ומה דעתכם על זה?

ילדה מטומטמת.

קראתי עוד חלקיק קטן מהכתבה שהיא אומרת שהיא הייתה מוחקת בכיף את המדינה. תיכף אני אמשיך לקרוא. נמלטים מסתבר יותר מעניין. אני פשוט בהלם כמה אומץ יש לטמבלית הזאת.

זה לא חדש שהיא נעל

ואני אישית חושבת שזה שהיא מייצגת את ישראל בחו"ל מבזה את המדינה, וההתבטאויות האלו רק ממחישות את זה. אחרים שהשתמטו ישבו בכלא, כמו שצריך להיות. בר רפאלי התגאתה בתקשורת על ההשתמטות שלה (עלק "מאוד רציתי לשרת בצה"ל", מי שרוצה לשרת מתגייס ולא מתחתן פיקטיבי) ולא עשו לה כלום. גם לצה"ל יש אחריות בעניין, אבל היא מוכיחה שהיא לא בחורה מבריקה במיוחד ע"י כך שמנפנפת בזה, במיוחד שהיא סותרת את עצמה כל פעם - במקור היא טענה שהיו לה בעיות רפואיות שצה"ל התעלם מהם ובגלל זה היא השתמטה, עכשיו היא טוענת שזה כי "למפורסמים יש צרכים אחרים"?! ושמישהו יספר לה שהיו כבר מפורסמים שהתגייסו, כולל מלכות יופי וכולל דוגמניות וכולל שחקניות מצליחות, אז שלא תקשקש.

אמנם לא קראתי את הכתבה,

אבל גם לא הייתי צריכה לקרוא אותה ולהתעמק יותר מדי בשביל לדעת כמה שהבחורה הזאת טיפשה כי זה משהו שהיה כבר ידוע מזמן- עכשיו עם הכתבה הזאת היא פשוט הוכיחה את זה סופית. אני לא מסמפטת אותה ובכלל אף סלב שהשתמט מהצבא לצורך הקריירה, אבל אותה במיוחד כי היא ניצלה את כל הסיפור הזה כדי לעשות לעצמה מסע שלם של יחסי ציבור על חשבון ההשתמטות הזאת וזה פשוט גועל נפש. אז יופי אולי יש לה (למרות שאני אישית לא ממש מתלהבת ממנה ולא מבינה מה תופסים ממנה כי היא ממש לא כזאת מדהימה, יש הרבה יותר יפות ממנה והיא משעממת ולא הכי פוטוגנית וחצי מהתמונות שלה מרוטשות בפוטושופ והיא בכלל ממחזרת את עצמה מתמונה לתמונה ונראת אותו הדבר) אבל שכל אין לה יותר מדי הרבה. עם גישה כזאת מסריחה עדיף שבאמת תעוף מפה לאלתר ותלך לחיות עם הליאו שלה בחו"ל, גם ככה חצי מהאנשים פה לא סובלים אותה ומחרימים את כל החברות שהיא מדגמנת להם (כולל אותי באופן אישי). ואם אין לה משהו חכם להגיד (שזה קורה לה יותר מדי הרבה) עדיף שתסתום את הפה, גם ככה כבר נמאס ממנה והיא יצאה מכל החורים

רועי21רג

New member
חבר'ה אתם כולכם אחרי צבא , מה אכפת לכם כבר

בנוגע לנושא , מעניין מאוד , לי אין צרכים משלי? כנראה שאם לא הייתי מתגייס , הייתי מסיים תואר ראשון השנה ומתחיל לעבוד. בקיצור איך שחבר טוב שלי אומר , "שתלך כוסאומו" את מי זה מעניין ? לא צריך להתרגש מהמטומטמת הזאת.

טוש23

New member
אני לא מתה עליה אבל לא צריך להגזים...

יותר מאלף תגובות לכתבה הזאת ,רק כי היא אמרה משהו על הצבא. יאאלה זכותה לחשוב מה שהיא רוצה,לכל אדם יש דיעה. הטעות שלה היא שיש דברים שעדיף לשמור בבטן ,קצת צנזורה עצמית לא היתה מזיקה

אמרה משהו על הצבא?

מדובר ב-3 או 4 דפים של ראיון בו היא לכלכה על המדינה שגדלה וצמחה בה, לא רק על הצבא (אם כי ללכלך על צה"ל בצורה כזאת גובל בבגידה). יש המון דברים שכדאי שהגברת תשמור בבטן, או לפחות שתתייעץ עם הסוכן שלה לפני שהיא משפילה את עצמה ככה, הרי מהמדינה לא אכפת לה (אולי ליאו הדביק אותה באנטישמיות שלו?) אז הנה, יש לה אינטרס פרטי למה לסתום את הפה - אפילו בפורום שלה אנשים שעד לפני כמה ימים העריצו אותה כותבים שהיא יצאה גם טיפשה וגם אגואיסטית ורעה.

והנה עוד פנינים של בר

פה. היא מביישת את מדינת ישראל, אין לי מילים אחרות, מה שהיא עושה לא רק מעורר גועל (אחרי מה שעברנו במדינה בשנתיים האחרונות ובכלל, היא מדברת על כך ש"טוב למות בעד ארצנו" זה משפט מיותר?!), זה כבר גובל בבגידה, אין מספיק שונאי ישראל שצריך שישראלית יהודיה תפיץ רעל שכזה? אבל מה שכן, שעשע אותי המשפט "אני לא אביא יותר אף מפורסם לארץ". בר, אל תעשי לנו את זה, הרי את זו שאחראית על כל המפורסמים בעולם ואם לא "תביאי" אותם מדינת ישראל לא תוכל להתקיים. מעניין גם שהיא רואה את ליאו כ"מפורסם שהביאה לארץ".

Paranoid Eyes

New member
אני לא מבינה

זו לא אותה בר שלקחו אותה לא מזמן לקמפיין שיווק והסברה למען ישראל? או משהו בסגנון? גאד...!

heaven is here

New member
האמת שלא היה לי כח לקרוא

כשתעזוב,שתחליף דרכון,שתתחתן שוב,שיכאב לה כל פעם שהיא תבוא לארץ לבקר באמת שהיא לא באמת מעניינת. לא התגייסה,משתמטת,קריירה,דוגמנות,לוס אנג'לס... פקא פקא. כולה ציצים ועיניים יפות. עוד כמה שנים הם גם יפלו ואז היא לא תמצא עבודה. חה.

שתחליף דרכון?

זה עוד משהו שהיא כנראה לא לקחה בחשבון, לא כזה קל לקבל אזרחות זרה גם אם את דוגמנית על (וביננו, היא נחשבת לדוגמנית ישראלית מצליחה אבל בחו"ל היא לא כזאת נחשבת), אז בינתיים, בהנחה שאין לה כבר עכשיו אזרחות זרה שירשה מהוריה, היא תקועה עם האזרחות הישראלית שלה שהיא יכולה לוותר עליה, אבל לקבל אזרחות אחרת זה לא כזה פשוט, אולי אם היא תתחתן זה יעזור לה אבל בינתיים השמועות הן שהיחסים בינה ובין ליאו לא כאלו טובים. בעצם, היא יכולה להתחתן פיקטיבי, יש לה כבר ניסיון בזה.

omni4

New member
אז אמרה

אז כל דבר שמישהו אומר צריך להתייחס, וואלה, מעכבר עשיתם הר. לא שאני אומר שהיא צודקת, נהפוכו, היא מגזימה, אבל לא צריך להתייחס לכל דבר שהיא אומרת. אמן שיחוקקו חוק שדיבורים כאלו יגררו ביטול האזרחות של אותו אדם שאמר את הדברים, אז נראה מישהו מאז לדבר כך.

למעלה