ושוב... לבד...

אני רק שאלה.

למה המפה לא נתפשה לך בחגורה והעיפה הכל על הבגדים שלו??? אחרי דקיקה אחת ושלוש רכות ונעימות אני יודע מה טוב לי!

ממתי להיות איש טיפש זה יצוגי?

בעצם עם המנהיגים של היום זה לא דוגמא טובה... אבל כוונתי היא שזה ממש לא נכון, אני פגשתי כמה שמנמנות מאוד "יצוגיות"

אני מכור למלאות

אני מכור למלאות אוהב אותן לפי דעתי הן פי אלף יותר יצוגיות מעצמות ושלדים יותר בריאות ועם פחות סיכון חיים מאנורקסיות . מתוקה את מלאה את פצצה בטירוף ואת ייצוגית יותר ממקלות על מסלול. אני אישית מצדיע לך על מה שעשית לבחור הזה. שיילך שיחפש מי שייצג אותו בעבודה עכשיו.

אין לי

יותר מדי מה לחדש, אבל אני אוסיף כמה דברים שבתקווה ישפרו את הרגשתך: נשים רזות לא יותר סקסיות משמנות!! כוסיות - אולי כן - אבל לא סקסיות. וזה למה, אם כבר, הרזונות ה"כוסיות" יהיו רצויות יותר אך ורק למיטה. אני לא מעיד פה על עצמי, כי אני לא אחד כזה. אני לא מאלה שמחפשים "חברה לחורף". אחרי שיצא לי להתנסות עם רזונות מאוד
ועד שמנות מאוד
, הבנתי מה טוב לי ואיך טוב, ואני לא עושה דווקא לעצמי אם לא טוב לי משהו. זה לא יישנה כרגע, אבל הטעם שלי הוא באמצע. לא רזונות ולא שמנות. בשורה התחתונה את צריכה להרגיש טוב עם עצמך
. שמנה או רזה. אם טוב לך שמנה, תשארי שמנה. אם טוב לך רזה -
דיאטה. אם את מרגישה טוב עם עצמך, אז את לא צריכה להיעלב או להרגיש מועקה. גם לא בשביל השמנות האחרות שאולי לא מרגישות טוב עם עצמן.. אם לא מרגישים נוח עם משהו - כל דבר - צריך לעשות משהו בנידון.
אחלה תגובה הייתה לך, והייתי (כמו רוב התגובות) משפר אותה עם איזה משקה על הבגדים, צעקות
(זה יכול ממש להשפיל) וכו'.. מקווה שלא תצטרכי לעבור עוד כמה כאלה... בהצלחה בהמשך! וההוא... שימצוץ!
אוריין.

קדימה למחות את ../images/Emo7.gif הרימי ראשך...

אני בת 21 שמנה ולא רע לי אין לי רגשות אשמה.... טוב לי ! יקירתי הוא טיפש אחד מתוך הרבה אחרים... אבל בגלל אחד כזה להזיל דמעות? לא לא לא!! הנסיך עוד יגיע... (אני לא מבטיחה שעל סוס לבן=)) המשפט הבא הוא לא קלישאה זה אמיתי: "הוא יקבל אותך כמו שאת ויתאהב בכל חלק ממך כולל הקילוגרמים הנוספים" מחבקת ואוהבת ומקווה שזה חוויה מחשלת ולא מייאשת... נשיקות, דובונית!!

למעלה