וידוי.......על הבקר...........

אטיוד5

Active member
לא קראתי לאף אחת.

התכוונתי לסגנון הכתיבה שהוא לפעמים כזה. ואל תבקשו ממני להגדיר ולנתח. בוא נגיד שזה עניין של הרגשה.

השיר אהוב עלי .(נקודה)../images/Emo99.gif

המילים, הלחן, והביצוע של יודית... ובוקר נפלא לכולם !

אוריאל11

New member
ישן ויפה..... שבתות וחגים...

יודית רביץ / שבתות וחגים עכשיו אתה בבית... עכשיו אתה שם הילדים קופצים עליך... הם הכי יפים בעולם אתה נמס, פורש ידיים. אתה מאושר ממש ועוד מעט תקרא סיפור מהספר החדש איש משפחה למופת.... אתה אבא מושלם בסוף אתה תמיד חוזר, לא עוזב לעולם בכל פעם שנוסע לא שוכח... מתנות לכולם ועכשיו אתה בבית... עכשיו אתה שם ואני שותפה סמוייה, אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת....שנשארת מאחור לבד על הגג........שבתות וחגים ותתפלאי לדעת... אני מכירה אותך אני יודעת בדיוק איפה כל דבר מונח ואולי את כבר יודעת, אולי שמעת את שמי או ישנה לך שם בשקט, לא חושדת......בקיומי אבל אני תמיד איתכם, רואה אתכם ואיני נראית כשאתה שם מה נשאר לך...... ממני כעת לבד על הגג........שבתות וחגים לבד לבד........שבתות וחגים אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם...ברחוב לא מזמן הייתי בסדר לא הראיתי...שום סימן אבל בלילה איך בכיתי, איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר לבד על הגג........שבתות וחגים לבד לבד........שבתות וחגים עכשיו אתה בבית, עכשיו אתה שם

magy

New member
הי אוריאל 11,

יש לנו איש בשם .....לטר.......שאוהב את יודית..גם הוא רשם לנו לפני זמן מה את השיר........ אם יש לך עוד שירים.........יהיה נחמד אם תביא אותם......וברוך הבא............... יופי של וידוי על הבוקר.....שקדי.............
))))))

שקדי

New member
זה לא אני זה הוא................/images/Emo66.gif

כלומר פן.......וגם המנגינה של סאשה ארגוב מעולה הביצוע של יודית מעולה בפני עצמו אני רק בהדבקות עסקינן..................... או כמו שהתבטא פ´ם מישהו תנו לי טיפת דבק......ואדביק את העולם....... או משהו דומה בסגנון.......................

תנו לי נקודת אחיזה

וארים את העולם זו הוורסיה שאני מכירה ומאז כל הגברים עסוקים בלחפש את מי להרים כל הזמן

magy

New member
גם רוצים להרים......וגם מציעים

את הדבק................... הי בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

שקדי

New member
נדמה לי חבירה פנטזיה..........

שגם בחיפוש הזה משתתפים שני המינים באותו להט......אם בכלל תקני אותי אם אני טועה............

חושבת, אבל לא בטוחה

שבחיפוש מתמקד בעיקר מין אחד המין השני משתתף בניסויים בהתלהבות אבל אולי זו דעתי הפרטית, שקדי הייתכן שאני שמרנית מדי? לא. לא יכול להיות.

טרה10

New member
הביצוע של גילה אלמגור..מרגש גם

אלכסנדר פן..שהיה מנודה בגלל שהיה קומוניסט..בקהילת הקונפורמיסטים שהנהיג נתן היה אומר ...אלתרמן הממוסד. פן אביה של אילנה רובינא..משורר דלות אמיתי..שבערוב ימיו נקטעה רגלו..כנראה בגלל סכרת שהשתיה היתה בין גורמיה. חבל שלא לכבודו ספר כמו לרחל ]בלובשטיין] בת זמנו, ובכלל מכניסים אותו להיכל התהילה של התרבות העברית.! אבי מאוד החזיק ממנו [גם בגלל האידיאולוגיה של הדלות והעוני]. עכשיו לנוכח רמת החיים שלנו..אנו מבינים כמה העוני השפיע על הדור ההוא. [ובמאמר מוסגר.. ואגב עוני..רק 2 דולר הוא הערך הכספי שפלסתינאי ממוצע במחנה פליטים- מתפרנס ממנו.תחשבו על זה.!]

magy

New member
גם אני שפוכה על הביצוע של האלמגורית

אני אוהבת נשים עם קול עמוק, נמוך, צרוד משהו, סדוק מאנחות, משירים, חרוך מסיגריות, עם כוויות קלות של אלכוהול.. קול שנשים שמסתיר חוויות ענק בבפנוכו של המיתרים. כמו מרלן, אלכסיו, ופייטפול בשנים האחרונות. ואשתו של הבנאי......ששיחקה ב"לתפוס את השמיים".......גם היא שרה כמה שירים קבארטיים...... הן מדקלמות יותר משרות, אבל שם באה לידי ביטוי האישיות שלעיתים, גדולה מהחיים....... אוףףףףףףףףף, יש כמה נשים ענקיות, שהרקולס, ואטלס, קטנים על ידן..... עם פרצוף תמים, מתוק, של.....כאילו........."למה מה קרה?" סתם נסחפתי.......... באמת סליחה..........

שקדי

New member
זכרונות מגילה אלמגור............../images/Emo68.gif

נדמה לי שסיפרתי את זה כבר פ´ם למישהי אבל היא בטח שכחה אז שיהיה...... פעם בימי שארם העליזים גילה אלמגור באה לבדר אותנו היה לה אז מופע של שירי קברט ואמרה שם מילים נורא גסים העיקר......המופע היה בפני חילים במין אמפי פתוח כזה בלילה לפתע כבו האורות......הפסקת חשמל גילה פנתה לקהל ושאלה: יש פה למישהו פנס או משהו דומה לזה????? לי יש משהו דומה לזה ענה לה חיל אלמוני........

שקדי

New member
אבל אתה בכלל לא היית שם אז.........

או שזאת הפכה מאז לסאגה מקומית מה שמזכיר לי שפעם באו לעשות לחילי הבסיס חידון בנושא ידיעת הארץ והתחילו בשאלות חימום לקהל............ שאלה ראשונה......מנה כמה מדינות ערב הגובלות בישראל הרס´´ר עזרא קדם(שעיברת את שמו ממזרחי בעקבות אל´´מ כריש)מצביע בהתלהבות כן מה ????? והלה שואל בתגובה: מה זה גובלת???? נשבע לכם שהיה.........

אשור

New member
את הסיפור על גילה אלמגור

שמעתי מאיציק עזר עצמו.אגב שמעת את הסיפור על מוסא לוי והטיול שלא היה לסנטה קטרינה?אנסה לספר...חייליו בפלגת הנחתות התלוננו שכול חיילי הבסיס מטיילים ורק הם מקופחים.מוסה אמר מה הבעייה אני אארגן לכם. מקץ כמה ימים קיבלו חיילי הפלגה הודעה שביום א הקרוב יוצאים לטיול. כול החיילים שהיו מיועדים לצאת קמו נרגשים עם בוקר וחיכו לאוטובוסים שלא הגיעו כיוון שלא הוזמנו. כמובן שלא היה טיול. לאחר כמה ימים באסיפת פלגה שאל מוסה את חייליו ..נו אייך היה הטיול שאירגנתי לכם? חייל בשם בניסטי אמר... אבל לא היה טיול. מוסה התעצבן ותפס את אוזנו של בניסטי ולא עזבו עד שבניסטי אמר שהיה יופי של טיול.

שקדי

New member
אוי.....היזכרת לי אחלה סיפור.......

בזמנו......לפני שארבע אימהות חילצו אותנו מלבנון עשינו מילואים במוצב דלעת המפורסם מעל נבטיה היציאות משם היו ממש על הפנים בכמות בסכנה ובמשך הנסיעה יום אחד הגיע אלוף הפקוד יוסי פלד לביקור במסוקו כשהגיע לעמדתנו אחד החבר´ה שהיה צריך הביתה שאל אותו אם הוא יכול לטוס איתו הביתה ברור ענה האלוף.....שים את הדברים שלך בקומנדקר וחכה לי הלה מחכה ומחכה.....לפתע הוא רואה את המסוק ממריא דרומה מין מתיחה שכזאת............ אחרי כשבועיים האלוף חזר שוב למוצב הבחין באותו חיל קרץ ושאל אותו:מה......אתה לא מחכה לי בקומנדקר?????????

magy

New member
הבן שלי היה בדלעת.....

שמונים ותשע עד תשעים ואחת גבעתי, פלוגה יעודית ....צבר.......

magy

New member
את כל הבית הייתי אורזת בחבילת

קרטון ושולחת ללבנון .....לילד........שלא יחסר לו כלום ואחר כך, כשהיה גומר את הקו......אחרי 3 חודשים..... הייתי מצלצלת לדודה מרי....ושואלת אם החיילים כבר נכנסו......לארץ והיא הייתה מחפשת לי אותו בקיוסק..........לפי סימנים מוסכמים..... "תחפשי אותו בין כולם........הוא גבוה, רזה, בלונדיני......חתיך....." והיא חיפשה........והודיעה לי .......שהוא כבר בארץ......... ואפשר לנשום..........עד הפעם הבאה..........

magy

New member
תיקון = 89 -92

ואחר כך.....מחזור עזה ואבנים..... ואחר כך מחזור צאלים.........עם כל הפאשלות... גבעתי א´ גבעתי ב´ ולבסוף לא מבינים למה הנשים ששולחות את הבנים לצבא בארץ הקודש..... במשך שלוש שנים.........נשחקות כמו בפרק זמן של עשר שנים....... בשנים הכי יפות שלי......בגילאי הארבעים........דאגתי לבן ...... ואחר כך מגיע תור השני.............וחוזר חלילה

שקדי

New member
בחיאת מגייייי.............

תשאלי אותו אם הוא פגש את שקדי מהתצפיות זה .....יפה הבלורית והתואר.....
האמת......נדמה לי שהייתי שם רק עם גולני או צנחנים אבל מה מזיק לשאול................

למעלה