ויכוח קטן...

הייבי

New member
בד"כ לראיונות סטאז'

לובשים מכנס בד (לא ג'ינס) ואיזושהי חולצה "נורמלית", בד"כ הולכים על מכופתרת אבל זה לא חקוק בסלע. בנות בהחלט יכולות לבוא עם סריג יפה בחורף לחלק מהמשרדים או חולצה שרוול קצר אלגנטית (לפחות ממה שאני נתקלתי בראיונות שהלכתי אליהם). זה לא ברמה של קוד לבוש, זה פשוט ברמה של לשדר רצינות.

limorlim

New member
איזה שטויות...

את באמת חושבת שלמראיין יש תנאי קבלה: "מי שבא עם ג'ינס לא מתקבל" ??... בולשיט

limorlim

New member
כבר השתתפתי בניסוי

עוד לא יצא שלא התקבלתי למקום בגלל הלבוש שלי יחי הג'ינס!

הייבי

New member
לא אמרתי שיש תנאי קבלה

הבחורה שאלה מה מקובל. מההתרשמות שלי- זה מה שמקובל. יכול להיות שמישהו יגיע עם ג'ינס, עדיין יראה רציני, יפציץ בראיון ויתקבל. אבל- זה לא עונה לשאלה מה מקובל ללבוש לראיונות סטאז'.

limorlim

New member
לשאלה

גם אם היא באה בבגדי יומיום (דהיינו: ג'ינס וחולצה) לא ידחו אותה בגלל זה.

flutter girl

New member
ממש, אבל ממש לא רלוונטי

אין אפשרות לדעת אם סיבת ה"השתמטות" היא מוצדקת או לא. המידע עצמו חסוי, כל מה שיודעים זה את העילה, וגם זה לא עוזר. "רפואי" חובק בתוכו סיבות פיזיות ונפשיות יחד; דתי לא אומר יותר מדי- יש הרבה משתנים כאן; אי-התאמה בכלל לא אומר כלום. איך את חושבת בדיוק שהמראיין יכול לדעת את הסיבה האמיתית?

לפחות היא הכתה על חטא

ועשתה סוג של שירות שקר כלשהו בזמן האחרון... בניגוד לדוגמנית די מפורסמת שהתחתנה עם איזה חטיאר, מכר של ההורים ולא הביעה שום חרטה על הפברוק הזה..

sacrament

New member
../images/Emo18.gifנא לעצור את הדיון על השתמטות פה

כל הודעה נוספת בנושא תימחק.

Anabol

New member
אני אוהב את הטיפול שלך -

לקטוע את השרשורפלצת באיבו

Anabol

New member
תבלה כמה ימים בפורום "סטודנטים"

ותראה את השרשורים העצומים שהולכים שם על השתמטות וצבא. לאנשים(גם התוקפים וגם המתגוננים) יש נטייה לקחת את הנושא הזה מאוד ברצינות ולחשוב שהוויכוח האחד הזה בפורום יכריע את השאלה לפה או לשם.

sacrament

New member
מותר לשאול, במסרים.

אני לא מתכוונת לפתוח דיון על דרך הניהול שלי על גבי הפורום. |תוהה כמה מסרים יהיו בתיבה עד הבוקר|

flutter girl

New member
יקירה אל תדאגי

בפורום הזה יש לך גב **כזה** ענק.
חוצמזה שבאמת כל מי שמבלה יותר מדקה בפורום סטודנטים - מבין...

Gisele

New member
הסיבה היא

מנהלת הפורום השתמטה מצה"ל ולכן אסור לדבר על זה פה. מעניין כמה זמן יקח עד שההודעה תימחק/ איחסם מהפורום..

flutter girl

New member
לדעתי עדיף שההודעה תישאר

כדי שתשמש דוגמא ל"מה הדבר הכי מטומטם שבנאדם היה יכול להגיב להודעה הזו".

למעלה