ועוד שאלה...

MsUnderstood

New member
אני לא מכוונת לתואר שני בזה..

ומי שרוצה יועץ אירגוני לפחות אצלנו עושה משולב עם משו אנוש... אני מכוונת לתואר שני במדעי המדינה ככה שאני צריכה ממוצע בסוציו אנתרו 76

stkachov

New member
אפשר שאלה

מה עושים עם זה אחר כך(הכוונה גם לתואר ראשון וגם לשני)?

MsUnderstood

New member
חחחחח התשובה היא

כלום אבל אני רוצה ללמוד את זה מיימי התיכון העליזים...זה מה שמעניין אותי.. הכוונה בגדול זה להמשיך באקדמיה/לעשות מחקרים/להיכנס לפוליטיקה/לעבוד בסוכנות/לעבוד במקסיקו/כל דבר אחר אבל ככה בגדול...אין מה לעשות עם התואר הזה

זיגזג8

New member
דווקא אצלנו אין כ"כ תחרות

זה לא רלוונטי, כי המקצוע שלי הוא ממש לא תחרותי וסיכויי הקבלה לעבודה פחות קשורים לציונים מאשר למה שאת מראה בפועל. אצלנו יש מייל כיתתי, שאנשים שולחים אליו את הסיכומים שלהם, ככה שכל הכיתה תוכל להיכנס ולראות אותם... לדעתי, אפשר להציע את זה גם בחוגים אחרים, ואז אולי אנשים קצת יותר ייפתחו...

אני מסוייגת

עם החברות שלי אין לי בעיה לחלוק סיכומים, וגם עם אנשים שאני מכירה ומבקשים. לעומת זאת, לשלוח לכל החוג כבר נראה לי בעייתי, לאוו דווקא כי נורא חשוב לי להתבלט, אלא בגלל חוסר רצון להיות אחראית ליכולת של אנשים אחרים להסתמך עליהם. בגלל הסיבה הזו, גם כשאני שולחת סיכומים אני תמיד מוסיפה הערה "הסיכומים הללו מתומצתים להחריד, יתכן וחומר חשוב לא מופיע בהם, השימוש על אחריותך בלבד".

MsUnderstood

New member
זה גם מה שאני כתבתי..

שזה סיכומים שלי בשבילי אם מישהו רוצה ללמוד מזה על אחריותו...אני לא אמרתי שיש הכל או שזה סיכום טוב...

בהחלט

זה מה שאנחנו עושים עכשיו. הקמנו קבוצה שמסכמת לשני מבחנים את כל המאמרים החשובים. אני כבר תרמתי את חלקי.
בשנה שעברה הרבה צילמו גם את המחברת שלי ולפני המבחנים והעבודות אנחנו דנים בנינו על כל הדברים החשובים. למה לא?

berta84

New member
אם היו מבקשים ממני לא הייתי מסרבת אבל ביוזמתי

לא הייתי מחלקת לכולם אלא רק לחברים למה? כי היו אנשים שלא היו הכי נחמדים אליי בלשון המעטה אז למה שאתן להם חומר? אני זוכרת שבאחד הקורסים שלמדתי חליתי יום אחד חום והכל הגעתי לשיעור אבל לא הצלחתי לכתוב כראוי זה היה קורס עם מעט אנשים ככה שהבחורה היחידה שהסכימה לתת לי לצלם תמיד היתה "חייבת לרוץ" אבל מה? לשיעור של יום אחרי הסילבסטר הגעתי רק אני ועוד כמה בנים ככה שהרוב צילמו ממני פתאום אותה בחורה נזכרה שביקשתי ממנה לצלם ובאה והציעה לי לצלם ביוזמתה(כי היא היתה צריכה לצלם ממני) האמת? קצת מכוער אם לבחורה שהיתה חולה אף אחד לא מוכן לתת לצלם אבל כשהם נעדרים בגלל בילוי אז זה בסדר שאני אעשה בשבילם את העבודה

berta84

New member
ברור שאתן, מה אכפת לי? אין לי מה להחזיק רעה

לאנשים בגלל שטויות שכאלה מצד שני לא יתעורר אצלי החשק לעזור לאנשים האלה ביוזמתי לחברים שלי דווקא כן

berta84

New member
מותק לא לזה התכוונתי, התכוונתי לכך שזאת היתה

סתם בחורה שלמדה איתי בלי קשר נוסף אליי מעבר כרגע דווקא יש לי אנשים מאוד יפים בחיים אבל בגלל חוסר זמן מצבי רוח וכו מזניחה אותם, בכלל עכשיו אני באיזה "מצב מיוחד" די מרתיע מבחינה אסתטית ולכן נמנעת מחברת אנשים וזה מדכא אבל משתדלת להתמודד

למעלה