לינה דובדבן
New member
זה לא |off|!!!
זה עוף בגריל
סתם, טוב, אז הגעתי למסקנה שמספיק אופים ושירשורי פאנגירלז, אני חושבת שיהיה נחמד אם כל אחד ירשום את הדמויות האהובות שלו מכל העונות, את הדיג'ימונים האהובים, ו"למה בשם אלוהים את/ה רואה את הסדרה הזו o.o?!" (צוטט מחברתי הטובה אשר שמה ישאר לעת עתה אנונימי) יאללה, אני מתחילה: דמויות אהובות: 1)טאי *-* הוא פשוט טיפוס חמוד כזה של מנהיג ^^ מאוד היפראקטיבי, עם תיאבון, *אהם* בריא... וגם אח מאוד טוב! 2) קארי הקטנה (עם המשרוקית) - היא הייתה כזאת חמודה ותמימה כזו, ההיפך הגמור מאחותי הקטנה... 3) יולי מהעונה ה2 כי היא כזו חמודה, וגם היפראקטיבית (יש לי הערצה של דמויות כאלה ^^') ויחסית פמינסטית ושתלטנית כזו... 5) אפשר לומר שאני אוהבת את קוג'י... מצד שני לא ממש ראיתי את העונה אז אי אפשר ממש להחשיב אותו ^^' דיג'ימונים אהובים: 1) גאטומון: היא הדיג'ימונית שיש לה סיפור חיים, אם לא הכי מעניין. היא הדיג'ימונית היחידה שיש לה חיים מעניינים, שגודלה ברוע כל החיים שלה, לבדה... ממש אוהבת אותה! (בכלל אני אוהבת חתולים) 2) רנמון (של ריקה) כי היא מגניבה כזו, בקטע של תומכת בריקה אפילו שהיא לש ממש מקבלת יחס שווה בהתחלה... 3) אימפמון, חוץ מגאטומון, גם לו יש סיפור מעניין, אבל אני אוהבת אותו בעיקר כי הוא פשוט- אימפמון 4) וורמון- אני לא בנאדם שממש אוהב זחלים (וכן, הוא זחל לא תולעת, צאו מזה) אבל החמוד הקטן הוא כמו רנמון רק שהוא ממש סבל עד שקן הצליח לצאת מהקייזריות... בכלל, אחלה דיג'ימון עם לב זהב ^^ 5) גוממון- סתם, חמוד, לא מפחד להגיד את מה שיש לו להגיד
ואמ... הייתי אומרת גם קאלומון אם לא הייתי רואה את באפי ואז מקשרת אותו לדון (אחותה של באפי) ואז מגלה שהיא חרא של בנאדם... (אני רואה יותר מדי סוגי תוכניות מכדי להיות בנאדם בריא ^^') אז עכשיו תורכם! ואם בא לכם תוסיפו תמונה ^^
זה עוף בגריל