../images/Emo27.gifיצירת קשר עם תפוז../images/Emo37.gif../images/Emo182.gif
זה מה שרשמתי להם- ----------------------------------------------------------- א.ג.נ, אני חברה בפורום "נימלטים" וכאשר פורסם בynet אודות הגעה של השחקן הראשי בסדרה וונטוורת' מילר בתאריך 17.12 לישראל, עלה הרעיון לארגן מפגש פורום נימלטים של תפוז אנשים עם השחקן הנ"ל. אם תוכלו לעזור לנו להשיג אותו, כמו שהשגתם שחקנים רבים וטובים אחרים למפגש של תפוז, נודה לכם מאוד לבנתיים אנו מנסים לעבוד עצמאית, אך ללא עזרה לא נוכל להגיע למטרה שלנו. בכל אופן- כן הצלחנו להשיג את הטלפון של הסוכנות של השחקן באמריקה. Phone: (310) 272-7000 בבקשה, אם תוכלו לעזור- זו תיהיה התגשמות חלום של רבים מחברי הפורום. -------------------------------------------------------------------- וזה מה שהם ענו- שלום, אנו בודקים את הנושא בימים אלו. במידה ונצליח נעדכן את גולשי הפורום. בברכה, צוות הנהלת הפורומים ------------------------------------------------------------------ יכול להיות שזה רק נפנוף מצדם, אבל לפחות הם יודעים על זה. אני בעד להמשיך ולשלוח להם. כמו כן הנה הטלפון של תפוז-03-6109610 תרשמו אם יש התקדמות או אם דיברתם עם ייס/גיאפינס/תפוז/הסוכנות שלו/האימייל שלו.. יאללה, לא לוותר
. פורום נימלטים אימפריה. דר. [מקווה שאני לא עושה יותר מדי רעש.]