ושוב... לבד...

booksmeller1

New member
אל תעזי להתבאס ממנו ולו לשניה אחת!!

זה אחד הדברים החסרי טאקט ומטומטמים ששמעתי בחיי. הוא שווה ל*** ועוד מיני גסויות שכאלו שאמנע מעצמי להביע כאן. לא שווה ולו דמעה אחת. טוב שהלך.

FortuneFaded

New member
באסה

אידיוט, מה לעשות. אם הדברים האלה כל כך פוגעים בך, קצת תקצצי במזונות נוטפי שומן, פעמיים-שלוש בשבוע ריצה או חדר כושר ותהי רזה, הבעיה נפתרה. ואם לא אכפת לך כל כך, אל תעלבי, חבל על הדמעות. עשית בדיוק מה שצריך לעשות, כל הכבוד.

לשמנה ויפה...

קודם כל, כל הכבוד לך שהשארת אותו ככה. מגיע לו לאדיוט.דבר שני, טעם זה דבר סובייקטיבי ואין לך סיבה להרגיש מיואשת. כל אחד והצרות שלו. אני רזה וגם אי סובלת מהמין הגברי. רזה, מלאה או שמנה, מין הפך להיות דבר כל כך קל להגה, כל כך זמין ונגיש שהגברים מתייחסים אלינו היום כאוביקטים בלבד. הוא אדיוט שהוא אמר את מה שהוא אמר כי זה לא נכון. "ייצוגית" או לא ייצוגית, חלק גדול מהגברים היום מחפשים רק דבר אחד, ורזה או מלאה, כל מה הם חושבים עליו הוא איך להכניס אותך למיטה ולעבור להבאה בתור. אל תעלבי ממה שהוא אמר כי זה נובע מטיפשות וחוסר רצינות. החיים הם שלבים על גבי שלבים של אכזבות, אבל בסופו של דבר כל אחד מוצא את הנחלה שלו. בסוף תמצאי מישהו בוגר ורציני שמבין שאישה בשרנית זה ה-דבר... לא כמו כל הקולביות שנשברות מליטוף הוא משפדות אותך על הצלעות שלהן כשהן מחבקות. ואת זה אומרת לך מישהי רזה! אז תהני מעצמך! כמו שאמרת, את יפה, את מוצלחת, את מקסימה, ומי שלא יודע להעריך את זה שישתפד על איזו אנורקטית עם מוח של אוגר סיבירי ממוצע. אני מבטיחה לך, שבסופו של דבר את תהיי מאושרת, והגברים השיטחיים והלא רציניים האלה יתבגרו, יסתכלו אחורה ויצטערו על הרגע שהם העיזו לפתוח את הפה שלהם.שבוע טוב לך מתוקה...

נו תראו מי מדברת

זאתי הייתה ברמנית בילתה עם חצי מהגברים בת"א ויש לה עוד טענות "למין הגברי". אלק שטחיים. עם היה לי אגורה על כל פלירטוט שלך הייתי מליונר.

אתה חצוף!

אתה חושב שבגלל שאתה גולש בתפוז יש לך זכות לשפוט אותי? 1.אתה לא מכיר אותי בכלל. 2.העבודה שלי לא קשורה לעניין וזה רק מראה כמה אתה בור שאתה מעיז לשפוט אותי בגלל שהעבודה שלי לא לטעמך. 3.מי אתה שתתיימר לדעת עם מי הייתי ועם מי פלירטטתי אם בכלל? המלצה אישית, לפני שאתה מעביר ביקורת על אחרים, תבדוק מה דפוק בך, כי אם אתה טרחת בכלל לכתוב את הדברים שכתבת זה רק מראה שאתה אדם עלוב וממורמר שמחפש "פגמים" באחרים כדי הרגיש טוב לגבי עצמו. שיהיה לך לילה טוב ואל תטרח אפילו להגיב שוב.

נכנסתי מהראשי של תפוז,../images/Emo110.gif

ונגעלתי
ממש יופי שגברים לא מעודדים אנורקסיה. "גברים אוהבים שמנות רק במיטה"? אויש, שינוח. אם הוא אמר לך את זה - הוא פשוט לא שווה אותך, ואת השלוש פגישות שהשקעת עליו. תעשי מה שנוח לך ותחיי איך שטוב לך, לא איך שטוב לאיזה מניאק מטומטם.

כולנו באמת יודעות...

שגברים אוהבים מקלות, אין מה לעשות, שום גבר בעולם שיציעו לו דוגמנית דקיקה או מישהי שמנה והוא יבחר בשמנה, עם כל הצער שבעניין.. גוף רזה וחטוב הוא הרבה יותר סקסי ומושך.. ואף אחד באמת לא חושב שהשומנים הרוטטים והנשפכים באמת יותר סקסיים מזה.. אז בנות, בואו נודה.. הרי לא תמצאו בחיים מישהי שמנה שלא תרצה גוף של דוגמנית. בקשר לבחור, הוא ממש חצוף ופשוט בן אדם מגעיל, לפעמים אנשים חושבים שלשמנים יש איזה שהיא סיבולת לשמוע דברים כאלה ולקבל אותם.. וזה ממש עצוב, זה הנפש שלהם לא שונה מנפש של רזים. ואם כבר, אז היא פחות חסינה.

Forestia

New member
ועל בסיס מה האמירה הזאת?

שטות שכזאת כבר מזמן לא שמעתי. שבע וחצי שנים אני חיה עם גבר נפלא שמתלונן כשאני יורדת במשקל, נגעל מדוגמניות ושאר מקלוניות והוא בהחלט לא חריג ואפילו לא מיעוט. לצערי אנחנו חיים בתרבות שמאדירה את הרזון החולני של "נשים" כמו ויקטוריה בקהם אבל מכאן ועד לומר ש"שום גבר בעולם" לא יבחר בשמנה על פני מקלונית, נו באמת! ולפותחת השרשור - טוב עשית שעזבת אותו במסעדה, זה צעד ראשון לקראת מציאת גבר ששווה את המאמץ.

צודקת

רוב הגברים, לא כל הגברים.. ואת ההוכחה לזה רואים כל כל היום אם לא במעגלים חברתיים אז בטלויזה, בעיתונות, בפורומים של שמנות שלא אוהבות את עצמן, בסדרות מציאות, כולן רק מדברות על כמה הן אומללות. בגלל זה כל שני וחמישי מופיע בדף הראשי חששות של שמנות מכל הסוגים. ויש לי שאלה אלייך, אין לי מושג אם את רזה או שמנה, אבל את מכירה מישהי שמנה שלא הייתה מחליפה בשנייה את הגוף שלה בגוף רזה? כי אני לא.

Forestia

New member
זו התרבות, לא הגברים

הנשים השמנות שלא אוהבות את עצמן הן קורבנות של התרבות בה הן חיות. לא נראה לי שהגברים משחקים כאן תפקיד משמעותי. הגברים אולי מביעים העדפה זו או אחרת כי זה מה שמצפים מהם אבל קביעה שכל או גם רק רוב הדברים אוהבים משהו מסוים או אחר נראית לי לא מבוססת בלשון המעטה. מספיק לראות תרבויות אחרות, כמו תרבויות אפריקאיות ולטיניות בהן ההעדפה היא לנשים שמנות דווקא כדי להבין שזה תלוי תרבות. אני שמנה ובהחלט הייתי רוצה להיות פחות שמנה אבל באופן חד משמעי אני לא רוצה להיות רזה. אם אני צריכה לבחור בין הגוף שלי לזה של ויקטוריה בקהם, אני בוחרת בשלי ללא היסוס ובשמחה רבה. ושוב, אני לא לבד.

אני שמחה בשבילך

והלוואי שכולן היו חושבות כמוך, אבל אני מוקפת כל היום בעבודה בשמנות שלוקחות כדורים ועושות דיאטות רצח, אני כל היום שומעת גם שמנות וגם רזות שרוצות להיות אפילו עוד יותר רזות ממה שהן, זה פשוט מה שאני רואה, בהחלט הייתי רוצה לראות יותר שמנות מרוצות ומאושרות, אבל פשוט עוד לא ניתקלתי בהן. (חוץ מעכשיו כנראה), ואם אני עולה כמה קילוגרמים אני מרגישה את העיניים של כולם שופטות אותי, יש לי חברות שמנות שהאמת היא שהגברים באמת רק רוצים להשכיב אותן, ובוגדים בהן. והדבר הכי עצוב שהן מקבלות את זה כי הן חושבות שזה מה שהן שוות וזה מה שמגיע להן, לפעמים כשאני רואה הודעות של נשים תומכות בפורום שאומרות: "אתן יפות כמו שאתן" ושהאופי זה הדבר הכי חשוב, אני קצת נעצבת כי זה מה שאני אומרת לחברותיי, ואני יודעת שזה לא עוזר להן.

אלונה20

New member
מחבקת אותך

אני קראתי את מה שעבר עלייך וזה בהחלט לא קל אבל אני חושבת שאת צריכה להיות גאה בעצמיך ומי שירצה אותך יקבל אותך כמו שאתה והם אותם גברים חושבים כך זאת כבר בעיה שלהם אז העיקר שאת שלמה עם זה עם כל הכאב אני איתך שיהי לך אחלה ערב נפלא

אלונה20

New member
מחבקת אותך

אני קראתי את מה שעבר עלייך וזה בהחלט לא קל אבל אני חושבת שאת צריכה להיות גאה בעצמיך ומי שירצה אותך יקבל אותך כמו שאתה והם אותם גברים חושבים כך זאת כבר בעיה שלהם אז העיקר שאת שלמה עם זה עם כל הכאב אני איתך שיהי לך אחלה ערב נפלא

לשמנה וליפה שלום../images/Emo140.gifכנסי מאמי

שלום לך אני חייבת להודות שכשקראתי את הכתוב שלך גם צחקתי וגם לא הופתעתי. אין לי מושג מי הבחור שאיתו יצאת אך כנראה שהוא לא הבחור שמשלים אותך(הגבר של חייך).את לא יכולה להאשים אף גבר בזה שאינו רוצה אותך כי כל אחד רשאי לבחור ולברור בחיים האלה במיוחד בגלל שעברנו את שנת האלפיים ואני לא מצדיקה אף אחד, אני רק מציינת עובדה אחת קיימת, שכל אחד רשאי לברור ולאהוב מה שהוא אוהב. יש גברים שאוהבים שמנות ויש גברים שאוהבים רזות,זכותם. אני מדברת איתך ואני פשוט אחת שכבר מודעת למציאות הקיימת והיא אומרת שפעם הייתי שמנה היום אני רזה וטוב לי כך, עבדתי ועמלתי קשות כדי להגיע לזה,לפני שנה וחצי יצאתי עם מישהו שממש חיבבתי ואולי אפילו קצת אהבתי כי היום יש לי אהבה חדשה והוא גורם לי אושר מיום ליום,עם השלת המשקל שלי קיבלתי פשוט חיים חדשים,אושר, שמחה, ביטחון,וכמובן המון אהבה. העניין הוא שאני מרגישה יותר אהובה כי אני אוהבת את עצמי כי גם לפני כן אהבו אותי אנשים,ולמרות שהיום אני כובשת לבבות(לא שחצנית) אני לא מתנשאת, ואני לא מתנהגת לא יפה לאנשים כמו שאומרים בשפת הסלנג שלנו(לא תופסת תחת
). יש לי טיפ בשבילך:תאהבי את עצמך, תטפחי את עצמך, תדאגי לעצמך, כי לא יהיה מי שידאג לך חוץ ממך, כמו שנאמר "אם אין אני לי מי לי" משפט חזק. הנצחון מבחינתי הוא הדבר הכי חשוב שאת תאהבי את עצמך ואת תביני שרק את את האחת יכולה לגרום לאותו פלוץ אחד להבין שתמיד אבל תמיד גם אם תהיי רזה את תמיד תהיי מלאה בדברים שאין לאחרות,ואלו החוויות וריגושים שעברת על מנת להגיע לאן שהגעת. תקחי את עצמך בידיים תירשמי למכון כושר תלכי עם חברות, זה פשוט חיים אחרים, הכל בא לבד מאמי וכך גם האושר שלך כנראה שכרגע זה לא הזמן שלך להרזות, ואולי את עדיין לא מוכנה, אבל בסופו של דבר את תרגישי שאת כן יכולה ושאת היחידה בחיים האלה שתאהב את עצמה לעולמים. לגבי המיטה? אממממ אני חושבת שברגע שאת תאהבי את עצמך את תהיי אותה אחת שמבצעת את אותם הדברים שביצעת גם בתור שמנה כי לא הגודל משנה אלא האיכות קובעת
. לסיכום: אז אולי גברים לא אוהבים שמנות,אבל מי אמר שאנחנו צריכות להיות מה שהגברים אוהבים? תהיי את עצמך, המחשבות והדרכים שלך להיות את עצמך רזה או שמנה, זו כבר תהיה הבחירה שלך
. שיהיה לך רק בהצלחה ושתהיי הכי מאושרת בעולם,שמי רותי נעים מאוד ואהבתי לכתוב לך אשמח אם אקבל ממך תגובה לכתוב. מואהההההההההההההההההההההההה

תגובתך ראוייה!

פשוט מזעזע לקרוא על צורת התנהגותו , הוא פשוט מגעיל רק חבל שנאלצת להפגש איתו מלכתחילה... ולשאלתך העיקר הוא הפנים אם הן מאירות ויפות ויש תכני שיחה ונעים יחד זה בעיני מה שחשוב! חוץ מזה יש סברה הטוענת שנשים שמנות בעלות טמפרנט נעים ורגוע יותר מאחרות , אם סברה זו נכונה בעיני זה מקסים. את יכולה לפנות אלי במסרים אם בא לך אשמח לשוחח איתך.

בבקשה תקראי!

תשמעי אולי אני לא מתאימה לפורום... אבל כשקראתי את ההודעה שלך ממש רציתי להגיב.. אני רוצה שתדעי דבר ראשון שאני עוד מעט בת 19...וכמעט כל החיים שלי אני זוכרת את עצמי שמנה ויפה. לפני כמה שנים זה ממש הפריע לי כי כמובן שהרזות הן אלו שסוחפות את כל התהילה, ומה שכן ברחוב היו מעירים לי הרבה. כשהבנתי שעל כל בן אדם אחד שמעיר לי יבואו 6 שיצפרו לי ויעצרו אותי ויבקשו את הטלפון שלי, וזה באמת נכון. לפני חמש שנים הכרתי מישהו רזה, שמי היה מאמין שישים עליי בכלל..בואי נגיד שהיינו ידידים הכי טובים ואחרי שנתיים התחלנו להכנס לקשר..כשכולם אמרו לי שהוא יוצא עם שמנה ומה הוא בכלל עושה איתה...הוא זרק אותי. אחרי שנה כניראה שהוא באמת כבר שם לב שהוא הפסיד מישהי שלא הייתה רק בישביל המיטה אלא מישהי שעמדה לצידו מתי שגם האחים שלו לא היו שם, כולם אמרו לו איזה דפוק אתה הפסדת אוצר... אני בתוכי, ידעתי שהוא הפסיד את האוצר הגדול בעולם!!! ואני רוצה שתדעי, שאת אוצר, את יפה מבפנים ומבחוץ...ייצוגית, מלאת תשוקה, יפה ועומדת על שלה. ומי שלא רואה את זה מפסיד את האוצר הכי גדול בעולם!!! בהצלחה לך..מקווה שתצרי קשר איתי שלך, לורנה

A M S T A F1

New member
שמנים מתוייגים כפלצנים ותוקעי גרעפס

כי קשה להאמין שרזות מפליצות ובטח לא בלונדיניות ספק אם בכלל הולכות לשירותים אבל שמן תמיד מזכיר פלצן וקחו לדוגמה ניסוי שנערך בארצות הברית במשך שלושה חודשים שמו שמן במעלית עם אנשים ושמו שם צליל של נפיחה כולם פתאום הביטו לבחור השמן ויש שאפילו תפסו ממנו מרחק .... מה זה אומר עלינו כבני אדם

למעלה