הבעיה עם ריגלי זה הרוח
לפי מה שהבנתי מכל מיני כתבות/מאמרים , בדרך כלל בריגלי תמיד היה רוח לכיוון OUT . ככה אם שחקן חובט הומראן הכדור שלו לא נתקל ברוח והוא מצליח לשייט החוצה להומראן . העונה זה אחרת , יותר מדי משחקים עם רוח לתוך המגרש . זאת אחת הסיבות שסוריאנו חובט את רוב ההומראנים (by far כמו שאומרים ) במשחקי חוץ . בריגלי הנוכחי לא יכולים לבנות גג , אבל מה שמטריד יותר את ההנהלה/בעלים ולאחרונה גם אוהדים (אפשר לקרוא לא מעט תגובות בפורום של הקאבס) זה סכנת הקריסה של היציע באפר דאק . זה נראה כאילו עוד שניה הוא הולך ליפול על היציע התחתון . חלילה וחס שזה יקרה , זה יכול להיות אסון שלא נראה מזה שנים בעולם הספורט . אם אכן קיימת סכנת נפשות ומהנדסים מומחים בדקו את העניין והם טוענים שהיציע עלול לקרוס , פשוט מאוד , חייבים לצאת מריגלי ולהקים איצטדיון חדש . כאוהד , כמובן שאני מתנגד לזה , לפחות שיחכו עד שאזכה להגיע לשם . ריגלי זה הבית של הקאבים וגם אם זה כואב לוויט סוקס אין אוהדים יציע המוזלים של "U.S סלולאר פילד" נראה כמו מחנה פליטים תצאו כבר משיקאגו - אתם גזענים ! שרים על פציעות , של שחקנים - חכו לנקמה שתבוא מאלוהים . וויט סוקס קראו לי לוזר , אבל אני גאה בריגלי פילד שהוא כזה שווה שרים על סטיב ברטמן ועל מויזס אלו , ספרו גם איך ארמיס דפק לכם גראנד סלאם יציע המוזלים של "U.S סלולאר פילד" דרש - בתחת הוא קיבל , שונא לעד וויט סוקס - אוהב את הקאבס השיר הזה הוא קונטרה לשירת הגרביונים , יבוא היום וויט סוקס ולא תזכו בוורלד סירייס 100 שנה את הפזמון הזה אנחנו לא שרים , ניפגש בריגלי עם כל המשוגעים 1-2-3-4-5 , אההה אההה אווו , ווק אוף הומראן על הוויט סוקס , אההה אההה אווו , ווק אוף הומראן על הוויט סוקס . עפ"י הלחן של "הקונטרה" . המצאתי את השיר עכשיו , פתאום באה לי המוזה . נראה לי שאני אתרגם את זה ואשלח לאוהדי הקאבס .. אולי יתחילו לשיר את זה בריגלי .