ומה דעתכם על זה?

אביב גפן לא השתמט

הוא קיבל פטור רפואי וההתכתבויות שלו עם צה"ל פורסמו בתקשורת, כולל הפטור שלו, והוא עשה את זה במטרה שאנשים יעזבו אותו בשקט. יש הבדל בין אדם שקיבל פטור רפואי לבין מי שהתחתנה בנישואים פיקטיביים. דיבורים אחרים יש על מאיה בוסקילה שהצהירה שהיא דתיה (וכולנו רואים איזו דתיה היא) ועוד כמה שאני לא זוכרת. כשיב"ז הגיעה לגיל גיוס היא דחתה את הגיוס עד למאי, שזה המועד האחרון של בנות מחזור מסויים להתגייס, והיו שמועות על כך שהיא מתכננת להשתמט. היא עצמה סיפרה שחברים ניסו לשכנע אותה להתחתן עם בן זוגה דאז, גיל ססובר (שבאמת היה בן זוגה מספר שנים, לא כמו בר שהנישואים שלה היו מפוברקים כידוע), והיא לא עשתה את זה והתגייסה, אם אתם שואלים אותי היא גם הייתה מעדיפה שלא להתגייס אבל עשתה את זה בגלל דעת הקהל ובגלל לחץ ציבורי (אותו סיפור כמו של בר, הטענה שהיא מהווה מודל לצעירות וכו'). אמנם השירות שלה היה קצר ובזיוני, אבל לפחות היא התגייסה ומילאה את חובתה הבסיסית למדינה, אני לא רואה איפה זה פגע בקריירה הצליחה שלה שהמשיכה לשגשג גם במהלך השירות שלה.

Paranoid Eyes

New member
לא רמזתי שהוא השתמט..

אני יודעת שיש סיבות רפואיות, רק ציינתי שגם עליו בזמנו התקשורת עשתה עליהום. עליה מטפסים כי אין לה שום סיבה מוצדקת. התחתנה בשביל לא להתגייס עם בנאדם שגדול ממנה ב80 שנה בערך. גם מאיה בוסקילה בכלל הצהירה שהיא דתיה..
בזויה.

אם היו לה בעיות בריאותיות

שמצדיקות שחרור מצה"ל, צה"ל היה משחרר אותה, זה סתם קשקוש שבאמת לא מוסיף לה כבוד ורק גורע מהמעט שנשאר (אם בכלל).

exterior

New member
הממ..../images/Emo70.gif

הבחורה בורכה בגנים מעולים (מעולים מאוד) למראה חיצוני, אבל לא ניחנה בגנים טובים למנת משכל. בכל אופן, אני בפירוש לא מבינה על מה כל המהומה - ילדה מעפנה (אומנם יפה מאוד
) הוגה שלושה משפטים מעאפנים מפיה (לפחות היא יודעת להתבטא
, כלומר - לדבר עם תחביר נכון
) וכולם בשוק. למה, מי היא לעזאזל?! יש כ"כ הרבה דברים מהותיים יותר להתעסק בהם במדינה שלנו.

יופי כמו שלה יש בכל מקום.במיוחד בארה"ב.

והיא יודעת את זה. שלא תזיין את המוח ותעוף מכאן לגוי השמן הזה. אגב, יש תגובות מאנשי תקשורת על הכתבה הזו איתה?

אמא ציפי הכחישה הכל

היא פנתה לתקשורת וטענה שעיוותו את כל מה שבר שלה אמרה ושזה נעשה בגלל סכסוך של הכתב עם המשפחה (אם הכתב מסוכסך עם המשפחה, למה בר לא ביקשה שמישהו אחר יראיין אותה? חסרים להם כתבים?), דובר גם על חזרה של בר לארץ במיוחד בשביל להתראיין בטלויזיה ול"תקן" את הנזק. בינתיים נמסר גם שבר קיבלה הצעות עבודה מגורמים בינלאומיים שונים שגילו על דבר קיומה בגלל הרעש שעשו בעקבות הכתבה שלה (גם בחו"ל עשו מטעמים מכך שיהודיה ישראלית מלכלכת על המדינה שלה), ואמא ציפי כמובן מבסוטית שבר שלה מצליחה, אפילו שזה נעשה בצורה שכזאת. כמו שאומרים, אין פרסום שלילי, אולי זו הדרך שלה "לכבוש את העולם".

exterior

New member
ותמונה שאפילו אי אפשר לחשוב על להתווכח ==>

|או אם אתה גבר
לחשוב בכלל.|

שאפולי

New member
איך כתבו שם אחותי?

"בטח בחו" יותר קל עם הפפארצ'י - שם את אפסססססססססססססססס!!!" כל מילה נוספת מיותרת.

הבחורה פשוט...

לנתב"ג היא הייתה תמיד מגיעה עטופה בברדס בצורה שרק עוררה הרבה יותר תשומת לב מאשר אם הייתה באה עם כובע ומשקפי שמש, והיות שהיא ממש לא המפורסמת היחידה שעוברת שם, אני יכולה להגיד שהרבה מפורסמים עברו בלי בעיה בלי שיזהו אותם או במקרה שזיהו, אף אחד לא התנפל עליהם (ההסתתרות הזאת שלך, מה כבר אנשים יעשו לך, יגידו לך שאת יפה?). אם במקום לעשות סצינה כל פעם שהפפארצי רצו לצלם אותה היא הייתה מתעלמת או מגדילה ראש ומחייכת, היא הייתה חוסכת לעצמה המון בלאגן, אבל היא לא פראיירית ולא תיתן למישהו לצלם אותה בלי שישלם...

Paranoid Eyes

New member
זה מוזר לי

כי באמצע ת"א, ברחובות הכי סואנים שלה.. אני רואה מלא מספורסמים הולכים בפאנן שלהם, ואף אחד לא מתנפל... אף אחד לא ניגש אליהם בכלל. לפני שבועיים קפצתי רגע לארומה שברחוב שוקן ליד העבודה שלי... רז מאירמן ישב שם לבדו.. אף אחד לא ניגש, הפריע.. הציק.. והוא גם לא ממש הרגיש צורך להסתתר.. ראבאק.. מה היא רוצה... כשכל העולם יודע שהיא באה לפה עם ליאונרדו.. בטח שהתקשורת תעוט עליה.. אבל היא לא מבינה שהיא לא מעניינת אותם, זה העובדה שליאו היה פה בלבד.

זו בדיוק הנקודה

נניח שהיא תלך ברחוב או בנתב"ג ואנשים יזהו אותה - מה יעשו לה? ירביצו לה? יבקשו ממנה חתימה? יגידו לה שהיא יפה? מה ההסתתרות המוגזמת הזאת? כשליאו הגיע לארץ אכן הוא היה זה שמשך את התקשורת (וביננו, זה היה צפוי והם היו יכולים לפתור את זה בצורה אלגנטית ולתאם פגישות עם גורמי תקשורת, אבל הם לא פראיירים הרי), ולא היא. אנשים לא פחות מפורסמים ולא פחות יפים ממנה מסתובבים חופשי ברחובות ישראל ואף אחד לא עושה להם כלום, אז מקסימום מצלמים אותם, לרוב המפורסמים זה מאוד לא מפריע - זה מזכיר לי שמתי שמלי לוי ושמעון גרשון חזרו עם התינוק מבית החולים חיכו להם פאפרצי בחניה, ומה הם עשו? דפקו חיוך למצלמות. עוד משהו שנזכרתי בו - לפני מספר שנים טיילתי לי באירופה עם קבוצת חברים ונתקלנו פתאום בסיגל שחמון, שאז הייתה בשיא הצלחתה. ניגשנו אליה ואמרנו שלום, היא הגיבה ב"מה אתם עושים פה?" בחיוך, סיפרה מה היא עושה שם (הלכה לראיין מישהו בשביל תוכנית טלויזיה) וכשכולם שלפו מצלמות היא חייכה וחיכתה עד שכולם הצטלמו. איכשהו, אני מניחה שאם בר הייתה במקומה התגובה הייתה בריחה מיידית תוך שהיא מסתירה את הפנים שחלילה לא יצליחו לצלם אותה (לאור דברים שעשתה בעבר).

למעלה