זאב קיין מלך הספאם יש בנאדם אמיתי כזה, או שזה כמו החתולים האלה שמישהו פתח להם פרופיל בפייסבוק?
J JaneLame New member 25/10/12 #1 זאב קיין מלך הספאם יש בנאדם אמיתי כזה, או שזה כמו החתולים האלה שמישהו פתח להם פרופיל בפייסבוק?
S sacrament New member 25/10/12 #2 אני גם תמיד תהיתי לגבי זה אף פעם לא הבנתי מי זה, בשביל מה הוא שולח לי שטויות ולמה זה אמור לעניין אותי
אני גם תמיד תהיתי לגבי זה אף פעם לא הבנתי מי זה, בשביל מה הוא שולח לי שטויות ולמה זה אמור לעניין אותי
J JaneLame New member 25/10/12 #3 מה זאת אומרת "למה זה אמור לעניין אותי" רגע, את רוצה להגיד לי שאת לא מעוניינת לנסוע לסמסטר קיץ באוניברסיטת אוזבקיסטן, בעלות של 15,000 שקל מכיסך הפרטי?
מה זאת אומרת "למה זה אמור לעניין אותי" רגע, את רוצה להגיד לי שאת לא מעוניינת לנסוע לסמסטר קיץ באוניברסיטת אוזבקיסטן, בעלות של 15,000 שקל מכיסך הפרטי?
ע עוד פיה אחת פחות New member 26/10/12 #4 יואו בדיוק היום שאלתי מישהו משנה ד' אם זאב קיין זאת מן מתיחה כזאת על צעירים או שהוא באמת קיים.
L Lady McBeth New member 27/10/12 #6 קיים, קיים הלכנו לבדוק אם הוא אמיתי פעם. וכן, הוא ספאמר רציני. בכלל, הספאם מהפקולטה לא נגמר גם שנתיים אחרי התואר.
קיים, קיים הלכנו לבדוק אם הוא אמיתי פעם. וכן, הוא ספאמר רציני. בכלל, הספאם מהפקולטה לא נגמר גם שנתיים אחרי התואר.
S sacrament New member 27/10/12 #10 אפשר גם "זאב זאב" אני מבינה שעדיין לא קודמתי לעיתון חי ונושם אני אחשוב על משהו יותר טוב...