אז תסביר לי בבקשה איך או למה החרדים בארה"ב, בלגיה, אנגליה או כל מקום אחר יכולים לעבוד וללמוד, ואילו בארץ - חס וחלילה שיעבדו.
בנוסף - הדרישה היא ל-24 שעות שבועיות, שזו בערך חצי משרה. מי שרוצה לקבל עזרה בסבסוד מעון יום - שיעבוד חצי משרה וילמד מה שהוא רוצה בהמשך היום.
הלוואי עלי - בזמנו, לעבוד חצי משרה ולקבל עזרה כזו, אם כי בזמני לא היו מעונות יום.
אבל אני מסתכלת על משפחת הבן והבת שלי, אף אחד לא עזר להם בתשלום מעונות ויצו או גנים פרטיים.
אם אתה "שמח" לשלם דרך מס ההכנסה שלך, את התקציבים האלה , אני ממש לא שמחה על כך.
ושילמתי לא מעט במשך כל השנים שעבדתי.
עוד לפני שליברמן חלם לתפקד בקואליציה, הסקרים הראו שיש עליה משמעותית בגברים חרדים שיוצאים לעבוד.
וכן יש עליה משמעותית בגיוסים לצה"ל.
לדעתי ליברמן עושה צעדים אנטי חרדיים אך ורק כדי לחזק את מעמדו בפני בוחריו שטופי המוח האנטי חרדים.
אלו אנשים שטפטפו לתוך המוח שלהם שהחרדים הם פרזיטים עצלים שאינם עובדים ושאינם מתגייסים ו
שצריך לאסוף אותם בתוך מריצות ולזרוק למזבלה.
אגב מריצות, רציתי להזכיר לך ולכל חובבי הליברמן באשר הם..
בברגן בלזן הנאצים ימח שמם אספו גוויות של הסבים שלך ושל נוספים וזרקו לקבר אחים, ליברמן קיבל את ה"רעיון" החולני הזה כנראה מהנאצים.
אז כדאי שתחשבי טוב טוב לפני שאת ככה נשכבת על הגדר עבורו.
לגבי תשלומי המס...
אף אחד לא שואל אותנו אם אנחנו שמחים או עצובים. תשלומי המס הינם חובה.
אני גם לא שמחתי במיוחד לשלם מס אבל שילמתי ועוד איך שילמתי.
ובכלל מתוך 400 המיליונים של התקציב השנתי בעניין רק 200 מהם הוזרמו למגזר החרדי לעומת המיליארד וחצי שניתן למחמוד החמוד.
אבל זה בטח לא מפריע לך שמחמוד החמוד מקבל מיליארד וחצי שקלים כדי שהוא ומחבליו האחים המוסלמים יאכלו חומוס עם פול
בעודם מלבים את הערבים לתקוף יהודים בערים המעורבות
אלא רק אותם ה-200 מיליון שבקושי מספיקים ושמיועדים לעזור למשפחות חרדיות עניות ותינוקות של בית רבן
רק אלו מפריעים את שמחתך.
לגבי החרדים בארה"ב הם ברוך ה' כולם מסודרים ואגב רובם תורמים בעין יפה לאחיהם החרדים בישראל
כנ"ל החרדים בבלגיה שרובם ככולם עוסקים במסחר יהלומים, הם עשירים מופלגים ושיהיה להם לבריאות.
החרדים באנגליה, אין לי מושג מה הם עושים והאמת היא שעד לרגע זה אני לא התעניינתי בהם, מהטעם של עניי עירך קודמים.