ושוב חזרתי...

בנצ100

New member
ושוב חזרתי...

מקווה שהפעם המחשב חזר ליותר מאשר שעה... אחרי שהחלפנו כמעט הכל, חוץ מהקופסא והמקלדת... חסר לו שהוא לא יעבוד כמו שצריך... ומה החדשות? סגרנו משפחתון, שנמצא קרוב אלינו, והגננת בו היא השכנה מהדלת ממול. יש בו 6 ילדים עכשיו, ויהיו 8 בספטמבר (עם יוגי) והן שתי גננות מוסמכות. נשמע טוב. בלי ימי שישי, ואין גינה, אבל נחייה עם המגבלות האלו. לא נורא. מיום ראשון נתחיל לבקר שם, ועוד שבועיים - חזרה לעבודה. חוץ מזה עברנו בשלום את המחלה הראשונה של יוגי - אדמדמת. היה לו חום בערב שבועות, ובחג עצמו ביקרנו במוקד חירום (הורים היסטריים, כולה 38.5) ואח"כ הייתה פריחה יומיים, ועכשיו רק הצטננות ושיעולים ולפעמים מצב רוח קצת קרבי. אבל אני מקווה שאנחנו כבר אחרי. מחלה ראשונה ועוד רבות יבואו אחריה... והתגעגעתי נורא! כמה טוב היה לראות את כולן היום! אחרי המפגש של שבוע שעבר, שהיה בדיוק באותו מקום, אני מרגישה שהייתי יכולה לחתום על מפגש כל שבוע... רק שזה היה גורם לי להיראות כמו פילה. כמה שאני טחנתי... אוף!

משוש30

New member
גם אני רוצה להודות על המפגש

שמחתי לראות את הפנים מאחורי הניקים. פגשתי כמה נשים נפלאות. ובנצ איפה פילה ואיפה את? את פשוט יפיפיה.

בנצ100

New member
הפילה זו אש"פית... ../images/Emo8.gif

אני סתם
... בטח אחרי המפגש! שוב היה כל-כך טעים. מי המניאקית שהביאה את העוגיות שוקולד ההן? אני חייבת לקנות לי קופסא... אבל תודה... מי שמדברת, דרך אגב...

noaagr

New member
גם אני נהניתי מאוד

ושמחתי לפגוש את כולכן. מקווה להצטרף אליכן בקרוב...

רונה 4

New member
תמיד כל-כך כיף לפגוש אתכן

זה ממלא אותי במצברים לכל השבוע! כיף להכיר את הגורים החדשים של הפורום, ולראות איך הוותיקים גדלו והתמתקו יותר
. ו...כמובן שבצהריים נפלתי על המיטה לשינה ארוכה ומתוקה, גם יאיר. זה האוכל...

סינטה1

New member
היה נפלא../images/Emo70.gif

חזרנו ורותם דפקה שנ"צ של 3 שעות
אתן מקסימות
כולן

בנצ100

New member
איזה קטע היה לנו עם השנ"צ...

הלכנו לישון בשתיים, ואחרי 10 דקות הבחור צייץ. בד"כ זה אומר "תדחפו לי את המוצץ ואני אמשיך לישון". אבל משום מה אני חשבתי שישנו כבר שעה, ופשוט הוצאתי אותו מהמיטה והלכתי לשחק איתו בסלון. שיחקנו המון זמן ואז ראיתי שרק שלוש ורבע. וזה היה לי נורא מוזר. רק אח"כ החצי עדכן אותי שישנתי רק 10 דקות! ולא האמנתי לו בכלל...

תמי ס

New member
גם אני מוכנה לחתום

מוכנה לחתום על מפגש כל יום שישי. היה נעים להכיר, וכרגיל נעים לפגוש את הבנות המוכרות. יהלי ואני נחתנו נחיתה רכה במיטה ל-3 שעות שנגמרו עם אזעקת אמת של "קקי בחיתול", הילדה הזו לא מוכנה להישאר שניה מיותרת עם בדל קקי (סטרילית שכמותה). ועכשיו למסקנות: היינו היום בדיוק באותו מקום ובאותן שעות כמו בשבוע שעבר, היום יהלי לא נשרפה... אפילו לא השתזפה מעט... אז מה המסקנה לגבי מה שקרה בשבוע שעבר??? (להזכירכן, האיש טען שהוא היה איתה כל הזמן בצל ושגם בצל משתזפים...). מנצלת את ההודעה כדי להגיד למי ששכחה כלי עם בורקסים שהכלי נמצא אצלי והיא תוכל לקבלו (בתיאום מראש ובמסירת סימנים מזהים
כי האיש לא שש להיפרד ממנו... נו טוב זה טאפרוור).

Tנקר בל

New member
אני דווקא מזדהה עם בעלך../images/Emo4.gif

גם אני אמרתי לחצי שהייתי איתה כל הזמן בצל, וכנראה גם בצל משתזפים... לא נראה לי שיתפתחו שלפוחיות, אבל כל הזרועות שלה אדומות כסרטן.

טאניוש

New member
גם אנחנו ישנו טוב ../images/Emo3.gif

לאון ישן שעתיים, מאז שנולד לא ישן כל כך הרבה ברציפות (ומי כבר זוכר שגם רוב המפגש הוא ישן
). תודה ענקית על טרמפ לרותם, וליהלי על עגלה
- ממני ומהגב השבור שלי... היה מוזר לראות פנים מאחורי השמות (ולגלות שהם בכלל לא דומים למה שחשבתי). היינו בלי מצלמה, מחכים לתמונות!

בהחלט! ורד צילמה

אני מזכירה שיש בנות שמעדיפות שתמונות שלהן ו/או של פשושיהן לא יופיעו ברשת. אני משערת שורד תפנה אותנו לגלריה בה מי שהייתה במפגש תוכל לראות תמונות.

טאניוש

New member
גם אני מעדיפה שהתמונת שלי לא יועלו

עם תמונות של לאון אין בעיה.

boringvered

New member
אר.רררר...

מפאת סניליותי... אם אפשר להזכיר לי איך נראית (אפשר במסר)... אני פשוט קשת קליטה כשזה מגיע לשמות ופרצופים... ורד

Tנקר בל

New member
גם אני מעדיפה שהתמונות של שתינו לא

יועלו. אני - חצאית ארוכה שחורה וחולצה משובצת (שאלתי אותך לגבי המצלמה), הבת שלי - שמלה בלי שרוולים (לבן, סגול ירוק) עם אמרה רקומה.

למעלה