ושוב... לבד...

ושוב... לבד...

עוד פגישה, עוד מפלה...
והדמעות של העלבון עולות.. מרגישה כל-כך לבד מול ה"שפע" של אתרי ההכרויות.... איפה האגדות האלה שאומרות שגברים אוהבים נשים מלאות ולא מקלות..? אז כביכול יש לי הכל- מקצוע בית חמוד אני יפה בריאה טפו טפו טפו
אתמול ההוא שיצאתי איתו לשלוש פגישות אמר לי שגברים אוהבים שמנות רק במיטה.... שאני לא ייצוגית... קמתי באותו הרגע מהשולחן והשארתי אותו עם החשבון והמלצריות היצוגיות...... כאילו ניצחון אבל בלב מועקה גדולה... אולי באמת גברים לא אוהבים שמנות..

מיקי 43

New member
שמעי מי שמדבר אלייך כך

לא ראוי שתהיי איתו ובמקום לבכות תשמחי שנפתרת מטיפוס כזה זה איש מגעיל ואומר לך אינני מכיר אותך אבל תאמצי לך את המשפט הבא אני שמנה עושה צל בקיץ חם בחורף ויש הרבה לאהוב בי אני מבטיח לך שזה יסתום לכמה את הפה ויגרום לללא מעט לחייך עכשיו טיפ קטן עם הגזמת מעט במשקל אז צמצמי קצת או הרבה תלוי ברצון וברצוי לך ורק לך את צריכה להרגיש טוב עם עצמך בהצלחה בהמשך מיקי

מגשימה1

New member
זה כמו להגיד גברים אוהבים פסטה

גברים אוהבים דג סול עם מיץ פטל.... במילים אחרות כל אחד והטעם שלו יש כאלה שאוהבים שמנות ויש רזות ויש אנורקסיות אפילו ויש גברים שאוהבים בדיוק איך שאת נראית וגם חושבים שאת ייצוגית ויש כאלה שתמיד יש להם ביקורת ותמיד חייבים להוריד למישהוא אחר את הביטחון בשביל להרגיש שהם שווים משהוא ותעשי לי טובה אל תקחי את מה שהוא אמר כאילו שזה תורה מסיני , הוא מדבר שטויות ואם הוא לא נמשך לשמנות שלא יצא איתן ואם הוא רוצה אותן רק במיטה שילך למכון ליווי . ושאת ריגשי הנחיתות שלו יפרוק במקום אחר פסיכי מפגר אידיוט מטומטם .......

סליחה על הדברים הבוטים אבל...

אם באמת לא טוב לך, תעשי משהו בשביל עצמך ותרזי ואם טוב לך אז קחי נייר, ציירי עליו את אותו בחור, קשקשי עליו, מעכי את הנייר, דרכי עליו, זרקי אותו לפח/ שרפי אותו ועכשיו, כשאת מרגישה יותר טוב גשי למקרר, קחי 7 קוביות שוקולד/ עוגת שוקולד עם גלידה וקצפת (שאף פעם לא תאכזב אותך כמו הגברים הרדודים האלה...) ושיהיה בתיאבון. וטיפ, לפעם הבאה: תאמרי לו שנשים אוהבות שמנים (או קרחים) במיטה...

טוב עשית שקמת והלכת

נשמע לי טיפוס דוחה ובהמי ואין סיבה שאחד כזה יגרום לך לבכות. ההשפלה, יקירתי, היא שלו ולא שלך. חושבת שללא קשר לשמנה או רזה, יש גברים שפשוט מחפשים רק סקס ויש כאלו שלא. אם את נמצאת פה בפורום אז מניחה שהיית נשואה. משמע - יש מספיק גברים שאוהבים שמנות לא רק בשביל המיטה.... אבל! אם את מרגישה שההשמנה היא זו שמפריעה לך בדרך לזוגיות אז עשי עם זה משהו. גם אני אשה לא קטנה בעצמי ושנים עבדתי על הקטע של "קבלה עצמית", שנים הייתי גם די מרוצה מעצמי. היום אחרי תקופה לא קצרה כפנויה מרגישה שההשמנה בהחלט מצמצמת לי קצת את האופציות. נרשמתי למכון כושר והתחלתי לעבוד על זה. בשבילי! לא בשביל אף אחד אחר... בהצלחה לך. :)

magic40

New member
את הסרט ראית?

אם לא אני מאוד ממליצה מצחיק אגב מכשפה זו אני מהסוג החמוד

t o t a l

New member
כשאת תואהבי את עצמך שמנה....

אולי, תכירי גם גבר שיואהב אותך כך. כשאנחנו לא אוהבים את עצמנו, קשה לנו לתת לאחרים לאהוב אותנו. וההוא? ההוא אידיוט. ולו בגלל שיצא איתך 3 פעמים. מה הוא יוצא איתך אם את לא לטעמו.

אז...

הוא לא אוהב...מותר לו... מותר לו גם להדיג... לך מותר לא לאהוב איך אמר... קמת והלכת. יש אוהבים...יש לא אוהבים...וזה בסדר. לכי עם מה שבסדר לך.

d a n i e l s 5

New member
זה נשמע לי כמו קטע מהמחזה

"השמנה" (תאטרון הקאמרי ) בחיי שיש שם סצנה כזאת....... יש מצב שהוא העתיק..או את? סתם תוהה .......

הוא לא העתיק ..מה לעשות שיש גם

מציאות כזו בחיים ... ההצגה מאד לקוחה מהחיים .. לא יודעת אם אני מסכימה אם הסוף של ההצגה , כי כן היו לי בני זוג ותמיד היתי שמנה ,ותמיד יש לי מחזרים אבל עדיין יש בי איזו מועקה בגרון מאיזה בחור שגם חשב ש"אני לא יצוגית" .. פאק הים מזל שהתבגרתי והבנתי כמה דברים ולמדתי לאהוב את עצמי .. יצא אפס!

אז

עוד אחד שמדבר כולם.... בשם כל הגברים במקרה זה........ ואם היה אומר שאת יפהיפיה, זה היה הופך אותו ליותר מושך? אז עוד אחד שלא מתאים לך.... נסי להסתכל על מה שמתאים לך, ולפי מה שאת מספרת נראה שזה לא היה הוא - שמנה או רזה.

קטי30

New member
ענבל היקרה../images/Emo20.gif

אהבתי את ה"יציאה" שלך עליו
חושבת שפעלת כמו שצריך ובתבונה מאחלת לך שתמצאי את הבן זוג שלך שיאהב אותך ואת האשיות שלך שיקבל אותך ככה כמו שאת שיראה בת כל הטוב שיש בך ומי שיזכה וישכיל לראות מעבר יזכה ביג טיים
מתוקה
שבת שלום

אוי אני מת לטחון שמנה

הבאת לי תאבון לאיזה שמנה עסיסית שתרכב עליי ולא תתן לי לזוז ותתיישב לי על הפנים. אני מזיע. השאלה למה את לא עושה דיאטה אם זה מפריע לך. אם טוב לך להיות שמנה אז מה את מתלוננת ואם רע לך תעשי דיאטה. תראי מה גברים קרחים עושים בשביל להצמיח שיער ונכשלים. אבל דיאטה וספורט?

miss mcmillan

New member
זה בכלל לא קשור לאיך היא מרגישה

לגבי עצמה, אלא לזה שהבנאדם לא מפגין מינימום של טאקט, אנושיות או מחשבה. גם אם היא רזה או ממוצעת, לנבוח עליה "את לא ייצוגית, את טובה רק לסקס בחושך" במקום ציבורי, באמצע דייט ואחרי 3 פעמים, זה מעליב ודוחה.

למעלה