זבנג וגמרנו

melechbabar

New member
נצל"ש הדיסק של פלייר....

בדי וי די, הWWE דאגו להסתיר את פניו של ריי מיסטריו, ולא עשו זאת עם בנואה, כמו שדאגו לעשות עם מרצ'נדייז שלו באתר וכו'. טעות או בכוונה? נצטרך לחכות לעוד כמה DVDs שיצאו לאור בשביל לדעת. RC

rshamir

New member
זה רק בגלל המסכה

את הרוצח לא טשטשו מכיוון שהפסיקו להעמיד פנים שהוא לא היה קיים. את הפנים של מיסטריו טשטשו מכיוון שהם לא רוצים שהקהל יראה אותו בלי המסכה (ומצפים כנראה שהקהל גם ישכח את התקופה בה הוא התאבק ב-WCW בלי המסכה).

melechbabar

New member
אני יודע ש

הם מטשטשים את הפנים של מיסטריו, כשכתבתי טעות התכוונתי לכך שהם לא טשטשט / בחרו שלא להראות את בנואה, כשלעומת זאת הקפידו לטשטש את מיסטריו. RC

yauli747

New member
יזכור אותו מתקופת WCW? הרי הקהל של WWE

לא נולד או היה בגן הילדים בתקופה של WCW... האמת זה די מצחיק אותי שםה מטשטשים אותו מצד שני היה לי ממש מוזר כאשר מיסטריו הגיע לWWE שהוא חזר עם מסכה (הוא גם קיבל על זה הרבה ביקורת במקסיקו ובקהילת הלוצה ליברה) אבל זה היה צעד חכם מאוד מצד WWE ומיסטריו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו השגתי את זה ופשוט שוב הרגשתי את אותה התרגשות וצמרמורת ושוב עמדה לי דמעה בעין. חבל שהקטעים עם וינס ואנדרטייקר לא היו בראו עצמו. רואים שם שפלייר יוצא אל כיוון הלוקרום , המתאבקים פותחים לו שביל ופשוט כולם משתחווים לו. וגם בסוף הוא אפילו מקבל נשיקה מסטף. ומי עוד היה שם? טים וויט! הוא חזר מהמתים! אמרתי את זה ואומר את זה שוב - השלושה ימים האלו שה-WWE עשו לפלייר , מה-HOF דרך רסלמניה ועד ראו , היו שלושה ימי פרישה שכל מתאבק רק יכול לחלום עליהם. כל הכבוד לוינס ולכל ה-WWE על פרידה מושלמת. וכמובן , תודה לך ריק.

BeN ShaDe

New member
וד"א , ה-WWE הרשו לג'ים קורנט להתראיין ל-DVD.

על אף שהוא כמובן נמצא כרגע ב-TNA.

oronm316

New member
איך אפשר לצפות בקטעי הפרידה לא בדרך

פיראטית? כאילו הקטעים שהיו אחרי הראו... באיזה DVD מדובר שהם מופיעים בו?

הנה הקטע הבלעדי לDVD ../images/Emo185.gif

מהר לפני שהWWE יורידו אותו: http://www.youtube.com/watch?v=MgZnwW-IkZQ גם זה נראה כאילו נפסק ממש לקראת הסוף, אולי משום שהקובץ כבר היה גדול ואולי הוא יעלה גם חלק שני אבל כל מה שרצינו לראות ראינו בקטע הזה.

BeN ShaDe

New member
מה?

אז בגלל זה הפרידו אותו מקייד והעבירו אותו לס"ד?

Taker4ever

New member
מה?

אז מה היה הטעם בלהעביר אותו לסמאק בדראפט? בכל אופן, שיהיה לו בהצלחה.

למעלה