וזה שדח"ם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאוך ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

מותייייייייייייייייייייייייי :|

2ofir

New member
../images/Emo99.gifואו

בשיער עוד גוון[ הקפלעם ממש חמודים, הייתי אומרת שהם מוגזמים אבל אני ממש ממש אוהבת את זה ככה

nni8

New member
שוב

צרוויל השיער בכוונה ככה אני לא שיניתי אותו כי אני אוהבת שצבע שצריך להיות כהה יהיה כהה וזה לא לקוקיות כי זה נופל קדימה והגולוגלות מאחורה אבל אממ תעירו על כל השאר אני אתקן=]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהדולי ממש חמודהה.

אבל יש לי כמה הערות.. א. בשיער, הצבע הכהה, הרבה יותר מדי כהה. את יכולה להבהיר אותו, זה ייראה יותר טוב:] ולדעתי תוצלילי ת'קווי מתאר, כי סך הכגל, הצללות ממש טובות, ודיי ריאליסטיות.. אבל זה כזה נותן תחושה לא ריאליסטית. :].

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif^^

חמודהD: לקראת הברק בשיער, תטשטשי(?) את החלוקה לקבוצות. ההצללה במכנסיים מאוד אממ...סימטרית?
כדאי שיהיה קצת שונה
הלבן בנעליים אפורP:

nni8

New member
תיקון

הבהרתי את השיער קצת וניסיתי לטשטש את הקבוצות קצת לפני הברק הורדתי קווי מתאר ונעליים הבהרתי את הלבן המכנסיים בגלל ההדפס יהיה לי קשה לשנות עכשיו את הכפלי אז לפעם הבאה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifממש יפה :] ../images/Emo99.gif

-תצלילי את המעבר בין הקבוצות,גודמא בשמאל. -הפלטה של החולצה נורא בוהקת,כדי שהגוון הרביעי לא יגע בגוון השני,טיפה לטשטש את זה. -במכנסון הסגול כדי להרחיב את השטח של הגוון והשלישי,ולהוריד את קווי המתאר בסופו.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחמוד:].

הערה אחת- בחלק האחורי של השיער, תעשי אותו יותר כהה קצת מכל שאר השיער:].

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif^^.

בלמעלה של השיער כדאי לחלק את הברק בכמה מקומות^^ בשיער בצד ימין שלה החלוקה לקבוצות לא ברורה, תחלקי כמו בשאר השיער:]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifחמודה!

תעשי גם את הד השמאלי של השער בקווצות כמו הצד הימני! יאי דולי חמודה היא קצת ריקה

Stinki Winki

New member
סליחה על הניג'וס

אבל שיניתי את ההצללה בחצאית ואין לי דולי אחרת$: בייס מקנדי קלאוד עפ"י תיאור של אביטל

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהשיער ממש

סימטרי.. ואין שוונצים..

למעלה