../images/Emo58.gifדעות NOC
מוריסון ודה מיז נגד פינלי והורונסווגל הכל בקרב הזה היה חשוב בתוצאה. אותו קרב בדיוק שבסיום פינלי ובעיקר הורנסווגל היו זוכים באליפות הזוגות - היה שולח את הקרב הזה הישר למעמקי הרסלקראפ. אבל מכיוון שהם לא זכו, זה הופך את זה לקרב פתיחה חביב ומשעשע שעשה את העבודה שלו והיה מהנה לצפייה.
הכוכבים של שלומי:
1/4 צ'אבו גררו נגד מאט הארדי לקח לי זמן להזכר באיזה תואר הארדי מחזיק בכלל. אליפות ECW? לרגע חלפה במוחי אפילו המחשבה שאיכשהו הקרב הזה על אליפות הקרוזורויט (השם יקום דמה) מסתבר שזה על אליפות ארצות הברית. נו שוין. צ'אבו גררו עבר בשנים האחרונות רנדי אורטוניזציה והוא משעמם אותי מאד. קרב מאד משעמם ולא כיפי או זורם לצפייה. שיכניסו את הארדי לפיוד עם בנג'ימן על אליפות ארה"ב או משהו.
הכוכבים של שלומי:
ביג שואו נגד קיין נגד מארק הנרי אם היו לוקחים את כל הוורקרייט בזירה וממירים אותו לחשמל, היה אפשר להדליק IPOD לשיר אחד. מכל האנשים שבזירה, זה שאני מתעניין בו או מעוניין איכשהו לצפות בו בעתיד ומעדיף שהוא יהיה אלוף ECW זה השופט. קרבות מהסוג הזה יוצאים טוב רק שעושים אותם בפלייסטיישן. אבל היי, אם קיין יעשה איזה מונסולט לביג שואו על שולחן השדרנים, זה יהיה מעניין גם במציאות. קרב פשוט נוראי. מארק הנרי אלוף, YAY! DUD, DUD ושוב פעם DUD
הכוכבים של שלומי
1/2. סתם. DUD.
פרי האהבה של רנדי אורטון ומיסטר קנדי ושותף מיסתורי נגד הולי ורודס היה לי לא נעים מדיביאסי ג'וניור בכניסה שלו. יכולתי ממש לשמוע את העובר של סטפני מקמהן בועטת מאחורי הקלעים מרוב שקט. זה שקודי רודס הוא השותף המסתורי, היה כל כך מפתיע! לא הופתעתי ככה מאז שפיראס חורי זכה בפרוייקט Y. הם עשו את הדבר המאד צפוי והבאנלי, אבל גם הגיוני וסביר, ככה שאין לי בעיה עם זה. עכשיו אני רואה איך זה הולך לככב בכל מיני טריוויות שעושים על ה WWE - "מי המתאבק היחידי שהפסיד את תואר הזוגות לעצמו?". בכל מקרה, קודי היל זה שווה קודי
הכוכבים של שלומי
UD, אין מה לעשות, זה היה בתכלס אנגל, לא קרב.
ג'ריקו נגד קופי לג'ריקו אין היסטוריה טובה בונג'נס. הוא מפסיד שם לרוקים (ע"ע ג'ון סינה 2002). האם זה מבשר טובות לעתיד של קופי בWWE? לא אהבתי בכלל את הזכייה של קופי. קודם כל, הקרב היה מאד לא מלהיב והם הצליחו להוציא קריאות 'בורינג' מהקהל, אבל ניחא. מה שבעיקר לא אהבתי, זה שלקופי פשוט לא מגיעה האליפות הביניבשתית. לא בשלב הזה של הקריירה שלו. הוא עוד לא עשה כלום, הוא עוד לא הוכיח את עצמו, הוא עוד לא השתתף בקרב גדול באמת. זה נראה כאילו כבר אף אחד לא נבנה לרמת האליפות הביניבשתית, אלא פשוט מופיעים וזוכים בה בהזדמנות הראשונה (קופי, קרליטו, סנטינו, מוריסון ועוד...) כבר אפילו אין בזה את אלמנט ההפתעה, עכשיו זה סתם מוריד מערכה של האליפות (וערכה בשנים האחרונות צמוד לדולר). מה שכן חיובי בכל המצב הזה, זה שהפיוד של ג'ריקו ומייקלס באמת לא היה צריך לערב בתוכו את האליפות הביניבשתית, אז מהבחינה הזאת לפחות, טוב שהיא כבר לא על ג'ריקו.
הכוכבים של שלומי:
מיקי ג'יימס נגד קטי לי ברצ'יל חיכיתי עם קטי, חיכיתי כמה קרבות, כי שמעתי שהיא מתאבקת טובה, אבל נמאס לי לחכות, והיא מסתמנת כמתאבקת מסריחה ביותר. היא לא מתמקמת בליגה של מיקי, מלינה, ויקטוריה, ג'יליאן והגלאמזון, אלא יותר בקנדיס מישל ומישל מקול.אבל עדיין, אולי זה מוקדם מדי לשפוט. קרב נשים גרוע אחרי רצף כמה קרבות נשים טובים בפיי פר ויו.
הכוכבים של שלומי:
אדג' נגד בטיסטה אין כמו קרב אליפות טרי ומרענן שלא נעשה מליון פעם בשביל להפיח רוח חיים חדש בפיי פר ויו. בטיסטה עושה ג'קהאמר ומביא לקריאות "גולדברג" של הקהל. אני מקווה שלא פתחנו כאן תיבת פנדורה... זה דווקא היה אחד המפגשים היותר טובים שאני מצליח לזכור מבין המליון קרבות שלהם, חבל רק על הסיום הגרוע שממש הרס את הקרב.
הכוכבים של שלומי:
סינה נגד טריפל מה? איפה התחפושות המגוחכות בכניסה? אם טריפל אייץ' לא לבוש כמו קונאן, כבר הלכה רוב ההנאה המעטה שהייתה לי בשעמומון שלהם במניה. והערב, בתפקיד ההיל - ג'ון סינה, בתפקיד הפייס- טריפל אייץ', ובתפקיד האקדח של המערכה הראשונה שיורה רק בשלישית - הפדיגרי! סינה וטריפל הבטיחו רגע שיכנס להיסטוריה של הרסלינג בקרב הזה, הם לא קיימו. למעשה, 4 דקות אחרי הקרב כבר שכחתי אותו. אני הסמארק של קיץ, קיץ 2008... זה לא היה קלאסי כמו הקרב שלהם ברסלמניה, אבל זה נובע בעיקר מזה שהקרב שלהם ברסלמניה לא היה קלאסי. זה היה פשוט קרב. שום דבר שם לא גרם לי להתרגש או להתעניין בו יותר מדי, וכשאדישים כל כך לקרב ולתוצאה שלו, שני שלי מהכיף הולכים.
הכוכבים של שלומי:
1/2 בגדול, אני באופן כללי נגד הקונספט של "לילה של אלופים" כי אם נפשט את זה, אם יש לנו מצב שאנחנו יכולים להרכיב קארד רק מקרבות אליפות, וזה פשוט אומר שיש לנו הרבה יותר מדי אליפויות. אם נחשוב על זה קצת יותר לעומק, נהיה חייבים לתהות, מה קורה לאליפויות האלו במשך יתר השנה שאנחנו צריכים פיי פר ויו מיוחד בשביל להכניס אותן לפיי פר ויו, ועד כמה בעצם האליפויות נהיו חסרות משמעות. ובקטן, אם מתעלמים מהגימיק של האירוע, עדיין מדובר באירוע לא טוב, עם מעט מאד קרבות טובים, וגם הם לא משהו. הא, וכן, ג'ים רוס אולי לא מרוצה, אבל אני מרוצה מאד מהשילוב המרענן והמוצלח שלו עם מיק פולי, עשרות מונים מאשר כל מה שהוא עשה עם לולר בשנים האחרונות. לא נהניתי, אבל לא "לא נהניתי" ברמה ש"לא נהניתי" ככה מפיי פר ויו מאז באד בלאד 03, אלא סתם ככה "לא נהניתי" שכזה. אדיש.