ונטוורת' מילר בדרך

hadarydar

New member
../images/Emo27.gifיצירת קשר עם תפוז../images/Emo37.gif../images/Emo182.gif

זה מה שרשמתי להם- ----------------------------------------------------------- א.ג.נ, אני חברה בפורום "נימלטים" וכאשר פורסם בynet אודות הגעה של השחקן הראשי בסדרה וונטוורת' מילר בתאריך 17.12 לישראל, עלה הרעיון לארגן מפגש פורום נימלטים של תפוז אנשים עם השחקן הנ"ל. אם תוכלו לעזור לנו להשיג אותו, כמו שהשגתם שחקנים רבים וטובים אחרים למפגש של תפוז, נודה לכם מאוד לבנתיים אנו מנסים לעבוד עצמאית, אך ללא עזרה לא נוכל להגיע למטרה שלנו. בכל אופן- כן הצלחנו להשיג את הטלפון של הסוכנות של השחקן באמריקה. Phone: (310) 272-7000 בבקשה, אם תוכלו לעזור- זו תיהיה התגשמות חלום של רבים מחברי הפורום. -------------------------------------------------------------------- וזה מה שהם ענו- שלום, אנו בודקים את הנושא בימים אלו. במידה ונצליח נעדכן את גולשי הפורום. בברכה, צוות הנהלת הפורומים ------------------------------------------------------------------ יכול להיות שזה רק נפנוף מצדם, אבל לפחות הם יודעים על זה. אני בעד להמשיך ולשלוח להם. כמו כן הנה הטלפון של תפוז-03-6109610 תרשמו אם יש התקדמות או אם דיברתם עם ייס/גיאפינס/תפוז/הסוכנות שלו/האימייל שלו.. יאללה, לא לוותר
. פורום נימלטים אימפריה. דר. [מקווה שאני לא עושה יותר מדי רעש.]

את בהחלט עושה הרבה רעש..

אבל זה לא מספיק!! חחח את מעולה.. תמשיכי ככה...ברצינות.. נקווה שהם (תפוז) מתייחסים לנושא ברצינות ובאמת עוזרים לנו..

TINKERBAL17

New member
מי מתקשרת לגיא פינס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

hadarydar

New member
אני לא מצליחה להשיג את חדר העורכים, אבל../images/Emo182.gif

השגתי דרך האתר של 144 את הטלפון הפרטי בבית
[אלא אם יש עוד מישהו בת"א שקוראים לו גיא פינס] אבל לא נראה לי שזה לעניין

TINKERBAL17

New member
יצרתי קשר עם יס ו...

הם הפנו אותי למספר אחר ובינתיים הוא כל הזמן אצלי תפוס אז אם בא לכם לעזור לי וגם לנסות להתקשר אני אודה לכם אז הינה המספר: 09-7616660

girli girl2

New member
קודם כל תודה רבה על המאמץ שאת משקיעה../images/Emo70.gif

אני מציעה גם להתקשר וליצור קשר עם YES,בגלל מהם נוכל לקבל תשובה הכי ברורה והם יכולים הכי להשפיע יותר מכל שאר הגורמים. ואם כל אחד ימשיך את מה שעשית בנוגע ליצירת קשר עם תפוז,אני חושבת שככל שנשדר יותר ביקוש,ככה הם יתאמצו לעזור יותר...
-
וונטוורת' מילר אנחנו נראה אותך!!!
-

rotkiss

New member
יש לי רעיון !!! אפשר להתקשר

גם לראש אחד וגם למעריב לנוער!!!

girli girl2

New member
רעיון מצויין! אני אוכל ליצור קשר עם ראש1 ואם

ואם יש מישהו שהוא מנוי למעריב לנוער, אז הוא יוכל ליצור קשר איתם... ודרך אגב, המעריצים של טוקיו הוטל עשו את אותו הדבר עם ראש1 ואכן הצליחו לארגן מפגש מעריצים גדול, על ידי חשיפת העצומה שלהם בעיתון.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאבא שלי עובד במעריב אז אנ יישאל אותו

כול מיני דברים בנוגע לוונטוורת'=]

rotkiss

New member
שלחתי אימיל לראש אחד !

נחכה ונראה מה הם יגידו וגם איפה אפשר ליצור קשר אם גיא פינס הם בדוק יודעים...

girli girl2

New member
איך אתם חושבים שטוקיו הוטל באו? מלא ביקוששששש

מלא מעריצים שהפכו עולמות בשביל להשיג את ראש 1, שהתאחדו שהפגינו על גג עזריאלי בשבילם!!!!!! גם אנחנו יכולים!! סיקרו את ההפגנה בעיתון של ראש1, מלא צלמים באו, וראש 1 הודיע שאם המעריצים כל כך רוצים ונחושים לראות אותם,אז הם יעשו את המאמץ להביא אותם לארץ ולהופיע! אז קדימה להתחיל לפעול, תשיגו מספרים! גם אנחנו יכולים לעשות את זה...

rotkiss

New member
אוקי חח הנה האימיל ששלחתי

שלום, אני מנויה לעיתון זה כבר כמה שנים והעיתון נהדר ! אף פעם לא שלחתי אימיל או מכתב תגובה וזאתי הפעם הראשונה שלי אני שולחת מכתב זה בנושא הגעתו של וונטורת' מילר ("נמלטים") לישראל. התפרסמה כתבה בYNET על הגעתו ואני שולחת מכתב זה מטעם המעריצים שלו בפורום תפוז ובאתר הישראלי של נמלטים אנו מבקשים אם תוכלו לעזור לנו לארגן מפגש מעריצים מסודר. לבנתיים אנו מנסים לעבוד עצמאית, אך ללא עזרה לא נוכל להגיע למטרה שלנו. או אם לפחות תוכלו להשיג לנו פרטים ותוכלו לעזור לנו כי זה נורא חשוב לננו זהו קישור לכתבה על הגעתו לארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477514,00.html וכל מה שרשום בכתבה אלו הפרטים הדלים שיש לנו ! בבקשה תעזרו לנוו..... לתשובה תוכלו לחזור אלי באימיל [email protected] תודה מראש! פורום מעריצים של נמלטים. לא ידעתי מה לכתובב או איך לנסח מקווה שזה יצא בסדרר ושהם יחזרו אלינו !

hadarydar

New member
מעולה! ח"ח. מה מייל שלהם? שגם אני אשלח../images/Emo182.gif

וואי כל הכבוד אנשים
אני מרגישה כמו אמא גאה.

rotkiss

New member
אממ האימלים של ראש 1

שלחתי את זה לסגנית עורך זה מה שמצאתי רק [email protected] אם למישהו יש עוד אימיל שלהם תפרסמו !!

yuliapiskon

New member
רותתקיסססס זאת יוליההה.. כנסיי וכנסו כוללםם

תקשייבבוווו בכל מצב נסע לשדה תעופפ אחנו נראה אותוו.. ונברר איפה הוא יההי באיזה אולפניםם של יאס ונלךך כולם ביחד :)

rotkiss

New member
אבל יוליה

הוא יצא מיציאה מיוחדת לא מיציאה שכולם יוצאיםםם זה בדווק דוד שלי עובד בשדה והתקשרתי ושאלתי אותו איך זה עובד הוא אמר שיש יציאה מיוחדת שממנה ישר הם עולים למיבוס או כל אוטו אחר ואין שום גישה ליציאה הזאת מבחוץ!!

yuliapiskon

New member
רותם כנסייי

אז למה אנחנו בכלל אז נוסעות לשם ,.?חח איזה מצחיק זהההההה למה למה למה?. אם אי אפשר לראותאותו בכלל

למעלה