ועכשיו בחיובי

הבנתי

Black Metal6

New member
כן זה מצויין והיו לי עבדים ואני אוהבת לעשות מזכרים עבדים שלי

Black Metal6

New member
אז קשרתי אותו עם חבלים

ותמיד הוא היה חוטף ממני מכות עם חגורה והייתי חונקת אותו כשהייתי יושבת עליו (זה נקרא פייסיטינג) וגם עשיתי ממנו סמרטוט רצפה כשגררתי אותו על הרצפה כמו סמרטוט וגם דחפתי לו את הראש לאסלה והורדתי את המים... דברים בסגנון הזה. וגם הלבשתי אותו בבגדי נשים והתייחסתי אליו כמו לזונה.
וגם השפלתי אותו עם דיבור מאוד משפיל.

Black Metal6

New member
אני מדברת על העבד הקבוע שלי שפגשתי אותו פעם אחרונה לפני חודש

פעם הבאה

תקשרי לו את העיניים עם מטפחת שלא יראה ..הרע הזה
ותשתי הרבה הרבה לפני שאת יושבת עליו ואז.......................

מגיע לעבד הרע הזה ....שיא ההשפלה
.

מה מניע אותך לעשות את זה?

לא שיפוטי או משהו כזה, אני פשוט מנסה להבין את קו המחשבה.
את בעצם נהנית ממין עם זכרים אך בגלל החוויות הקשות שעברת (ואת מפחדת שיחזרו על עצמן) האקטים המיניים היחידים שלך הם כאלו שבהן את מרגישה ב-100% שליטה?
או שאת פשוט מנסה לנקום חזרה במין הגברי בגלל מה שעברת?

Black Metal6

New member
קודם כל אני לא עושה מין עם העבדים שלי

הדברים המיניים היחידים שאני עושה איתם זה להתייחס אליהם כמו לזונות ולעשות אותם עם סטראפ און ואני לא צריכה להיות עירומה בישביל להלביש על עצמי סטראפ און ככה שהם אפילו לא רואים אותי עירומה.
ואני לא נהנית ממין אמיתי עם זכרים כפי שכבר ציינתי פה באחת ההודעות שלי כי זכרים עשו לי טראומה שבגללה איבדתי את היכולת להיהנות ממין.
ולמה אני אוהבת לשלוט בעבדים?
1) אני אוהבת לשלוט בזכרים
2) סוג של נקמה במין הזכרי כפי שניחשת

Black Metal6

New member
לא בדיוק

סטראפ הוא איבר מלאכותי וגם כשאישה מלבישה אותו על עצמה ועושה איתו זכר היא לא מרגישה שום הנאה מינית ככה שאת לא יכולה להשוות את זה לסקס אמיתי כי בסקס אמיתי שני איברים אמיתיים מעורבים בכל הסיטואציה.

Hippolyta222

New member
תשאלי לסביות

ללובשת סטראפ יש הנאה מינית ענקית, בדיוק לזו או לזה שמקבלת או מקבל.

אצלך, פשוט נעלמה ההנאה המינית עם גברים... וזה נראה לי לפי הודעותייך, בכל סוג מין מסויים...

Black Metal6

New member
איזו בדיוק הנאה מינית אני יכולה לקבל בזכות הסטראפון?!

הרי הסטראפ הוא לא האיבר האמיתי שלי והעבד לא עושה לי כלום עם הסטראפ שלי....
ההנאה היחידה שאני מקבלת מלעשות זכר עם סטראפ היא ההנאה שאני שולטת ככה בזכר והידיעה המהנה שאני עושה לו משהו מאוד סוטה ומשפיל...
ולסביות מתפשטות במהלך הסקס שלהן וכפי שאמרתי אני לא מתפשטת כשעושה עבד עם סטראפ
ולסביות עושות אחת את השנייה בתורות עם סטראפ וכפי שאמרתי העבד לא עושה לי כלום עם הסטראפ...

A לוןA

New member
אין שום קשר בין מה שכתבת לבדסמ

השולטים/ות אינם קרי לב רשעים ואכזריים בהכרח, והנשלטים/ות אינם קורבן להתעללות בהכרח.
&nbsp
סתם דעות קדומות ותו לא (שאגב, מופרכות מחקרית )

למעלה