ולי אמרו...

גילילי2

New member
ואצלינו, אנחנו שנינו אשכנזים

ולבן שלי יש עור בצבע מוקה מקסים = אז כל מי שרואה אותו פעם ראשונה ישר מגיב ב"הוא בכלל לא נראה אשכנזי"...

אילנית03

New member
כשהוא היה בן חודש וינק

אז באחד מהארועים הוא היה במנשארי יונק ואחרי שעתיים ניגשה אליי מישהי ואמרה לי מה אתם פה כבר שעתיים התינוק לא רעב?? או איך הוא גינגי ואת לא?

גם לי יש...

1. עמדתי בתור לפסטרמה בסופר וגפן בינתיים שתתה שוקו משקית, כולם מסביב מאוד התפעלו ממנה והסתכלו אליה, כשהגיע תורי ביקשתי את מה שרציתי וביקשתי מהמוכרת שלפני שהיא סוגרת את השקית שתתן לי חתיכה לתת לבת שלי, היא פשוט סירבה וטענה ש"זה לא בריא לה, כי היא שתתה עכשיו שוקו" 2. כשגפני היתה בת 3 חודשים החלפתי לה חיתול בעגלה בקניון והיא בכתה. פתאום ניגשה אלי אישה וצעקה עלי " מה את עושה לה שם, כמה זמן לוקח לך להחליף חיתול..."

גילילי2

New member
אני בהלם מהתגובה על החלפת החיתול

איזה פוסטמה האישה הזו!!!!!!!!!!!! אין גבול לחוצפה של אנשים

בכל פעם שאני מטיילת איתה בעגלה

או על הידיים, או יושבת להניק אותה, שואלים אותי : " מה? היא שלך?" אז אני תמיד עונה: "לא, היא לא שלי, קניתי אותה כאן בחנות ליד ב 1.90 ש"ח!!!!"

annes

New member
../images/Emo6.gif השכנה שלי אחרי שילדתי:

השכנה: איזה חמוד!! מי זה? אני: הבן שלי השכנה: לא ברצינות, שלך? אני: לא. גנבתי אותו. השכנה: לא, ברצינות ברצינות, מה שלך?? אני: לא. גנבתי אותו. כן שלי ואז היא חייכה - אחרי זה אמרתי לאמא שלי שעד לאותו רגע ממש, לא ידעתי אפילו שיש לשכנה הזו שיניים....

רחלי@

New member
פניני מנשארי

נוח לה שם? "לא יודעת,תשאלו אותה". פעם אחת אמרתי "לא" וקיבלתי הרמת גבה מבולבלת. היא לא נחנקת? "בשעות הפנאי אני חונקת את הבת שלי, תחביב כזה". איש אחד בטיילת(אחרי שלא רציתי שיקרא לי בקלפים): מה זה את בהודו? על זה כבר לא היה לי מה לענות...

../images/Emo6.gif ולי אמרו.....

נכנסתי עם ליאורי לחנות בגדים והמוכרת שם פנתה לילדה ואמרה לה יאוו איזו מטפלת נדיבה יש לך איזה בגדים היא קונה לך איזה לוק?? ואז הרמתי גבה ואמרתי לה כן אהה המטפלת הזאת סחבה אותה במשך 9 חודשים הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלה
ואז מתחיל הגמגום בע בע בע סליחה מצטערת אבל אין דמיון בינכן צחקתי לה ולא עניתי המשכתי בשלי בעוד שהיא

talyeled

New member
אז ככה:

-איזה ילד יפה! לא דומה לך בכלל! - את עוד מניקה?!?! (מלווה בהבעת גועל -החל מגיל 4 חודשים בערך ועד היום..). - הילד ערום! תלבישי אותו! (כשהוא בהחלט לבוש לגמרי) ו- את לא רואה שחם לילד, תורידי לו איזה בגד! (בד"כ לגבי אותה סיטואציה שבה נאמר המשפט הקודם. בד"כ המשפט הראשון שייך לאמא של בעלי, והשני - לאמא שלי..). - שתדעי לך שלילד שלך יש יופי של בת. ושתדעי שזאת מחמאה. - את לא יודעת איך לדחוף אוכל לילד (נאמר כביקורת, למרות שלי זה נשמע כמחמאה. המשפט הקודם, בשילוב הערות על מה שאני נותנת לו לאכול באותו רגע - "נו באמת, בננה זה אוכל?" או "בקושי שני ביסים הוא אכל". ובסוף הטיעון המנצח "נו מה אפשר לצפות. גם אמא שלו לא אוכלת. למה את כל כך רזה?!?! את צריכה לאכול!!! זה ממש גועל נפש ככה, את חייבת להשמין". (ולפני שתקפצו עליי, נשבעת שאני אוכלת, ודווקא הרבה. כנראה להנקה יש השפעה מבורכת כזאת עליי שאני יותר רזה ממה שהייתי לפני ההריון -אבל רזה בצורה סבירה ולא אנורקטית. אני מפחדת לחשוב מה יקרה כשאני אפסיק להניק. לא יכול להיות שכל מה שאני אוכלת רק מחכה להתיישב לי בירכיים, נכון?).

hanchuk

New member
פניני לשון מקוריים מאת חמותי../images/Emo70.gif

נשאלתי אם אני עדיין אוהבת את אחיינית שלי. בעלי נשאל את מי הוא אוהב יותר אותי או את הילדה לי היא אמרה שהילדה הרבה יותר יפה ממני ושאלה אותי אם המשפט שהיא אמרה מעצבן אותי. כשעניתי לה שלא היא המשיכה ואמרה: את צריכה לשמוח שהילדה יותר יפה ממך. והשיא: יש לה 4 גורי חתולים חדשים בבית. אז היא מחזיקה את הילדה ואומרת לה: נכון שהחתולים יותר חמודים ממך? ופונה אליי ואומרת: החתולים יותר חמודים ממנה. זאת סבתא שלה. כן
לא אנשים זרים
בא לי לפעמים להעיף לה

b o t t e n

New member
שאלת קיטבג, בנוגע לחתימה שלך....

כמה זמן הייתי בהריון
(את לא חייבת לענות, סתם משהו לא מסתדר לי עם התאריכים
)

hanchuk

New member
המראנו = התחתנו

אף פעם לא חשבתי שיבינו את זה כאילו הייתי בהריון שנה וחצי