ועוד פ-י-ג-ו-ע.........

אז אנחנו גם טובחים בהם

אנחנו גם נאצים. אם הייתה לך את האפשרות לטבוח בנאצים, לא היית עושה את זה ? היית עושה את זה ?! איזה נאצי אתה ...

N0

New member
אם לN0 הייתה אפשרות...

הוא לא היה טובח בנאצים... יש לו פיתרונות שנראים קצת יותר טובים בשבילם... אבל זה לא הקשר נאצים הם מעצם ההגדרה אנשים מסריחים שלפי הדעות שלהם אין להם זכות לחיות. זה כמו לשאול אם לא הייתה מסרס אנסים או שם בכלא רוצחים. אבל שאתה הולך והורג סתם ערבים ילדים ונשים שלא עשו לך כלום, לא את זה N0 לא היה עושה. או אולי זה צודק כי לדעתך הרי כל מי שהוא לא יהודי הוא נאצי, נכון ? N0

Auntie Gizmo

New member
אתה כל כך צודק!

באמת, אני משבחת אותך!! נכון!! אנחנו הלכנו ורטישנו לשני ילדים את הראש באבנים! אנחנו ירינו בשני תינוקות בכוונה, לא בטעות!! נכון, הם רק פוגעים בנו בטעות, בגלל חילופי אש.... ועוד משהו: אנחנו גם רצים ומפוצצים את עצמנו בחוצות עזה!!!!!! וגם מלמדים את הילדים לשנוא ערבים ולהרוג אותם ואז לחשוב שאנחנו קדושים..... נכון, צודק במאה אחוז.... אנחנו החיות כאן.... איזה נאצים פאשיסטים אנחנו...! ~Giz~ הנאצית!

N0

New member
את באמת נאצית...

אני לא יודע בקשר לשאר, אני גם לא יודע איך הישגת את כל המסקנות האלה. אבל את מכירה את ברוך גולדשטיין ? את יודעת שהמקום עליה לרגל היחיד בעולם שמוקדש לרוצח המונים הוא הקבר שלו ! אז נכון אנחנו רק עיברנו ילדים ששיחקו בכדורגל אנחנו רק רצחנו תינוקות ושוטרים (אומנם פלסטינאים) בזמן שהם ישנו, אנחנו רק טבחנו כפר שלם בגלל שהוא חזר מהעבודה. וN0 לא מצדיק את המחבלים, העונש האיום והנורא שלו לנאצים בכלל הופק במקור על אלה שביצעו את הלינץ` בשני המילואימניקים ברמאללה, אבל אם את אומרת שכל הערבים רומים להרוג את היהודים וכולם רוצחים אז את לא יותר טובה מהמחבלים. ועוד פעם מחבלים מתאבדים? מה יש להם להרוויח ? אולי הם הולכים ומתפוצצים בשביל משהו שהם מאמינים בו, יכול להיות שהילדים שלהם באמת מתים ברעב ? לא... N0

Auntie Gizmo

New member
ואתה ממש מלאך!

דבר ראשון, לא אמרתי שצריך להשמיד את כל הערבים ולא אמרתי שמלמדים את כל הערבים להרוג יהודים, אז אל תכניס לי מילים לפה. ואתה יודע מה? אולי אני באמת נאצית? מי יודע? לפחות אני לא מרחמת על רוצחים....כשירצחו לך מישהו מהמשפחה, נראה איך תדבר אז!! ~Giz~

N0

New member
חשבתי...

שכשאת מעבירה ביקורת על הודעה שבא אני רושם שלא צריך לרוג את כל הערבים את בעצם מעודדת את זה אבל יכול להיות שאני טועה. ואם חס וחלילה יהרגו לי מישהו מהמשפחה אז אני ארצה לנקום במי שהרג אותו ולא בכל העם שלו (ואולי גם בממשלה המסריחה שלי שלא פטרה את המצב קודם). בכל מקרה אם את נגד להרוג חפים מפשע (שעוד פעם זה בינתיים מה שהמדינה שלך עושה) אז N0 לא התווכח איתך, והוא לא התכוון לזה שאת נאצית אם את בעד אז זה כבר סיפור אחר... N0

WC

New member
אתמ יודע מה

מבטיחים להם 70 בתולות בגן עדן- למתאבדים בכלל באיסלם מצווים להרוג כל מי שהוא לא מוסלמי עכשיו השאלה שלי כמה בתולות מתו למוסלמים שהם מבטיחים 70 לכל מתאבד בשלב מסוים הרי יגמר המלאי אז מה- טלוויזיה לכל פועל

luka

New member
גויים, נוכריים...

והיהדות הרבה יותר טובה, כאילו שהיהדות מברכת כל מי שלא יהודי... להזכירך היהדות המציאה את המושג הזה: גויים, נוכריים - היו קוראים לי גוייה הייתי בוכה. זה ממש מעליב. לדעתי. עמי היה עם נרדף ועכשיו הוא עם רודף י.קטן ``פעם הייתי שה שלו... היום אני זאב טורף`` חווה אלברשטיין.

WC

New member
נכון אבל...

אין ביהדות ציווי להרוג מי שהוא לא יהודי גם ליהדות יש את המגרעות שלה אבל הילול רוצחים- יש עינין של מוסר אנושי בלי קשר לדת ואם אדם רוצח בשם הדת שלו אז זה אומר דרשיני

עם הגב לים, עם הראש בקיר?

א) גם להיות ציניים צריך לדעת. לכתוב ג`יז ונוט בסופי משפט לא הופך אותך לעוזי וייל. ילדות שמנסות להיות דאריה ומטיפות על המצב הבטחוני זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. ב) מה שאנחנו מנסים שתביני הוא שאין פה צודק ולא צודק. אנחנו לא נלחמים נגד `הרעים`. אנחנו לא נלחמים נגד האויב הרשע והאכזר. זה לא סרט פעולה אמריקאי. את נלחמת נגד ילדים בני 10. הילדים האלו חונכו לשנוא אותנו כי הם קופחו בצורה בלתי אנושית ולא חוקית במשך 50 שנה. את חושבת שאם את היית בצד השני, אם היית חיה בצפיפות ובתנאים של עזה, לא היית מחנכת את הילדים שלך שילחמו? (ואחרי שצייצת קודם, אני מגיב לכל ההודעות כרגע שנאמרו למעלה, יותר נוח מלענות על כל הודעה בנפרד.) התנ``ך הוא ספר היסטורי, אדרבא. שאברהם הגיע לארץ ישראל, הייתה פה שממה? כולם חיכו שהוא יבוא ? היו פה כבר אז עמים שישבו פה בשקט ובשלווה עד שגירשנו אותם. ירדנו למצריים, אבל רגע, תשמרו לנו את המדינה. גדעון חזר וגירש 31 עמים שונים שישבו בשטח המדינה הזו. אם את הולכת על התנ``ך כבסיס היסטורי, אנחנו בני דודים, הערבים ואנחנו. האדמה הזו שלך בדיוק כמו שהיא שלהם גם לפי התנ``ך. ולמה התנ``ך הוא ספר היסטורי והקוראן לא? הר הבית הוא המקום הקדוש ביותר למוסלמים. מתי פעם אחרונה היית בכותל מיוזמתך האישית? נמשיך הלאה בהיסטוריה. הישוב הישן היה בסה``כ כמה אלפי דוסים שישבו בתוך החומות בירושלים העתיקה. שאר הישוב פה היה ערבי והוא חי לו פה תחת משטר עותמאני בשלווה. העלייה הראשונה והשנייה שהגיעו החלו כבר לקנות אדמות ערביות ולהתיישב בישובים ערביים. אבל לגיטימי, עדיין, היה מספיק מקום לכולם. עם העלייה השלישית הרביעית והחמישית, הלגיטמיות כבר השתנתה. אנחנו כבר לא היינו מיעוט חביב ועשיר שהעסיק את הערבים וחי לו בבועות. אנחנו כבר היינו איום ממשי על הערבים בארץ ישראל. אז כמובן הגיע אדולפ`לה ואנחנו קיבלנו כ`פרס` מדינה על שטח של 62% מארץ ישראל על אף שהיינו מיעוט מוחלט פה. נראה לך הוגן? הם חיו פה כבר אלפי שנה, וכשלנו היה רע בגולה החלטנו להשתלט להם על המדינה. ומה את חושבת, שאנחנו עשינו את זה בדרכי שלום ונועם? יש לך שני ראשי ממשלה שהיו טרוריסטים באירגוני האצ``ל (מנחם בגין) והלח``י (יצחק שמיר). אותם אירגונים קיצוניים שלא עשו הבחנות בין אזרחים וחיילים, כמעט גרמו למלחמת אחים כש`ההגנה` החליטה שהיא לא תתמוך באירגוני טרור ורדפה אותם. אז ניצחנו במלחמה, נכון. גירשנו אותם מכל הישובים שלהם, חלקם במקומות כמו רמת-אביב. שמנו אותם בגטו עזה ונעלנו את המפתח. נכון, הם היו שקועים בפונדמנטליות ועד 92 בכלל לא היה עם מי לדבר. אבל מה השתנה מהאופוריה של 95? אלו לא אותם ערבים שכ``כ אהבנו בתקופת רבין? (למי שמכיר מערכון מופלא של החמישייה על ה`חבר הערבי` שכולנו חיפשנו.). מהומות אוקטובר לא שברו אותנו, הם שברו אותם. במהומות בנצרת, בין נצרת עילית (ישוב יהודי) לנצרת עצמה התערבו השוטרים, ובדרך פלא נהרגו עשרה ערבים ואפילו לא יהודי אחד. לאורך ההיסטוריה שלנו יש מעשי טבח שלא יאומנו משני הצדדים, חלקם נעשו ע``י מנהיג הפלשתינאים, יאסר עראפת, חלקם ע``י מנהיגנו הנערץ אריק שרון. אולי מלחמה זה הפתרון היחיד. לפחות תנסו לדעת את העובדות קודם.

WC

New member
מכה זה המקום הכי קדוש

למרות שירושליים היא בחמישיה הפותחת

Super giRl

New member
כל כך תודה לך איש טוב שהקדשת

מזמנך ולימדת אותי היסטוריה, באמת , ``דמוית דריה שמטיפה על המצב הביטחוני`` כמוני , לעולם לא יכלה לדעת על אדולפ`לה והאופוריה של 95... מה גורם לך לחשוב שלא ידעתי את זה ?! בגלל יש לי דעה שונה ממך אז אוטומטית פיספסתי משהו בהיסטוריה?? לא, ממש לא נראה לי. דבר שני, אני מעולם לא אמרתי ``ג`יז`` ו``נות`` , אולי אלו מילים בתת מודע שלך שאתה משתדל להדחיק כי אני בכל אופן לא אמרתי אותן,תשתדל לדעת את העובדות טוב? דבר שלישי, באמת שלא ידעתי שאנחנו נלחמים בילדים מקופחים בני 10...ליבי ליבי...איך אשן כעת בלילה? בעצם איך שלהבת פס תישן היום בלילה? אה.. היא לא. דבר רביעי רק רציתי שתדע שאין כמו סקירה היסטורית מפי אדם מתנשא ויהיר כמוך, אני מודה , זה מה שעשה לי את היום.... לראות בן אדם כל כך מתנשא שמתיימר לדעת מי אני לפי מספר מילות השיעבוד שכתבתי.. באמת כל הכבוד.. מחיאות כף נשמעות מכל עבר , מה ? אתה לא שומע ? לא יכול להיות.. בקיצור אין לי כוח להתכסח איתך כי גם אני וגם אתה לא נשנה את דעתנו, מה שפשוט נורא צורם לי באנשים כמוך זו יכולת ניתוח האופי תוך כדי המצאת פרטים, מה אתה ממציא את ``גיז`` ונות``? מנסה להפוך אותי לאיזו כלבה צפונית שתקועה עמוק בתהליך האמריקניזציה? נחש מה לא הצליח לך אבל על דבר אחד אני כן מסכימה איתך, אולי צריך שתהיה פה מלחמה שתסיים את זה כבר , לא יודעת... יום נפלא שיהיה לך. נ.ב. עד שלא הארת את עיניי הייתי בטוחה שאנחנו בסרט פעולה אמריקאי.

מאניה דפרסיה?

לא את כתבת ג`יז ונוט, דווקא הפוליטיקאית השניה בחבורה. נא לנשום עמוק להקיש על הרצפה ולצעוק דר`ס נו פלייס לייק הום, דר`ס נו פלייס לייק הום, דרס נו פלייס לייק הום.

Auntie Gizmo

New member
אני חושבת שהוא התכוון אליי...

טוב, כמה הבהרות:דבר ראשון: ~Giz~ שאני חותמת בסוף כל תגובה שלי, זה הקיצור של הכינוי שלי- Auntie Gizmo ואני לא הזכרתי פעם אחת נוט או נות (איך שתאיית את זה) במה שאני כותבת... דבר שני: איפה בדיוק פספסתי עובדות היסטוריות? דבר שלישי, אם באנגלית צפונבונית עסקינן, אז giz לא כותבים ככה, אלה jeez מהקיצור של Jesus, רק שתדע... ~GIZ~

WC

New member
לא ימנים - ראליסטים

תראה אני שמאלני- ואני מאמין שהדברות ומשאומתן זו הדרך הטובה ביותר אני תמכתי בפרס ובברק ואני חושב שככל שאתה נלחם יותר על מטרה ככה גם קשה לך יותר לעצור להידבר וללכת חצי או שליש דרך מתוך פשרה. אבל אני מאמין יותר גדול של להיות ראליסטי ולהתמודד עם מה שניצב מולך תוך שמירה קנאית על המטרה המקורית שהיא שלום(בשבילי) כי זה גם הפתרון לתווך ארוך היחידי לראות עיניי אבל אל לנו ליפות דברים- כי היום אנחנו צריכים להודות כבר שאין עם מי לדבר, אין עם מי לדון ואין עם לנהל מו``מים עם מי תדבר -עם עראפת- אין לא שליטה על מה שקורה אין לו יותר מה למכור לעם שלו למה שאנחנו נדון איתו כשלמילה שלו אין בסיס. בואו לא ניהייה נאיבים כרגע אין לנו עם מי לדבר וזה לא אומר שצריך להפוך לפאשיסטים ולטבוח בהם- אלא לחכות יעבור דור, שניים ויבוא מישהו שכן יוכל לעמוד מאחורי המילה שלו שכן תהיה לו אחיזה שאפשר לעשות איתו שלום בינתיים אני לא מתכוון ליפול קורבן לשנאה שלהם ברק הציא להם הצאות שלא יחזרו על עצמן בעתיד (בטוח לא הקרוב) מרוב נדיבות ברק עוד צריך לשנות את שמו לרוטשילד- והם דחו את ההצאה כמה אתם יכולים להדגמש לדרישות שלהם- תקרית בשטחים -אנחנו לא בסדר פיצוץ של החאמס- שוב אנחנו לא בסדר? בספרד הממשלה לא מדברת אם המחתרת הבאסקית מתוך עיקרון- עד שהם יפסיקו עם הטרור אבל אנחנו צריכים להיות שונים- אין מי לדבר כרגע וזה לא אומר כולם בבחירות הבאות להצביע לגנדי אלא להבין שהפתח לשלום נסגר כרגע וצריך לעבוד מחדש כדי לפתוח אותו - משני הצדדים- אתה צריך שותף למשא ומתן

למעלה