זדיין, איירוד.

למי שלא ראה

אתמול הג'ייז זרקו מאחורי איירוד ועכשיו טאוורס פגע בו. הספסלים התרוקונו אבל לא נראה לי שראיתי משהו (אגרופים). כזכור באחד המשחקים נגד הג'ייז היה פופ אפ ואיירוד צעק MINE שבלבל את ה3B והוא הפיל את הכדור וזה גרם לעוד 3 ראנס. עכשיו שוב איירוד זורק איזה מגבת לכיוון הפיצ'ר ואחרי שהכל הסתדר הספסלים מתרוקנים שוב!

לא היה שום מגבת מהריפליי

כנראה שדמיינתי את השדרים אומרים משהו עם מגבת...כנראה אמרו TOWERS ולא TOWEL

קלמנס עף מהמשחק

שלי דאנקן נכנס חזק ב2B ב6. היה באנט וזריקה לשני בדרך לאאוט והוא נכנס חזק עם הרגל באוויר ופגע בדיוק בכפפה של הSS (וכמעט הוריד לו את הרגליים בדרך) העיף אותו מהיד של הSS ואת הכדור כמה מטרים. הSS קם והלך להביא אותו, אבל הוא בטח לא אהב את זה. מסתבר שאתמול גם סטיירס ופוסדה נפגעו. בכל מקרה, ב7 פגע הפיצ'ר של הבלו ג'ייז בקאנו או יותר נכון בקושי שפשף לו את החולצה. ורוג'ר מתחיל את ה7 עם פסטבול לגב של ריוס והוא עף מיד מהמשחק.

../images/Emo6.gifדיימון

ליינר לדיימון בLF, הוא פשוט עומד שם, כולם מחכים שיתפוס ואז פתאום הכדור נוחת 10 מטרים מאחוריו
גדול.

קאבס רוצים לצאת מהמשבר.

לירון , אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שניצל"שתי לשרשור שלך . אם זה לא בסדר מבחינתך פשוט תגיד . אני מעדיף שתהיה כנה מאשר שתשמור טינה . מה שקורה ביוסטון שווה התייחסות - פשוט לא יאמן . נתחיל עם בשורה משמחת ! וויל אומן הורד ל-AAA . גאלאגר נקרא להחליף אותו . גם על דיברתי בימים האחרונים ואני רואה שצדקתי . זה היה די ברור אחרי ההופעות המבחילות של אומן . חשבתי יותר בכיוון של קליי ראפדה או ניל קוטס . אין לנו עכשיו LH ספיישאליסט ורק LHP אחד בבולפן - איר . ואם מדברים על איר , גאלאגר יחליף אותו בלונג . טוב לראות שיש לנו לונג רליפר אמיתי . ידיעה שלא כתבתי עליה אתמול , וויד מילר ב-וויברס עם 'שחרור לא תנאי' . משחק מספר 2 בסדרה , מארשל (5-5 , 3.86) נגד וודי וויליאמס (5-12 , 5.37) . טריו גם היום פותח בלידאוף - SS . פונטנוט 2B - חובט 2# (כמו שצריך אם שאתם שואלים אותי) דילי 1B פלויד RF דירוסה 3B ג'ונס CF קנדל C פטרסון LF - פתיחה ראשונה במיג'ורס ! --------------------------------------------------- היום זה היום שלנו , ללא ספק , ללא חשש ואת זה ידענו עוד לפני המשחק . לידאוף ווק לטריו . פונטנוט , עם 2 סטרייקס ונו בולס , סינגלס ל-RF בפיצ' הרביעי . דילי ווקס . פלויד ווקס . דירוסה K . JOKE ג'ונס פופס אאוט בפיצ' הראשון (!) . קנדל עם AB טוב מגיע לפול קאונט , אבל בפיצ' השמיני הוא שולח פליי בול וברקמן מסיים את זה . וודי עם 35 פיצ'ס באינינג . 1-0 קאבס (RBI פלויד) . לא אהבתי לראות את זה שיצאנו רק עם ראן אחד בבייסיס לודד ונו אאוט , אבל זה קורה הרבה . דירוסה בסלאמפ רציני . לא אותו שחקן מלפני חודש . הייתי מהמר שמילווקי ינצחו הערב ולכן ההפרש ישאר משחק אחד , אבל אולי נראה הפתעה . ניצחון כמעט שלנו , הפסד של מילווקי והמקום הראשון שלנו . מחר נפגוש את רוי אוסוולט . יהיה קשה . נצטרך להיות חדים ! חייבים להשיג לזמבראנו את ה-W . בוטום 1 -- מארשל עם 1-2-3 אינינג ב-10 פיצ'ס . טופ 2 -- אריק פטרסון ! ברכות לפרוספקט - לידאוף סינגל וזה ההיט הראשון במיג'ורס . Go Cubs !

עוד הפסד לקאבס

והפסד כואב ! אחרי 6 אינינגים , 5-1 . מארשל עם ערב גרוע , אחראי לכל הראנס . לואי ממשיך להפסיד לנו משחקים . פלויד צריך ללכת ל-DL . ג'ונס אידיוט . ובדיוק עכשיו מורטון עם לידאוף הומראן (2) ! ! ! 5-2 . ועכשיו מגיעים ללידאוף היטר שלנו - טריו . הזדמנות טובה להחזיר עוד כמה ראנס ולחזור למשחק . בכל מקרה , הופעה גרועה שלנו הערב . וודי וויליאמס עשה לנו בית ספר . ועכשיו טריו עם בייס היט ! ! ! טעות של ברקמן וטריו מתקדם לבסיס שני . אני צריך שפונטנוט יעלה על בסיס ואחר כך הומראן של דילי .

ננצח אותם מחר

היום הפסדנו משחק שלישי ברציפות - הפעם הראשונה מזה חודשיים . מילווקי מפסידים יתרון של 3-0 באינינג השישי . הרוקיז פשוט שוחטים אותם וקפואנו סיים את המשחק . 5 ראנס באינינג וזה 5-3 רוקיז . יש להם את אחד האיצטדיונים היותר אהובים עליי . אני מת כבר שנגיע לשם בסוף השבוע הזה . אם זה נשאר ככה , רק משחק אחד ממילווקי . היכולת שלנו היום לא תספיק , אבל ראינו שגם מילווקי בסלאמפ . היתרון שלנו עליהם זה הניסיון ורואים את זה - במשחק נגד הפיליס הם הפסידו יתרון של 6 ראנס (!) בדרך להפסד . לנו זה לא יכול לקרות , אולי כן , אבל לא בתדירות כה גבוהה כמו במשחקים שלהם . הנה , גם היום הם מפסידים יתרון והמומנטום היה לצדם . קרדיט לרוקיז , אחת הקבוצות היותר סימפטיות בליגה . יש להם מגרש גדול , אבל להרבה שחקנים אצלם יש 10+ הומראנים . לא בדקתי את זה , אבל נראה לי שהם הקבוצה עם הכי הרבה הומראנים ב-NL . יופי של קבוצה . כמובן שכל המחמאות יגמרו בסדרה שלנו איתם . Go Cubs !

הHR ב-ג-ל-ל הפארק

אתה לא מכיר את הסיפור על הפארק שלהם? חלום של כל חובט. אולי שנה שעברה לא ממש, כי הם התחילו להשתמש בכדור מיוחד, אבל בגלל המיקום שלהם (High Altitude) והאוויר היבש קל יותר לחבוט שם. להיות ברוקיז בקורס ב2000 זה הסיטואציה הכי טובה שיכול להיות לחובט, והכי גרועה לפיצ'ר...בניסיון להפחית את זה קצת (כדי להגיע מתישהו למאזן חיובי) הם התחילו להשתמש במכשיר כזה שמביא קצת לחות ובכדורים מיוחדים... יש להם התקפה טובה בהחלט...נראה לי השנייה הכי טובה בNL. והרבה מזה זה קורס...תראה את מאט הולידיי והSPLITS שלו למשל. להזכיר לך איזה יתרון אתם איבדתם מולם, באינינג ה9?
החולשה של מילווקי זה באמת הבולפן (בגלל זה הביאו את לינבריק, שחטף HR)...אני לא מאמין שזה קשור יותר מדי לניסיון אם כי זה באמת קבוצה צעירה וחסרת ניסיון.

ולגבי איצטדיונים סגורים

כמו ביוסטון שאפשר לסגור את הגג . איך זה משפיע על המשחק ? יותר הומראנים או פחות ? אמרו שב-2017 יבנו ריגלי חדש ובו יהיה גג .

לא יודע...

בקולורדו זה ספיציפית בגלל המיקום שם על ההרים... אני מניח שאצטדיון עם גג בשיקגו (אל תעזבו את ריגלי!) יגביל את הרוחות החזקות ויוריד קצת מריגלי שנחשב התקפי...

הבעיה עם ריגלי זה הרוח

לפי מה שהבנתי מכל מיני כתבות/מאמרים , בדרך כלל בריגלי תמיד היה רוח לכיוון OUT . ככה אם שחקן חובט הומראן הכדור שלו לא נתקל ברוח והוא מצליח לשייט החוצה להומראן . העונה זה אחרת , יותר מדי משחקים עם רוח לתוך המגרש . זאת אחת הסיבות שסוריאנו חובט את רוב ההומראנים (by far כמו שאומרים ) במשחקי חוץ . בריגלי הנוכחי לא יכולים לבנות גג , אבל מה שמטריד יותר את ההנהלה/בעלים ולאחרונה גם אוהדים (אפשר לקרוא לא מעט תגובות בפורום של הקאבס) זה סכנת הקריסה של היציע באפר דאק . זה נראה כאילו עוד שניה הוא הולך ליפול על היציע התחתון . חלילה וחס שזה יקרה , זה יכול להיות אסון שלא נראה מזה שנים בעולם הספורט . אם אכן קיימת סכנת נפשות ומהנדסים מומחים בדקו את העניין והם טוענים שהיציע עלול לקרוס , פשוט מאוד , חייבים לצאת מריגלי ולהקים איצטדיון חדש . כאוהד , כמובן שאני מתנגד לזה , לפחות שיחכו עד שאזכה להגיע לשם . ריגלי זה הבית של הקאבים וגם אם זה כואב לוויט סוקס אין אוהדים יציע המוזלים של "U.S סלולאר פילד" נראה כמו מחנה פליטים תצאו כבר משיקאגו - אתם גזענים ! שרים על פציעות , של שחקנים - חכו לנקמה שתבוא מאלוהים . וויט סוקס קראו לי לוזר , אבל אני גאה בריגלי פילד שהוא כזה שווה שרים על סטיב ברטמן ועל מויזס אלו , ספרו גם איך ארמיס דפק לכם גראנד סלאם יציע המוזלים של "U.S סלולאר פילד" דרש - בתחת הוא קיבל , שונא לעד וויט סוקס - אוהב את הקאבס השיר הזה הוא קונטרה לשירת הגרביונים , יבוא היום וויט סוקס ולא תזכו בוורלד סירייס 100 שנה את הפזמון הזה אנחנו לא שרים , ניפגש בריגלי עם כל המשוגעים 1-2-3-4-5 , אההה אההה אווו , ווק אוף הומראן על הוויט סוקס , אההה אההה אווו , ווק אוף הומראן על הוויט סוקס . עפ"י הלחן של "הקונטרה" . המצאתי את השיר עכשיו , פתאום באה לי המוזה . נראה לי שאני אתרגם את זה ואשלח לאוהדי הקאבס .. אולי יתחילו לשיר את זה בריגלי .

../images/Emo6.gif

אהבתי את "1-2-3-4-5 , אההה אההה אווו , ווק אוף הומראן על הוויט סוקס , אההה אההה אווו , ווק אוף הומראן על הוויט סוקס ."
חבל יהיה לראות את ריגלי הולך...אחרי יאנקי סטאדיום שהולך בקרוב יילכו ככה 2 מהשלישייה העתיקה הזאת משנות ה10-20' (פנוואי-ריגלי-יאנקי) כשהפארק הכי קרוב אחריהם משנות ה60... בפנוואי הם שקלו בעבר לבנות אחד חדש. פשוט אצטדיון כזה קטן לא היה רווחי לקבוצה. במהרה קמה קבוצת Save Fenway Park והבעלים החדשים החליטו שנשארו בפארק. מאז הם דוחסים עוד מקומות איפה שרק אפשר...(למשל בRF על הגג, וכמובן יותר ישן הGreen Monster Seats - שהוספו ב2003 נדמה לי...עד אז היה רק רשת. )

clevelandrocks

New member
פרס חסיד אומות העולם לג'וני גומז!

גראנד סלאם שמשווה את התוצאה בדטרויט ל6-6. גרילי נכנס באינינג השמיני במקום רוברטסון עם 2 אאוטס ורץ בבסיס הראשון והרשה 2 סינגלים וסלמי אחד לגומז. עכשיו תחרות למי יש את הבולפן היותר גרוע. לירון תרשה לי להשתמש בניחוס שלך: משחק שהולך לאקסטרא אינינגס יש יתרון לקבוצה המארחת (תגיד את זה לביתר
). ובינתיים בשיקאגו עוד קרב פיצ'רים של קליבלנד (אנחנו לא מסוגלים לחבוט כרגע). הפעם ווסטברוק נגד דאנקס שזרק נו היטר למשך 4 אינינגס. אבל בחמישי פרלטה עם סינגל, מייקלס עם דאבל וגריידי עם סינגל שמביא הביתה את שניהם (עם 2 אאוטס).

אין תחרות שם

זה טמפה בלי ספק...אבל דטרויט בהחלט מתקרבת... וזה לא ניחוס זה באמת
בכדורגל כנראה לא...היית רוצה להיות בקבוצת החוץ באקסטרס?
אותי זה משגע...לדעת שכל זריקה יש סיכוי שייגמר המשחק...

clevelandrocks

New member
ואכן ווילר התאקלם היטב בטמפה

ואימץ את מנהגי המקום. 7-6 והאינינג רחוק מלהסתיים.

למעלה