ועכשיו לתיאוריה...
אני מגיבה להודעה הראשית מהסיבה שהאינטרנט שלי כול שנייה מתנתק וכתבתי את התיאוריה בוורד ככה שמה שנשאר זה רק להעתיק...אבל חשוב להדגיש שאני גרועה בהסברים מאז ומעולם והראש שלי מתפוצץ מכאבים(כן,זה עוד לא עבר,כבר שלושה שבועות שלא יצאתי מהבית ורק נחתי ואני שונאת לנוח אבל אין ברירה...)מה שבטח יוסיף פלסף מיותר שיגרום להסבר להיות לגמרי לא מובן אבל ננסה,מה שיהיה יהיה... ברגע שטאקויה חזר לעולם האמיתי(ליום בו הכול התחיל) זה בעצם נתן לו הזדמנות שנייה לבחון את עצמו,בהחלט מזכיר את טאי בעונה הראשונה אלא שטאי לא ראה את עצמו בעולם האמיתי רק את קארי שמשום מה ידעה על קורומון וזה ההבדל-טאקויה ראה את עצמו ומבחינה הגיונית משהו לא מסתדר(מצד שני זה דיג'ימון ככה שהמון דברים לא מסתדרים
),טאקויה חזר בצורת תיש(לא זוכרת איך קוראים לו וזה לא עקרוני כי ברור למי אני מתכוונת)וברגע שהוא נכנס שוב לעולם הדיגיטלי לפחות באופן רשמי הוא מיד נהיה שוב אגונימון. ב'בעל זבוב' הספר שאני הכי שונאת כמעט בעולם,יש מוטיב שחוזר על עצמו לאורך כול העלילה וקוראים לו "אדם-חיה חיה-אדם",המוטיב הזה(מוטיב זה מין דפוס שחוזר על עצמו)מופיע כול הזמן,והיום בפרק הזה קלטתי אותו-בעולם האמיתי טאקויה(או לפחות התיש המתוק)נראה חצי אדם(גובה של בנאדם ופרצוף אנושי) וחצי חיה(יש לנו תיש!) וכשהוא חזר לעולם הדיגיטלי הוא נהיה אגונימון שהוא חצי חיה(בגובה ובפנים) וחצי אדם(במבנה הגוף)... מה שאני בעצם מנסה להגיד שטאקויה לא באמת עזב את העולם הדיגיטלי ובעצם הנשמה של אגונימון הייתה כבר עמוק בתוכו(בתוך האופי שלו) ולכן בעצם נמצא התיש-אם נפשט את העניין נגלה שאכן בעולם האמיתי טאקויה נראה כתיש(החיה) וכאדם(טאקויה הרגיל,כן ירבו כול הטאקויות בעולם)-כלומר יכול בעצם להיות שאם טאקויה לא היה מחליט לחזור לעולם הדיגיטלי באופן רשמי התיש שהוא הפך אליו לא היה מתקיים בצורה מוחשית,לעומת זאת נשמת אגונימון כן קיימת וברגע שהיא וטאקויה התחברו בפעם הראשונה טאקויה כבר לא יוכל לחזור להיות רק טאקויה(את זה בדיוק הבנו בפרק האחרון),התיש בעצם מייצג את צורת החיה של אגונימון-ב'עולם האמיתי' אגונימון מעולם לא היה קיים אבל כשהוא שולב באופיו(המקסים,נו הייתי חייבת להעיר את זה...)של טאקויה הוא בעצם התקיים בעולם האמיתי כי טאקויה קיים בעולם האמיתי,אותי מעניין איך הגיבו ההורים והאחים של הדיג'יגורלים בעונה הרביעית-האם הם דאגו או שבעצם בכלל לא חלף זמן(כמו בעונה הראשונה...)והם בכלל לא הספיקו להתגעגע ועם זאת טאקויה לא יכול היה ממש לדבר עם עצמו(פיו,זה מתחיל להסתבך...),הוא ניסה לכוון את עצמו וככה ראה את קואיצ'י בפעם הראשונה מה שנתן לו בעצם פרספקטיבה חדשה,השאלה שלי האם הם מתקיימים ביחד?כלומר ברגע שנחצה הגבול בין העולמות שוב שני הטאקויות הפכו להיות בעולם הדיגיטלי פשוט אגונימון... אם גם האחרים היו מגיעים לעולם האמיתי לפני הזמן(או אולי בזמן תלוי איך מסתכלים על זה)גם הם היו נהפכים לחיות שמזכירות את הדיג'ימונים שאליהם הם משתנים כלומר טומי היה הופך למין דובי,ג'יי.פי למין חרק (הצורה של גוף אנושי הייתה נשמרת אבל השאר היו המאפיינים של החיות האלה),זואי אני מאמינה הייתה הופכת למין פרפר וקואיצ'י(טוב,איתו זאת בכלל בעיה כי הוא זה משהו אחר)לאריה או חית פרא ממשפחת החתולים הגדולים,שימו לב שלתיש יש שתי קרניים קטנות במצח וגם לאגונימון לצורך השוואה יש באותו מקום את אותן הקרניים רק שאצלו הן גדולות ומתאימות להיותו דיג'ימון,אחרת איך מסבירים את זה שטאקויה לא הפך דווקא לשור?גם התמונות ששמנו של הדבר שקוג'י הופך אליו(אבל לא רואים בסדרה)מזכיר לי לפחות זאבון קטן(מעורב בארנב...)וכידוע צורת ההשתנות של קוג'י גם מנשמת האדם וגם מנשמת החיה(וגם מהיותו זאב בודד כמו שכבר סיכמנו מאז העונה הראשונה 'הזאבים הבודדים' וסמלי החברות למיניהם לפי הגדרות ההשתנות מקבלים דיג'ימונים בצורת חיות ממשפחת הזאבים והכלבים,אפילו כשדיוויס מגדיל את וימון מביצת החברות ויוצא ריידראמון מדובר במשהו שמזכיר במבנה גופו הבסיסי זאב/כלב...),הבנתם את הנקודה?לא סתם טאקויה הפך למשהו דמוי תיש כי אגונימון הוא בעצם תיש דיג'ימוני(אני אצרף תמונה של שניהם לצורת ההשוואה),כלומר לקחו את החיה והלבישו עליה מאפיינים של דיג'ימון(ככה בעצם יצרו את רוב הדיג'ימונים לאורך העונות...) התיאוריה של "אדם-חיה-חיה-אדם" מוסברת ב'בעל זבוב' כבר על ההתחלה-המקהלה מוזכרת בהתחלה כקבוצה של עורבים,ראלף מצויין כשמשהו שנראה עדין אך יש בו אלמנטים נחשיים,ג'ק מוזכר כחית פרא וכו'...הרעיון שם הוא שארבעת המנהיגים(ראלף,סיימון,ג'ק וחזרזיר-לא בהכרח בסדר הזה)מייצגים חיות שונות ואלמנטים שונים של מנהיגות(היגיון,רוח לחימה,רוחניות ועוד משהו ששכחתי),במשך הזמן בשהייתם באי הופכים החבר'ה להיות חיות-הם מורידים את הבגדים ומתחברים לאנרגיות של הטבע עד שכבר קשה להבחין מי בעצם בן אדם ומי חיה(אלה החלקים שגרמו לי לסיוטים-רציחות,רדיפות וניפוצי גולגולות,קשה לעכל כמה בני אדם יכולים להיות אכזריים-אפילו יותר מחיות פרא),אני מנסה לקצר ולכן זה לא ניתוח מדוייק(קראתי את זה לפני שנתיים ככה שאני גם לא הכי זוכרת ואני דיי שמחה,לקח לי זמן להתגבר על העניין)אבל לדעתי אותו הדבר קרה בקטע של התיש-יש שתי נשמות חיה ואדם שהדיג'יגורלים יכולים להשתנות אליהן,נשמות החיה חזקות יותר מנשמות האדם,לפחות ככה נתנו לנו להבין בסדרה,אגונימון מזכיר בצורתו אדם-אדם מבוגר(לפי הגובה),יש לו שתי ידיים ושתי רגליים וגם הפרצוף דיי אנושי ואכן זו נשמת האדם של טאקויה,כאמור בעולם האמיתי נשמה זאת לא קיימת אבל הבסיס שלה נשאר ואז טאקויה בעצם נראה כמו ילד במבנה הגוף אולם בשאר החלקים הוא מזכיר תיש-שזה הבסיס של אגונימון... טוב,עזבו התייאשתי מלנסות להסביר כי ברור לי שהפעם לא הצלחתי בכלל להבהיר את הנקודה,אני יודעת מה אני רואה אבל אני לא מצליחה להסביר את זה לאחרים לפחות כרגע... בכול מקרה זה היה מעניין(ומזבל את המוח בטירוף...אתם רגילים אליי כבר
...)ומי שאיכשהו הבין משהו או שיש לו תיאוריות אחרות בנושא(רק תיאוריות,עדי כבר הסבירה את הדברים עובדתית...)מוזמן כמובן לכתוב אותן-זה דווקא אחלה דיון,לא?