זאת רק אני או ש..

zolo1000

New member
גולדנים מעורבים ולברדורים - הסגר ת"א

ערב טוב, לפני קנייה הייתי מציעה לכם לעבור בעמותות ובתחנות ההסגר העירוניות ולחפש, אולי תמצאו שם את הכלב "שלכם", כשרואים אותו, אז יודעים
בכל מקרה, אם את מתגורים באזור ת"א, ברחוב ש"י עגנון 1, פינת אבן גבירול נמצאת תחנת ההסגר העירונית, מחכים שם עשרות כלבים, גולדנים מעורבים ולברדורים, לצערי, יש לא מעט, בכל רגע נתון.... לעתים קרובות מגיעים לשם גם כלבים גזעיים, לאחרונה היו 2 קוקרים, פודל ענק ועוד.. מעבר לזה, שזו מחווה ענקית להולכים על 4, אשר סובלים כ"כ בתאים הקטנים שלהם ומחכים כ"כ למשפחה מאמצת, צירפתי תמונה של שוגר, לברדורית, מקסימה, צעירה, שעברה לא מעט סבל בחייה הקצרים... מידע נוסף על כלבי ההסגר העירוני בת"א, ניתן למצוא באתר www.homedog.co.il בהצלחה
מתנדבי ההסגר העירוני וכלבי הכלבייה

תעוז1234

New member
בתי אומנה לכלבים

למרות העליה במספר עדיין ישנה בעיה של כלבים רבים שעדיין מורדמים בכלביות בארץ. דרושים לנו בדחיפות בתי אומנה לכלבים היוצאים ביום רביעי ב-11.7 ממכלאה לפני הרדמה.

uoston

New member
מה..מרדימים כי יש יותר מידי כלבים???

או לוקחים את הלא בריאים?? פשוט מרדימים אותם....איזה עצוב....

תעוז1234

New member
בכלביות מסוימות כן

שומרים על הכלבים במשך 30 יום ולאחר מכן, לא משנה מצב הכלב, הם מרדימים.

toomuchdogs

New member
בין 50-100 אלף כלבים בשנה מורדמים,למה?

כי אין מי שיאמץ אותם וכי אין מקום להכיל אותם, אלו הם רק ההרדמות שמבוצעות באירגונים מסויימים ואלה המספרים הרישמיים. כמובן שיש את המספרים הלו רישמיים של כלבים שעוברים התעללות,נידרסים,מומתים בגלל אנשים חסרי לב לכן הצורך בהעלאת המודעות לעיקור וסירוס, לכן החליטו במשרד החקלאות שסיבסוד חלקי של עיקור וסירוס זול יותר מחומר ההרדמה. בואו רק נקווה שהם יווכחו שזה נכון והמבצע לא ייפסק באוקטובר אלא יימשך עוד ועוד... אנשים לא מבינים את גודל פיצוץ האוכלוסים וחמור מכך אינם מבינים את ההשלכות על בריאות הכלב/ה

LeeKo

New member
רעות,ממך לא הייתי מצפה לזה...

סתם... אין הסבר יותר טוב ממה שטומאץ' כתבה... וחשוב שהרבה יקראו את זה... אז אני גם מקפיץ...

למעלה