ועוד פ-י-ג-ו-ע.........

Super giRl

New member
ועוד פ-י-ג-ו-ע.........

נמאס לי כבר. כן, נמאס לי כבר מהפיגועים האלה. זה כבר קרה פעמיים בכ``ס מטרים ספורים מהבית שלי והיום שוב בנתניה שזה גם די קרוב וזה רק חמישית מכלל הפיגועים מתחילת השנה. אז לא יודעת מה איתכם אבל כשאני חוזרת הבייתה מבי``ס ורואה דם על המדרכה וגדר מנוקבת במסמרים אז אני כבר לא מאמינה בדברים שהאמנתי בהם. הכל מתערער איכשהו. נראה לי שאין פיתרון, אבל שוב אולי זה רק הזעם שמדבר מתוכי, אני בטוחה שלא יהיה שלום. אני עוברת למחנה הימין,עוזבת את השמאל. זה כנראה משהו שהתגבש כבר מזמן אבל עכשיו זה יוצא החוצה , ולמרות שלשני הצדדים אין בדיוק פיתרון, נראה לי שהימין יותר תקיף, נראה לי שאם אנחנו רוצים לשרוד עם החיות צמאות הדם שמסביבנו צריכים להיות תקיפים, כנראה שאין ברירה וזו הטקטיקה היחידה. מצטערת שאני רושמת כזאת הודעה מדכאת בין כל הודעות האושר מסביב אבל פשוט נמאס לי, והקש ששבר את גב הגמל היה היום, כשראיתי חדשות וראיתי ערבים (ולא, הם לא היו ``מיעוט``) שפשוט רוקדים ומחלקים סוכריות לאור ``ההצלחה`` של הפיגוע היום. אז זהו. אני על שלום לא מוכנה לשמוע יותר. ואולי עדיף מלחמה אחת שתסיים את הכל ואולי אפילו אני מתחילה להבין שמה שגנדי אמר כל הזמן הוא באמת נכון והגיוני. היו שלום (לא שלום אמיתי)

MERD!

New member
........

הפעם אבל זה היה שונה סוף סוף הגיבו..... מטוסי קרב.. יתחילו לעשות את זה יותר הערבים לא אומר כולם אבל כל המטומטמים האלה מהג`יאד ואלה ירגעו קצת ויבינו שלמרות שהם מתאבדים אנחנו צבא

Auntie Gizmo

New member
מלחמה ושלום, המציאות

מה שאתם לא מבינה זה שאנחנו נמצאים כבר מעל לחצי שנה במלחמה. זה לא סתם שיש פיגועים בשביל ההרגשה הטובה של הפלסטינאים, של ``היי! הצלחנו להרוג כמה יהודים!``, זאת מלחמה, זאת עין תחת עין ושן תחת שן. שלום? שלום זאת רק מילה, זה סתם דף חתום. מי שעדיין ממשיך לחשוב שיהיה שלום, שיבושם לו. אני ממזמן הפסקתי להאמין. בשבילי זאת רק ברכה למכרים שלי... ~Giz~ נ.ב. כל הכבוד לאריק על התגובה האמיצה!

חילקו סוכריות ?

על זה לא שמעתי ... אבל זה גם לא מפתיע. מה שכן אהבתי .. זה את המטוסי קרב שלנו .. :) אךךךך .. תארו לכם איזה 20 מטוסי F15 טסים מעל רמאלה ועזה .. ו.. בום בום בום .. מורידים את כולם .. זה נשמע לי בהחלט מגניב ואז ... טנקים יכנסו גם ... וכל יחידות הקומנדו המובחרות של צה``ל. ו ... אני :) ומה נעשה עם השטח הזה ? הרי זה שטח מזוהם נקים מחנות השמדה, ולאט לאט נרכז את כל הערבים בעולם ... אגב ... לפני כל זה צריך להקים מסילות ברזל, ואת כל השטויות האלה ... נ.ב כל קשר בין הודעה זו לבין המציאות, לא מקרי בכלל.

Auntie Gizmo

New member
מכאן ועד שם

השורות האחרונות על מחנות השמדה, מסילות וכד`, אני חושבת שקצת הגזמת... עם כל הכעס שלי כלפי מה שעושים לנו, אין צורך ללכת ולאבד כל צלם אנוש. אסור לחזור על השואה שוב, אף על פי שבאירופה היהודים לא התנהגו כמו הנאצים... ~Giz~

Pierre Bonnard

New member
קיצוני ?

אני בסך הכל רוצה עיר בירה, אני בסך הכל רוצה שהעם שלי יחיה בשלום ...

*may*

New member
איזה תמים...

:) מקורות יודעי דבר מסרו לי שהתמימות הורגת, אז תיזהר... :)

Super giRl

New member
התכוונתי, ראסטות , שכשהיה פיגוע בכ``

ראיתי את הדם, לאחר מכן התייחסתי גם לפיגוע בנתניה, הכל ברור עכשיו? ולזאת ששאלה : אני בי`4 את מי את מכירה?

black soul

New member
אני גרה בנתניה

המקום נהיה ממש מסוכן! אחותי ואבי היו שם רבע שעה לפני שארע הארוע... they have a lot of lucky! אין לכם מושג כמה זה היה מפחיד, בעיקר כששומעים את הפיצוץ הגדול, וכל החלונות בבית זזים, והאדמה רועדת... זה נורא מה שקורה בישראל! חייבים לעשות משהו! black soul

למעלה