זבנג וגמרנו

yauli747

New member
קומונות רסלינג בתפוז (או של הקהילה שלנו)

אני עושה סדר במועדפים אצלי ואני רואה שיש לי מלא קישורים לקומונות שנפתחו וכבר לא פעילות אשמח אם אפשר לפרסם לינקים לקומונות הפעילות. אם יש כאלה סודיות למינהם אז אשמח לקבל לינק במסרים. כמובן קומונת הOFF של הפורום http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=13ot

BeN ShaDe

New member
‫הודעה לגבי דיווחי ROH ו-TNA.

אם שמתם לב כבר שבוע אם לא יותר לא עלו דיווחים של ROH ו-TNA ואני מבטיח שהם יחזרו בזמן הקרוב. פשוט כרגע אני מהמחשב של אחי והוא דפוק לגמרי שבכל ריסט שלו הוא מאתחל את כל המחשב ובגלל זה אני צריך להיות בעיצוב החדש והמעצבן של תפוז (כנראה בגלל זה הדאבל פוסטים).

yauli747

New member
פדיחה מהרויאל ראמבל של 94 שלא ידעתי אליה...

WWF טעו בשמות של הכתוביות של סאמו ופאטו ושמו כל אחד בתמונה של השני... אני זוכר עוד כמה טעויות כאלה בעבר (או בכתוביות של ההשם כשנכנסים לזירה) למישהו יש עוד דוגמאות כאלה?

BeN ShaDe

New member
פדיחה מ-NOC , אולי ../images/Emo58.gif

שבטיסטה עשה לאדג' ספיינבאסטר , JR פשוט צעק "בטיסטה בומב!".

זאת פאדיחה? ../images/Emo185.gif

נכון התפאורה הייתה מורכבת מתמונות של חגורות? אז חגורת הECW הייתה בעצם חגורת משקל קל שהרכיבו עלייה את הלוגו של ECW..זאת פאדיחה!

Sid

New member
המממ

למה עשו זאת? לא היה להם כבר דגל עם הלוגו של אליפות הECW משנה שעברה?

Rated RKO

New member
חחח

זה תמיד ככה בשנתיים האחרונות אצל JR מאז שנדבק באהלציימר.

Israeli Hero

New member
ברסלמניה 24

בטייטן טרון הענק שהוקם היה מקום בו כתבו את שמות המתאבקים בקרב הנוכחי, אז במאני אין דה בנק כתבו ג'ים מוריסון במקום ג'ון מוריסון. חוץ מזה אני לא זוכר טעויות. WWE בדרך כלל מצוינים בקטעים האלה.

yauli747

New member
אתה רציני? לא שמעתי על זה... יש צילום מסך ?

טעות קצת מפגרת לכתוב ג'י מוריסון לא?

שי מילר

New member
מנהל
דווקא טעות מתבקשת

הרי הדמות של ג`ון מוריסון מבוססת על ג`ים מוריסון, הם גם דומים מאוד (בפנים, לא בריבועים).

Sid

New member
האמת שכאשר אני מדבר עם אחי גם על מוסיקה וגם

על היאבקות, אני מתבלבל ולפעמים קורא לג'ון- ג'ים וגם להיפך. וסתם כי התחשק לי
>>>>

hirshfe

New member
לא נראה לי שיעשו RIB ברסלמניה

מצד שני, גם האמנתי שגם שקופית, כיתוב ייבדקו מאה פעמיים לפני שיאשרו ברסלמניה

למעלה