זבנג וגמרנו

BeN ShaDe

New member
לכל אלה שחשבו ש...

וינס שונא את סינה בזמן האחרון... ראיתם את הפרסומת של ג'ילט? ;-P

פרסומת מצחיקה

בגלל וינס מקמהון במיוחד. וינס מקמהון קומיקאי ברמות גדולות..יש לו כישרון משחק ענקי. ולמה וינס צריך לשנוא את סינה? מי בכלל הגיע ואיך הגיעו למסקנה הזאת ?

BeN ShaDe

New member
יש בפורום

כמה שאמרו שסינה לאחרונה רק מפסיד ולא זכה בחגורת ה-WWE בגלל שוינס לא סומך עליו יותר בגלל שלטענתם סינה לא נעדר בגלל הפציעה בכתף , אלא בגלל עבירה בתוכנית הסמים.

שי מילר

New member
מנהל
שנאה זאת מילה חזקה

אולי פחות סומך עליו מבעבר אך עדיין מחזיק ממנו.

לדעתי לא

אין לו סיבה לא לסמוך עליו, לדעתי זה פשוט שלב שזה התור של אחרים לככב וסינה מוחזק כרגע על אש קטנה, פיודים אחרים, לאו דווקא תמיד על חגורה.

ben060

New member
../images/Emo45.gif

זה שהוא לא אלוף לא מחייב שוינס לא סומך עליו

BeN ShaDe

New member
ו...

פקונדו ארנה.

BeN ShaDe

New member
ורק לי...

קווין סטין ותמיר מ"פרוייקט ביפ" מזכירים אחד את השני?

last caress

New member
יש הרבה אנשים עם שיער בלונדיני וזקנקן..

והם ממש לא הופרדו בלידתם, כולל טריפל והמשמו השני...

ו...

רוני חזקיהו. לא הכי רואים את זה בתמונה הזאת, אבל אם יש לכם את ממון של הסופ"ש הזה תפתחו בעמוד הראשון ותיווכחו עד כמה הם דומים.

shaidx

New member
../images/Emo58.gif דעות על NOC ו RAW .

קודם כל NOC היה אירוע קלאסי ויפה,מאוד מושקע קרבות ממש יפים, ובכלל נהנתי מכל רגע. אני חייב לציין כי מיקל קול פשוט לא מגיע לרמה של JR בהעברת השידור של RAW , ממש רואים כי ג'רי לולר פשוט מנסה להחיות את השידור כל רגע.... אני ממש שמח שWWE הביאו לסי אם פאנק את התואר העולמי זה היה ממש הפתעה בשבילי ועוד אלוף RAW/. חבל שזה לא בא אחרי קרב קלאסי ונגמר ממש אחרי דקה. הWWE נותנים לצעירים סוף כל סוף הזדמנות וזה מראה שהם לומדים מטעויות WCW , ושבאמת אכפת להם לעלות את הרייטינג מה שלבסוף הצליח בRAW האחרון 3.5..... סמאקדאון האחרון היה ממש טוב ,ולמעשה הדראפט עשה את השינוים הנחוצים להעלאת הרייטינג.

AmericanDragon

New member
קצת ROH

אז ראיתי אתמול 2 אירועים של ROH (פיינל באטל ופרובינג גראונד). מקווה לסגור את הפער בשבועות הקרובים... הנה קטע מתוך קרב בין סטין לבוצ'ר, מאוד משעשע לטעמי. מקווה שתאהבו.

למעלה