על מה אתה מדבר?
C crapuchino Member 4/7/08 #101 ב-2005 היה אותו דבר חצי מהמתאבקים שעברו בדראפט הנוסף שוחררו בלי להופיע בברנד החדש או זמן קצר אחר כך.
ש שי מילר New member מנהל 4/7/08 #93 שיהיה בהצלחה כנראה שקריירת השירה הייתה הסנונית הראשונה שבישרה על בוא הכרטיס של לשכת התעסוקה. שמעתי ש-TNA מחפשים מישהו לגימק של ג'ארט!
שיהיה בהצלחה כנראה שקריירת השירה הייתה הסנונית הראשונה שבישרה על בוא הכרטיס של לשכת התעסוקה. שמעתי ש-TNA מחפשים מישהו לגימק של ג'ארט!
D drorzicher New member 4/7/08 #108 סתם משהו מעניין מייקל באפר הכרוז לשעבר של WCW ושל הרויאל ראמבל האחרון משחק באל תתעסקו עם זוהאן...הסרט החדש של אדם סנדלר
סתם משהו מעניין מייקל באפר הכרוז לשעבר של WCW ושל הרויאל ראמבל האחרון משחק באל תתעסקו עם זוהאן...הסרט החדש של אדם סנדלר
A AmericanDragon New member 4/7/08 #126 קמטים ומפרצים חבל שלא הביאו דמות מרכזית מכל בראנד. זה עדיין נחמד..
A AmericanDragon New member 4/7/08 #128 עוד משהו אני מקווה שלא יעשו את האפשרות של העונה כמו במשחק הקודם- מה שגרם לי לשחק בקודם בדיוק יומיים ועכשיו הדיסק שוכב איפשהו מלא אבק.
עוד משהו אני מקווה שלא יעשו את האפשרות של העונה כמו במשחק הקודם- מה שגרם לי לשחק בקודם בדיוק יומיים ועכשיו הדיסק שוכב איפשהו מלא אבק.