לשמנה וליפה שלום../images/Emo140.gifכנסי מאמי
שלום לך אני חייבת להודות שכשקראתי את הכתוב שלך גם צחקתי וגם לא הופתעתי. אין לי מושג מי הבחור שאיתו יצאת אך כנראה שהוא לא הבחור שמשלים אותך(הגבר של חייך).את לא יכולה להאשים אף גבר בזה שאינו רוצה אותך כי כל אחד רשאי לבחור ולברור בחיים האלה במיוחד בגלל שעברנו את שנת האלפיים ואני לא מצדיקה אף אחד, אני רק מציינת עובדה אחת קיימת, שכל אחד רשאי לברור ולאהוב מה שהוא אוהב. יש גברים שאוהבים שמנות ויש גברים שאוהבים רזות,זכותם. אני מדברת איתך ואני פשוט אחת שכבר מודעת למציאות הקיימת והיא אומרת שפעם הייתי שמנה היום אני רזה וטוב לי כך, עבדתי ועמלתי קשות כדי להגיע לזה,לפני שנה וחצי יצאתי עם מישהו שממש חיבבתי ואולי אפילו קצת אהבתי כי היום יש לי אהבה חדשה והוא גורם לי אושר מיום ליום,עם השלת המשקל שלי קיבלתי פשוט חיים חדשים,אושר, שמחה, ביטחון,וכמובן המון אהבה. העניין הוא שאני מרגישה יותר אהובה כי אני אוהבת את עצמי כי גם לפני כן אהבו אותי אנשים,ולמרות שהיום אני כובשת לבבות(לא שחצנית) אני לא מתנשאת, ואני לא מתנהגת לא יפה לאנשים כמו שאומרים בשפת הסלנג שלנו(לא תופסת תחת
). יש לי טיפ בשבילך:תאהבי את עצמך, תטפחי את עצמך, תדאגי לעצמך, כי לא יהיה מי שידאג לך חוץ ממך, כמו שנאמר "אם אין אני לי מי לי" משפט חזק. הנצחון מבחינתי הוא הדבר הכי חשוב שאת תאהבי את עצמך ואת תביני שרק את את האחת יכולה לגרום לאותו פלוץ אחד להבין שתמיד אבל תמיד גם אם תהיי רזה את תמיד תהיי מלאה בדברים שאין לאחרות,ואלו החוויות וריגושים שעברת על מנת להגיע לאן שהגעת. תקחי את עצמך בידיים תירשמי למכון כושר תלכי עם חברות, זה פשוט חיים אחרים, הכל בא לבד מאמי וכך גם האושר שלך כנראה שכרגע זה לא הזמן שלך להרזות, ואולי את עדיין לא מוכנה, אבל בסופו של דבר את תרגישי שאת כן יכולה ושאת היחידה בחיים האלה שתאהב את עצמה לעולמים. לגבי המיטה? אממממ אני חושבת שברגע שאת תאהבי את עצמך את תהיי אותה אחת שמבצעת את אותם הדברים שביצעת גם בתור שמנה כי לא הגודל משנה אלא האיכות קובעת
. לסיכום: אז אולי גברים לא אוהבים שמנות,אבל מי אמר שאנחנו צריכות להיות מה שהגברים אוהבים? תהיי את עצמך, המחשבות והדרכים שלך להיות את עצמך רזה או שמנה, זו כבר תהיה הבחירה שלך
. שיהיה לך רק בהצלחה ושתהיי הכי מאושרת בעולם,שמי רותי נעים מאוד ואהבתי לכתוב לך אשמח אם אקבל ממך תגובה לכתוב. מואהההההההההההההההההההההההה