זאת אני, גווינביר

helen o f troy

New member
זאת אני, גווינביר

משו בתפוז זרק את השם משתמש שלי החוצה, אבל רק ברציתי להודיע שמישי מצאה את האיי סי של אורלנדו...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifלי יש את האיסי של אורלנדו...

אבל ברור שזה לא באמת שלו, לוזכרת ממי קיבלתי אותו פה....חחח... אבל זה נראה כי אמין....חחחח.... הנה הוא: 345344437

../images/Emo4.gifאני חייבת לדעת...

היי! אני ספיר....ו...אני חייבת לדעת אם האייסי הזה באמת שלו.... אם את יודעת בבירור שהאייסי הזה שלו בבקשה! תגידי לי, OK?.... אני אחכה לתשובה....

דומוזי

New member
אני לו'ידעת

אם האייסי באמת שלו, אבל גמאני טכנופובית נוראית ובכל זאת יש טכנופובים שיודעים משו על המחשב... אבל אם האייסי באמת שלו (ואני מנסה לברר את זה) אז אני אעביר אותו...

helen o f troy

New member
זאת הייתי אני

בתגובה הקודמת, האבא המטורלל שלי החליף משתמש בלי להודיע לי...

SailoR VenuS

New member
לדעתי, אם יש לו פחד-ממחשבים../images/Emo47.gif

או משהו דומה.. אין סיכוי שיש לו אייסיקיו..זה כמו שמישהו שמפחד מעכבישים יגדל אחד בבית.. ובכלל, אתם יודעים כמה רושמים שמות של מפורסמים באייסיקיו??

אוי'ש..

נו ברור שזה לא אורלנדו.. זה כזה הזוי..בנוסף לכל ההסברים יש את ההסבר הכי הגיוני- הו בעצמו אמר ש"אורלי" זה שם חיבה רק לקרובי משפחה וחברים קרובים, אז למה לעזעזל שהוא ישתמש בזה באיי סי קיו? חחח
ולמה הילד/ילדה האלה חושבים שלאורלנדו באמת יש זמן להתכתב באיי סי קיו.. אין לו זמן להגיע לאוסקר ולשאר אירועים חשובים, אבל לאיי סי קיו- בור שיש לו זמן!!!! איזו שאלה..

../images/Emo39.gif חח..נכון../images/Emo70.gif וגם...

הוא עסוק עכשיו בצילום סרט...אז לא יכול להיות ש"אורלנדו" עונה לך.... למרות, שיש שהוא יכול להשתמש במחשב נייד...אבל הוא טכנופוב אז לא נראה לי שהוא יקנה לעצמו אחד....

מיטץ

New member
אמממממ......

לא נראה לי שיש לאורלנדו אייסקיו! למה שיהיה לו?

לא אמרו פעם ש..../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אורלנדו הוא מין מחשבפוב? חחח מפחד ממחשבים כזה? ולא ממש משתמש בהם..? אם זה ככה, אז לא נראה לי שהוא יעשה אייסיקיו... וגם אם הוא לא כזה, כאילו יש לו זמן לאייסי..

T u r n e r 1

New member
את צודקת אבל קוראים לזה

טכנופוב. וחוץ מזה, גם יהיה לו איי סי קיו, לא נראה לי שהוא יפרסם אותו ברבים..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני לא אומרת...

שהאייסי שנתתי באמת שלו, כי הוא שונא מחשבים, אבל זה סתם משו שהיה לי....חחח....

kittycatbone

New member
מדברים על גוויניבר..

שלשום הייתי בסרט (היום שאחרי מחר-סרט גאוני!!!!) והיה שם טריילר לסרט על המלך ארתור (לוזוכרת איך קוראים לו.. אולי המלך ארתור?
) ובקיצור, קיירה נייטלי משחקת שם את גוויניבר, ולמרות שעשו אותה כזאתי לוחמת וזה סתום כי בסיפור היא ממש לא כזאתי, היא נראית שם הרבה יותר יפה מבשודדי הקאריביים
אהה, וגם המפיק של הסרט הוא היה גם של שודדי הקאריביים....

Number One1

New member
מי? ג'רי ברוקהיירמר?

ובקשר לקיירה נייטלי, את יכולה לחפש תמונה שלה מהסרט? אם זו לא טרחה גדולה...

kittycatbone

New member
הנה כמה תמונות...../images/Emo26.gif

וכן, המפיק הוא כנראה ג'רי ברוקהיימר (כתבתי נכון?
)

למעלה