ולי אמרו...

noosh1

New member
ולי אמרו...

כשאיליי היה בן כמה ימים(לפני הברית)היינו איתו בקניון בכפ"ס, ובעלי הלך איתו בסלקל. הלך אחרינו ילד בן משהו כמו 4 עם אמא שלו - ושאל אותה: אמא למה התינוק כועס???(היה לו מבט כועס בעיניים בהתחלה...) נקרענו מצחוק...

אמיתמי

New member
אותי מצחיק ששואלים

"היא ילדה נוחה? " במין טון פולני כזה. ואם לא? היא לא באה עם פתק החלפה.

Yagelsmom

New member
עניין הנקה בפומבי

היינו בדרום אפריקה, ביקרנו קרובת משפחה בבית אבות הילד (3 חודשים) היה רעב, אז לקחתי אותו למסדרון שקט ו הוצאתי ציצי וחיברתי אותו. כיסיתי את כל העסק עם חיתול... באה העובדת הסוציאלית ואומרת: אנחנו לא עושים את זה כאן ליד כולם, הרי הגברים שלנו לו מסופקים...

Yagelsmom

New member
פנינה מחמי

הילד נורא גדול (9.2 קילו בן 4 חודשים) חמי: נו, את עושה לו דיאטה, נכון?

הכי גדוללללללללללללללל../images/Emo6.gif

סבתא שלי שתזכה לחיים ארוכים ובריאים שעדין לא ממש קלטה אחרי כמעט 4 חודשים איך קוראים לאיתי שוב בפעם המיליון שאלה איך קוראים לו ואני אומרת לה סבתא קוראים לו איתי אז כשנכנס אל ביתה משהוא לתקון את המזגן היא ציחקק ואמרה איזה דור נותנים שמות של בנות לבנים הנכדה שלי קראה לבן שלה ליטל נו טוב שתיקרא לו ככה מה ה משנה ...

אנחנו יושבות באמצע קניון ואני מניקה

אותה. באה אישה שאני לא מכירה ושואלת: " מה את מניקה אותה?" לא!! אני סתם דוחפת לה ציצי!!!!

חוגי1

New member
עוד אחד מעצבן בחנות תינוקות כשהקטנה

פולטת ומקיאה: היא:יש לה ריפלוקס? אני בעודי מנסה להרגיע ולנקות ילדה צורחת : כן היא: איזה מזל שלילדים שלי אין, לחברה שלי יש 3 עם ריפלוקס וזה סי

sweet pita

New member
וואו! קראתי את כל השירשור ואני בשוק

בואנה איזה אנשים חוצפנים חבל"ז. מילא היציאות של קרובי משפחה(משפחה לא בוחרים) אבל אנשים זרים???? בקניון?? וההיא עם הרוקחת? אני ממש בשוק. אני גרה בקנדה ומעולם אבל מעולם חוץ מלהגיד לי בשקט איזה ילדה חמודה אף אחד לא שאל, אמר או העיר על כלום. מה שכן שמאיה הייתה בת 6 חודשים הלכנו לזוג ישראלים חדשים שהגיעו לכאן - ואיך שנכנסו אליהם הביתה האישה נגשה למאיה ומשכה לה את המוצץ מהפה ואמרה "מוצץ זה לא טוב". מאיה היתה בשוק וגם אני!

אני נהנת נורא מצחיק אותי

זה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי לחיות עם חוצפה אני לא לוקחת ללב זה משעשע אותי כרווקה פעם במשרד הפנים בתור המעיף הזה היתה אישה חרדית עם הבת שלה קטנטונת שרק התחילה ללכת היו המון המון אנשים והתינוקת התרוצצה בין הרגלים לכולם בלי השגחה אישה אחת מבוגרת נתקלה בתינוקת מעדה ונפלה האישה ניחבלה והתינוקת הקטנה ואני בחוצפה ישראלית אמרתי לאמא שהיא חסרת טקט וזה ממש מוגזם לתת לבת שלה ללכת ככה .... טוב היום אני רואה את זה אחרת אבל ככה אנחנו חצופים

sweet pita

New member
אולי עכשיו חצי שנה אחרי הסיפור

עם המוצץ אני צוחקת על זה אבל באותו רגע - היה לי בא להעיף לה סטירה

ולי אמרו

שלך???????? לא דומה לך ו יוו איזה יפה את הבייביסיטר שלה בטח יש לה הורים יפים או למה את בוכה לא מטפלים בך טוב ואולי תקשרי אותה בעגלה שלא תעוף לך ו את חסרת אחריות את לא רואה שהמנשא חונק אותה ........ והכי הכי בתור לסופר פארם מישהיא מסתכלת על אגם ואומרת לה איך תלכי לאוניברסיטה שאמא שלך מבזבזת את כל הכספים שלך..... איזה גועל של הערות
דרך אגב לרוב עניתי בעצבים

mevav1

New member
טוב מאוד עשית אורטל..באמת חוצפה...

נזכרתי בעוד משהו....כשאני בחוץ עם מיר שלי והיא ישנה,אני סוגרת לה את הצלון וזה מכסה את כל העגלה והיא גם מכוסה אם קר..בקיצור,אנשים שואלים אותי אם יש לה אוויר או היא לא נחנקת????? אז אני עונה לרוב שמה לעשות שאני לא אחראית וטוב שאת הגעת בדיוק.
והכי מרגיז....איזו אחת מהאיזור כשהייתי בהריון עם מיתר,הלכתי עם הכלבה לפיפי קקי והאשה שאלה אותי/אמרה לי..."אני מקווה שעם התינוק החדש שלך תהי יותר מאשר עם הכלבה
ותתני לה יותר צומי..עניתי לה שהלואי והיא הייתה נותנת לילדים שלה צומי כמו שאני נותנת לשלי(האשה כבר מבוגרת בת כ 70 פלוס אבל היא יכנעא והייתי חייבת לומר לה את זה.

a t g n

New member
שאלות/אמירות/עיצות שאני שונאת

1) תחזיקי לה את הראש (דאאאא) 2)למה היא בוכה? רעבה? (כן. מן תחביב שכזה להרעיב אותה). 3) את מניקה? (מה זה עניינך?) 4) איך הלילות? (גם לא עניינך). 5)איך הגדולה? מקנאה? (גם לא עניינך). 6) מה תעשי כשתחזרי לעבודה? מי יהיה איתה? צריכה מטפלת? (גם לא עניינך). ועוד ועוד ועוד...

a t g n

New member
אה...וגם: "היא ישנה איתכם"?

והכי שונאת ששואלים את הבת הגדולה שלי עד מתי היא מתכוונת להיות עם מוצץ. פה אני מתערבת ועונה: עד מתי שיתחשק לה".

lila11

New member
אז פיתה, אני חיה באיטליה ונוכחתי

לדעת עוד בימי ההריון שבכל העולם כולם חצופים אפילו האנשים הכי מנומסים והלא חודרים לפרטיות.. כבר חשבתי לכתוב על זה ספר. בהריון כולם אבל כולם היו שואלים את אותן שאלות: וואוו איזו בטן אפשר לגעת?? מה יש לך בן או בת?? מה המשקל של העובר ?? ושלך?? שם בחרתם??(באיטליה כשמודיעים על ההריון כבר מציינים שבכך וכך ייולד גו'בני.) וכו וכו.. ואז אחרי הלידה.. חתכו לך?? כמה תפרים?? כמה נולד הילד? כמה כבר ירדת?? והיום.. אחרי 6 חודשים נורא "מעליב" אותי שחושבים שאני המטפלת (אני תימניה ובעלי איטלקי), ותגובות כמו מה את רררקקק מניקה? תביאי לה קצת מים, וחמתי שעוד לא מפנימה שהילדה לא מוצצת מוצץ (שיש לה את הטוב ביותר!) שואלת בכל ביקור אצלה שזה בערך כל יומיים וווווווממממממממוווווווווווצצצצצץץץץץץץ????? ואנשים שלא פגשתי מחיי לא מצליחה להבין את שאלתכם, ובליללה היא ישנה? (בואו כנסו לי לחדר המיטות ודי.. אבל כזה הוא העולם וזה לפעמים עושה מצחיק.

../images/Emo6.gif אנשים טובי לב- אצלי השיא זה

דוד של בעלי, ששאל כשהוא ראה את הגדול שלי (שבאמת היה תינוק יפיפה) "אצל שלי במשפחה יש יפים?" חחח- דביל, בעברית הכוונה הייתה - אותכם אני מכיר - אתם לא יפים, את שלי אני מכיר, היא מכוערת -א יך הוא יצא כזה?

למעלה