ועוד פ-י-ג-ו-ע.........

Auntie Gizmo

New member
השואה הפלסטינית

טוב, דבר ראשון, אין לי מושג למה את הגבת לי...אני לא השוויתי אף אחד לנאצי דבר שני, אם כבר מדברים אז אני לא כל כך מרחמת על הילדים שרצים בלי אוכל ומים אי שמה בעזה... אם לא שמת לב, מחנכים אותם בבית ספר שזה טוב להרוג יהודים! אני לא ראיתי ולא שמעתי את המורה שלי או כל מורה אחר מלמד אותי שזה טוב להפציץ את עזה או זה טוב ללכת ולהרוג אנשים! וחות מזה, התגובות של שרון ומופז הן לגיטימיות בהחלט, את רוצה להמשיך והתפוצץ ברחוב? דבר נוסף, אני קרתי פעם בעיתון ראיון עם פרופסור מפורסם שאומר שהפלסטינאים יעשו לנו שואה ושיש להם שלבים...אני חושבת שאם היית קוראת והיית יותר ערה למה שקורה כאן, לא היית אומרת ככה... טוב...שטויות עוד אחת שמאמינה לתקשורת, ונכון, אנחנו כאן הנאצים...את צודקת ~Giz~

eti57

New member
בוקר טוב! :cool:

מה המצב? זו פעם ראשונה שאני נכנסת לאינטרנט וזה דוקא מה זה מדליק אבל אני לא מכירה אתרים מענינים אז חברה תמליצו לי על אתרים טוב?

*may*

New member
את יודעת, זה לא דבר ממש חכם להגיד.

לא מרחמת על הילדים שרצים בסחבות בלויות בלי מים ומסריחים משתן ? תארי לך את עמך במצבם. מחנכים אותם בבתי הספר שזה טוב להרוג יהודים ? מתי *ראית* דבר כזה? לא שמעת, ראית. מתי ? אני זוכרת מילדותי שכל אחד שהיה זורק אבנים היינו אומרים לו שהוא ערבי. אז, זאת הייתה קללה. היום, אני לא רואה את זה לא בתור קללה ולא בתור מחמאה. כי מה זה ערבים ? אנשים. בני אדם. בדיוק כמוני וכמוך. ותתפלאי אבל הם גם נפגעים. גם להם נהרגים ילדים. גם הם כואבים. וכן, גם הם רוצים שלום. ואני לא מדברת עכשיו על המחבלים או על הקיצונים שבהם, כמו שאני לא מדברת על הקיצונים בעם שלנו. מה, כשהיית בכתה א` לא אמרת שצריך להרוג את כל הערבים ? לא חשבת שהם האוייבים שלך ? לא פחדת מהם ? אף פעם לא קיללת אותם כשהיית קטנה? אה, את מקללת אותם עד היום.. טוב, זה לגיטימי, גם להם יש זכות לקלל אותך. אצלי לפחות, השתנתה הדעה מאז גיל 7. והדעה שהייתה לי אז, היא לא הייתה שלי. היא הייתה של אמצעי התקשורת כאן. היא הייתה של הצבא, היא הייתה של הממשלה. אבל לא שלי. כמו שאת לא רוצה להתפוצץ ברחוב, גם הם לא רוצים להתפוצץ בבתים שלהם. (שנמצאים, אגב, במחנות הפליטים). כמו שאת אומרת שהתגובה שלהם הייתה לגיטימית יכול לבוא כל אחד ולהגיד שהתגובה של המחבלים להפגזות הייתה לגיטימית. וכל שרשרת התגובות הזאת לא תיפסק עד שלא יבינו שבהאשמת הצד השני, למרות שהיא הפתרון הקל ביותר, היא לא הפתרון הטוב ביותר. זהו פתרון חלש, פחדן, שלא פותר שום דבר. מעיין.

Auntie Gizmo

New member
מאמינה לתקשורת...קלת דעת שכמותי

נכון...את צודקת... בת כמה את היום? 15, 16? כשאת היית בת 7, בסביבות 1992, 1993, הראש ממשלה היה יצחק רבין ז``ל, שדרך אגב היה מממשלת השמאל, אם אני זוכרת נכון...יכול להיות שאני מעוותת עובדות כמו שאחד מחברי הפורום אמר... בכל מקרה, איפה ראיתי שמלמדים? ראיתי ספר לימוד...כן, ראיתי ספר לימוד שהייתה מצויירת בו מפה. מפת א``י כביכול, אבל זאת לא היתה א``י השלמה, אלא אם כי פלסטין השלמה... כן...התקשורת הימנית הזאת, גם כן...חחחח ונכון, התגובות של המחבלים לגיטימיות עכשיו כשאני חושבת על זה, הם באמת כאלה. הם גם היו לגיטימיות כשברק היה ראש ממשלה...רגע...הוא שלח אף 16? לא...הוא אמר שאנחנו נוהגים באיפוק, וגם לא הגבנו על כלום כשפשטו את העור לחיילים שלנו והראו את סמל הניצחון מגואל בדם...למה? כי אנחנו מאופקים... אבל גם אז הפציצו אותנו. מאוד לגיטימי... את כל כך צודקת! איך ילדה כמוני, ששכחה שהיא קיללה ערבים, לא מוכנה שבני נוער בני 16 ומבוגרים בני 20, ולאו דווקא מהפלג הקיצוני יקללו אותה גם? כן, חוצפנית שכמותי, איזה דיקטטורית אני! אה נכון, באמת לנחם אותם כששולחים את הילדים הקטנים שלהם להתאבד...ממש לרחם....אוייש... אבל כן....אנחנו טרוריסטים... את כל כך צודקת! איך יכולתי להיות כזו אטומה?! ~Giz~

erlich

New member
גיז

מה האי סי קיו שלך? אני רוצה לדבר איתך....... ארז.

*may*

New member
תתפלאי אבל..

אני לא באה להפוך את יצחק רבין ז``ל לקדוש מעונה ולא, אני לא תומכת נלהבת של ברק. בזמן הבחירות העדפתי את ברק על אריק שרון אבל אם הייתה בחירה שלישית (פרס)- אולי הייתי מעדיפה אותו בכלל. מי יודע. *אפילו* שאני נחשבת לשמאלנית - אני לא באה להלל את המנהיגים השמלאנים, לפחות לא את אלה שאני לא מסכימה איתם. אבל לא על עמדותיי הפוליטיות אנחנו מדברים כאן.. או שכן ? בת 7 הייתה דוגמא, לא שנה מדוייקת. אני מתארת לעצמי שבאמת זה היה בזמן ממשלת יצחק רבין, מה שבעצם לא אומר כלום. *כל* ממשלה שקמה-ישר מאשימה את הצד השני. למה לא? להעביר מעליך את האחריות זה הדבר הכי קל שיש. ואני לא באה להצדיק כאן אף ממשלה. שולחים את הילדים שלהם למלחמה? אולי המנהיגים שלהם שולחים את הילדים למלחמה. ההורים? - תרשי לי לפקפק בכך. מעיין. שבאמת לא מבינה איך את עדיין כזאת אטומה.

Auntie Gizmo

New member
האטימות שלי, בושה לאנושות

אני לא הולכת להיכנס איתך לקטנות כי אין לי כוח כבר לריב איתך. אני לא אטומה בכלל, אני רק מביאה לפנייך עובדות. ולמה אני אטומה, אם כבר? אני לא אמרתי שצריך להקים את סוביבור 2 ולא אמרתי שצריך להקים את אושוויץ ג`וניור, להפך, אני אומרת שייתנו להם את המדינה שלהם שהם כל כך רוצים... אז איפה מתבטאת האטימות שלי? ~Giz~

WC

New member
יש הנחה למבקרי סרטים

אף אחד לא מעלה מילוני פלסטינאים לרכבות ושולח אותם למחנות עבודה עם שלטים של העבודה משחררת אף אחד לא מכריח אותם ללבוש תלאים צהובים על דש הבגד אף אחד לא מייצר מהם סבון ומנורות ולא מקלח אותם בגז ואף אחד אפילו לא הפירהר שרון שונא אותם מעצם קיומם כפלסטינאים ולא רואה בהם כמגפת החברה הישראלית- אפילו לא הימלר-גנדי (הוספתי דמות) כל ההשוואות האלה לשואה הן חסרות כל בסיס- רוצים להשוואת משהו להיטלר כחו את מילוסוביץ` מיגוסלביה מה שאנחנו רוצים זאת הפרדה הם בצד אחד ואנחנו בצד אחר וכמו שגנדי אמר : מיצידי שעזה תסחף לים( כמובן שתתקיים בתור אי ריבוני משגשג אבל בהפרדה) מה שמפליא אותי זה שגרירי הרצון הטוב של הא``ום שכולם ניהיו חברה- בלבנון הפלסטינאים התחילו מלחמת אזרחים וטבחו בהם בסוריה הם חיים על פחות שטח ופחות מים אוכל וחשמל מאשר בעזה וראמללה סילקו אותם מכל פינה אפשרית בליגה הערבית וכשאנחנו מנסים להגן על עצמנו זה נהיה לא אנושי- איפה היה צלם האנוש כשהם סולקו מירדן או כשהם נטבחו בסוריה מהם לא מצפים להיות אנושיים -ויותר מזה- מדובר באחיהם הפלסטינאים אנשים השואה זה דבר אחד ומה שקורה בראמללה אחר- מחפשים השוואות- אין- אולי למלחמת ויאטנם באספקט של צבא נגד גרילה אבל גם זה לא- ובטוח שלא השואה- עזה היא לא פולין וראמללה לא אושביץ

Super giRl

New member
עם כל הכבוד לשיתוף הפעולה ולדו קיו

שמתחולל כאן...ברצוני להבהיר מספר דברים: א - לעולם אבל לעולם היהודים והערבים לא יהיו שווים, לא משנה כמה ברביקיו תעשו ביחד תמיד אנחנו נהיה ה``כובש הפשיסטי`` והם ``המיעוט הנרדף והמסכן``(בעיניהם) ב - נניח ואת צודקת קטי, ויש כאלה שלא רוצים אותנו סכולים באבנים, כמה כבר יש כאלה? 2? 3? את יודעת מה, נהיה לארג`ים ונגיד ש10,000. - מצטערת אבל זה עדיין לא מספיק , בגלל הקבוצה הקטנה הזאת, שכביכול לא רוצה אותנו מתים נאבד כל ביטחון לעלות על אוטובוסים?ללכת ברחוב? בקניון?אני צריכה לפחד במדינה ש-ל-י?! מי שמע על דבר כזה? לא נראה לי בכלל. ג - זו המדינה ש-ל-נ-ו, נכון, היינו בגולה, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שזו המדינה שלנו מבחינה היסטורית. תנ``ך הוא מקור היסטורי! ד - כן, גם אניחשבתי פעם כמוך קטי, הייתי גם אני ילדה מתוקה עם סימפטיה אין סופית לפלסטינאים העשוקים...אבל זה נגמר, ואת יודעת מתי? ובכן, אספר לך: יום אחד כשפתחתי טלוויזיה וראיתי ידיים מגואלות בדם בתנועת ``וי`` כן כן אותו לינץ` נורא. ואז שוב פתחתי טלוויזיה ושמעתי בחדשות שירו בתינוקת בת 10 חוד`. הצלף פשוט ראה תינוקת בכוונת שלו וירה!!! ניתן לעכל דבר כזה?! מצטערת מאוד , לי אין שום ביטחון בשום ערבי,טוב, רע או מכוער.

MERD!

New member
ומאיפה הבאת את העובדות האלה?

דבר ראשון אם את רואה את התנך כמסמך היסטורי את דתיה? את מאמינה? אכפת לך מכל הדברים האלה? זה שיש ספר שכתב שלפני יותר מאלפיים שנה היינו פה לא נותן לנו שום זכות על הארץ הזאת..וגם אני דיי בטוח שהוא לא מסמך היסטורי מוכח לפחות רובו לא, הם היום פה גם אז ונשארו פה אבל מה אנחנו קיבלנו את המדינה על ידי קניה וחלק כבישה ולכן אנחנו הכובשים פה, אבל בקשר מה שאמרת 10,000 פה את טועה, מה שמראים בטלווזיה זה הקיצונים. רוב הערבים רוצים שלום, רוצים שיחות, ורוצים לחיות ביחד. אבל בגלל שמראים לך את הקיצוניים בטלווזיה את חושבת ככה זה כולם. באמת את חושבת שכל ההורים של מישהו בן 20 או בגיל הזה שמחים שהוא מת בפיגוע? וואו יש דוגמא של אחד שהביאו ממתקים יופי להם. אבל מה עם כל שאר הדוגמאות כבר כמה פעממים שמעת שזה קורה? שיביאו לפעמים תנקודת מבט של הלא קיצוניים

קצת היסטוריה

אם אתה מאמין בתנ``ך או לא מאמין בתנ``ך הייתה מדינה יהודית בא``י משנת 1000 בערך לפנה``ס עד 400 לפנה``ס ואחרי זה היו עוד כמה פעמים אוטונומיות יהודיות ומדינות יהודיות בשטח א``י שהאחרונה מביניהן הושמדה בשנת 70 לספירה. ומאז אנחנו! היינו תחת כיבוש ורוב העם היהודי הפך לפליט למרות זאת הייתה משנת 70 עד תחילת ההתיישבות הציונית בארץ ישוב יהודי רצוף בארץ. בשנת 47 קיבל האו``ם החלטה לפיה בשטחים היהודים תקום מדינה יהודית ובשטחים הערבים תקום מדינה ערבית הערבים כידוע לך(או לא) סירבו להצעה וניסו להשמיד את כל היהודים בא``י. לאחר המלחמה הזאת הגיעו בסביבות המליון פליטים לארצות ערב(ולא נדון למה ואיך) ובמקביל הגיעו בסביבות החצי מליון פליטים יהודים לא``י אך בעוד שמדינת ישראל על 600000 תושביה פטרה את בעית הפליטים שלה תוך מספר שנים האומות הערביות(שאם רק ניקח את הסמוכות עלינו מנו בסביבות ה50 מליון איש) החליטו לשמר את בעית הפליטים בצורה צינית על מנת שתשמש קלף מיקוח בעתיד. הפליטים הללו וצאצאיהם מהווים היום את המכשול העיקרי לשלום. אז אל תאשים אותנו תאשים את הערבים. כמה דברים נוספים עד 67 הגדה המערבית ועזה היו האזורים המוזנחים ביותר של מצרים וירדן אחרי שאנחנו כבשנו אותם מצבם השתפר פלאים(הם אמנם לא עברו לרמת חיים של ישראל אבל יחסית לארצות ערב מצבם טוב) והתדרדר שוב לאחר שערפאת ואנשיו הגיעו לשטחים (התגברות הטרור בעקבות חזרתם גרמה ליבוא מוגבר של עובדים זרים ולאבטלה גדלה והולכת). ועכשיו הם מאשימים אותנו במצב הכלכלי שלהם כשלמעשה ערפאת ו``נורמות השלטון`` שלו אשמים. עכשיו אתה אומר שהערבים רוצים שלום... אם הם היו רוצים שלום שמבוסס על שתי מדינות לשני עמים אז היו כבר הרבה הזדמנויות לסגור עיסקה שבה הם יקבלו למעלה מ90 אחוז מהשטח והשאר בחילופי שטחים. הם לא הסכימו. למה? בגלל ``בעיית הפליטים`` שפתרונה על פי שיטתם הכחדת מדינת ישראל אז די להגיד שהם רוצים שלום הם לא(לדעתי ערפאת יודע שאחרי שלום הוא לא יוכל להאשים אותנו ויצטרך להתמודד עם הבעיות שלהם באמת). ואם רוב העם הפלשתינאי היה רוצה שלום נראה לך שהם היו מסכימים שיעשו פיגועים? ואל תגיד לי שאין להם מה לעשות. יש לפחות 40000 שוטרים פלשתינאים חמושים ועוד כמה אלפי אנשים אחרים עם רובים שיכולים לעצור כל אחד(אבל לא הם מעדיפים לרצוח משתפי פעולה שעוזרים לישראל לעצור את הטרור). ערן שחושב שההודעה קצת מבולגנת אבל אין לו כח לקרוא. פינת הציטוט: הפלשתינאים מעולם החמיצו הזדמנות להחמיץ הזדמנות(אבא אבן).

WC

New member
אוקי... אז רק שתדע ש

א כל: התנך כן משמש מסמסך היסטורי והוא קביל כמקור היסטורי באוניברסיטאות באר``הב ב כל: לקבל את התנך כמקור היסטורי לא אומר שאתה דתיץ זה כמו ישו- אף אחד לא מכחיש את קומו של ישו אלא אם הוא הבן של אלוהים או המשיח ג כל: נכון שלא כל הערבים שונאים אותנו אבל גם לא מדובר בכזה מיעוט קטן ונכון שהכללות (כולל זאת) הן גרועות אבל יש לשים דברים בפרופורציות ולא ליפות או להגזים את מה שקורה- יש מי ששונא אותנו בקרב הפלסטינאים ורוצה חזרה מה שהוא מאמין שזו אדמתו- אבל זאת גם אדמתנו- גם לישוב היהודי היו מתיישבים בארץ דורות על גבי דורות ובתור ארץ שהשייכות עליה עברה בין האימפריות השונות (מהפרסית ועד הבריטית) הם לא יכולים לומר שזאת ארצם- לא הייתה ארץ ריבונית בשם פלסטין היא תמיד הייתה כבושה תחת מישהו וכשהבריטים עזבו אנחנו לקחנו לנו את הארץ וגם אנחנו היחידים שנלחמנו לאצמעותה מהבריטים -לפלסטינאים היה מאד נח תחת הבריטים- עכשיו שאנחנו מושלים יש להם בעיות לא היה להם שום רצון לאצמעות או ריבונות עצמית עד שישראל הוקמה ישראל לא הייתה כח כובש ב48 ולא הבריחה שום פלשטינאי מבייתו

MERD!

New member
זה תשובה הגיונית!

סוף סוף.. וכן מקובל כמסמך היסטורי? לא יודע אני לא מאמין ברוב הדברים שם ישו וזה אני חושב היה קיים אבל בטח מרים רק דפקה מישהו מהצד או משהו. כל מקרה... אני מסכים עם מה שאמרת הדעה שלי היא לא פרו פלסטינאית או משהו אני פשוט שונא הכללות

WC

New member
די עם הכללות

לא כל הערבים רוצים לזרוק אותך ים ואני גם לא יודע כמה גדול המגזר שכן רוצה הם לא נאצים- בפעם העשירית כבר ואת ידעת מה יש גם ערבים ששירתו בצבא שלך ושיאן נאמנים מהם ושוב לא כל ערבי הוא כזה אבל גם לא כל ערבי הוא עלוקת ביטוח לאומי

*may*

New member
הרי את חושבת עליהם בדיוק אותו דבר.

לפי הודעתך, כמובן. את אומרת ש*הם* רוצים לזרוק אותנו לים. עכשיו תחשבי על זה ותעני לי בכנות. את לא רוצה לזרוק אותם לים ? את דיברת פעם ברצינות עם ערבים ? פגשת אותם ? את בכלל מכירה אותם ? ואני מתכוונת, מחוץ למסך הטלויזיה. או הרדיו. או העיתון. כולם בתוך תוכם אויבים מושבעים שלנו ? את בכלל יודעת על מה את מדברת ?! ממה שאמרת כנראה שלא. את מתארת אותם כמו מפלצות צמאות דם, סימן שאף פעם באמת לא דיברת איתם ולא *הקשבת* למה שהם חושבים, מה שאומר שאין לך כל זכות להגיד דברים כאלה. ואני לא מדברת על הקיצוניים ביניהם, כמו שאני לא מדברת על הקיצונים בינינו. מה שעשית זה פשוט פיתחת את מה שהתקשורת מעבירה לך בתת מודע והפכת את ההודעה שלך ואפילו את עצמך למסיטנית. המדינה שהם חושבים ששלהם ? תזכירי לי מי היה כאן לפנינו ? אה, הם.. אבל זה לא נחשב נכון ? מי השתלט להם על המדינה? בטח לא הם עצמם. אז תעצרי רגע ותחשבי על מה שאת אומרת. ואז, אולי, יהיה לך זמן לחשוב מה את היית עושה במקומם ולהבין. בתקווה שתפנימי, מעיין.

luka

New member
שטויות אול דיי לונג

ואותך מלמדים מכיתה א שאותם מלמדים מכיתה א לטבוח ביהודים. עשי לי טובה... ולא רק הם חושבים שהמדינה הזו שלהם, גם אני חושבת ככה, המדינה הזו שייכת לשני העמים, שלא מסתדרים יחד בכלל.

כמה קיבלת בהבנת הנקרא ?

לא נראה לי שגבוה במיוחד. אני אמרתי שערבים ונאצים הם אותו דבר מבחינתי, וההבדל היחיד הוא הבדל הכוח. ובגלל שאין להם כוח כמו לנאצים, אז הם לא עושים את כל מה שציינת (השמדה המונית וכל זה .. ) אבל את חושבת שאם היה להם כוח כמו לנאצים, אז הם לא היו מקימים מחנות השמדה ? ממה שיוצא לי לראות בטלויזיה, אני רואה את תוכנית הלימוד שלהם בבי``ס ... יש להם שעה מיוחדת בשבוע, שעור נגד היהודים. בבית מחנכים אותם מגיל צעיר לזרוק אבנים על חיילים ... ילדים בני 14 משתתפים במלחמה הזאת. המנהיג שלהם צועק כל יום בנאומים שהוא רוצה את כל מדינת ישראל. אחרי כל פיגוע, הוא ממשיך לעודד. מה ההבדל ? הא ?

N0

New member
מה יש הבדל ?

באמנת אין ממש הבדל בין הערבים לנאצים... אולי הדבר היחיד הוא שהנצים טבחו בנו ואנחנו טובחים בערבים ! ואם לסבתא של N0 היו גלגלים היא הייתה נוסעת לבת גלים. זה נורא נחמד להגיש שאם לערבים היה כח הם היו הורגים את כולנו, ויכול באמת להיות שאם פיתאום יפול לידיים של החמאס נשק שיכול להרוג את כל היהודים ישר הם היו משתמשים בוא ( ואני מדגיש החמאס כי אני מכיר הרבה מספיק ערבים שלא היו נוגעים בוא) אבל כמה ניצולי שואה אתה מכיר שבזמן השואה או כמה שנים אחריה לא היו שמחים להרוג חצי אירופה בגלל מה שעשו להם, כמה מהם הייתה מאשים על שחשבו ככה ? N0

למעלה