וירוס קורנה, נשכח?

טלה נעים

Active member
האם חורזים מסתובבים עם מסכות?
חזרתם לשגרה? טיולים, קניות, בתי קפה, מסעדות, חוגים?

FB_IMG_1655546149205.jpg מקדם ההדבקה עלה, ועולה מידי יום.

צפה בקובץ המצורף 50291 מקדם ההדבקה עלה, ועולה מידי יום.
במקומות צפופים סגורים, אני עם מסכה.
במקומות סגורים ומרווחים, אני ללא מסכה.
מה שכן, שוקלת לקבל את המנה השלישית של החיסון.

כבר נתנו רביעי, השאלה האם לא כדאי לחכות למנה החמישית?
אני חיכיתי שתעבור שנה לפחות מאז המנה הראשונה שקיבלתי במרץ אשתקד ואז משכתי לשנה לאחר המנה השנייה שקיבלתי באפריל אשתקד ואז הגל דעך ולא ראיתי צורך לקבל את המנה שלישית.
לשאלתך, יש כבר המלצה לקשישים ולבעלי מערכת חיסונית ירודה להתחסן במנה חמישית.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

אני מודה שלאחרונה אני כבר לא נוקט אמצעי זהירות כמו בגלים הראשונים
אני כבר עולה במעלית עם נוסעים נוספים אפילו שהם ללא מסיכות
היום אנחנו מתכנסים לאירוע משפחתי, דבר שנמנע בעבר בגלים הקודמים.
בקיצור, היום אני מתנהג כאילו שמעולם לא הייתה קורונה, שכבר אין קורונה ולעולם לא תהיה קורונה.

פנינה10כחולה

Well-known member
אני מודה שלאחרונה אני כבר לא נוקט אמצעי זהירות כמו בגלים הראשונים
אני כבר עולה במעלית עם נוסעים נוספים אפילו שהם ללא מסיכות
היום אנחנו מתכנסים לאירוע משפחתי, דבר שנמנע בעבר בגלים הקודמים.
בקיצור, היום אני מתנהג כאילו שמעולם לא הייתה קורונה, שכבר אין קורונה ולעולם לא תהיה קורונה.
אמן שלא תהיה עוד קורונה

SupermanZW

Well-known member

לא עטיתי מסכה מעולם, חוסנתי ביאנסן בסוף מרץ השנה, מכיוון שהוא מבוסס על וקטור ויראלי (שיטה מוכרת שיש עמה עשרות שנות ניסיון) ומלכתחילה יוצר כחיסון של מנה אחת כי לדעתי הוא האפשרות הבטוחה ביותר, לא מתכוון להתחסן שוב ולמיטב ידיעתי לא נדבקתי בקורונה מעולם, למרות ששהיתי שעתיים רצופות בקרבת חולה מאומתת (קיבלתי תוצאה שלילית) וזה קרה לפני שחוסנתי. גם בשפעת בדרך כלל איני נדבק למרות שאיני מתחסן. זה לא שאני בריא במיוחד או שהמערכת החיסונית שלי בלתי מנוצחת, עברתי מחלת לב קשה לפני 3 שנים שכמעט הובילה למותי, אבל הקורונה חלפה לי מעל לראש. אני בוחר במודע לא לחיות בפחד ושיניתי מספר הרגלי חיים לא בריאים שהיו לי בעקבות מחלת הלב בה לקיתי (שיש לה לצערי השפעות לשארית חיי).

לא עטיתי מסכה מעולם, חוסנתי ביאנסן בסוף מרץ השנה, מכיוון שהוא מבוסס על וקטור ויראלי (שיטה מוכרת שיש עמה עשרות שנות ניסיון) ומלכתחילה יוצר כחיסון של מנה אחת כי לדעתי הוא האפשרות הבטוחה ביותר, לא מתכוון להתחסן שוב ולמיטב ידיעתי לא נדבקתי בקורונה מעולם, למרות ששהיתי שעתיים רצופות בקרבת חולה מאומתת (קיבלתי תוצאה שלילית) וזה קרה לפני שחוסנתי. גם בשפעת בדרך כלל איני נדבק למרות שאיני מתחסן. זה לא שאני בריא במיוחד או שהמערכת החיסונית שלי בלתי מנוצחת, עברתי מחלת לב קשה לפני 3 שנים שכמעט הובילה למותי, אבל הקורונה חלפה לי מעל לראש. אני בוחר במודע לא לחיות בפחד ושיניתי מספר הרגלי חיים לא בריאים שהיו לי בעקבות מחלת הלב בה לקיתי (שיש לה לצערי השפעות לשארית חיי).
אם עברת את כל הגלים הקשים, מה ההיגיון שהתחסנת לאחר שחלפה הסכנה הגדולה?

פנינה10כחולה

Well-known member
לא מבין מה החוכמה בזה, כשכבר ידוע שהמחוסנים נדבקים ומפיצים את הוירוס בדיוק באותה מידה כמו הלא מחוסנים.
סופרמן לא ההדבקה מפריעה לי. אלא תופעות לוואי של המחלה. לא נדבקתי אבל כן ראיתי כמה סובלים אילו שחלו.

אבי בן 1231

Well-known member
גם אני אף פעם לא חליתי בשפעת, אני מיחס זאת לאכילת הרבה מאוד פרי הדר בילדות, נעורי ובגרותי.
חיסונים קעבלתי גם את הרביעית.
גם אנחנו שהינו בביתנו ליד חולה מאומת שעדיין לא ידע שהוא חולה, ולא נדבקנו.

אבי בן 1231

Well-known member
במקומות צפופים סגורים, אני עם מסכה.
במקומות סגורים ומרווחים, אני ללא מסכה.
מה שכן, שוקלת לקבל את המנה השלישית של החיסון.

במקומות סגורים אנו עם מסכות, בתי קפה וכו' משתדלים להתרחק ולא לשבת בצפיפות.
כאשר היינו בספרד היינו מעט יותר חופשיים אך לא חופשיים לחלוטין.

למעלה