ושוב אני מפספס

סלהביבה

New member
ושוב אני מפספס

היום בבוקר לא יודע למה זה קורה לי למי ששם לב, גם שנה שעברה איך שהפתיון שלי נוחת למים אני מקבל אכילה עצבנית. היום בבוקר בריף בצפון ים די גבוהה לא מוותר זורק קלמרי טרי אני לא מספיק לייצב את המקל וווווווווו אכילה מטורפת ועוזב, אני מחזיק לשניה את המקל מקובע כבר לסלע ושוב כיפוף עצבני יציאת קל"ץ בלחץ חזק מאוד ועוזב כעבור כמה שניות , ודרך אגב עדים לכך זוג הדייגים שהביאו לי את הטרחון לפני יומיים לא חשוב הפיצוי יגיע שבוע הבא תופעה לא מובנת השבוע בצפון מממממממממ יהיהההההה

RM 7

New member
תראה מזה...

כשאני לא איתך

RM 7

New member
אגיע גם אגיע..

כבר 3 שבועות בלי דייג אינטיאסים
חייב לשבור את הקריז...

ADIR 5

New member
תגיד תודה שיש לך תקיפות בכלל

אצלי GMG כבר תקופה ארוכה שום נגיעה על פיתיונות טריים גם חיים ולאחרונה גם בורים חיים.התקיפה אצל הדייג המסוים היא חצי מהמזל הנעילה של הדג היא החצי השני של המזל.אולי כדאי להתחיל להיתפלל
בהצלחה בבאות.

קלאמרי

New member
לפי דעתי זה אינטיאס קטן שלא מצליח לבלוע זה

קרה לי הרבה. עם גדול לא היתה את הבעיה הזו כי הוא בולע עד התחת

סלהביבה

New member
מהניסיון שיש לי זה דג גדול לפי האכילה ....

ולמזלי הרגשתי וראיתי הרבה כאלה

קלאמרי

New member
אינטיאס 5 קילו נותן פתיחה חזקה כמו גדול שהוא

מרגיש שיש לו משהו נעוץ בפה ואז הוא משתולל וקורע את עצמו זה מניסיוני שלי

מה ששרגא אמר ../images/Emo8.gif...רועי במקומך

הייתי מחזיר לו ויוצא לבד ומפספס בכוונה פעמיים
חברה מלאים אנרגיות
בהצלחה בבאות

סלהביבה

New member
האדם הראשון שאני יוצא...

איתו זה רועי מה לעשות שהשוטף שלך מוותר על דייג בגלל בחורה ועוד שאני הקרתי לו יריתי לעצמי בגלגלים סתם סתם הכל בצחוק אני ממש מפרגן

ROOGOO

New member
../images/Emo207.gif שבת בבוקר

שבת בבוקר אחרי ששמעתי שהים נרגע ולא דגתי איזה חודש, קיבלתי פס מהחברה והחלטתי ללכת לנסות לאינטיאסים בזריחה (בת"א), מצוייד ב2 סבידות אחת קפואה אחת מהמקרר, הגעה ב4 מראה על ים פחות או יותר רגוע אם גל נחמד מדי כמה דקות, מסתכל ימינה שמאלה לא רואה אף דייג, ואז התחלתי קצת להלחץ. מה, כולם שמעו על צונאמי שמתקרב ואני הטיפש היחיד שהחליט ללכת לים? בקיצור מחכה ל6, תופר זורק חכה ראשון , מתרחק לסדר את החכה השנייה מסתכל אחורה על הראשונה ורואה משום מקום גל מכסה אותה
, אומר לעצמי בטח זה חד פעמי, עולה על סלע מתקרב למים לזרוק את החכה השנייה, מסתכל קדימה ורואה את הסיבה שאנשים לא באו לשובר - גל צונאמי מתקרב אליי, אומר בלב "פאק" לא מספיק לאמר את זה מסתכל למטה ורואה את עצמי עד החגורה במים. כנראה אלוהים העניש אותי על זה שעזבתי את החברה בבית לבד..... מחליט להתרחק קצת ולזרוק ממקום גבוה יותר, זורק בלחץ 20 מטר, תוקע, והגלים ממשיכים לבוא. הים החליט להתברבר :( הגלים הכניסו את החוטים לסלעים כל הזמן ובסוף זזתי הביתה מינוס 2 ריגים + רטוב
+ חסר כבוד. זהו, לא הולך יותר לדוג לבד בחורף, חוסר נסיון גם כמעט הרג אותי עם הנפילה שדפקתי על איזה סלע רטוב. שיהיה שבוע טוב

ROOGOO אמת מה שאתה מספר מסוכן

אבל לא לשכוח שרק עם הנסיון המעשי לומדים לא הנסיון בליפול חלילה ....לפני כל עליה למזחים או ריפים ובמצב ים גלי צריך לחכות כמה דקות טובות ולראות מה קורה באמת ולפי הנסיון שלך בהתמודדות עם גלים תחליט אם תוכל לעמוד בבטחה או לא . דוח נחמד אבל עם משפט אחד לא מסתדר " זזתי הביתה מינוס 2 ריגים + רטוב + חסר כבוד " אין פה כל חוסר כבוד שנרטבת או איבדת ריג ...ההפך נכון בהצלחה בבאות

סלהביבה

New member
אחי משנה זהירות זהו חוק ברזל גם אני הייתי....

לוקח סיכונים בעבר שכמעת איבדתי את חיי ואת חברי אופיר הסיפור בפעם אחרת אני קצוב בזמן אל תיתן לשיגעון להשתלט עליך

הדייגים שנתנו את הטרחון

כן אני עד לכך זה היה מדהים המקל קיבל מכות חזקות כל כך והתקפל כך שכמעט נגע ברצפה כולנו התרגשנו לראות סוף סוף את הדבר האמיתי בשידור חיי .... לא נורא מחכים לך שבוע הבא לשידור חוזר עם סוף טוב

למעלה