ועכשיו בחיובי

A לוןA

New member
ועכשיו בחיובי

קיבלתי את הסירטון הזה בפייס, ופשוט ראיתי אותו מוקסם.
עומדת על הבמה אישה (ג'ונה קונור שמה, מסתבר), רחוקה 180 מעלות מאיזשהו אידיאל מערבי של יופי, חיצוניות או כל עניין אחר, ואומרת לכל העולם- פאק איט. זו אני, ובואו תראו מה אני יודעת לעשות
ונותנת בראש כמו שמעט מאוד אנשים יכולים- ונהנית מזה אש!

השאיר אותי עם חיוך- בהרבה מאוד רבדים.

אם גיטרות זו אהבה שלכם כמו שלי- אתם לא תוכלו שלא לשמוע את זה.

Black Metal6

New member
מה בורות?

ה"אדונים" השולטים האלה מנצלים את המאזוכיזם והחוסר הכבוד העצמי של נשים ועושים מהן שפחות שלהם ומתייחסים אליהן כמו לזבל ועושים מהן סמרטוט ומנצלים אותן

A לוןA

New member
זו בדיוק הבורות

תנסי להגיד לאישתי שהיא מנוצלת, סמרטוט, חסרת כבוד עצמי ומתייחסים אליה כמו זבל- אני מניח שתפגשי בדיוק את הצד הנשי שאת נורא מחפשת- התוקפני שלא רואה בעיניים (אחרי שהיא תתאושש מהתקפי הצחוק, אני מניח).
&nbsp
הנשים הדעתניות, השולטות בחייהן והמודעות ביותר שפגשתי- היו בבדסמ. הסטיגמות הללו- הן-הן הבורות.

Black Metal6

New member
אישה שמכבדת את עצמה לא תסכים להיות בובה על חוטים (נשלטת)

ואי אפשר להתווכח על כך שבן אדם נשלט הוא מישהו/י שהוא/היא בובה על חוטים

Hippolyta222

New member
לא הנשים הן הבעיה...

או מה שצריך להיות מרכז העיניינים בבעיותיות ב"מיניות" המזעזעת הזאת.

אלא הגברים, הרעי לב שמכים ומשפילים נשים.. (לפרט כאן לכולם את כל מה ששמעתי מפי גברים כאלו
והיחסי מין סו קולד שהם מבצעים בנשים? כי זה מחריד... כולל שימוש במונחי אונס ופדופיליה..)

כן, גם נשים המשפילות גברים הן מזעזעות בעיניי רק שהן, ביחס לגברים, מיעוט.

Black Metal6

New member
לזכרים מגיע שנשים ישפילו אותם

ומי שקרא את ההודעות שלי יודע למה אני אומרת את זה.

Hippolyta222

New member
מה שזה יוצר

זו לגיטימציה של המשוואה בה גבר משפיל אישה.

את אומרת כאילו.. "המשוואה בה גבר משפיל אישה היא נכונה ולכן אני מתרגמת אותה ומושפעת ממנה
להיבטים אחרים"
כי אם לא הייתה נכונה, מדוע את משתמשת בה?
לגברים מגיע שנשים יתקוממו וינפצו את המשוואות שהם יצרו לעתיד שוויוני יותר,
ללא מנצל ומנוצלת או להיפך על אחת כמה וכמה בחיי המין, בהם מתחיל כל עניין המגדריות.
תחשבי על זה.. :)

A לוןA

New member
הנה נקודה שעליה אנחנו מסכימים

אי אפשר להצדיק צד אחד ולפסול את השני בלי שזה יהיה צבוע.
אבל מה שבלאק מטאל מתארת כאן בפורום- אין בינו ובין בדסמ דבר וחצי דבר (גם אם היא משתמשת לעיתים בטרמינולוגיה בדסמית )- זה פשוט ניתוב אלים של המיזאנדריה שהגברים המתעללים שבחייה גרמו לה לחוות.

Berethor

New member
כמובן, שהרי BDSM זה בכלל "לא דבר אלים", מה יותר פמיניסטי

מאשר להיות "שפחה" של "שולט"? BDSM זה דוגמא מצויינת לקשר "שוויוני", שמבוסס על יחסי שליטה, קשירות, הצלפות, השפלות, ועוד. אין דבר יותר "שוויוני" מזה בעולם.

לפני שנים ראיתי פרסום בעתון: "אדון מחפש שפחה". פרסמתי בטור

ההוא הודעה משלי: "אדונית מחפשת שפכן".
מה תאמרי?

Black Metal6

New member
מצויין! הנה

עוד רעיונות:
"מלכה מחפשת נאנס"
"מלכה מחפשת משרת אישי צייתן וכנוע"
" מלכה מחפשת עבד מין בחינם"
"מלכה מחפשת שטיח זכרי ואנושי כדי לשים עליו את רגליה"
וכו'....
בטח הבנת את הרעיון

ואז את מקבלת תגובות: א. מחולי רוח סאדיסטיים זיכריים המתחכמים

לענות בשפך-ביבים האופייני להם. ב. מחולי נפש זיכריים סמרטוטיים המחפשים להפגין כניעות בצורות "יצירתיות" שונות. וזה מעורר גועל נפש גדול.
הדרך היא כמובן לפרסם הודעות כאלה ולא לענות לחולי הנפש המגיבים.
הנה עוד הודעה שפרסמתי: אם היית בגיל המתאים כדי להכיר בזמנו את תוכנית הטלויזיה "שלושה בדירה אחת" תזכרי את זוג השכנים, ל"בעל" קראו סטנלי, כשהאשה במצב ייחול תמידי לאיזו תשומת לב מינית ממנו, והוא לא נותן אפילו קמצוץ. האשה רודפת כל הזמן אחרי ה"בעל" בבקשה לתשומת לב ולסקס.....
בקיצור, פרסמתי את ההודעה הבאה: סטנלי תן לי.
מתבקשים מועמדים בעלי המלצות בולטות..... (אינני זוכרת את המשך הודעתי. עכ"פ חתמתי בשמה של האשה הזאת).
למחרת פרסמתי הודעה נוספת: לכל בעלי ההמלצות הבולטות שנענו למודעה "סטנלי תן לי": יעמדו לכם המלצותיכם בכל אשר תפנו. סטנלי כבר נותן לי.

Black Metal6

New member
יש לי עוד רעיון

לפרסם מודעה:
"שפחת מין מנוסה שאוהבת לשרת אדונים חרמנים בחינם מחפשת אדונים קשוחים וחרמנים שיהנו משירותיה"
ואז לעשות מספר טלפון שכשיתקשרו אליו הוא ישמיע הודעה מוקלטת שתטריד זכרים מינית עם קול זכרי ולצרף אותו למודעה חחח

למעלה