ועוד חינוך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שר האוצר ליברמן הכריע: ילדים לתלמידי ישיבה לא זכאים לסבסוד מעונות יום https://bit.ly/3qQhQrj צילום:
לאט לאט אך בטוח ליברמן יקיר הקומונה. עובד בהבטחותיו. אם ימשיך כך יזכה לעוד מס' מנדטים.

אור גינאל

Well-known member
שר האוצר ליברמן הכריע: ילדים לתלמידי ישיבה לא זכאים לסבסוד מעונות יום https://bit.ly/3qQhQrj צילום:
לאט לאט אך בטוח ליברמן יקיר הקומונה. עובד בהבטחותיו. אם ימשיך כך יזכה לעוד מס' מנדטים.
הוא לא חידש שום דבר, כך היה מאז ומעולם, אם לאחד משני הורים אין תלושי שכר, הם לא מקבל הנחה למעון יום.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הוא עושה את זה מסיבר אחת פשוטה. ביטול תורה.
הרי 95 אחוז מהנשים החרדיות עובדות ואילו הגברים לומדים תורה.
אז ליברמן חושב שאם הוא ייאלץ את הגברים לצאת לעבוד, הם כבר לא יוכלו ללמוד תורה.
הוא לא מבין דבר אחד.
אף אחד לא יגרום להם להפסיק ללמוד תורה.
החרדים והערבים נחשבים לשכבות העניות בארץ ישראל למרות שזה לא נכון כי לרוב הערבים יש מסעדות ומוסכים לרוב
אז לעבאסים הוא נתן בוכטות של כסף
ודווקא בחרדים הוא מנסה לפגוע?
מנסה להראות שהוא עומד מאחורי הבטחת הבחירות שהוא נתן.
ישועת ה' כהרף עין.
אני מאחל לו אמנם בריאות
אבל אני לא אזיל דמעה אם הוא יחטוף למשל התקף לב כזה חזק שיגמור לו את החיים שלו.
ואז אשמח להוביל אותו במריצה למזבלה הקרובה ימחשמו.

raya

Well-known member
הוא עושה את זה מסיבר אחת פשוטה. ביטול תורה.
הרי 95 אחוז מהנשים החרדיות עובדות ואילו הגברים לומדים תורה.
אז ליברמן חושב שאם הוא ייאלץ את הגברים לצאת לעבוד, הם כבר לא יוכלו ללמוד תורה.
הוא לא מבין דבר אחד.
אף אחד לא יגרום להם להפסיק ללמוד תורה.
החרדים והערבים נחשבים לשכבות העניות בארץ ישראל למרות שזה לא נכון כי לרוב הערבים יש מסעדות ומוסכים לרוב
אז לעבאסים הוא נתן בוכטות של כסף
ודווקא בחרדים הוא מנסה לפגוע?
מנסה להראות שהוא עומד מאחורי הבטחת הבחירות שהוא נתן.
ישועת ה' כהרף עין.
אני מאחל לו אמנם בריאות
אבל אני לא אזיל דמעה אם הוא יחטוף למשל התקף לב כזה חזק שיגמור לו את החיים שלו.
ואז אשמח להוביל אותו במריצה למזבלה הקרובה ימחשמו.
אז תסביר לי בבקשה איך או למה החרדים בארה"ב, בלגיה, אנגליה או כל מקום אחר יכולים לעבוד וללמוד, ואילו בארץ - חס וחלילה שיעבדו.
בנוסף - הדרישה היא ל-24 שעות שבועיות, שזו בערך חצי משרה. מי שרוצה לקבל עזרה בסבסוד מעון יום - שיעבוד חצי משרה וילמד מה שהוא רוצה בהמשך היום.
הלוואי עלי - בזמנו, לעבוד חצי משרה ולקבל עזרה כזו, אם כי בזמני לא היו מעונות יום.
אבל אני מסתכלת על משפחת הבן והבת שלי, אף אחד לא עזר להם בתשלום מעונות ויצו או גנים פרטיים.
אם אתה "שמח" לשלם דרך מס ההכנסה שלך, את התקציבים האלה , אני ממש לא שמחה על כך.
ושילמתי לא מעט במשך כל השנים שעבדתי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אז תסביר לי בבקשה איך או למה החרדים בארה"ב, בלגיה, אנגליה או כל מקום אחר יכולים לעבוד וללמוד, ואילו בארץ - חס וחלילה שיעבדו.
בנוסף - הדרישה היא ל-24 שעות שבועיות, שזו בערך חצי משרה. מי שרוצה לקבל עזרה בסבסוד מעון יום - שיעבוד חצי משרה וילמד מה שהוא רוצה בהמשך היום.
הלוואי עלי - בזמנו, לעבוד חצי משרה ולקבל עזרה כזו, אם כי בזמני לא היו מעונות יום.
אבל אני מסתכלת על משפחת הבן והבת שלי, אף אחד לא עזר להם בתשלום מעונות ויצו או גנים פרטיים.
אם אתה "שמח" לשלם דרך מס ההכנסה שלך, את התקציבים האלה , אני ממש לא שמחה על כך.
ושילמתי לא מעט במשך כל השנים שעבדתי.
עוד לפני שליברמן חלם לתפקד בקואליציה, הסקרים הראו שיש עליה משמעותית בגברים חרדים שיוצאים לעבוד.
וכן יש עליה משמעותית בגיוסים לצה"ל.
לדעתי ליברמן עושה צעדים אנטי חרדיים אך ורק כדי לחזק את מעמדו בפני בוחריו שטופי המוח האנטי חרדים.
אלו אנשים שטפטפו לתוך המוח שלהם שהחרדים הם פרזיטים עצלים שאינם עובדים ושאינם מתגייסים ושצריך לאסוף אותם בתוך מריצות ולזרוק למזבלה.
אגב מריצות, רציתי להזכיר לך ולכל חובבי הליברמן באשר הם..
בברגן בלזן הנאצים ימח שמם אספו גוויות של הסבים שלך ושל נוספים וזרקו לקבר אחים, ליברמן קיבל את ה"רעיון" החולני הזה כנראה מהנאצים.
אז כדאי שתחשבי טוב טוב לפני שאת ככה נשכבת על הגדר עבורו.
לגבי תשלומי המס...
אף אחד לא שואל אותנו אם אנחנו שמחים או עצובים. תשלומי המס הינם חובה.
אני גם לא שמחתי במיוחד לשלם מס אבל שילמתי ועוד איך שילמתי.
ובכלל מתוך 400 המיליונים של התקציב השנתי בעניין רק 200 מהם הוזרמו למגזר החרדי לעומת המיליארד וחצי שניתן למחמוד החמוד.
אבל זה בטח לא מפריע לך שמחמוד החמוד מקבל מיליארד וחצי שקלים כדי שהוא ומחבליו האחים המוסלמים יאכלו חומוס עם פול
בעודם מלבים את הערבים לתקוף יהודים בערים המעורבות
אלא רק אותם ה-200 מיליון שבקושי מספיקים ושמיועדים לעזור למשפחות חרדיות עניות ותינוקות של בית רבן
רק אלו מפריעים את שמחתך.

לגבי החרדים בארה"ב הם ברוך ה' כולם מסודרים ואגב רובם תורמים בעין יפה לאחיהם החרדים בישראל
כנ"ל החרדים בבלגיה שרובם ככולם עוסקים במסחר יהלומים, הם עשירים מופלגים ושיהיה להם לבריאות.
החרדים באנגליה, אין לי מושג מה הם עושים והאמת היא שעד לרגע זה אני לא התעניינתי בהם, מהטעם של עניי עירך קודמים.

כוכבית מצויה

Well-known member
עוד לפני שליברמן חלם לתפקד בקואליציה, הסקרים הראו שיש עליה משמעותית בגברים חרדים שיוצאים לעבוד.
לא נכון, העליה היתה עם שינוי החקיקה בממשלת נתניהו לפיד, היא נבלמה והתחילה ירידה עם ביטול החקיקה בממשלה שאחריה.
וכן יש עליה משמעותית בגיוסים לצה"ל.
גם כאן זה לא מוחלט, חלק גדול מהמתגייסים תחת הכותרת חרדים אינם חרדים.
לדעתי ליברמן עושה צעדים אנטי חרדיים אך ורק כדי לחזק את מעמדו בפני בוחריו שטופי המוח האנטי חרדים.
הוא עושה צעדים להגדלת מספר המועסקים במשק. קל להתעלם מכך שהנפגעים הנוספים מהשינוי הינם הערבים.
אלו אנשים שטפטפו לתוך המוח שלהם שהחרדים הם פרזיטים עצלים שאינם עובדים ושאינם מתגייסים ושצריך לאסוף אותם בתוך מריצות ולזרוק למזבלה.
ההתבטאות הזו באמת לא ראויה.
אגב מריצות, רציתי להזכיר לך ולכל חובבי הליברמן באשר הם..
בברגן בלזן הנאצים ימח שמם אספו גוויות של הסבים שלך ושל נוספים וזרקו לקבר אחים, ליברמן קיבל את ה"רעיון" החולני הזה כנראה מהנאצים.
אז כדאי שתחשבי טוב טוב לפני שאת ככה נשכבת על הגדר עבורו.
כאן אתה נגרר לדמגוגיה.
ובכלל מתוך 400 המיליונים של התקציב השנתי בעניין רק 200 מהם הוזרמו למגזר החרדי לעומת המיליארד וחצי שניתן למחמוד החמוד.
אבל זה בטח לא מפריע לך שמחמוד החמוד מקבל מיליארד וחצי שקלים כדי שהוא ומחבליו האחים המוסלמים יאכלו חומוס עם פול
בעודם מלבים את הערבים לתקוף יהודים בערים המעורבות
שוב דמגוגיה תוך שימוש במספרים מומצאים.
אלא רק אותם ה-200 מיליון שבקושי מספיקים ושמיועדים לעזור למשפחות חרדיות עניות ותינוקות של בית רבן
רק אלו מפריעים את שמחתך.
המשפחות האלה עניות מבחירה. אין סיבה להזרים למי שבחר בעוני תקציבים בשל עוניו.
לגבי החרדים בארה"ב הם ברוך ה' כולם מסודרים ואגב רובם תורמים בעין יפה לאחיהם החרדים בישראל
כנ"ל החרדים בבלגיה שרובם ככולם עוסקים במסחר יהלומים, הם עשירים מופלגים ושיהיה להם לבריאות.
החרדים באנגליה, אין לי מושג מה הם עושים והאמת היא שעד לרגע זה אני לא התעניינתי בהם, מהטעם של עניי עירך קודמים.
זה שבמקומות אחרים החרדים עובדים באחוזים הרבה יותר גבוהים רק מראה שהמצב בישראל אינו גזירה משמיים.

raya

Well-known member
"עוד לפני שליברמן חלם לתפקד בקואליציה, הסקרים הראו שיש עליה משמעותית בגברים חרדים שיוצאים לעבוד.
וכן יש עליה משמעותית בגיוסים לצה"ל."
טעות, אין עליה משמעותית ביציאה לעבודה.
אין עליה משמעותית בגיוס לצה"ל - להיפך. דיווחי הצבא נמצאו כלא נכונים והתגייסו הרבה פחות ממה שדווח.
מעניין איך ניתן להגיב בשרשור וציטוט של כמה משפטים, העתקתי את מה שרציתי.

דיברגנט חדש

Well-known member
"עוד לפני שליברמן חלם לתפקד בקואליציה, הסקרים הראו שיש עליה משמעותית בגברים חרדים שיוצאים לעבוד..."
טעות, אין עליה משמעותית ביציאה לעבודה.
בוודאי שיש והנה הראיה לכך (פורסם ב: 25.02.2021 23:41 עודכן ב: 26.02.2021 09:24):

תורה ועבודה: שיא מועסקים במגזר החרדי​

נתוני משרד העבודה חושפים כי 63.5% אחוזים מהחרדים נמצאים במעגל התעסוקה• "עובדים מבלי לוותר על הזהות"​

מעניין איך ניתן להגיב בשרשור וציטוט של כמה משפטים, העתקתי את מה שרציתי.
מסמנים את מה שרוצים להגיב עליו ואז נפתח לך "הוספת תגובה", את לוחצת על כך וכותבת את תגובתך.
לאחר שסיימת, לוחצת על שורה חדשה (כפתור האנטר) ושוב מסמנת את מה שרוצה להגיב עליו וכך הלאה ובסוף לאחר שסיימת, לוחצת על 'פרסם תגובה'.

raya

Well-known member
בוודאי שיש והנה הראיה לכך (פורסם ב: 25.02.2021 23:41 עודכן ב: 26.02.2021 09:24):

תורה ועבודה: שיא מועסקים במגזר החרדי​

נתוני משרד העבודה חושפים כי 63.5% אחוזים מהחרדים נמצאים במעגל התעסוקה• "עובדים מבלי לוותר על הזהות"​

מסמנים את מה שרוצים להגיב עליו ואז נפתח לך "הוספת תגובה", את לוחצת על כך וכותבת את תגובתך.
לאחר שסיימת, לוחצת על שורה חדשה (כפתור האנטר) ושוב מסמנת את מה שרוצה להגיב עליו וכך הלאה ובסוף לאחר שסיימת, לוחצת על 'פרסם תגובה'.
גם בלי לסמן הטקסט מופיע....
אבל - ניסיתי לסמן חלק ממנו- ויצא שכל הטקסט הועתק.
תודה בכל אופן.

דיברגנט חדש

Well-known member
גם בלי לסמן הטקסט מופיע....
הוא לא מופיע, את מתבלבלת עם ההוספת תגובה שיש בתחתית התגובה.
אבל - ניסיתי לסמן חלק ממנו- ויצא שכל הטקסט הועתק.
בגלל שלחצת על החלק התחתון של התגובה ולא על מה שנפתח לך לאחר הסימון, כל הטקסט הועתק.
תודה בכל אופן.
בכיף.
אגב, מה בנוגע למענה לקישור שהצגת שסותר את אשר כתבת?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מעניין שאת מקפידה לגעת דווקא בנושא הגיוס של החרדים ו/או אי תעסוקתם במשק הישראלי
כשאינך מתייחסת כלל לכך שהערבים קיבלו מליברמן מיליארד וחצי שקלים מבלי להניד חצי עפעף.
וכלל לא הפריע לך גם שליברמן שואף לאסוף את אחייך היהודים (מקווה שאת עדיין חושבת שהחרדים הם אחייך, כן?)
במריצות ולזרוק אותם לתוך אתר לסילוק אשפה (מזבלה).

raya

Well-known member
מעניין שאת מקפידה לגעת דווקא בנושא הגיוס של החרדים ו/או אי תעסוקתם במשק הישראלי
כשאינך מתייחסת כלל לכך שהערבים קיבלו מליברמן מיליארד וחצי שקלים מבלי להניד חצי עפעף.
וכלל לא הפריע לך גם שליברמן שואף לאסוף את אחייך היהודים (מקווה שאת עדיין חושבת שהחרדים הם אחייך, כן?)
במריצות ולזרוק אותם לתוך אתר לסילוק אשפה (מזבלה).
לא כל הערבים הם מחבלים....
היו לי לא מעט סטודנטים מהמגזר הערבי/בדואי והם בני אדם לא פחות מאיתנו.
ההזנחה בכפרים ובערים הערביים איומה, והממשלה הקודמת הקציבה סכום לא מבוטל (למשך כמה שני) לשיפור התשתיות.
וכן - מפריע לי שאני צריכה לתמוך באוכלוסיה ש"נהנית" לקבל ולא לתת.

raya

Well-known member
נכון, לא כל הערבים הם מחבלים.
אבל באופן מוזר כל המחבלים הם ערבים.
ואין טרוריסטים ישראלים/יהודים?
די.... שבוע טוב
רגע - עוד משהו.
שמעתי הרצאה בזום של בדואית עם תואר שלישי שעובדת באוניברסיטת בן גוריון.
היא דברה על הבעיות שיש לילדים בפזורה בלימודים = נגישות לבתי הספר, חוסר תשתיות ללימוד מרחוק ועוד נושאים הקשורים לזה.
בין השאר היא דברה על זה שאצלה בבית - היא היתה ללא מים כמה ימים, וכשהייתה בכנס באילת הרגישה מצוין כאשר היתה יכולה להתקלח.
היא השאירה עלי רושם מעולה, וכתבתי לה על כך במייל של האוניברסיטה.אשה ברמה מעל הרבה נשים אחרות שאני מכירה.
התשובה הלבבית שהיא ענתה לי שימחה אותי מאוד.
ועוד משהו - הייתי צריכה לסגור תיק במס הכנסה. העבירו אותי למישהי בשם חיה (כלומר לא בדואית) שסחבה אותי בלי סוף.
מדי פעם כתבתי לפניות הציבור במס הכנסה, ואחרי שנואשתי מאותה חיה (ביקשה בכל פעם תעודת זהות, שלחתי ושלחתי , ושוב ושוב ביקשה) פניתי שוב ונעניתי שהתיק עבר לגברת אסלאם. כתבתי לה, ענתה מיד שהמנהלת שלה לא נמצאת היום, והיא תיצור קשר איתי למחרת.
למחרת כתבה לי שהתיק נסגר, שאלתי האם עלי להגיש דוחות שנתיים (2019, 2020) ענתה לי שלא, אני פטורה.
אז זה השרות שקבלתי לא מיהודיה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה