וידוי והמלצה!

נו טוףףףףףף

בילדותי הספר שהכי אהבתי היה טרילוגיה: האסופית, אן שרלי ואן מאבונלי. בתקופת התיכון: מדאם בובארי של פלובר. בגיל 20-30 כל כתביו של בשביס זינגר, הייתי ממש מכורה, וגם הרבתי לקרוא הרבה על השואה. והיום ... אני קוראת קצת פילוסופיה (הבן שלי מביא). והסרט שהכי אהבתי בכל הזמנים.. קיטש הקיטשים, הרומן האולטימטיבי למשרתות אשה יפה ראיתי אולי 30 פעם ... ומוכנה לראות עוד ועוד (
ערב טוב לכם וברכות למנהלת הגדולה מכולם ולמנהלת היומית גם!!!!

אולי תתפנה קצת , חונה´לה

לכתוב את הספר, "הכי אהוב" . כשרון כתיבה יש לה בלי עין הרע. למגי, האחת והיחידה. לטעמי הכותבת המוכשרת ביותר שנתקלתי באינטרנט. מבין הנשים. והמגיד מאיישישוק מבין הגברים. וגם המניילת היומית עוד תפתיע אותנו. לך תדע.

בן בן כנס רגע ../images/Emo92.gif

קבל
על הלחי הימנית ועוד
על השמאלית. זהו... שיהיה לך לילה דוב וחלונות נעימים וקרירים

zahavashanny

New member
ואני דווקא אהבתי את דוסטויבסקי

בילדותי החטא ועונשו, ולאחר מכן אהבתי את כמעיןהמתגבר ואחר כך אהבתי את כל החיים לפניו של מזרחי נדמה לי שמו, באמצע היו עוד ספרים שהייתי מוכנה לקרוא מספר פעמים אבל זכרוני בוגד בי ואיני זוכרת אתה שמות נזכרתי במשהו נוסף את ציפורים מתות בסתר שכמובן היה בזמנו שלאגר עצום. בנושא סרטים כמובן את חלף עם הרוח ואת סיסי שכל כך הרשים אותי בנערותי ואחר כך היה סרט עם הילי מיילס עם התאומות שברח לי שמו שגם אהבתי מאד וראיתיו מספר פעמים, כמובן את הענק ואת קדמת עדן עם החתיך העולמי גימס דין שנהרג אחר כך בתאונת דרכים, והיה איזה תקופה שרצתי אחרי הסרטים של טרוי דונהוי שאהבתי מאד אומנם מעט מאד יחסית היו לו, פאריש, זה מה שעולה לי כרגע בראש בכל מיקרה זה פשוט כייף להיזכר בכל הספרים האלו והיום שאני חיה פה ולא כל הספרים לפני בכדאי שאציץ בשביל להיזכר מאד קשה לי לזכור את העבר זה רק מה שעולה לי במקרה בראש. והיום הספרים הם יותר חוזרים על עצמם בעיקר בנושאים ואני יכולה להגיד שלקרוא את כל הסופרות החדשות הישראליות בעיקר זה די חוזר על עצמו אין כל כך הרבה חידושים בסוגי הספרים. אבל זה לאמונה אותי לשבת ולקרוא כל פעם משהו חדש בתקוה שיהיה יותר מענין מהקודמים. לילה טוב לכולם ממני פה בנירובי

../images/Emo68.gifתהרגי אותי זהבוש../images/Emo68.gif

אני לא בטוח, אבל למיטב זכרוני. הסרט של היילי מילס, בתפקיד כפול, זה ´אבא מתארס ?´ מה שזכור לי, שהענקנו לסרט את השם האלמותי. ´אבא מת ערס´. וגם אם לא נכון, שווה חיוך.

zahavashanny

New member
בן אתה גדול אולק צודק ברח לי לגמרי

שמו של הסרט ממש תודה שהזכרת לי את השם אבל אני לא מבינה למה אני הורגת אותך אני צריכה הסבר.

סתם, אימרה. זהבוש

תרגום חפשי מאידיש. (דערהאגער מיר א וועק.) קצת נוסטאלגיה. לא רק קולטורה.

באמת הזכרת לי עוד

פאריש - אהבתי מאד ואת פוליאנה - זוכרים? הילדה שמוצאת בכל דבר את החיובי צפרים מתות בסתר - איך לא? נפלא היילי מילס - אבא מתארס? וספרים - פוצ´ו: חבורה שכזאת פרא אדם המורה הדגול שמילקיו תעלומת הילקוט יוסל´ה איך זה קרה ועוד שלא זוכרת ואריך קסטנר הנפלא הספר האהוב עלי ביותר מספריו הוא: שלשה גברים בשלג פרודיה מדהימה על מעמדות מישהו קרא? וכמו מעיין זה בא לי עכשיו החייל האמיץ שוויק וספריו המצחיקים והנפלאים של ג´ראלד דארל איזה עונג יש לי הרגשה שבימים הקרובים אחזור קצת לקרוא בהם רובם אצלי על המדף במהדורות מחודשות

zahavashanny

New member
אוי הזכרת לי את פוליאנה זה דווקא

קראתי כבר יחד עם בני הגדול כשהביא את זה הביתה בפעם הראשונה. וכמובן אריך קסטנר איך לא יש את כל הספרים האלה בספריה בארץ ג´ראלד דאראל היה גם אחת מאהבותי הגדולות, נזכרתי יותר מאוחר יש את הספר של שולמית לפיד כחרס הנשבר שאהבתי מאד וקראתיו מספר פעמים לאחר מכן היא הוציאה ספר נוסף כבר לא כל כך אהבתי איני זוכרת את שמו. השבוע קראתי את הספר החדש של יונהתן גפן ונהניתי מאד צורת כתיבה שאני כל כך אוהבת מלאת הומור מקסים והאמת קצת הזדעזעתי מהסיפורים שלו על אורי זוהר שידעתי שהיה חרא כל חייו וגם היום אבל לא האמנתי לאיזו דרגת שפלויות הוא היה מסוגל להגיע ממש זוועה חיה. מואד ממליצה למי שהיה בתקופה הזו. עכשיו אני דווקא קוראת משהו אחר על איזה רופא ישראלי שנוסע לקונגו מכיר שם איזה בחורה מקומית ואת מערכת היחסים שלו איתה מה שלא ניראה לי כל כך אבל אגמור אספר לכם האם אני ממליצה עליו.

יודעים מה?

המניילת היומית
כשיהיה לי כשרון לכתוב נוסטלגיה אכתוב בשמחה תמיד רציתי בינתיים יוצא לי רק אירוטיקה
והמגיד האגדי אולי נצליח להביא אותו לפה? אנסה

למה מי מת ? פנטושה

כל הקלסיקאים עסקו באירוטיקה. מה רע ? דן בן א(פ)מוץ עשה מזה כמה להיטים חמים. בראש מצעד הפזמונים. סליחה רבי המכר, של שבוע הספר ובכלל. תעשי מה שאת יודעת לעשות הכי טוב. העיקר שתהני, וגם אנחנו.

אשה יפה

יופי של סרט לצורך הדגמה של נושאי: שירות לקוחות ומשא ומתן כל פעם שמביאה אותו יש לי משא ומתן עם הלקוחות שלי שרוצים להמשיך לראות נותנת להם להמשיך לראות את הסרט בהפסקות שובר את הקרח ומקרב לבבות בהחלט אוהבת אותו אבל הסרט שהכי אהבתי היה "להתאהב" מריל סטריפ ורוברט דה נירו שני ניו-יורקים שנפגשים באקראי בחנות ספרים (חנויות הספרים באמריקה, איזה עונג בפני עצמו) ואחר כך מגלים שהם נוסעים יחד באותה רכבת לעיר והיחסים שנרקמים כל כך מקסים והספרים אכן הטרילוגיה: האסופית, אן שירלי, אן מאבונלי ובעקבות זה היתה סדרת טלויזיה נפלאה לנוער לפני כמה שנים אהבתי לצפות בה ופו הדב כאמור אבל הספר שבו איבדתי לגמרי את עצמי ולא יכולתי להפסיק לבכות היה: הגשרים של מחוז מדיסון (הסרט לא עשה לי את זה)

zahavashanny

New member
נכון אישה יפה סרט שתמיד נעים

לראותו מחדש אגב באותו עינין היה הסרט ניחוח אישה עם אל פצ´ינו שאני פשוט התאהבתי באל פצינו אז מחדש מאד אהבתי את הסרט אגב בדיוק אתמול לקחתי אותו מהספריה לראותו שוב. בקשר לספר הגשרים ממחוז מדיסון גם אני אהבתי מאד ומהסרט פחות, אבל זה קרב לי להרבה סרטים שנעשו בעקבות ספר טוב ולרב התאכזבתי מהסטר והיו אפילו מיקרים שהרגשתי קילקלו לי את הספר.

סיפור הסינדרלה המודרני

סיפור האגדות של המאה ה20 בהפקת חברת וולט דיסני. (כן אלה מהסרטים המצוירים ). והוא היה הסרט שהציל את וולט דיסני מקריסה כלכלית והעלה אותו שוב על מסלול ההצלחה. גם אני ראיתי אותו כמה פעמים סרט שרחוק מלהיחשב כיצירת מופת אבל פשוט כייף לראות אותו כל פעם מחדש. הנסחף

למעלה