במקומות צפופים סגורים, אני עם מסכה.האם חורזים מסתובבים עם מסכות?
חזרתם לשגרה? טיולים, קניות, בתי קפה, מסעדות, חוגים?
צפה בקובץ המצורף 50291 מקדם ההדבקה עלה, ועולה מידי יום.
כבר נתנו רביעי, השאלה האם לא כדאי לחכות למנה החמישית?במקומות צפופים סגורים, אני עם מסכה.
במקומות סגורים ומרווחים, אני ללא מסכה.
מה שכן, שוקלת לקבל את המנה השלישית של החיסון.
אני חיכיתי שתעבור שנה לפחות מאז המנה הראשונה שקיבלתי במרץ אשתקד ואז משכתי לשנה לאחר המנה השנייה שקיבלתי באפריל אשתקד ואז הגל דעך ולא ראיתי צורך לקבל את המנה שלישית.כבר נתנו רביעי, השאלה האם לא כדאי לחכות למנה החמישית?
אני מודה שלאחרונה אני כבר לא נוקט אמצעי זהירות כמו בגלים הראשוניםהאם חורזים מסתובבים עם מסכות?
אמן שלא תהיה עוד קורונהאני מודה שלאחרונה אני כבר לא נוקט אמצעי זהירות כמו בגלים הראשונים
אני כבר עולה במעלית עם נוסעים נוספים אפילו שהם ללא מסיכות
היום אנחנו מתכנסים לאירוע משפחתי, דבר שנמנע בעבר בגלים הקודמים.
בקיצור, היום אני מתנהג כאילו שמעולם לא הייתה קורונה, שכבר אין קורונה ולעולם לא תהיה קורונה.
לא עטיתי מסכה מעולם, חוסנתי ביאנסן בסוף מרץ השנה, מכיוון שהוא מבוסס על וקטור ויראלי (שיטה מוכרת שיש עמה עשרות שנות ניסיון) ומלכתחילה יוצר כחיסון של מנה אחת כי לדעתי הוא האפשרות הבטוחה ביותר, לא מתכוון להתחסן שוב ולמיטב ידיעתי לא נדבקתי בקורונה מעולם, למרות ששהיתי שעתיים רצופות בקרבת חולה מאומתת (קיבלתי תוצאה שלילית) וזה קרה לפני שחוסנתי. גם בשפעת בדרך כלל איני נדבק למרות שאיני מתחסן. זה לא שאני בריא במיוחד או שהמערכת החיסונית שלי בלתי מנוצחת, עברתי מחלת לב קשה לפני 3 שנים שכמעט הובילה למותי, אבל הקורונה חלפה לי מעל לראש. אני בוחר במודע לא לחיות בפחד ושיניתי מספר הרגלי חיים לא בריאים שהיו לי בעקבות מחלת הלב בה לקיתי (שיש לה לצערי השפעות לשארית חיי).האם חורזים מסתובבים עם מסכות?
אם עברת את כל הגלים הקשים, מה ההיגיון שהתחסנת לאחר שחלפה הסכנה הגדולה?לא עטיתי מסכה מעולם, חוסנתי ביאנסן בסוף מרץ השנה, מכיוון שהוא מבוסס על וקטור ויראלי (שיטה מוכרת שיש עמה עשרות שנות ניסיון) ומלכתחילה יוצר כחיסון של מנה אחת כי לדעתי הוא האפשרות הבטוחה ביותר, לא מתכוון להתחסן שוב ולמיטב ידיעתי לא נדבקתי בקורונה מעולם, למרות ששהיתי שעתיים רצופות בקרבת חולה מאומתת (קיבלתי תוצאה שלילית) וזה קרה לפני שחוסנתי. גם בשפעת בדרך כלל איני נדבק למרות שאיני מתחסן. זה לא שאני בריא במיוחד או שהמערכת החיסונית שלי בלתי מנוצחת, עברתי מחלת לב קשה לפני 3 שנים שכמעט הובילה למותי, אבל הקורונה חלפה לי מעל לראש. אני בוחר במודע לא לחיות בפחד ושיניתי מספר הרגלי חיים לא בריאים שהיו לי בעקבות מחלת הלב בה לקיתי (שיש לה לצערי השפעות לשארית חיי).
טיסה מתוכננת. קנדה לא מאפשרת ללא מחוסנים לטוס.אם עברת את כל הגלים הקשים, מה ההיגיון שהתחסנת לאחר שחלפה הסכנה הגדולה?
קנדה חכמהטיסה מתוכננת. קנדה לא מאפשרת ללא מחוסנים לטוס.
לא מבין מה החוכמה בזה, כשכבר ידוע שהמחוסנים נדבקים ומפיצים את הוירוס בדיוק באותה מידה כמו הלא מחוסנים.קנדה חכמה
גם כיום, הם דורשים חיסון או שהורידו את זה במאי כפי שכאן הורידו את הבדיקות לקורונה והתו הירוק?לא מבין מה החוכמה בזה, כשכבר ידוע שהמחוסנים נדבקים ומפיצים את הוירוס בדיוק באותה מידה כמו הלא מחוסנים.
האריכו את דרישת החיסון על ה30 ביוני ויתכן שיאריכו שוב.גם כיום, הם דורשים חיסון או שהורידו את זה במאי כפי שכאן הורידו את הבדיקות לקורונה והתו הירוק?
סופרמן לא ההדבקה מפריעה לי. אלא תופעות לוואי של המחלה. לא נדבקתי אבל כן ראיתי כמה סובלים אילו שחלו.לא מבין מה החוכמה בזה, כשכבר ידוע שהמחוסנים נדבקים ומפיצים את הוירוס בדיוק באותה מידה כמו הלא מחוסנים.
מבחינת תופעות לוואי, לא נראה לי שיש הבדל אם נדבקת עם או בלי חיסון.סופרמן לא ההדבקה מפריעה לי. אלא תופעות לוואי של המחלה. לא נדבקתי אבל כן ראיתי כמה סובלים אילו שחלו.
מה זה קשור למניעת טיסות מלא מחוסנים?סופרמן לא ההדבקה מפריעה לי. אלא תופעות לוואי של המחלה. לא נדבקתי אבל כן ראיתי כמה סובלים אילו שחלו.
גם אני אף פעם לא חליתי בשפעת, אני מיחס זאת לאכילת הרבה מאוד פרי הדר בילדות, נעורי ובגרותי.לא עטיתי מסכה מעולם, חוסנתי ביאנסן בסוף מרץ השנה, מכיוון שהוא מבוסס על וקטור ויראלי (שיטה מוכרת שיש עמה עשרות שנות ניסיון) ומלכתחילה יוצר כחיסון של מנה אחת כי לדעתי הוא האפשרות הבטוחה ביותר, לא מתכוון להתחסן שוב ולמיטב ידיעתי לא נדבקתי בקורונה מעולם, למרות ששהיתי שעתיים רצופות בקרבת חולה מאומתת (קיבלתי תוצאה שלילית) וזה קרה לפני שחוסנתי. גם בשפעת בדרך כלל איני נדבק למרות שאיני מתחסן. זה לא שאני בריא במיוחד או שהמערכת החיסונית שלי בלתי מנוצחת, עברתי מחלת לב קשה לפני 3 שנים שכמעט הובילה למותי, אבל הקורונה חלפה לי מעל לראש. אני בוחר במודע לא לחיות בפחד ושיניתי מספר הרגלי חיים לא בריאים שהיו לי בעקבות מחלת הלב בה לקיתי (שיש לה לצערי השפעות לשארית חיי).
במקומות צפופים סגורים, אני עם מסכה.
במקומות סגורים ומרווחים, אני ללא מסכה.
מה שכן, שוקלת לקבל את המנה השלישית של החיסון.
במקומות סגורים אנו עם מסכות, בתי קפה וכו' משתדלים להתרחק ולא לשבת בצפיפות.האם חורזים מסתובבים עם מסכות?
שגרה לחלוטין.האם חורזים מסתובבים עם מסכות?
לא הורדתי את המסיכות בנסיעה בתחבורה ציבורית, ובסופר .האם חורזים מסתובבים עם מסכות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.