ועוד הקפצה...

Apikachu L

New member
אאאאאםםםםםם

טוב... 'ני אוהבת את סורה-פמיניסטית כאזותי וממש נהדרתלמרות שמיתעלמים ממנה איכפת לה מכולם וכאלו... ג'ו-שליימאזל טיפוסי אבל מנסה לעזור ולא יוצא לו-מיסכני למרות שהוא קצת מממממ משונה קארי-(כל חברי פורום דיגימון-מה שוב קארי?) טוב היא מתוקה ונחמדה כאזתי ויש לה מין עצמה פנימית שקשה להסביר. טי קי של עונה 1 בלבד.- חמודי כזה, לא יודעת זו דמות שאני פשוט אהבתי. גאטומון- סיפור חיים אישי, התמודדות עם עצמך וכאלו וכנל לגבי העצמה,אני (גם)אוהבת חתולים וכמו קרוביה הלא דיגיטליים גאטומון היא עצמאית ויודעת לידאוג לעצמה ועוד... גאבומון-הוא היה כזה נאמן למאט שקשה לתאר..... טאי- מנהיג חכם(יחסית...) עונה 2 על קארי כבר פרטתי.. קודי-הוא התמודד עם הפחדים ל עצמו בדרכים מיוחדות טי קי-לא ממש אוהבת אבל הוא בסדר יולי-כמו ההסבר של לינה וורמון-הוא כל כך נאמן ואוהב את קן...טוב אתם יודעים... אם... גריימון מילחמתי שחור-הוא כל כך רגיש ומבולבל ויש לו מין עוצמה בלב שהוא לא מודע לה(אותו אהבתי מההתחלה...) עונה3- טאקטו-מנהיג חכם ורגיש רנאמון-איכפת לה מריקה למרות שלריקה לא עונה 4- ג'י פי-טוב זה ברור לא? זואי- היא סורה כזותי.... אופנימון-צריך להסביר.. מיוטיסמון-טוב הוא פשוט, לא יודעת איך להסביר...

moon flower

New member
ווואאאההה!!!

*קליקים באצבעות* אז ככה: העונה ה-1: מאט... כי הוא מאט... (אישית מעדיפה את השם יאמאטו) והוא בישי... ועוד הפעם כי הוא מאט! ואין כמהו (אני אוהבת איך שהוא דואג לטיקיי כזה חמוווד!) וגם כי יש לו את גאבו-צ'אן השולללט!!! אה... וכי יש לו את הקטע עם המפוחית ^^ טאיצ'י... כי הוא נער משקפת! ולא סתם אלא נער-משקפת ממש מנהיגי כזה... זרוק וחמוד ^^ אני אוהבת אותו! ווא! ויש לו גם כפפות כאלה... לא יודעת ^^ מתה על הכפפות שלו! ג'ו... כי חייבים לאהוב את ג'ו! אין סיבה מובהקת הוא פשוט ג'ואיסטר כזה ^^ אימהי ומוזר... וגם יש לו מועדון מעריצות חסוי באוגנדה! (אני? צהובונית?!) טיקיי כי הוא כזה ממי תמים! ^^ הוא כזה אכפתי ^^ פאזי (מאיפה הוצאת את זה?! X__X) קטן כזה... שיו... חמווד! איזי כי הוא כל היום על המחשב... הוא תמהוני קטן כזה ^^ הוא מזכיר לי את טיקיי (אולי טיקיי זה אחיו הבלתי-מוכרז?) סורה תהרגו אותי וזה X_X אני לא יודעת למה אני אוהבת אותה... היא דיי דומה לי... וגם הייתי אומרת שהיא דיי גוגלית, חוצמזה היא משתתפת בחוג כדורגל והיא גם דיי שרוטה כזאתי... מבחינת הנשיות שלה (הא?) הדיג'ימונים: אגומון, כי הוא כזה תיאבון-בריא ^^ והוא גם חמוד... ודינוזאורי... ויש לו את העיניים הכי ירוקות שפגשתי מימיי *-* גאבומון כי הוא פרוותי כזה... וכמו שכבר אמרו הוא נאמן מאד... והוא גם דיי תמים כזה... ויש לו גדילה שווה ביותר! וחוצמזה אני מתה על הציור שעל הבטן שלו
וגם גומאמון וטנטומון... לא יודעת למה... כי הם פשוט נתפסו לי בשכל... גאטומון גם בגלל סיפור החיים פאטאמון כי הוא מזכיר לי עוגייה וגם כי הוא חמוד ונאיבי! ^^ עונה 2: דיוויס, כי הוא כזה גוגל מקסים! ^^ חמוד כזה... ואוהב לאכול ראמן! קן כי הוא בישי (דאא) ולא יודעת... יש לו כזה אופי שגם הוא נתפס לי בשכל... מאט כי פה יש לו להקה *-* טאי וכל מי שמוזכר ברשימה של העונה ה-1 בגלל שהם נשארו כמעט אותו הדבר ^^ דיג'ימונים ווימון כי הוא חמוד וקופצני כזה ^^ לא יודעת... *SPARCKLY EYES* וורמון כי הוא *זחל* (-.-) נאמן ומתוק! והוא גם מזכיר לי את גאבו-צ'אן! ארמדילמון כי הוא נפש תאומה של וורמון וווימון! וגם כי הוא חמוד! עונה 3: הנרי כי הוא נורא שקול כזה... לא יודעת... וגם כי אני אוהבת את הווסט שלו ^^ קנטה וקאזו כי הם אחלה צמד של מוח-בוטן! (נדחוק את השזיף המיובש... יש לנו פה אגוזים!) ריו לא יודעת... אני מתה על הנחיריים שלו... וגם כי יש לו את ג'אסטימון (שגם אם הוא מזכיר באופן נוראי את הקרוסיידרמון הפקצה הוא חמוד) דיג'ימונים גילמון! *-* כי הוא מכור ללחם ולחמאת בוטנים! וגם כי הוא ממי! גילמון לשלטון! טריירמון בגלל הרגעון שלו ^^ וגם כי הוא פלאפי כזה... וגם סבלני (האם גברת מכנסיים יפים מזכירה לכם משהוא?) קאלומון כי הוא נאיבי וחמוד... וגם כי יש לו הצעות נורא נבונות! (כמו לשחק ב-2 בלילה...) ג'אסטימון לא יודעת... הוא כזה... הוא פשוט ג'אסטימון! וגם יש לו טירון חמוד כזה! לופמון כי היא חמודה וגם כי היא יכולה לסבול את סוזי... עונה 4: טאקויה! כי הוא הגוגל הכי גוגלי! וכי הוא חמווד! וגם כי הוא מוח-בוטן כזה ^^ קוג'י הסיבה ברורה! וגם כי יש לו בנדנה *.* ג'ייפי כי אי אפשר לא לאהוב את ג'ייפי... הוא פאני! וגם כי יש לו מרשמלו שעף מהשרוולים ^^ קואיצ'י גם, הסיבה ברורה! וגם כי יש לו סיפור חיים עצוב...! וזהו לבינתיים!

meytar

New member
ואני אוהבת את...

עונה ראשונה-שניה: בהתחלה אהבתי מאוד את מאט, זה היה בתקופה שמאוד רציתי להיות קולית מגניבה כזאת (זה היה בכיתה ג'). הייתה תקופה שכל הזמן קראתי לאיזי כוסון, (זה היה די בצחוק, אני לא קוראת לאנשים כוסונים זה מגעיל אותי), ועכשיו אני פשוט רודפת אחרי טאי. עונה שלישית: אף אחד מיוחד, אבל הנרי די חמוד. עונה רביעית:נראה לי שטאקויה, אבל לא צפיתי בה הרבה.

מיתר...../images/Emo6.gif

מיתר... איזי היה כזה כאילו... אה גמד מתפלסף ומתלהב איך יכולת לקרוא לו "כוסון" (בעעעעע) הוא כזה חיזר !!!

meytar

New member
גם אני לא...

בעצם זה היה די בצחוק (כמו שכתבתי מקודם) וחוצ מזה, איזי הוא חנון קטן כזה וזה חמוד^.^

אני אוהבת את... (מה ???)

עונה ראשונה:טאי
(המודל לחיקוי שלי...),מאט (כאילו דא!!!) וקצת את מימי... עונה שנייה: הייתה חרא מה אני אגיד... (חוץ מקן
) עונה שלישית: ריקה (המשקפת את דמותי באופן בלתי רגיל חוץ מהתכונה של ה"סנובית") והנרי שם היה די מתוק (רק צריך לשפר לו ת'תסרוקת...) עונה רביעית: את המשולש שלנו !!! (כמובן הלוא הם טאקויה קוג'י וקואיצ'י...
)

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

דמויות אהובות...זה יהיה ארוך...
עונה ראשונה: טאי(אין כמו |ראש משקפת| !) מאט(צריך לפרט?) גוממון(
)וגדילותיו אגומון(
)וגדילותיו גאטומון(בלי הגדילה) טנטומון("אני קטן אבל חכם")וגדילותיו גאבומון וגדילותיו מיוטיסמון(לא ונום,מיוטיסמון רגיל) מימי(בערך...) פטאמון(בערך...) וויזארדמון פאלמון וגדילותיה ביומון וגדילותיה דמיוימון דמי דווימון(בערך) האמת שאני דיי מתקשה לשנוא מהעונה הראשונה ואפשר להגיד שאני מוצאת כמעט בכול דמות שם משהו לאהוב(אבל גם הרבה פחות לאהוב...) עונה שנייה: דיוויס(
) קן(גם כקייזר אבל פחות) טאי ומאט(למרות שהם מהעונה הקודמת ובעונה השנייה הם התבגרו וקצת נהרסו...) וימון("אני וימון ואתה יכול לקרוא לי אה...וימון!"),ארמדילומון,הוקמון ובאופן קצת שונה גם את וורמון כמובן שמדובר גם על הגדילות השונות שלהם(אומנם לא את כולן אני אוהבת באותה מידה אבל נניח) מומימון וארוקנימון עונה שלישית: ריקה(הגירסה המצויירת שלי מבחינת אופי
) אימפמון(אהובי הנצחי בעל הקול הכי שטיחי בעולם שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון) טריירמון(ריגעון...) קאלומון ריינמון וגדילותיה גילמון הנרי חצי המוח השלם קאזו-קנטה אני מחבבת גם את סוזי ולופמון קצת אליס(זה עניין אישי כאן)ודוברמון מריאנג'מון סייברדראמון(אבל בפירוש לא את המאמן שלו!) בכלל אני אוהבת את העונה השלישית ואת רוב הדמויות(מלבד ריו והדי ריפר למרות שהוא לא ממש דמות בעלת אופי למשל...),אני מאמינה שגם את טאקאטו הייתי מחבבת אם לא הייתי מתעצבנת על הבכיינות שלו ועל זה שיש לו משקפת על הראש והוא לא מייצג... עונה רביעית: טאקויה(אחרי עונה בה המשקפת לא הונחה על הראש הנכון הגיע הבנאדם ששינה את המצב והחזיר את הכבוד האבוד!) קוג'י קואיצ'י ג'יי.פי(אם כי בהתחלה לא סבלתי אותו) רנאמון(לא כשהיא משתנה,רק בצורה הזאת,בצורה השנייה אני על סף הקאה) הגירסה הדיג'ימונית לקאזו-קנטה...בוקומון ונימון אני אוהבת את קאזמון ושוטומון אבל לא ממש את זואי מדובר כאן גם על הדיג'ימונים שהם משתנים אליהם ועל התחברויות וכו'... השוואה של דון מ'באפי' לקאלומון ממש מגניבה,גם אני רואה באפי וכשאני חושבת על זה באמת יש הרבה דימיון,אבל דון מעצבנת אותי אם כבר... בקשר לתמונות שעדי ועינת(לינה)שמו-אני מכירה את זה,אני בטוחה שיש לי גם תמונות אפילו ביחד עם התיש(טאקויה),אני אחפש ואמצא אצלי בין כול התמונות(והשמות שאני לא משנה ככה שאין לי מושג מה השמות ככה שזה יקח זמן,אבל אני אמצא בסוף)ואשים,יש לי אפילו תיאוריה בעניין ובכלל זה נושא מעולה לדיון(חכו ותיראו...) הינה מצאתי!!!

איזו תמונה יפה *-*

קאלומון רק דומה לדון בעונה עם גלורי, אח"כ היא סתם דמות חסרת ערך שנתקעת במקומות שלא צריכים אותה >< שניהם הם "מפתחות" ושניהם חמודים, רק קאלומון נשאר חמוד, ודון... לא
אבל זה כנראה ברור, אני סתם מקשקשת ^^' אבל אני לא מסכימה בהשוואה בין קאזו-קנטה לנימון-בוקומון... בוקומון חכם (או לפחות מתנהג כמו אחד עם הספר בכיס כל הזמן ^^) , ונימון הא פשוט הלא ממש חכם וחמוד שמסתובב איתו ^^ קאזו וקנטה ממש מצחיקים, אבל אין ביניהם מישהו חכם כ"כ...

Goggle Girl

New member
מגילה! אני דורשת מגילה!

ליסטה, ספרי לנו את התאוריה שלך! אני רוצה לשמוע אותה! יש לי אובססיה _קלה_ לסטראבימון (משהו כמו לך ואימפמון) אז לא אכפת לי לשמוע את התאוריה! ^.^.^.^ תאוריה! תאוריה!

יש הרבה

עונה ראשונה: את מי אפשר לשנוא שם?! טאי הוא הגוגל בוי הכי מגניב עד עכשיו. מאט גם מגניב, בגלל המפוחית והשיער. סורה גם בסדר, אבל אולי אותה פחות אהבתי כי אין לה שום דבר מיוחד באופי לדעתי. איזי המתוק! כל היום עם המחשב, אי אפשר לרצות יותר מזה! מימי גם בסדר, אהבתי את השיער שלה. ג'ו החנון אך מגניב, איך אפשר לשנוא אותו? טיקיי אפילו יותר חמוד מאיזי! קארי לוקחת את טיקיי ואיזי עם יד מאחורי הגב! אגומון נראה כמו גוזל של ציפור, בגלל הזנב. אהבתי את נשימת הפלפל שלו! לדעתי זאת ההתקפה עם השם הכי מגניב והכי יפה בכל הסדרה! גאבומון יפה, והוא מן זאב כזה. ולא לשכוח את גארורומון המגניב, שבלי גאבומון לא היה לנו אותו! ביומון היא...ורודה. כמה קיטשיים אפשר להיות? ציפור ורודה לילדה עם סמל האהבה, שהוא אדום. אבל אהבתי את המסובב הספירלי, וכמו נשימת פלפל-גם זאת אחת המתקפות עם השם הכי מגניב בכל הסדרה. טנטומון הוא חרק חשמלי! ובלעדיו לא היה קאבוטרימון! ההתקפה שלו מגניבה, והוא מדבר מגניב. פאלמון היא אחת מאלה שפחות אהבתי, לא יודע למה. אבל בכל זאת גם היא מגניבה. בעצם, עכשיו כשאני חושב על זה מה שלא אהבתי בה זה...טוגמון. גומאמון הבדרן, איך אפשר בלי?! פאטאמון מזכיר תפוח-אדמה מעופף, ויחד עם התמימות, החולשה שהופכת לעוצמה (אנג'מון), ההתקפה המגניבה והקול המתוק-הוא הדיג'ימון טירון הכי שווה בעונה הראשונה!!! גאטומון היא חתולה, ואני אוהב חתולים! והיא גם הייתה אפלה! יותר טוב! עונה שנייה: יולי די בסדר, חוץ מהשתלטנות והקול המעצבן. קן מגניב, במיוחד כי הוא היה רע! ויש לו עיניים ותסרוקת יפות. ארמדילומון מחליף את גומאמון. בערך. וורמון הוא מתוק-תוק-תוק ואי אפשר דיג'ימון בלעדיו! חבל שלא פירטו עוד קצת על הדיג'יגדילות שלו. פאטאמון נשאר אותו תפוח-אדמה מעופף וחמוד. גאטומון גם נשארה אותה חתולה אפלה ומגניבה. עונה שלישית: הנרי מגניב, בגלל שהוא ההפך הגמור מהגוגל בויז. ריקה עוד יותר מגניבה, לא יודע למה. טריירמון אדיר! גם הוא וגם הטריירמון של וויליס הם בדרנים כאלה, וזה מגניב! זה כאילו לכל הטריירמונים יש אותו אופי! ואני אוהב את ההתקפה שלו! רנאמון מגניבה, בגלל שהיא זאבה (שועלה) בודדה. גם ההתקפה שלה מגניבה בטירוף. אימפמון כמובן, עם ה"בדה-בום" שלו. אהבתי את זה שזו לא המתקפה האמיתית שלו-אני אוהב כאלה שסתם תוקפים ורק בסוף מתגלה הכוח האמיתי שלהם. והוא גם נראה מגניב, כמו עכבר כזה. ליאומון מלך החיות! ובצדק! הדיג'ימון הזה פשוט מעולה, וגם ההתקפה שלו! חבל שהוא מת...
עונה רביעית: קוג'י-The bandana says it all... ג'ונפיי-איך אפשר סדרה בלי דמות שמנמנן חמוד? איזומי-יופי של בגדים, מאיפה הכובע? מגוטהם סיטי(
)? קואיצ'י-הכי מזכיר לי את רייסט. בוקומון-החליפו את איזי וקודי בדיג'ימון. מגניב! נימון-שורה מתחת לזה נמצאת החתימה.

Digi Lista

New member
ועוד הקפצה...

הבטחתי להגיד שוב את התיאוריה לגביי התיש...עזבו שאחרי מה שהאוטובוס כתבה כול התיאוריה הלכה אבל בעצם זה הכיף בתיאוריות...לא מדובר בעובדות קבועות ואפשר להתפלסף עליהן...

Digi Lista

New member
ועכשיו לתיאוריה...

אני מגיבה להודעה הראשית מהסיבה שהאינטרנט שלי כול שנייה מתנתק וכתבתי את התיאוריה בוורד ככה שמה שנשאר זה רק להעתיק...אבל חשוב להדגיש שאני גרועה בהסברים מאז ומעולם והראש שלי מתפוצץ מכאבים(כן,זה עוד לא עבר,כבר שלושה שבועות שלא יצאתי מהבית ורק נחתי ואני שונאת לנוח אבל אין ברירה...)מה שבטח יוסיף פלסף מיותר שיגרום להסבר להיות לגמרי לא מובן אבל ננסה,מה שיהיה יהיה... ברגע שטאקויה חזר לעולם האמיתי(ליום בו הכול התחיל) זה בעצם נתן לו הזדמנות שנייה לבחון את עצמו,בהחלט מזכיר את טאי בעונה הראשונה אלא שטאי לא ראה את עצמו בעולם האמיתי רק את קארי שמשום מה ידעה על קורומון וזה ההבדל-טאקויה ראה את עצמו ומבחינה הגיונית משהו לא מסתדר(מצד שני זה דיג'ימון ככה שהמון דברים לא מסתדרים
),טאקויה חזר בצורת תיש(לא זוכרת איך קוראים לו וזה לא עקרוני כי ברור למי אני מתכוונת)וברגע שהוא נכנס שוב לעולם הדיגיטלי לפחות באופן רשמי הוא מיד נהיה שוב אגונימון. ב'בעל זבוב' הספר שאני הכי שונאת כמעט בעולם,יש מוטיב שחוזר על עצמו לאורך כול העלילה וקוראים לו "אדם-חיה חיה-אדם",המוטיב הזה(מוטיב זה מין דפוס שחוזר על עצמו)מופיע כול הזמן,והיום בפרק הזה קלטתי אותו-בעולם האמיתי טאקויה(או לפחות התיש המתוק)נראה חצי אדם(גובה של בנאדם ופרצוף אנושי) וחצי חיה(יש לנו תיש!) וכשהוא חזר לעולם הדיגיטלי הוא נהיה אגונימון שהוא חצי חיה(בגובה ובפנים) וחצי אדם(במבנה הגוף)... מה שאני בעצם מנסה להגיד שטאקויה לא באמת עזב את העולם הדיגיטלי ובעצם הנשמה של אגונימון הייתה כבר עמוק בתוכו(בתוך האופי שלו) ולכן בעצם נמצא התיש-אם נפשט את העניין נגלה שאכן בעולם האמיתי טאקויה נראה כתיש(החיה) וכאדם(טאקויה הרגיל,כן ירבו כול הטאקויות בעולם)-כלומר יכול בעצם להיות שאם טאקויה לא היה מחליט לחזור לעולם הדיגיטלי באופן רשמי התיש שהוא הפך אליו לא היה מתקיים בצורה מוחשית,לעומת זאת נשמת אגונימון כן קיימת וברגע שהיא וטאקויה התחברו בפעם הראשונה טאקויה כבר לא יוכל לחזור להיות רק טאקויה(את זה בדיוק הבנו בפרק האחרון),התיש בעצם מייצג את צורת החיה של אגונימון-ב'עולם האמיתי' אגונימון מעולם לא היה קיים אבל כשהוא שולב באופיו(המקסים,נו הייתי חייבת להעיר את זה...)של טאקויה הוא בעצם התקיים בעולם האמיתי כי טאקויה קיים בעולם האמיתי,אותי מעניין איך הגיבו ההורים והאחים של הדיג'יגורלים בעונה הרביעית-האם הם דאגו או שבעצם בכלל לא חלף זמן(כמו בעונה הראשונה...)והם בכלל לא הספיקו להתגעגע ועם זאת טאקויה לא יכול היה ממש לדבר עם עצמו(פיו,זה מתחיל להסתבך...),הוא ניסה לכוון את עצמו וככה ראה את קואיצ'י בפעם הראשונה מה שנתן לו בעצם פרספקטיבה חדשה,השאלה שלי האם הם מתקיימים ביחד?כלומר ברגע שנחצה הגבול בין העולמות שוב שני הטאקויות הפכו להיות בעולם הדיגיטלי פשוט אגונימון... אם גם האחרים היו מגיעים לעולם האמיתי לפני הזמן(או אולי בזמן תלוי איך מסתכלים על זה)גם הם היו נהפכים לחיות שמזכירות את הדיג'ימונים שאליהם הם משתנים כלומר טומי היה הופך למין דובי,ג'יי.פי למין חרק (הצורה של גוף אנושי הייתה נשמרת אבל השאר היו המאפיינים של החיות האלה),זואי אני מאמינה הייתה הופכת למין פרפר וקואיצ'י(טוב,איתו זאת בכלל בעיה כי הוא זה משהו אחר)לאריה או חית פרא ממשפחת החתולים הגדולים,שימו לב שלתיש יש שתי קרניים קטנות במצח וגם לאגונימון לצורך השוואה יש באותו מקום את אותן הקרניים רק שאצלו הן גדולות ומתאימות להיותו דיג'ימון,אחרת איך מסבירים את זה שטאקויה לא הפך דווקא לשור?גם התמונות ששמנו של הדבר שקוג'י הופך אליו(אבל לא רואים בסדרה)מזכיר לי לפחות זאבון קטן(מעורב בארנב...)וכידוע צורת ההשתנות של קוג'י גם מנשמת האדם וגם מנשמת החיה(וגם מהיותו זאב בודד כמו שכבר סיכמנו מאז העונה הראשונה 'הזאבים הבודדים' וסמלי החברות למיניהם לפי הגדרות ההשתנות מקבלים דיג'ימונים בצורת חיות ממשפחת הזאבים והכלבים,אפילו כשדיוויס מגדיל את וימון מביצת החברות ויוצא ריידראמון מדובר במשהו שמזכיר במבנה גופו הבסיסי זאב/כלב...),הבנתם את הנקודה?לא סתם טאקויה הפך למשהו דמוי תיש כי אגונימון הוא בעצם תיש דיג'ימוני(אני אצרף תמונה של שניהם לצורת ההשוואה),כלומר לקחו את החיה והלבישו עליה מאפיינים של דיג'ימון(ככה בעצם יצרו את רוב הדיג'ימונים לאורך העונות...) התיאוריה של "אדם-חיה-חיה-אדם" מוסברת ב'בעל זבוב' כבר על ההתחלה-המקהלה מוזכרת בהתחלה כקבוצה של עורבים,ראלף מצויין כשמשהו שנראה עדין אך יש בו אלמנטים נחשיים,ג'ק מוזכר כחית פרא וכו'...הרעיון שם הוא שארבעת המנהיגים(ראלף,סיימון,ג'ק וחזרזיר-לא בהכרח בסדר הזה)מייצגים חיות שונות ואלמנטים שונים של מנהיגות(היגיון,רוח לחימה,רוחניות ועוד משהו ששכחתי),במשך הזמן בשהייתם באי הופכים החבר'ה להיות חיות-הם מורידים את הבגדים ומתחברים לאנרגיות של הטבע עד שכבר קשה להבחין מי בעצם בן אדם ומי חיה(אלה החלקים שגרמו לי לסיוטים-רציחות,רדיפות וניפוצי גולגולות,קשה לעכל כמה בני אדם יכולים להיות אכזריים-אפילו יותר מחיות פרא),אני מנסה לקצר ולכן זה לא ניתוח מדוייק(קראתי את זה לפני שנתיים ככה שאני גם לא הכי זוכרת ואני דיי שמחה,לקח לי זמן להתגבר על העניין)אבל לדעתי אותו הדבר קרה בקטע של התיש-יש שתי נשמות חיה ואדם שהדיג'יגורלים יכולים להשתנות אליהן,נשמות החיה חזקות יותר מנשמות האדם,לפחות ככה נתנו לנו להבין בסדרה,אגונימון מזכיר בצורתו אדם-אדם מבוגר(לפי הגובה),יש לו שתי ידיים ושתי רגליים וגם הפרצוף דיי אנושי ואכן זו נשמת האדם של טאקויה,כאמור בעולם האמיתי נשמה זאת לא קיימת אבל הבסיס שלה נשאר ואז טאקויה בעצם נראה כמו ילד במבנה הגוף אולם בשאר החלקים הוא מזכיר תיש-שזה הבסיס של אגונימון... טוב,עזבו התייאשתי מלנסות להסביר כי ברור לי שהפעם לא הצלחתי בכלל להבהיר את הנקודה,אני יודעת מה אני רואה אבל אני לא מצליחה להסביר את זה לאחרים לפחות כרגע... בכול מקרה זה היה מעניין(ומזבל את המוח בטירוף...אתם רגילים אליי כבר
...)ומי שאיכשהו הבין משהו או שיש לו תיאוריות אחרות בנושא(רק תיאוריות,עדי כבר הסבירה את הדברים עובדתית...)מוזמן כמובן לכתוב אותן-זה דווקא אחלה דיון,לא?

meytar

New member
שמת לב, ש45% מההודעה שלך היא

בתוך סוגריים?D-: בכל מקרה, לא קראתי עד הסוף כי כמעט ולא ראיתי את העונה הרביעית, וזה סתם בלבל אותי. אבל הטאקויה-תיש שדיברת עליו זה היצור האדום-אנושי הזה? ניתקלתי בו כמה פעמים כשראיתי ככה קצת את הסידרה, ואחי אמר לי שזה טאקויה, הוא נראה דומה לטאקויה, ולהמ החלטתם שזה תיש?

../images/Emo45.gif כל הכבוד ליסטה!

הבנתי בערך ^^' האו לנו בבי"ס את הסרט "בעל זבוב", בכלל לא חשבתי על חיות כשאתה רואה ילדים בני 8-11 מתחילים להלחם ואז לרצוח אחד את השני @_@ ואז המורה אמרה לנו שכל המטרה של הסרט זה להזוויע... אז זה מבוסס על ספר? נחמד
נשמע כמו משהו בסגנן "חוות החיות" ונחזור לתאורייה: ^^' אז כל הרעיון שברגע שטאקויה והאחרים השתלבו עם הנשמות אז שניהם מחברים אחד את השני לעולמות אליהם הם שייכים בדרך זו או אחרת?
זה לפחות מה שהצלחתי להבין ^^' וכאילו הקטע של החיות משפיע כי בעצם הרבה תיאורים נלקחים מעולם החי, כל מיני משלים... אז זה דווקא מובן ^^ וכאילו כמה שהחיה יותר חזקה או הנשמה ככה זה משפיע או משהו כזה? זה מתחיל לבלבל @_@ טוב, אז השקעת מחשבה ממש יפה ליסטה!!! ^^

meytar

New member
ראיתי גם את הסרט איזה נורא הוא.

ביחוד הקטע שהם הורגים את פיגי8-( האמת היא שאת הדקות האחרונות לא ראיתי, כי זה היה עם אח שלי, ולא רצינו שיהיו לו סיוטים (הוא היה אז די קטן).

Goggle Girl

New member
X_X חתיכת מגילה

טוב, ניראה לי הבנתי... אני מעדיפה את ההסבר הרישמי
המשיכי עם המגילות, ליסטה
אבל אגונימון הוא לא תיש. הוא, איך אני אגיד את זה... לטאה אנושית X_X כי גם וריטרמון (גריימון בוער P: ) וגם קייזרגריימון הם דרקונים, ואפילו המתקפות שלו מסובבות על סלמנדר- לטאה. אז... אני לא הבנתי מאיפה הם הקריצו תיש. אולי אגונימון הוא תחנת מעבר ^^;;;

niena

New member
...

סלמנדרה לטאה אגדית שחייה באש... סתם שתדעי....

למעלה