ונטוורת' מילר בדרך

אני כ"כ באה! ../images/Emo99.gif

לצערי באמת בטוח שהוא לא יצא ביציאה הרגילה, מעניין איך אפשר לתפוס אותו במצב שזה לא יהיה הטרדה... יעשו לדעתכם מפגש מעריצים? וגם לא נראה לי (לצערי) שגיא פינס יסקר את הביקור שלו, אלא רק ביס...

danieltr

New member
נושא כל כך חפור!..

ואיזה נחמד :) אני לא מהמטורפות שיחכו לו ליד המלון אבל נחמד שאנשים באים לארץ הקודש :)

girli girl2

New member
יואו אני לא מאמינה!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה שאני לא אוכל לראות אותו

גמני! ../images/Emo99.gif

ויותר נכון אני לא מאמינה שיש לי סיכוי גדול יותר לראות אותו, וזה לא יקרה! =( כי אני לא באמת הולכת לחכות לו בשדה תעופה או משהו.. אהה וחוץ מזה כתוב שהוא רק צפוי לבוא, וזה לא בטוח...

TINKERBAL17

New member
את ןGIRLI GIRL 2 חושבות בדיוק כמוני..חחחח

זה באמת באסה שסופסוף הוא בארץ ואין את האפשרות לראות אותו כי זה ממש תיהיה הטרדה אם נערוב לו וכאלה :(:(:(

TINKERBAL17

New member
מישו יודע אולי מתי הוא נוחת???וגם..

איפה כתוב איפה הוא עומד לבקר??

TINKERBAL17

New member
אהה טוב תודה בכל מקרה אבל אם את רואה כתבה

את יכולה לפרסם אותה פה בפורום??

michelle2113

New member
תעשי לעצמך טובה ואל תהיי סטוקרית.

זה סתם מביך ויהרוס את התדמית הדפוקה שגם ככה יש לישראלים. אם יהיה מפגש מעריצים זה יהיה לעניין, אבל לא סתם ככה לארוב לו ולהפחיד אותו.

hellogoodbye

New member
חח

אני רק מקווה שאתן לא הולכות להטריד אותו בשאלות: are you gay? אנחנו רוצות שהוא יחזור לבקר

Lady in red2

New member
עם כל הפדיחות שעשו מראיינים בארץ עם סיינפלד

אני לא אתפלא אם ימשיכו להביך אותנו גם בביקור של וונט.

TINKERBAL17

New member
וואיי את ממש צודקת זה עצוב כמה שאת צודקת XD

ואם יש פגישת מעריצים תוכלו לפרסם פה בפורום מתי זה וכאלה??בטח זה יהיה בתל אביב או משו...

MineraL

New member
לא יהיה

לפחות לא אחד שמאורגן ע"י הנהלת הפורום ותפוז, כרגע.

ואי אפשר לעשות שכן יהיה?

הרי למה לא בעצם? הוא לא בא לפה כל יום.. וגם הוא לא ממש מוכר בארץ (לפחות לא כמו שחקנים אחרים שכן באים), אז לא בדיוק יתנפלו עליו יותר מדי לדעתי, אז למה בעצם לא לארגן מפגש מעריצים? בכל זאת הוא בא ליחצנות, ולא לשם ביקור בלבד בארץ הקדושה.. לא נראה לי שזה באמת מעניין אותו...

למעלה