ושוב אני מפספס

פני מלאך ...אם אתה רוצה שידור חוזר

תכין עוד טרחון
טוב שיש דייגים שנותנים מכל הלב בהצלחה גם לכם

סלהביבה

New member
אתה גדול אחי... גרמתה לי לצחוק הלוואי

שאני יצליח לתת שידור חוזר עם סוף מתוק ועדיין עומד במילה טרחון תמורת חצי אנטיאס בהחלט מגיע להם

mbd66

New member
פרט לאכילה הנ"ל אצל אלי, אני ספרתי 21 חכות במ

פרט לאכילה הנ"ל אצל אלי, לא ראיתי אפילו נשנושון באיזור, ודרך אגב, אני ספרתי 21 חכות במים בריף בקטע של 30 מטרים, יותר צפוף מבסין חחחח...אכן קשים חייהם של דייגי האינטיאסים.

rondadon

New member
תשמע...

זה כי לא הייתי איתך לצעוק לך "הנהההההה הבן ז***........." חחח כנראה יוצאים בוקר... נקווה לתפוס את המאניוקים שברחו לך (ניתן לך את הזנב
)

rondadon

New member
נצל"ש לפיספוס נוסף הבוקר...

הבוקר, על סבידה קטנה (כגודל פלאפון מצוי) יוצא לו תרחון של כ500 גרם. מיד משופד עם קרס אחת (הנה הטעות) של VMC LIVE BAIT מידה 0/9 מוביל 0.80 ראשי בד 80 ליברות מקל אלמנה שחורה 3 מטר רולר באנאקס 5000... נחסוך קצת כי אני ממש חייב לעוף, אבל..... התרחון נזרק, ומתחיל לשחות, שחה בערך 50-60 מטרים פנימה ואז +- התייצב (מטר לפה מטר לשם) לאחר כ-10 דקות............................................ "לוקחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" האלמנה יורדת לרצפה, הקלאץ' צועק.... הדג לוקח עם נגיחות חזקות... מוציא את המקל, מחכה למשיכה - הוקסטטטט חזק................................מרגיש את הנגיחה החזקה מהצד השני שמורידה לי את המקל לרצפה וווווווווווו...........כלום
מוציא את התרחון חי-מת והקרס ממש לא יושבת טוב (כמעט כולה בתוך הבשר שלו) אבד לו אינטיאס שלפי דעתי מוערך ב-20 + פעם הבאה...................2 קרסים בולטות יופי יופי..!!!

למעלה