ועכשיו בחיובי

Berethor

New member
זה מהסרט "חמישים שוטים אפורים", גרסת "הנקמה" במיסטר גריי

סתם, זה לא באמת מסרט, למעשה זאת תמונת המחשה של הBDSM, רק שבמקרה הזה זה עם עבד במקום שפחה, וזה רק על קצה המזלג, זה עוד התמונות הכי קלות לצפייה באופן יחסי אשר קשורות לדבר שנקרא BDSM.

למה שזה לא יהיה עם עבד? יש הרבה גברים שהולכים לנשים

"מקצועיות" כאלה כדי לקבל מכות בתחת, להיגרר ע"י רצועה המחוברת לקולר שעל צוארם, ודברים כאלה.

Black Metal6

New member
פגשתי עבד אחד קבוע שמשלם לי לפני איזה חודש

הוא רצה סשן של שעה וחצי ואני באותו היום הייתי נורא עצבנית ורעה ואחרי חצי שעה של התעללות בו הוא לא יכל יותר וסיימנו את הסשן חחחחחח
הזכר הזה אחרי כמעט 5 שנים של יחסי שליטה עדיין בא אלי לסשנים לפעמים

Berethor

New member
Holy shit, what is that? henpecked husband put up to eleven?

"The poor guy; he squirms under the thumb of a domineering wife, very likely a Grande Dame. Her word is law, and he can only obey, with a meek and humble, "Yes, dear." We laugh at his misfortune, and maybe pity him a little."

"Frequently, he will be a small figure, literally overshadowed by his behemoth of a wife. Bigger than he is, she nevertheless expects him to carry all her packages when out shopping, to run all her errands, and to care for whatever snarling pet she dotes on. All the while his own hobbies and sources of personal enjoyment will fall by the wayside ("No, honey, you can't watch the game Sunday, we're going antiquing!" — and he will)."

"Some of these men are resigned to the horror of their lives; others try to escape, oftentimes to their regret. There are two possibilities if the Henpecked Husband actually succeeds in standing up to his wife: either she'll hold her ground, provoking him to divorce her and revel in the newfound freedom, or his wife will not only back down, but instantly swoon and throw herself at him — she was secretly yearning for him to grow a spine all along."

"A common feature in the Awful Wedded Life Dom Com genre. Originally, this trope was a subversion of expectations — a husband dominated by his wife was funny because it was the reverse of the normal, proper situation where the man was in charge of the household. After all, a real man could never be dominated by any mere woman, so the Henpecked Husband must be a wimp who deserves it. Today, the notion that the man must be the head of the family is mostly a Discredited Trope, but the idea that there's something inherently hilarious about a woman dominating a man still lingers. While cries of Henpecked Husband are sometimes raised at the slightest implication of a wife being in charge of anything, it's only very recently that it's started becoming common for the truly overpowering examples to be held up as abusive."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HenpeckedHusband

"henpecked"' , איזה ביטוי חוצפני ומטומטם.

נמרה נועצת בזכר את שיניה, ומקהלת הכלבים צועקת henpecked .

התמונה מ"מה יגידו השכנים" היא הומוריסטית. כל הסרט הזה הוא הומוריסטי. אשה ממעמד נמוך שהתחתנה עם כסף ורוצה שיחשבו שהיא "גברת בורגנית", אך מנהגיה הנמוכים מסגירים אותה. היא גם משתלטת על כל סביבותיה, כולל על השכנה שלה, על כל אדם בעל חינוך טוב ועדין (השכן והשכנה, הבעל, הכומר). וההומור נובע מהדיסוננס בין מוצאה הנמוך המבצבץ מכל התנהגותה לבין יומרותיה, וכן מתגובות הסביבה אליה. אגב, המשחק של השחקנית הזו הוא גאוני.

A לוןA

New member
מאחר ואתה כל כך חובב ויקיפדיות

אז הנה ציטוט מויקיפדיה לגבי הגדרת אלימות
"אלימות היא התנהגות כוחנית, בין אם פיזית, פסיכולוגית או אחרת, תוך כדי פגיעה או כוונה לפגוע"
מאחר ובבדסמ אין כוונה לפגוע ויש תשומת לב יתרה למניעת פגיעה שכזו (תחת SSC)- הרי שבדסמ אינו אלימות.
ההגיון ברור?
&nbsp
אתה יכול להגיד שבדסמ הוא הרבה דברים, אבל להגיד שזו אלימות זו בורות (אם אתה לא יודע מה זו אלימות או לא מכיר את החוק הבסיסי של בדסמ), טיפשות (אם אתה יודע מה זו אלימות ובכל זאת משתמש בה בהקשר הזה) או סתם דעות קדומות שההגיון מתנפץ על חומותיהן.

Berethor

New member
BDSM זאת התנהגות אלימה, אפילו אם זה למטרת הנאה מזוכיסטית

והטיפשות היא שלך אם אתה חושב שאנחנו לא יודעים איך נראת האלימות הבדסמית. מי שבאמת עדיין לא מבין מה כולל הBDSM צריך לקרוא שוב את התיאור המזעזע של Hippolyta222, לכמה מהפרקטיקות "התמימות" שיש בBDSM, העובדות מדברות בעד עצמן יותר טוב מהניסיון שלך לסבן את התחביבים המאוד אלימים ומשפילים שלך כלפי נשים, ואל תתפלא שלא אוהבים את זה כאן. באמת שאין כוונה לפגוע בצד השני בBDSM, יש "רק" כוונה להכאיב לה ולהשפיל אותה, אם זה פוגע או יפגע בא במודע או בתת-מודע, מדובר "בצירוף מקרים".

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=68&messageid=177843765[/URL]

"מזוכיזם הוא פאראפיליה, הלך נפש שבו האדם נהנה לסבול כאב והשפלה על מנת להגיע לסיפוק, לגירוי מיני או לאורגזמה."

http://he.wikipedia.org/wiki/מזוכיזם

A לוןA

New member
נו, מילא.

אם מסבירים לך שמים זה דבר רטוב, ואתה מתעקש להמשיך לחפש מים יבשים- עברנו את גבולות ההגיון, והשיחה מיותרת.
רק בריאות.

Hippolyta222

New member
איזה כיף שאתם גברים

מותר להם להשתלח אחד בשני בלי שום התייחסות מגורם גבוהה...

ואני אומרת: להשפיל את המשפיל. עשי לו כאשר עשה לאחרות.

אני גם מניחה שבכל סאדיסט יש נימה פנימית מזוכיסטית. כשיחברו לו שפופרת שאיבה לאיבר המין, ויתקעו לו מקל בישבן, כשיכרכו סביב צוארו קולר וימשכו אותו בחדר, וכן הלאה וכן הלאה, אפשר לתת לדמיון יד חופשית - יגלו שהוא משתף פעולה.
האם כניעותו תסב הנאה לאשה רגילה שתבצע בו את העונשים האלה? אני מטילה ספק. כפי שכתבתי, אני סבורה שיש לאבחן זכר כזה מלכתחילה כחולה רוח, לבודד אותו, ולחפש את ה"טיפולים" המתאימים. כולל תרופות כיד המדע הטובה על המדענים והרופאים.

Black Metal6

New member
לפני העתיד השוויוני המיוחל

זכרים צריכים לחטוף כמו שצריך מנשים כדי שישלמו על פשעיהם הנבזיים נגד נשים

כן, לעשות לזכרים מתעללים כאשר עשו. ביריון לומד רק כששוברים

אותו. כשהוא מוצא את עצמו בתפקיד הקרבן.

Hippolyta222

New member
למה את צינית כלפייה

שמובן שכל מה שהיא אומרת נובע ממשהו אישי קשה?

לא שאלתי בציניות

המלכות עושות לגברים העבדים שלהם הרבה מהדברים שמאחלים פה. אמנם מבחירה שלהם אבל מעניין מה דעתה של פמיניסטית קיצונית כשזה הפוך והאישה היא השולטת ביד רמה.

מתנדבת לענות: אני לא אוהבת סמרטוטים.

כשאשה היא זו שמתעללים בה, והיא מורידה את הראש, אני נפגעת ישר בלבי. כל השפלה של אשה היא השפלה של הנשיות בעיניי, וזה חילול הקודש ומעשה הגובל בנאציזם. כשגבר הוא במצב של סמרטוט, אינני אוהבת את המראה והמצב, כי אינני אוהבת סמרטוטיות.

Black Metal6

New member
אבל את רוצה להתעלל בזכרים כמוני

ולמצוא עבד נשלט וסמרטוט זאת אחלה הזדמנות להתעלל בזכר

אני מציעה שנתכתב ונחליף רעיונות. מה דעתך.

אפשר גם להחליף דיווחים על מקרים שזכרים התנכלו לנו. מה עשינו, ומה לא עשינו, והיינו צריכות לעשות.
מה ההתנהגויות שאנחנו יכולות כיום לִצְפּות, ואיך להגיב.

למעלה