ויזת תייר- אנגליה

סקוטית2

New member
אתה לא יכול לעבור לויזת פרטנר מויזת תייר

למה אתה לא פשוט קורא את החוקים בUKBA? אי אפשר לעבור מויזה לויזה בחופשיות יש ויזות מסויימות שמאפשרות את זה נניח ויזת סטודנט.

תקרא את החוקים שלהם, כל התשובות שם :)

סקוטית2

New member
לא בדקתי את האופציה של לגור במדינה אחרת

פסלנו את האופציה הזו מאחר ובן זוגי לא יעזוב את עבודתו הנוכחית, כמו שאמרתי הוא בתפקיד בכיר.

אתה יכול לבוא כתייר, אולי בפעם הראשונה תוכל להיות אצלה על ויזת תייר ואין שום בעיה עם זה אבל כשתצא ותיכנס שוב ישאלו אותך לכמה זמן באת ולאיזו סיבה וכמו שהסבירו לך קודם הם יבינו שקורה משהו כי זה לא סביר שאדם יבוא לטייל חצי שנה יחזור למדינה שלו ושוב אחרי כמה חודשים יחזור לטייל לעוד חצי שנה. יש ויזות של מבקר שהם למעלה מחצי שנה אני חושבת... לא יודעת מה הדרישות תבדוק באתר של UKBA

אני חושבת שהאופציה הכי טובה זה ויזת אירוסין ואז אתה מראה שיש לך ממה להתקיים במשך חצי שנה, אבל אם אתם לא מתכוונים להינשא אחרי חצי שנה תצטרך לעזוב.
אתה בטח יכול לבוא כתייר עד שהויזה נגמרת ולחזור לארץ אבל אז תצטרך כבר להגיש בקשה לויזה נניח אירוסין כדי לחזור ולהיות איתה עוד חצי שנה (בהנחה שאתם מתחתנים)

אין דרך לעקוף את זה כמו שאמרתי. או שאתם רציניים בעניין הקשר ומתכוונים להתחתן או ששניכם ממשיכים לבקר אחד את השני כמו שעשיתם עד עכשיו או שאתה מוציא ויזת סטודנט/עבודה.

נראה לי שנתנו לך פה את כל האופציות. מצטערת אבל זו המציאות :)

ok121

New member
בקיצור.. באסה

אז זה המצב,
תודה רק לכולם על העצות ושיתוף החוויות,
מקווה שנצליח לסדר את העניין הזה.

רק בריאות כולם

למעלה