ותמיד הוא היה חוטף ממני מכות עם חגורה והייתי חונקת אותו כשהייתי יושבת עליו (זה נקרא פייסיטינג) וגם עשיתי ממנו סמרטוט רצפה כשגררתי אותו על הרצפה כמו סמרטוט וגם דחפתי לו את הראש לאסלה והורדתי את המים... דברים בסגנון הזה. וגם הלבשתי אותו בבגדי נשים והתייחסתי אליו כמו לזונה.
וגם השפלתי אותו עם דיבור מאוד משפיל.
לא שיפוטי או משהו כזה, אני פשוט מנסה להבין את קו המחשבה.
את בעצם נהנית ממין עם זכרים אך בגלל החוויות הקשות שעברת (ואת מפחדת שיחזרו על עצמן) האקטים המיניים היחידים שלך הם כאלו שבהן את מרגישה ב-100% שליטה?
או שאת פשוט מנסה לנקום חזרה במין הגברי בגלל מה שעברת?
הדברים המיניים היחידים שאני עושה איתם זה להתייחס אליהם כמו לזונות ולעשות אותם עם סטראפ און ואני לא צריכה להיות עירומה בישביל להלביש על עצמי סטראפ און ככה שהם אפילו לא רואים אותי עירומה.
ואני לא נהנית ממין אמיתי עם זכרים כפי שכבר ציינתי פה באחת ההודעות שלי כי זכרים עשו לי טראומה שבגללה איבדתי את היכולת להיהנות ממין.
ולמה אני אוהבת לשלוט בעבדים?
1) אני אוהבת לשלוט בזכרים
2) סוג של נקמה במין הזכרי כפי שניחשת
סטראפ הוא איבר מלאכותי וגם כשאישה מלבישה אותו על עצמה ועושה איתו זכר היא לא מרגישה שום הנאה מינית ככה שאת לא יכולה להשוות את זה לסקס אמיתי כי בסקס אמיתי שני איברים אמיתיים מעורבים בכל הסיטואציה.
איזו בדיוק הנאה מינית אני יכולה לקבל בזכות הסטראפון?!
הרי הסטראפ הוא לא האיבר האמיתי שלי והעבד לא עושה לי כלום עם הסטראפ שלי....
ההנאה היחידה שאני מקבלת מלעשות זכר עם סטראפ היא ההנאה שאני שולטת ככה בזכר והידיעה המהנה שאני עושה לו משהו מאוד סוטה ומשפיל...
ולסביות מתפשטות במהלך הסקס שלהן וכפי שאמרתי אני לא מתפשטת כשעושה עבד עם סטראפ
ולסביות עושות אחת את השנייה בתורות עם סטראפ וכפי שאמרתי העבד לא עושה לי כלום עם הסטראפ...