זאת אני, גווינביר

../images/Emo39.gif בתמונה הראשונה והשנייה היא

נראית כמו זאת מטרויה שהתאהבה באכילס נו...נראה לי היא בת דודה של פאריס(משהו כזה)....אני לא זוכרת איך קוראים לה...

karin byrne

New member
בריסאיס....

וכן היא בת דודה של פאריס....אבל קיירה בכלל לא דומה לה.....רוז ביירן(זו שמשחקת אותה)יותר חמודה....לדעתי...

karin byrne

New member
יכול להיות...

לא יודעת לי ממש לא...בעעעע אני פשוט לא יכולה...שונאת את קיירה...היא כזאת...כזאת...דורשת כאפההההה!!!פקצה כזו...בלעעעעעעע....

../images/Emo39.gif ח..נכון..../images/Emo45.gif

היא באמת פקצונת כזאת...

karin byrne

New member
פקצונת...

הייתי אומרת יותר פקצה...בעעע היא ממש מתלהת מעצמה הבחורה אפשר לחשוב כבר מה היא....נראת כמו איזו צנונית
....ההבעות פנים שלהההה...בעעע מה נסגר?

karin byrne

New member
מה זאת אומרת?

רואים את זה מותק....!אפילו עיוור היה רואה שהפקצה המתלהבת הזאת מאוהבת בעצמה...בטח היא עומדת כל יום מול המראה ומנשקת את עצמה מרוב שהיא מאוהבת בעצמה...חוץ מזה היא התחילה לתפוס יותר מדי תחת וזה מרגיז...

SailoR VenuS

New member
חחח את מכירה אותה אישית שאת יודעת

את כל הפרטים העסיסיים האלו עליה?
אני גם לא ממש מחבבת אותה מאז שהיא אמרה בראיון, ואני מצטטת: *לוחשת*"אני יודעת שיש פה מעריצות שאחר כך ירצו להרוג אותי אבל אורלנדו מנשק ממש ממש טוב" אמאשלה
אבל עדיין את לא יכולה לדעת אם היא "תופסת תחת" או אם היא מאוהבת בעצמה.. דרך תמונות אי אפשר לדעת כלום..(טוב, אולי על בריטני אפשר
)

דוגרי... אני שונאת ש../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אנשים מעבירים ביקורת על מפורסמים.. מה, אתם מכירים אותם אישית? אתם גרים איתם בבית? חברים הכי טובים שלהם? אי אפשר לשפוט אדם לפני שאתה מכיר אותו... אז אולי מתנשאת זה התדמית שנוצרה לה מול המצלמות, אבל לכו תדעו איזה בנאדם היא באמת! גאד **רותם ההתקפה לא הייתה מכוונת אלייך**

SailoR VenuS

New member
מסכימה ב-100%../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

פששש שחר.. את עוד תגרמי לי לחשוב שבריטני איכשהו.. נחמדה וביישנית אחרי הכל

kittycatbone

New member
בריטני זה דבר אחר..../images/Emo3.gif

כאילו, איך מישהי שעושה הכל כדי להיות מפורסמת, מתמסחרת בטירוף (טוב, תאמת שהיא אף פעם לא הייתה לא ממוסחרת..
), לא יודעת לשיר, לא כותבת אפילו תשירים שלה מן הסתם ומכוערת מטבעה בלי קשר יכולה להיות טובה!? איך איך?!

בקשר לזה אני מסכימה../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

למרות שגם את בריטני אני לא מכירה (תתפלאו
) אני לא אשקר- הבחורה באמת התמסחרה... היא לא אותה בריטני של בייבי וואן מור טיים! וגם בקשר לזה שהיא לא כותבת תשירים שלה- אני לא אוהבת אמנים כאלה כ"כ.. היא גם לא נראית כל כך מבינה את המילים שהיא שרה
(לא שיש הרבה להבין)

kittycatbone

New member
הרבה אומני פופ

בכלל לא כותבים את השירים שלהם **אהם**רוני**אהמ**, אלא סתם נותנים להם שירים קליטים לשיר כדי שאנשים ידבקו אליהם ולא יוכלו להוציא אותם מהראש. וזה בכלל לא צריך להיות שירים טובים
אבלללללל גם אומנים, וזה לפחות באמת אומנים כי האומנים שאני דיברתי עליהם לפני זה בכלל לא נחשבים כ*אומנים* הרי רק אומרים להם מה לשיר ואיך והם שרים את זה ומתמסחרים. בכל מקרה...... גם אומנים שכותבים את השירים שלהם והכל לא חייבים להיות טובים **אהמ**אבריל לאבין(אל תקטלו אותי מי שאוהבת אותה)**אהמ** והשירים שלהם עדיין יכולים להיות שווים לזבל. אבל לפחות השירים מראים את מה ש-הם חושבים וזה שירים ש-הם יוצרים אז זה שווה קצת יותר משירים של רוני או בריטני ספיכס או כל שאר הזמרים האלה..

אני רואה שאנחנו בדיוק ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

באותו ראש..
גם אני חושבת בדיוק ככה! ובגלל זה אני מבדילה בין אמנים לזמרים... אמנים זה אנשים כמו אביב גפן, ירמי קפלן, הדג נחש, משינה וכו' וכו' (בקיצור, רוב האמנים הישראליים- ואני מדברת רק על רוק כמובן) זמרים זה כל הזמרים המזרחיים בארץ וכל הלהקות פופ האלה, שפשוט כותבים להם שירים והם שרים אותם. זה אחלה, זה פשוט גורם לחוסר הערכה

karin byrne

New member
תראי....

אני אומרת מה שאני חושבת עליה...אני לא מכירה אותה ולא רוצה להכיר אבל בחייך,עשי לי טובה,יש אנשים שפשוט רואים עליהם את זה...ואני חושבת שהיא סנובית...ובשביל לדעת שבנאדם כזה לא צריך ממש להכיר אותו אפשר לראות את זה(לפחות אני רואה את זה) וזהו...אני לא באה להתווכח ואני לא באה לריב זו דעתי עליה ונקודה ושכל אחת תחשוב עליה מה שהיא רוצה...זהו...רק לא לסקול אותי...טוב שלא התנפלתן עליי כולכן...סך הכל אמרתי את דעתי עליה זה הכל....

שמעי, ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

באמת שזכותך לשנוא אותה והכל, אין לי בעיה- אני גם לא אוהבת כמה אנשים מפורסמים וחופשי, אבל אני לא חושבת שאת יכולה לדעת עליה את כל הדברים שאת אומרת.. כמו שאמרתי, אולי זה התדמית שנוצרה לה, אבל לכי תדעי איך היא באמת בתור בנאדם..

למעלה