תמונות יפות יחסית לקיירה הקופה....בעעעע זה לא משנה אני שונאת אותה...הבגדים יפים היא לא...חחחחחח....ושמעתי על הסרט הזה...נשמע מגניב נראה לי שאני אלך לראות אותו כשהוא יצא...ומה פתאום גוונביר לוחמת?ממתי?למיטב ידעתי היא הייתה אישתו היפה והאהובה של המלך ארתור ולא איזו לוחמת...מוזר....
לפחות לא אצלי...יש לי בעיה עם קיירה בגלל שאי חושבת שהיא מתנשאת מדי...וזה שהיא מרימה ת'אף שלה ומאוהבת בעצמה יותר מדי...ולפי דעתי היא כן מכוערת...זה כבר עניין של טעם...זה שהיא שחקה לצד אורלנדו לא הופך אותה למכוערת בשבילי...אני אישית חושבת שאם כבר יש מישהי יפה ששחקה לצד אורלנדו זו דיאן קרוגר...וקיירה מכוערת בטירוף לדעתי....
איך את יודעת שקיירה מתנשאת, מרימה ת'אף, ומאוהבת בעצמה? את חברה שלה? דיברת איתה פעם בחיים שלך? אני לא מתה על קיירה ולא מגינה עליה או משו, אבל תפסיקו לשפוט אנשים בלי להכיר אותם בכלל! זה כזה מעצבן! ובקשר לזה שהיא מכוערת, זה באמת טעם וריח, לדעתי היא מהממת
אם זה מעצבן אותך אז אל תקראי הודעות כאלה...בסך הכל אמרתי את דעתי עליה....מי את שתשפטי אותי?זכותי להגיד מה שאני רוצה עליה...טוב?ואם אני חושבת שהיא פקצה אז אני חושבת ככה ואם זה לא לרוחך אז תתעלמי ואל תגיבי...בכל מקרה דעתי לא תשתנה וזהו...
אני לא שופטת אותך,../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif
את זו ששופטת אותה בלי להכיר... אני הרגע אמרתי שאני שונאת ששופטים אנשים בלי להכיר-אז את אומרת לי לא לשפוט אותך?
ובאמת זכותך להגיד את זה עליה, אבל אני שואלת-מאיפה את יודעת את כל זה? וזה מה שמעצבן אותי...לא אמרתי שאין לך זכות להגיד את זה, רק רציתי לדעת מאיפה כל המידע העסיסי.. אה ואם אפשר, אל תקראי לי מותק. תודה
אני לא יודעת אני רואה את זה כמה פעמים אני אצטרך להגיד את זה??????????וחוץ מזה אני לא שופטת אותה אני אומרת מה אני חושבת עליה כשאני רואה אותה....זה הכל אני לא מבינה מה העניין...הכלך בכלל התחיל מזה שאמרתי שאני שונאת אותה חושבת שהיא פקצה וזה היה בנימה משועשעת ואתן נפחתן את זה....כאילו מה כבר אמרתי....את דעתי עליה...אתן לא צריכות ישר להתנפל...
הסברתי את עצמי וזהו...אני שונאת אותה בתור מפורסמת....אותו דבר כמו שאני שונאת את בריטני(בעצם אני שונאת את בריטני יותר) וזהו...וזה לא מהנה לשנוא מישהו....זה לא שזה מעסיק אותי כל היום....זה סתם מה שאני חושבת עליה...וזה שאמרת את דעתך בצורה כזו כאילו את מלגלגת עליי או משהו כזה נראה כאילו את מנסה להגיד לי שבזה שאני שונאת אותה אני כאילו עושה משהו אסור...
מממ לא הבנת אותי../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif
לא אמרתי שזה אסור לשנוא אותה רק אמרתי שזה נראה לי מוזר שאת לא מכירה אותה אבל אומרת עליה דברים שבדרך כלל אומרים על אנשים שמכירים... ודי נמאס לי מהוויכוח הזה, אז תקבלי את הדברים שלי ונגמור עניין... אני רק הערתי הערה
אם לא שמת לב אני ניסיתי להמנע מהוויכוח הזה....וקבלתי את הדברים שלך את זו שלא קבלה את מה שאמרתי בדבר זה שאני שונאת את קיירה והמשכת לטעון שאני לא מכירה ולכן לא יכולה לדעת עליה אם זה נכון ואמרת את זה בצורה פוגעת...בקיצור,אני כבר אמרתי שזה התחיל בזה שאמרתי את דעתי עליה בנימה משועשעת ואתן הפכתן את זה למאוד רציני...ולכן יהיה טוב אם באמת נסיים את הויכוח הזה בנקודה זו כי אני לא מתכוונת לשנות את דעתך בנוגע לנושא הזה ובטוח שאת לא תשני את דעתי אז הויכוח הז כביכול חסר טעם....ואני לא מבינה למה את חושבת שזה מוזר....זכות כל אדם לחשוב מה שהוא רוצה על מי שהוא רוצה בין אם הוא מפורסם ובין אם לאו,בין אם הוא מכיר אותו ובין אם לאו....וזהו אני רק אמרתי שהרושם שאני מקבלת מקיירה כשאני רואה אותה ומההתנהתנהגות שלה אני מסיקה מזה שהיא סנובית. וכו' וכו' וזה גורם לי לתעב אותה(לא נגיד לשנוא שלא יתנפלו עליי עוד פעם
)...אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב קודם...אז הנה מקווה שעכשיו זה מובן...וזה אני מקווה לסיים את הוויכוח המאוד מיותר שנוצר כאן....