום לו ליפול. ואני לא מבין מה אתה מתלונן הרי השדרים הגדולים אמרו שזה המהלך הנכון לעשות במקרה הזה. והשדרים הרי תמיד יודעים על מה הם מדברים. או שהם אנטי-יאנקיז ובעד בוסטון פתאום? (עם כמה שאתה מנסה להפוך את זה כאילו אני זה שתמיד מתלונן שכולם בעד היאנקיז, תסתכל על עצמך ותראה איך אתה מתלונן שכולם אנטי יאנקיז). בכל מקרה, אין מה להשוות את זה למקרה של איירוד עם פדרויה וכבר הראתי את זה בעבר. אני חושב שהמהלך של לואל היה די מלוכלך, אם כי לפי השדרים הוא היה מה שצריך לעשות במקרה הזה, ומהלך חכם. חוץ מזה, מייק לואל הוא לא שחקן מלוכלך, לאיירוד יש קצת היסטוריה בנוגע לזה. 4. הפיץ' הזה היה אינסייד מאוד וקרוב לראש של מני. זה היה רחוק מהפלייט, יותר קרוב לראש של מני מפלייט זה בטוח. אמרתי שזה אובררייטד איך שמתייחסים לזה כאילו זה היה הכדור ההוא שוונג זרק ליוקיליס שנחת בבאטרס בוקס בצד השני אבל היה קצת גבוה. זה לא היה כזה רחוק ממני. 5. תודה לך, שלא הצלחת למצוא דרך להכחיש טעויות ברורות חשובות נגדכם ב96 ו98 באמת. כל הכבוד. לגבי השנה, אתה כתבת את כל הטעויות שהיו השנה על הבסיסים, צירפת איזה אחד של קריספ לטובת היאנקיז כדי שיראה מאוזן כאילו גם חשבת על הצד השני. אני כבר אז הוכחתי לך שהתעלמת מ2-3 מהלכים שכן ראית בוודאות (ואני יודע זאת כי דיברנו על זה בפורום). כבר הוכחתי שהתעלמת מהצד השני ושהרשימה הזאת סתם דרך לנסות להראות כמה השופטים הם אנטי יאנקיז והיא בעצם לא כוללת באמת את הטעויות שהיו לטובתכם. אני אנסה להוסיף באמת עוד כמה לרשימה הזאת. אני יכול לחשוב על לפחות 4 מאז, טעות בסדרה מול הרוקיז, ג'ייאנטס ובוליטמור (רואד טריפ שלם של טעויות לטובת היאנקיז ללא אזכור) ועוד אחד נגד טמפה. אני אולי באמת אאסוף אותם בקרוב. 6. אתה מאשים אותי שכל פעם זה איכשהו נקמה. אולי זה בגלל שזה נכון. טורונטו סתם פגעה באיירוד? לא, זה היה בבירור בגלל המהלך המלוכלך מסוף מאי (או שגם פה זה לא ברור, ואני קורא בין השורות?). לואל סתם פגע בקאנו? לדעתי לא, אתה יכול לחיות באיזה סרט שבא לך, בכל מקרה אי אפשר להשוות בין המקרים כי איירוד פשוט עשה משהו מלוכלך (בלי שום סיבה רצינית) בעוד שלואל עשה מהלך חכם, שהוא גם די מלוכלך אם אתה שואל אותי. תשאל את השדרים החכמים הרי, נראה אם הם ישוו בין המקרים. ב2 המקרים גם, אני מציין שמה שהם עשו מלוכלך לטעמי, אבל אני מריע להם כי הם החזירו על המשחק המלוכלך של איירוד (סליחה, הוא אמור להיות היחיד שעושה את זה ולא צריכים להחזיר לו, איך הם מעזים). אתה רואה שאתה מנסה להוציא את איירוד נקי בכל מקרה? ארויו פוגע בו ווריטק תוקף אותו. כן, רק איירוד אשם. אם הוא לא היה לוקח את זה שפגעו בו (לפי חישוב שלי פגעו בו עד אז איזה 80 זריקות בקריירה) אישית כאילו זה היה לאזור מסוכן, או שהיה איזשהו סימן שזה היה בכוונה ולא מתחיל לצעוק על הפיצ'ר, שום דבר לא היה קורה. "ומאיפה הוא בכלל מעלה על דעתו את האפשרות הדמיונית ששחקן של הסוקס יזרוק על שחקן של היאנקיז בכוונה? זה הרי לא קרה מעולם, נכון?" המשפט הכי טיפשי שרשמת בכל ההודעה (וזו תחרות קשה). אני מניח שאם אריק בדארד פוגע היום עם איזה סליידר בגב/יד של קווין יוקיליס הוא צריך לקחת את זה אישית וישר לדמיין את האפשרות שזה היה בכוונה. הרי לא קרה מעולם שזורק של בולטימור פגע בשחקן של בוסטון בכוונה, נכון? מה הופך את איירוד למיוחד, שבלי סימנים מוקדמים או HBP אחרים במשחק או אפילו איזשהי סיבה אחרת מיוחדת שברנדון (אני יודע שזה ברונסון, רק שככה הפרשן מקרוור, ההוא הגדול עם הThat's not even close" שלך אוהב לקרוא לו. אפשר לתקן אותו 5 פעמים במשך שידור, וזה לא יעזור. ברנדון ארויו) ארויו יפגע בו, הוא חושב שהפיצ'ר מנסה לפגוע בו כשהוא זורק קרווב/סליידר לגב (לא חס וחלילה לברכיים או ראש) שלו. ואז אתה משווה את זה לפרוקטור. כל הכבוד, הצלחת לגבור על המשפט הקודם. מאוד דומה למשחק שיש בו 4 HBP ואז הבן זונה זורק כדור מהיר לכיוון הראש של יוקיליס וגורם לו להשטתח על האדמה. אחרי שכבר הייתה אזהרה (ולכן כמובן פרוקטור עף מהמשחק, וביזיון שלא קיבל השעייה). יוקיליס כמובן גם אמר לו "אם אתה רוצה לפגוע בי, תפגע בגב, לא בראש". כל הכבוד, אין גבול לדימיון בין המקרים. אינינג 3, HBP ראשון במשחק, שום סימנים אחרים או אזהרות, קרווב/סליידר לגב. אינינג 9, 4 HBP במשחק, אזהרה, פסטבול לראש. אחת ההברקות שלך. ושוב לא אמרתי שזה היה בסדר ממני לצעוד ככה לקלמנס עם המחבט (כמובן שגם לא שמעתי ממך שזה בסדר מאיירוד להיות עם המחבט היקר שלו במשך על התרוקנות הספסלים שמה בטורונטו, אבל אני מניח שאתה ידעת שלאיירוד אין את הביצים אשכרה לעשות משהו חוץ מלדבר, נכון? שזה כל מה שרציתי שכתבתי את זה, לראות למה כשוריטק ומני עושים דבר כזה זה כזה נוראי בעוד כשאיירוד המתוק עושה משהו כזה, מתעלמים. הבאתי עוד דוגמא להתעלמות כשאתם עושים דבר כזה), וכרגיל אתה מכניס לי מילים לפה. מפתיע. אמרתי שזה אובררייטד העניין הזה של כמה הזריקה רחוקה ממנו, זהו. לא אמרתי שזה בסדר שמני תקף כי הזריקה הייתה בבירור בכיוון של הראש והייתה פוגעת בו. בקיצור, אני זה שרואה פה באופן חד צדדי. בטוח.

Homer Simpson

New member
ושוב...

1) אולי באמת תסביר לי אחת ולתמיד למה להטעות שחקן הגנה ע"י צעקת Mine או Ha זה יותר מלוכלך מלהטעות רץ ע"י ה- Hidden Ball Trick כפי שעשו לוגו ואחרים? ואם אחרי כל ההודועת שלי ושל LADodger אתה עוד לא מבין את ההבדל בין לגרום למישהו להפיל כדור לבין לזרוק עליו פעם אחר פעם עד שהוא נפצע, כנראה שלעולם לא תבין זאת. 2) רגע של עברית: "פגע בו (בכוונה או לא)" זה לא "אני חושב שהוא פגע בו בכוונה", אלא "אין לי מושג אם זה היה בכוונה". ואגב, איך אני היחידי שמטיל ספק, איירוד לא? אני אישית לא חושב שזה היה בכוונה, אבל יש מספיק סיבות לחשוב שכן. להזכירך, באותה תקופה (לא שהיום זה שונה בהרבה) היו המון HBP בין הסוקס ליאנקיז, כמעט כולם בכיוון אחד (נחש איזה), כולל פינוי של ג'יטר וסוריאנו לבי"ח. גם לארויו היתה היסטוריה בתחום. להשוות את זה למצב בין בולטימור לבוסטון היום זה פשוט הזוי. ארויו זורק על איירוד, איירוד צועק ומקלל, וריטק מתחיל באלימות, ואיירוד הוא לא האשם העיקרי אלא היחידי(!) יש לך מושג כמה אבסורדי זה נשמע? לוריטק יש ביצים כי הוא רוצה להחטיף ולא לחטוף? כמו שכתבתי בעבר, כנראה שזאת באמת הגרסה הבוסטונית ל'אומץ. אגב, נדמה לי שארויו התלונן אחרי ה-Slap שאיירוד קרא לו ברנדון. עכשיו אני מבין מאיפה הוא הביא את זה. 3) לגבי לואל, זה מאוד פשוט: כאשר שחקן שולף יד ומזיז אותה לא לכיוון הבסיס אלא הצידה/למעלה/למטה/אחורה כדי לפגוע בשחקן ההגנה זה Interference ונסיון ברור לרמות. כך היה עם איירוד ב-2004, וכך עם לואל, שאתה מריע לו, ב-2007. כל ההבדל הוא שאיירוד הוריד את היד למטה, ולואל הזיז את שלו הצידה. שניהם רמאים באותה מידה. אגב, לואל עשה את ה-Hidden Ball Trick פעמיים, כל שגם מה שכתבת על זה שאין לו היסטוריה לא נכון (אה, שכחתי שזה כן לגיטימי). 4) אני זוכר טעות אחת בהפסד לאיינג'לס שבאמת שכחתי (נדמה לי HBP), ועוד מהלך ש'הזכרת' לי, אבל גם כשהוא קרה לא הסכמתי שזאת טעות, כך שאין כאן תזכורת. אז שכחתי טעות אחת לטובתנו, ממש מוכיח שאני משוחד. קיבלנו מתנות מהשופטים ברואד טריפ ההוא? באמת, אני כל הזמן שואל את עצמי איך ניצחנו שם כל-כך הרבה משחקים, בעיקר בקולורדו. תודה שפתרת לי את התעלומה. 5) "אתה מאשים אותי שכל פעם זה איכשהו נקמה. אולי זה בגלל שזה נכון" אם זה נכון, אז תסביר לי בבקשה: נקמה על מה היתה הזריקה של פדרו לראש (לא לברכיים או לגב) של גרסיה? ונקמה על מה היתה הכניסה המלוכלכת עם האגרופ(ים) של וריטק הגיבור בפוסדה (ראה תמונה)? פוסדה עשה לו פרצופים?

עד שזה יקלט...

1. להחביא את הכדור ולחכות לחוסר תשומת לב של הרץ לעומת להעמיד פנים שאתה שחקן מהקבוצה של היריב שמוכן לתפוס את הכדור. אותו הדבר
. אה, סליחה איירוד התמים צעק "HA", רק כי הוא פשוט כל כך התרגש מלעבור את הבסיס השלישי, משהו שהוא לא עשה אלפי פעמים בקריירה, כי הוא זכאי מכל אשמה וסה"כ צעק משמחה. בנוסף, תרגיל הכדור החבוי מקובל בבייסבול והוא חוקי לגמרי (אלא אם כן הפיצ'ר עומד על המאונד כמובן) לעומת זאת להעמיד פנים של חבר לקבוצה של השחקן היריב ולצעוק כך שאתה עומד לתפוס כדור, זה ממש לא מקובל, זה BUSH LEAGUE ומלוכלך ולגבי חוקי, זה לא ברור (אם זה אכן לא חוקי אז יש עוד משהו להוסיף לרשימה...אה סליחה היאנקיז ניצחו ולא היה לזה חשיבות לתוצאת המשחק אז זה לא נחשב). אם הקבוצה חושבת שהמהלך מלוכלך היא תשיב על כך עם HBP לשחקן, מה לעשות ככה זה עובד. הם אפסים עד כדי כך שפספסו בפעם הראשונה אז הם השיבו בפעם השנייה. הם לא ניסו לזרוק עליו עד שיפצע, הם ניסו עד שיפגע בו הכדור. יש הבדל. 2. תודה על הרגע של עברית, המורה
אם כתבת מכוון או לא סימן שאתה מאמין שיש מצב זה היה מכוון. מכיוון שלא ראיתי עוד אף אחד שחושב שזה מכוון (צודק, חוץ מאיירוד הפוץ) אז הסקתי מכך שאתה זה שחושב שיש מצב שזה היה מכוון, סליחה באמת שהשתמשתי בהיגיון. יש מספיק סיבות לחשוב שכן אה? ומהן בדיוק? זה שבעבר הייתה מלחמת HBP לא קטנה בין הקבוצות? זהו? זאת סיבה לקחת זריקה של אוף ספיד שלא נזרקה לאזור המסוכן ביותר של הברכיים (אה, ואולי הראש גם) במשחק שלא היו בו שום HBP או איזשהו סימן אחר שבוסטון הולכים לזרוק על איירוד ואז להתחיל לצעוק לכיוון הפיצ'ר שעשה את זה. איירוד הוא האשם היחידי למה שקרה שם. אתה מוזמן להמשיך להכחיש את זה, איירוד הוא זה שצעק ודיבר וקילל את הפיצ'ר שסה"כ פגע בו עם זריקה ולא לקח את הבסיס שלו. איירוד התחיל לקלל את הקאצ'ר כשאמר לו לקחת את הבסיס שלו כבר. אני יושב פה וצוחק על זה שאתה מנסה להגיד שאיירוד לא האשם היחידי פה. לוריטק יש ביצים כי כנראה איירוד יודע רק לדבר ולקלל, כמו שראינו גם בטורונטו. אם אתה חושב שמייק לואל ואיירוד רמאים באותו רמה זה הדבר הכי הזוי ששמעתי בחיים. מה קרה לאותם שדרים, שהיו כל כך צודקים עם מני שפה הם לא חשובים? פה מותר להתעלם ממה שהשדרים אומרים אבל כשהם אומרים משהו על מני זה מילה של אלוהים אה? אתה משווה בין הSLAP לבין ההתנגשות של לואל? ברצינות. חכה שנייה שאני אסיים לצחוק. יואו איזה הזוי. המהלך של לואל היה חוקי לגמרי והדבר הנכון לעשות, כמו שכבר ציינתי 100 פעם, זה לא שהוא לקח את היד ונתן SLAP לכדור כדי שקאנו לא יזרוק לבסיס הראשון, אז אולי יהיה משהו. ורגע שוב,
על ההשוואה, כל הכבוד עשית לי את היום. על הHIDDEN BALL כבר דיברתי, מעניין איך אף אחד לא כתב על זה פעם אם המקרה של זה ושל הסלאפ אותו דבר. היית חושב שמישהו יכתוב על זה אם זה כל כך דומה...או שזה גם כי כולם אנטי יאנקיז...?! יש פה קונספירציה!!11אחד
הזכרתי לך את הHBP על מיינקוויץ', את הSB של אבריו וגם את הDP של פוסדה במהלך שאיירוד נכנס בפדרויה. בחלק זה לא היה לך מספיק בירור הפסיקה לטובתכם, בחלק אמרת גם שזה לא השפיע בסופו של דבר. אחלה, כי בירור שכל מהלך שכן הגיע לרשימה היה בבירור פסיקה נגד היאנקיז וגם כל אחד מהם השפיע איכשהו על הפסד של היאנקיז השנה. וכן מבחינתי זה אומר שאתה משוחד, כי אתה ראית ו"שכחת"...וזה לא רק אתה כי אני קראתי המון אוהדי יאנקיז שמתלוננים ובוכים בלי סוף על השיפוט נגדם, כשהפנו אותם למהלכים שכל הלכו לטובתכם, הם השתקקו או תירצו תירוצים שונים כמובן. זה שהייתם אפסים כל כך שהצלחתם לקחת מה, 2 משחקים(?) ברואדטריפ ההוא אומר שהכל בסדר וצריך לשכוח מהטעויות אה? הנה אתה ממשיך לתרץ כל פסיקה נגדכם (אם זה היה לטובתכם זה כן היה ברשימה כמובן). ויש מהלך נגד טמפה שאם אני לא טועה עלה להם בראן במשחק שנגמר בהפרש ראן לטובת היאנקיז, מה יהיה התירוץ שם? כמובן שחלק גדול מהמהלכים בסופו של דבר לא השפיעו עד כדי כך על גורל המשחק, אבל כן עולים בראנים במקרים שונים. בDP של פוסדה למשל זה עלה לאוקג'ימה באחד הראנים הבודדים שלו השנה וברצף משחקים ללא ראן. 2 טעויות בקולורדו עלו לקולורדו ב2 ראנס (אם כי טעות אחת הייתה בולס וסטרייקס אז נעזוב אותה) ולקלמנס ופטיט הצילו 2 ראנס מהERA (לקלמנס זה היה עם הבולס וסטרייקס, פול קאונט פיץ' בבירור נמוך והיה צריך להיות ווק ולא K. כמובן שהחובט הבא חבט HR). בציטוט שהבאת אני דיברתי בבירור על 2 המשחקים עם לואל וטורונטו, ועל מני אני כבר הגבתי. לא הבאת את הדוגמאות האחרות, אני התייחסתי רק למקרים ההם (אם לצטט אותך זה "אצלך זה "כל הכבוד לבלו ג'ייז" "לואל גדול"") ואמרתי שבדוגמאות ההם אתה מאשים אותי שזה כל הזמן נקמה...ו...זה נכון. כרגיל, אתה מכניס לי מילים לפה.

Homer Simpson

New member
יש גם נימוקים איפשהו?

או ש"אני יושב וצוחק" או "הדבר הכי הזוי ששמעתי" אמור לשכנע אותי שאתה צודק? לגבי לואל, תסביר לי בדיוק מה ההבדל בין להזיז את היד למטה כדי להפיל את הכדור לבין להזיז את היד הצידה כדי להפיל את השחקן. אני לא עשיתי מהשדרים אלוהים. הסתמכתי בעיקר כל מה שראיתי בתמונה (היד של פוסדה, הרגליים של מני). ועל מה אתה מסתמך במקרה של לואל? אך ורק על השדרים שקראת להם מטומטמים, בלי צל צילו של נימוק. מה זה משנה מה כתבו בטורים? אתה צריך עזרה מעיתונאים לטיעונים שלך? אחרי הסיפור מול טורונטו היו המון טורים, שכנראה לא קראת, שהישוו בין מה שאיירוד עשה לדברים דומים (הסתרת הכדור לאינפילדר, זיוף זריקה, זיוף טאג, ועוד). ה- Hidden Ball Trick הוא העמדת פנים שהכדור אצל הפיצ'ר, ואיירוד העמיד פנים שהוא שחקן הגנה. גם לא ראיתי חוק שאוצר שאסור לצעוק משהו, מקסימום זה אולי הרחבה מאוד רחוקה של חוקי ה-Interference. לשיטתך כשלואל מפיל/דוחף את קאנו זה לא Interference , אבל כשאיירוד צועק זה כן. מענין. השופטים והליגה ממש שונאים את הסוקס!!!111 שנה שעברה דפקו למני המסכן את ה-BA, לא נתנו לאורטיז הבכיין את ה-MVP, והשנה מתעללים ב-ERA של אוקג'ימה, ואפילו דפקו לו את הסטריק. מי יודע מה הם יעוללו עוד? את היאנקיז הם אוהבים - הצילו את ה-ERA של פטיט וקלמנס. וברצינות, אתה באמת לא מבין את ההבדל בין טעויות שמכריעות משחק לטעויות שרק משנות סטטיסטיקות של שחקן? נדמה לי שבזמנו טענתי שלפי זוית הצילום אי-אפשר לדעת אם היה סייף או אווט, כך שאין סיבה שאחשוב אחרת לאחר התזכורת שלך. לגבי כן השפיע/ לא השפיע, גם אם אני אעשה רשימה של כל הטעויות, וגם אם אעשה רשימה רק של טעויות שהשפיעו במישרין (כמו ההפסד שלנו לסיאטל) או בעקיפין (הגדילו יתרון לטובת הקבוצה שניצחה) יצא לי שרוב הטעויות הן נגדנו. ראיתי את הנצחון בטמפה (חוץ מזה שה-MLB TV המעצבן נעצר ב-At Bat המכריע של פניה, וחזר אחרי הסוף), ואני לא זוכר (נשבע לך) שום טעות לטובתנו. גם SB של אבריו אני לא זוכר. אתה מוכן להאיר את עיני בבקשה? אגב, כל הטעויות שאני מניתי ברשימה לא כללו בולס וסטרייקס, אחרת באמת לא נצא מזה.

אתה ממש הזוי אה?

לואל דחף את השחקן עם הגוף (אתה זה שכל כך בטוח שהיד הזאת דחפה...אני בטוח שהיא מה שגרמה לנפילה של קאנו), במטרה לפרק DP בדיוק כמו שעושים בבסיס השני, אתה משווה את זה לבוא ולשים SLAP על כדור כדי שלא יעשו לך טאג? ברצינות? לבוא לשחקן ופשוט להוציא לו את הכדור מהכפפה כדי שלא יידע בך זה אותו דבר כמו להיתקל בשחקן שנמצא לך בבייס ליין במטרה לפרק DP? שוב אני חוזר, אם איירוד היה פשוט ממשיך לרוץ והכדור היה נופל, זה חוקי לגמרי. תסביר לי, גאון שלי, איך כל העולם (השופטים, השדרים האהובים עלייך וכו') לא שם לב שהיה שום INTERFERENCE ושזה היה בדיוק כמו הSLAP של איירוד? או שזו גם קונספירציה נגד היאנקיז? אפילו מאוהדי יאנקיז לא שמעתי על זה עדיין... יש הבדל, למרות שכנראה אף פעם לא תרצה להבחין בו, בין לנסות לבלבל שחקן מהקבוצה היריבה לגבי איפה הכדור כדי שישים לב שהוא רץ על הבסיסים, לבין ניסיון לבלבל את השחקן ע"י העמדת פנים שאתה מהקבוצה שלו ולצעוק שהכדור הוא שלך ואתה תופס אותו. אתה באמת לא רואה את ההבדל? אני לא מופתע, אתה אף פעם לא רואה את הדברים האלו. כבר עברנו על זה אז...מההגדרה של המושג: INTERFERENCE (a) Offensive interference is an act by the team at bat which interferes with, obstructs, impedes, hinders or confuses any fielder attempting to make a play. רואה את המילה ההיא לפני ANY FIELDER, המשמעות שלה הוא לבלבל למקרה שאתה לא יודע. השופטים כנראה החליטו שאיירוד לא בלבל את השחקן (כמובן, הוא הפיל אותו סתם ככה). אתה יכול למצוא לי משהו שאומר שלהחביא את הכדור זה לא חוקי? לא חשבתי. BUSH LEAGUE. אתה רואה, אני לא יושב ובוכה על כל טעות שיפוט מולנו כמוכם. ממכם אפשר לחשוב שיש פה קונסיפרציה ברורה כנגד היאנקיז. רמת הבכיינות שהגעתם אליה השנה בלתי נסבלת, אני מציע לך לקרוא חלק מההודעות שלך. אני מבין טוב מאוד את ההבדל, וכמו שהראתי לך, היה טעויות שכן הכריעו את המשחק לטובתכם, אתה זה שבוחר להתעלם מהטעויות שלא השפיעו כאילו אין להם חשיבות, שכמובן אם יש אחת כזאת נגד היאנקיז היא כן תיכנס לרשימה (HELL, הרוב הגדול ב2 הרשימות הם כאלה שלא השפיעו). חוץ מזה, אי אפשר לדעת מה היה קורה, יש טעויות שיכולות לשנות משחק. כמובן בכל הטעויות שכן נשרקו לטובתכם, יש איזה ספק אם היה סייף או אאוט - רק שבטעויות שנגדכם, אם יש אפילו צל של ספק שזו טעות - זו טעות. הSB של אבריו באותו משחק של הHBP, כמובן שהפעם גם זה לא השפיע וגם לא היית בטוח לגביו. SHOCKER. לגבי המהלך בטמפה אני עוד אדבר עליו...מתישהו אני אפרסם רשימה משלי ואני מחכה לשמוע את התירוצים בכל אחד מהם. זה יהיה סתם בזבוז לרשום את זה בשרשור שלא קופץ.

למעלה