את מתכוונת אלי../images/Emo35.gif "להראות כמו פילה"
אכלתי כאילו אין מחר... ברוכה השווה! חסרת לנו. יוגי נראה מדהים כהרגלו, ונראה שהמחלה השפיעה עליך יותר מאשר עליו. מהכרות עם אישיותו הכובשת, אני בטוחה שהוא יזכה ל"אפליה מתקנת" במשפחתון וליחס נפלא. שיהיה בהצלחה!
שהיה מאורגן למופת ומרגש מאוד עבורי. מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה... רק תזכורת שאם עוד מישהי צילמה מלבד ורד, אני מבקשת שלא יועלו תמונות של קונדסון לרשת... תודה מראש
(אוכל ואף אשמח לתת כתובת אימייל לעומת זאת) שוב תודה. היה נ ה ד ר
אנחנו המשכנו בכמה סידורים ואחר כך הלכנו לשחיית תינוקות בפעם ראשונה ואחר כך בעלי היה רעב אז עצרנו בדרך. וכשהגענו הביתה ראינו סרט ובקיצור לא ישנו בכלל. אבל היה מפגש כיף מאוד מאוד ... במיוחד הפאי פקאן היה אדיר!! וגם כל השאר. שמחתי לראות את כולם. חבל שקשת לא באה... וגם חשבתי שיהיו יותר אבאים אז החצי חשב שעבדתי עליו כשאמרתי שיהיו עוד כמה... אז מתי המפגש הבא???
היה מיוחד לפגוש את הפשושים ואתכן. מצרפת תודה על המפגש גם בשם החצי. חבל שהיינו צריכים לצאת מוקדם. אשמח לקבל תמונות מהמפגש אבל מבקשת שתמונות שלנו ושל הפשוש לא יועלו לרשת.
איך נראה התינוק... או האמא... סנילית כבר אמרתי? הגלריה מוגנת - אבל היות ועוד לא מסרתי פרטים, אני יכולה להוריד תמונות. רק להגיד לי בדיוק את מי להוריד... ורד
ושוב יצאתי מצד אחד עם תחושת סיפוק נפלאה, ומצד שני - תחושת החמצה, כי עבר כ"כ מהר, ולא הספקתי לדבר עם כל מי שרציתי, וגם אלו שדיברתי איתן - זה היה מעט מדי... מה שאומר שחייבים עוד מפגש בהקדם.
צריך יותר פעמים... אולי השומר בבוטקה יתן לנו הנחה אם נבוא יותר? כיף לראות את הגורים גדלים ומתפתחים. ואת האמהות מרזות ומתיפיפות - ומגיע ח"ח במיוחד לדונדונית שלא זיהיתי מרוב שהיא נעשתה שאפה ובנצ שכבר בשבוע שעבר אמרתי לך שרזית נהדר וגם חגית הולכת ונעלמת לנו...