ומה דעתכם על זה?

Paranoid Eyes

New member
ומה דעתכם על זה?

לא, אני לא מדברת על זה שהיא עוזבת, אלא על זה :" מצהירה רפאלי שהיא "לא נגד צבא ומאוד רציתי לשרת בצה"ל, אבל לא מתחרטת שלא התגייסתי, כי הרווחתי בגדול.. אין מה לעשות, למפורסמים יש צרכים אחרים. אני מקווה שהמקרה שלי השפיע על הצבא". היא גם תוהה "מה זה משנה, אוגנדה או ישראל? לי זה לא משנה.. למה טוב למות בעד ארצנו? מה, לא עדיף לחיות בניו יורק? למה ילדים בני 18 צריכים למות? זה דבילי שאנשים צריכים למות כדי שאני אגור בישראל", לכתבה

מבחינתה היא צודקת

יש הרבה צביעות במדינה, מצד אחד, אוהבים במדינה שלנו להכנס לתחת , לצלחת ולורידים של כל אחד. אם חלילה מישהו מצהיר שהוא לא מתגיייס אז "אוי אוי אוי", מהצד השני, יש פלג לא קטן באוכלוסיה שממשיך לא להתגייס תחת איצטלה של חרטוטים. אז קודם שיהיה דין שווה לכולם, אח"כ נשפוט את אלו שבאים וטוענים שהם לא התגייסו עקב תורתם שהיא לא תורת ישראל.

Paranoid Eyes

New member
מה הקשר?

במה היא שונה מאחרים? שמתי את הכתבה פה בדיוק כמו שהייתי פותחת מודעה על משתמטים מצה"ל. מבחינתי היא פוסטמה שהתחתנה בשביל לא להתגייס. בדיוק כמו בת דודה שלי.

bmx12

New member
גם מבחנתי היא צודקת

עם הצבא של היום שרוב האנשים בו לא עושים כולם כי הצבא מגיס אותם סתם אז עדיף לא התגיס ועם צבא שמוריד מוטבציה לאנשים שכן רוצים להתגיס אז עדיף לא להתגיס אבל מצד שני אני חושב שכל אחד חייב לתורם בדרך כל שהיא למדניה לתרום במדניה הזות זה לא זוכת זות חובה . אבל חוץ מי זה מסכים עם כל מילה ומילה שהיא אומרת

Paranoid Eyes

New member
מישהי טיפשה כמוה , טוב שלא התגייסה

אבל שתשמור את הדעות שלה לעצמה.

לגבי החרדים

לשניה אני לא מצדיקה את העובדה שהם לא משרתים בצה"ל ומי שמכיר אותי יודע עד כמה זה מפריע לי, אבל אין מה להשוות בינם לבין הגברת בר היות שהם את הפטור שלהם קיבלו כי המדינה נתנה להם מתוקף חוק של המדינה, זה שהמצב לא תקין לא הופך אותם לעבריינים, זה כמו שגם אם יסירו את הפטור הגורף מהחרדים, הנשים שם לא יתגייסו כי אצלם מקובל להתחתן בגיל 17-18. בר (לא) שלנו התחתנה עם חבר של ההורים כדי שלא להתגייס, שזו עבירה על הפקודות ככל שידוע לי, הפטור מתייחס לנשים נשואות וזכור לי סעיף על נישואים פיקטיביים, ובמקרה שלה היא לא טרחה להסתיר את זה.

יאללה שתלך כבר...

חושבת שאם יש לך פרצוף יפה, זה מעניין מישהו מה שהיא חושבת. לא נאה לה המדינה? שתתחפף לארה"ב, תעשה מליונים ותהנה מהחיים בלי להטריד אותנו. חבל שנותנים לה כותרות.

אני בערך מצדד בתגובה של אמיתי.

באמת חבל שבר רפאלי לא עשתה צבא כמו נינט . כבר מלפני המון שנים שזה קרה , כולם התרעמו עליה. אם היא מאוד רצתה לשרת בצה"ל . היא יכולה גם עכשיו להתנדב למשהו. 1185 תגובות , ורוב הראשונות באדום . מעניין אם בפורום שלנו אפשר להגיע למספר תגובות כזה על הודעה כזאת . מה אתם אומרים ? כמה תגובות יהיו כאן אחרי 3 או יותר ימים ?

rotesh8

New member
אני באמת חושב

שעם תמונה כזאת
אי אפשר להתווכח

ChilD SouL

New member
../images/Emo45.gif היא פשוט מהממת.

אחת הבחורות היותר יפות שיש, למרות שנראה שהיא קצת סתומה. ועדיין, הכתבה לא הזיזה לי. יש כ"כ הרבה בעיות במדינה וכ"כ הרבה חרא שהיא... שייכת לשוליים. [כאילו אין סלב אחרים במדינה שגם הם משתמטים ולא מוזכרים ככ הרבה כמוהה, כנראה הקנאה אוכלת. בחורה בת 21 וכ"כ מצליחה בחו"ל. בלאט]

Paranoid Eyes

New member
תסלחו לי שזה לא מצחיק אותי

אז מה אם היא יפה? אתם שומעים את עצמכם? נכון, היא מהממת.. נכון גם יש כזה דבר שנקרא פוטושופ שבכלל עושה אותה ואת כל הדוגמניות פצצות על. כ"כ הרבה בעיות במדינה... אהממ לא יודעת אבל נראה לי שתופעת ההשתמטות היא וואחד בעיה גדולה למדינה לא? היא לא שייכת לשוליים, היא אזרחית ישראל שהשתמטה. במקרה נתקלתי בכתבה הזו שפורסמה היום, הבאתי אותה כדוגמא . ולא זכור לי שהיא היחידה שעשו עליה עליהום אחרי שהשתמטה. לא פעם דיברו על אביב גפן שלא עשה צבא.. ועוד הרבה כמוהו. זה שהיא מפורסמת ואומרת מה שהיא אומרת. על צה"ל.. זה מחליא אותי... אני רק מקווה שלא יתייחסו לזיוני מח שלה יותר מדי.

ChilD SouL

New member
מממ...

כשכתבתי שוליים התכוונתי למשהו שהוא דבר שולי בין הרבה דבריים מרכזיים במדינה הזאת. אותי תופעת המשתמטים לא מדאיגה. אותי יותר מדאיג שאנשים שצריכים לייצג אותי משחקים כל היום בביצים, מדאיג אותי שגונבים כסף על ימין ועל שמאל במדינה, מדאיג אותי ששמים זין אחד גדול על X, Y, Z, מדאיגים אותי עוד כ"כ הרבה דברים שעצם זה שיש מתשמטים זה פשוט כ"כ פעוט לעומת שאר הדברים הגדולים והמסריחים שקורים במדינה. דיברו על הרבה, תמיד מדברים. אבל לא ברמה שמדברים עליה, סך הכל היא נורא צעירה והצליחה לאללה בחו"ל - דבר שכל סלב ישראלי שואף לעשות [חוץ מכמה בודדים שהצליחו, אבל שוב - לא בגיל שלה...].

למעלה