ונטוורת' מילר בדרך

איזה כיף!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא האמנתי שדבר כזה יקרה!! חבל שאין לי יס.. יסקרו את הביקור שלו כאן ביס? נראה לכם שבכל זאת גיא פינס יסקר את זה? איך בא לי להיתקל בו בטעות...חחח

חחחחחחחחחחח איזה הגזמה!!!

הוא עדיין לא ג'רי סיינפלד

hadarydar

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo182.gif

אבל בנתב"ג יש יציאה מיוחדת לאחמ"ים. צריך מישהו עם קשרים- להתקשר לסוכנות שלו לשאול מה המסלול, לשאול את הכתבים של גיא פינס מתי הוא הולך להתראיין אצלהם ואיפה זה יצא.. צריך ממש לעשות תיחקור כדי באמת למצוא אותו, לכפות אותו באזיקים, ולהשאיר אותו פה. יש למישהו פה דרך איך ליצור קשר עם גיא פינס? [אני אומרת נאחד כוחות, נארוב לו, ונשיג ממנו תמונות- למען הפורום.] who's with me?

TINKERBAL17

New member
גמאני גמאני גמאני רוצה!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

אבל זו קצת תהיה הטרדה או הצקה לא??

hadarydar

New member
כמובן שכן../images/Emo182.gif

אבל אני חושבת שוונט יקבל את זה בהבנה. ואם לא- זבש"ו. נכתוב לו או משהו "we promise to try NOT to rape you".

TINKERBAL17

New member
אמא שלי אפילו אתמול אמרה לי ש....../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

היא מסכימה להסיע אותי לנתב"ג כדי לראות אותו חחחח...
אבל זה יהיה אידיוטי כי כמו שhadarydar אמרה:"בנתב"ג יש יציאה מיוחדת לאחמ"ים" אז אין שום סיכוי שיתנו לנו להיכנס שום סיכוי רק למי שעומד לחכות למישו שיצא מיציאת האחמ"ים גם אז הוא יראה אותו ואולי יוכל להשיג משו חתיכה ממנו חחחחחח אבל ככה ברגיל בלי קשרים אין סיכוי שנצליח להצטלם איתו או משו קרוב לזה...

hadarydar

New member
ולכן אנחנו חייבים מישהו עם קשרים.../images/Emo182.gif

כעיקרון השגתי את המספר של הסוכנות שלו מהאינטרנט. אפשר לשאול אותם לגביי הנסיעה שלו. אבל זה יצטרך לחכות ליום שני- כזכור, האמריקאים לא עובדים בימי שבת וראשון.

girli girl2

New member
לא....לא יעזור לנו....הוא יהיה כל כך מאובטח ו

"מסודר" אבל מזה חבל שלא מארגנים איזו פגישה כזאת למעריצים

assafTV

New member
אין טעם לארוב לו בשדה התעופה

או ליצור קשר עם הסוכנות (להיפך, אם תיצרו עמם קשר הם יכנסו לפאניקה ויבטלו את כל העסק!), הוא לא ייצא מהמקום הרגיל. אם וכאשר וונטוורת מילר יגיע לביקור בארץ, בטח יהיה מפגש מסודר עם מעריצים. אבל למען השם, אם אתם כל כך אוהבים אותו, הדבר האחרון שאתם צריכים לעשות זה לארוב ולהתנפל עליו. זה לא מוציא שם טוב לא לכם ולא לארץ.

AshkenaziAmiti

New member
הם בכל מקרה לא יכנסו לפאניקה ויבטלו הכל

הם יודעים שבכל מקום יש מעריצים מטורפים שלו שיקפצו עליו,לא צריך שםה יתקשרו לסוכנות כדי שהסוכנות תדע את זה. מה שבאמת נכון לעשות זה לעשות מפגש מעריצים מאורגן איתו,אולי זה יילך....אבל לא נראה שכדאי לפנות לסוכנות אולי דרך יס שמביאה את התוכנית לארץ...
עם זה

למעלה