ועוד הקפצה...

זה לא |off|!!!

זה עוף בגריל
סתם, טוב, אז הגעתי למסקנה שמספיק אופים ושירשורי פאנגירלז, אני חושבת שיהיה נחמד אם כל אחד ירשום את הדמויות האהובות שלו מכל העונות, את הדיג'ימונים האהובים, ו"למה בשם אלוהים את/ה רואה את הסדרה הזו o.o?!" (צוטט מחברתי הטובה אשר שמה ישאר לעת עתה אנונימי) יאללה, אני מתחילה: דמויות אהובות: 1)טאי *-* הוא פשוט טיפוס חמוד כזה של מנהיג ^^ מאוד היפראקטיבי, עם תיאבון, *אהם* בריא... וגם אח מאוד טוב! 2) קארי הקטנה (עם המשרוקית) - היא הייתה כזאת חמודה ותמימה כזו, ההיפך הגמור מאחותי הקטנה... 3) יולי מהעונה ה2 כי היא כזו חמודה, וגם היפראקטיבית (יש לי הערצה של דמויות כאלה ^^') ויחסית פמינסטית ושתלטנית כזו... 5) אפשר לומר שאני אוהבת את קוג'י... מצד שני לא ממש ראיתי את העונה אז אי אפשר ממש להחשיב אותו ^^' דיג'ימונים אהובים: 1) גאטומון: היא הדיג'ימונית שיש לה סיפור חיים, אם לא הכי מעניין. היא הדיג'ימונית היחידה שיש לה חיים מעניינים, שגודלה ברוע כל החיים שלה, לבדה... ממש אוהבת אותה! (בכלל אני אוהבת חתולים) 2) רנמון (של ריקה) כי היא מגניבה כזו, בקטע של תומכת בריקה אפילו שהיא לש ממש מקבלת יחס שווה בהתחלה... 3) אימפמון, חוץ מגאטומון, גם לו יש סיפור מעניין, אבל אני אוהבת אותו בעיקר כי הוא פשוט- אימפמון 4) וורמון- אני לא בנאדם שממש אוהב זחלים (וכן, הוא זחל לא תולעת, צאו מזה) אבל החמוד הקטן הוא כמו רנמון רק שהוא ממש סבל עד שקן הצליח לצאת מהקייזריות... בכלל, אחלה דיג'ימון עם לב זהב ^^ 5) גוממון- סתם, חמוד, לא מפחד להגיד את מה שיש לו להגיד :) ואמ... הייתי אומרת גם קאלומון אם לא הייתי רואה את באפי ואז מקשרת אותו לדון (אחותה של באפי) ואז מגלה שהיא חרא של בנאדם... (אני רואה יותר מדי סוגי תוכניות מכדי להיות בנאדם בריא ^^') אז עכשיו תורכם! ואם בא לכם תוסיפו תמונה ^^

OFIRB9

New member
בתאבון

תורי!!! אמממממ 1) מעונה 1 די שנאתי את כולם, אבל אז באה קארי שהצילה את היום, עד שהיא זקפה את האף בעונה 2 היא הייתה אחלה בחלה 2) בעונה 2 אני מתתי אבל יותר מדי על, נו, דיוויס, דאאאא גם מפגר גם מצחיק גם נער משקפת וגם פרץ החוצה קול לא מוכר אבל מאוד אהוב (כמו של אורי, בלי חנפנות) 3) את קן, אני תמיד הכי אוהבת את אלה שהופכים להיות טובים באמצא, חוץ מזה יש לו עיניים מדהימות 4) ריקה, פריצת הדרך, סוף סוף בת אחת שהיא הכי טובה ללא ספק, חוץ מזה היא תיתן לקאזו אגרוף מתי שיתחשק לה 5) בטח, צמד הדבילים (יש שניים כאלה בכל מקום) קאזו וקנטה, קאזו כמובן הוציא את הקול של אורי לאור הרבה יותר אה...נחמד שלא נשכח את השזיף המיובש 6) טקויה, כי הוא נער המשקפת ה-ש-ו-ל-ט! (כן אפילו יותר מדיוויס) קוג'י, מה לעשות, הוא בישי, וקואיצ'י, ולא רק בגלל מיני, כבר אמרתי שאני אוהבת את אלה שהופכים להיות טובים באמצא מהדיג'ימונים אני אוהבת את גרודמון,(ונראה אתכם זוכרים) את גטומון (היא מורידה את כולם במכה!) את ריינמון, ואימפמון, (הם זוג מושלם) אה.... כן נו דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את נימון! וכמו שאמר המלך נ ני נימ נימון לשילטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הכל

גארודאמון, הדיג'יגדילה של בירדראמון

חצי-ציפור חצי-אדם, היא הופיעה בפעם הראשונה בפרק שהילדים נלחמו במיוטיסמון לראשונה. סורה לא רצתה לתת לביומון ללכת כי היא אהבה אותה, ואז היא הבינה שאמא שלה גם אוהבת אותה או משהו כזה, סמל האהבה הופעל וביומון דייג'יגדלה לבירדראמון, שדיג'יגדלה לגארודאמון. ההתקפה שלה, דרך-אגב, זה להב כנף-היא ייורה ציפור אדומה כזאת מהכנפיים. והשם "גארודא" הוא על שם ציפור מיתית (מהמיתלוגיה, יענו), אני חושב שהיא הייתה הודית, שהיא חצי-ציפור חצי-אדם. או שאולי בעצם היא הייתה אינדיאנית? אני אברר.

Seto¥Girl®

New member
P: כן, אני זוכרת את הפרק... ואת

גארדרומון... ואני מתה על ההתקפה שלה^^ למרות שנראה לי שקוראים להתקפה בשם אחר... והיא כנראה אינדיאנית כי יש לה נוצה אינדיאנית על הראש... P: וגם זה היה בגלל שמיוטיסמון ניסה לירות בסורה חץ וביומון ספגה את המכה, וסורה היתה מאוד מתוסכלת מזה שדמידוימון אמר לה שהסמל שלה זה האהבה, והיו כל מיני פלאשבקים, ואני זוכרת שהם קפצו על סלעים במים...

הא וואלה ^^'

איזה באקה אני, מתבלבלת בינה לזורבאמון או משהו כזה (זיכרון חלוד
) כן, פרק ממש יפה! ואז היא שולטת למה אמא שלה אמרה לה לא לשחק... סורה היא דמות די מגניבה ^^'

Goggle Girl

New member
אוקיי

דמויות: עונה ראשונה: בהתחלה זה היה מאט, אבל אחרי העונה השנייה זה הפך לטאי שהפך לחביב עלי ^^ וגם מימי חמודה XD וג'ו ^^ חייבים לזכור את ג'ו ^^ עונה שנייה: דייויס ויולי ^___^ עונה שלישית: נכון לעכשיו טאקאטו וג'נריה. עונה רביעית: קוג'י *-* וג'ונפי ^^ ג'ונפי חמוד. גם לטאקויה יש את הרגעים שלו... ולא ראיתי מספיק מקואיצ'י בשביל לחוות דיעה. אבל ג'ונפי ממי ^^ וקוג'י *-* דיג'ימונים: מהעונה הראשונה לא ממש אהבתי אף דיג'ימון :\ למרות שגטומון נחמדה. וחייבים לרחם על וויזרדמון ;; מהעונה השנייה זה וימון, וורמון, ארמדילומון, והוקמון. מהעונה השלישית בינתיים זה ריינמון ומהעונה הרביעית זה נימון ^_____^ פרימון מגניבה, ושוטסמון בכלל שולטת *.* אבל אני רוצה לראות את הצורה הקטנה של קוג'י! ;; אתם יודעים, כמו שטאקויה הפך לעז הזאת, אז לקוג'י גם יש כזה! אבל לא הראו את זה בסדרה! ;;;; מצורף בזאת פאנארט. אני אצרף תמונה טובה יותר ברגע שאני אמצא אותה... אבל שכחתי איפה היא ;; ולמה אני רואה את זה: למה לא?

Goggle Girl

New member
כן!!!!

כבר כמה רעיונות לפיקים יש לי איתו? X_X קוג'י: אז תכתבי אותם. קואיצ'י: ;.; אני לא רוצה קוג'י שלי הופך דיג'ימון. קוג'י: -- זה יהיה שונה משאר העונה, כי? קואיצ'י: אתה לא לדעת מה היא מתכננת ;.; קוג'י: ... תכתבי מהר יותר ^.^;;

OFIRB9

New member
מי היצור המדהים הזה?!

הוא שילוב בין אימפמון לסוניק

Goggle Girl

New member
קוראים לו סטראבימון

והוא לוולפמון כמו וימון לאקסוימון. סטראבימון ופלייממון (העז שטאקויה הפך אליה) הם כמו השלבים הטירונים שלהם. אגנימון ווולפמון הם האלופים, גארממון ווריטרמון (קנדו גארורומון וגריימון בוער X_X) הם האולטימייט ומגנה גארורומון וקאיזר גריימון הם המגה. רק לקוג'י וטאקויה עיצבו בכלל את השלבים הטירונים, ורק את של טאקויה ראו בסדרה.

I give!

מה התאוריה שלך?! אני לא בנאדם שלוחץ על אנשים בד"כ, אבל אני אוהבת תאוריות כאלה שקשורות לאנימות ^^ אז את מוכנה בבקשה לספר? בבקשה? פריטי פליז? (זה מתחיל להישמע מוזר ^^')

למעלה